OJ VAD MÅNGA MYSIGA MIDDAGAR SOM SKA INTAS HÄR…!

Keeeeej, nu kör vi inredningsbonanza igen! Bara Vara-rummet börjar äntligen ta form, så nu tar vi en kik tycker jag. Visst börjar det bli fint? Det saknas en matta, några tavlor på väggarna och en fin taklampa, men annars är vi hemma.

Till vänster om kakelugnen ser ni kistan vi fyndade, och som våra städgrejor numera huserar i. Perfekta mått, och dessutom praktiskt att man kan använda den som sittplats.

Där var det ju tänkt att träskåpet vi köpte häromveckan skulle stå, och när det blev för trångt blev jag SÅÅÅÅ ledsen. Men. Så fick jag en idé om att det nog kunde passa på ett annat ställe. Så jag testade – och det satte sig DIREKT.

Titta! Hur bra blev det inte mot den vänstra väggen? Strålande placering, tycker jag. Väldigt härligt att kunna behålla skåpet som vi ju älskade från första anblick, och dessutom får det plats SÅ mycket grejer i det. Halleluja – ännu mer förvaring!

Fina, fina skåp!

Ovanpå skåpet har medicinbollen som vi köpte i Portugallien fått en finfin plats.

Och titta här! Den snajdiga lampan som vi fyndade i helgen hittade också hem alldeles utmärkt. Och yes, om det är någon som tycker att den ser bekant ut så…

…visst är den nästan identisk med den som filmteamet hade med sig när Bara Vara blev ombyggt till sovrum! Den passade så himla bra, så när vi fick syn på en liknande i helgen kände vi bara att ”den MÅSTE vi ha!”.

Myshörnan i burspråket börjar verkligen bli URmysig. Ska bara bygga elementskydd också, så blir det toppsnajdigt.

I det här hörnet har det inte hänt så mycket, men jag visar det ändå.

Älskar verkligen våra olikfärgade stolar. Tycker det känns så himla bohemiskt och mysigt.

Äntligen har jag också en perfekt plats för en favoritpryttel som fått bo uppe på kylskåpet det senaste året i brist på bra placering: min ljuuuuvliga kerubljusstake som jag fyndade för några euro på en loppis i Provence. Älskar den. Precis sådär perfekt kitschig utan att bli ful.

Älskar verkligen känslan i det här rummet!

Tycker bordet är så mysigt också. Byggt av gammal drivved.

Ljusstakar i form av knubbiga bebisar verkar vara lite av en grej för mig. He he.

Tänk vad många mysiga middagar vi ska ha i det här rummet! Redan i morgon blir det premiär, då bjussar vi några vänner på kräftkalas. Längtar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Käraste finaste Vanja!

  Nu kommer en fråga som inte alls har med detta inlägg att göra egentligen (jag är inte jättehaj på bloggar så vet inte om det finns något ställe där man kan ställa allmänt frågor?) men men. Jag undrar nämligen om du skrev någon sammanfattning över vilka dina läsare är och i så fall publicerat ett inlägg om det? Jag kan inte hitta det och jag är lika nyfiken som du (konstigt nog?) på vilka dina läsare är. Jag har varit sämre på att läsa bloggar under sommaren så det kan vara jag som missat det helt när jag inte riktigt haft någon läsrutin. Har du inte skrivit något vill jag inte stressa dig, jag är bara rädd att jag missat det, haha 😀

  Massa kramar till dig <3

  Ida 2017-09-07 17:51:39
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Tjena Ida! Nope, det inlägget är inte skrivet än, tänkte faktiskt göra det i dag så att det förhoppningsvis kan bli riktigt göttig söndagsläsning! SÅ kul inlägg kommer det bli, för ni är så himla intressanta!

   Vanja Wikström 2017-09-08 10:40:52
   Svara
 • Alltså GUD så SNYGGT! Vill plocka massor av era prylar och placera i mitt hem! Bordet, byrån, LAMPAN osv osv *emoji med hjärtögon gånger fem*

  Amanda 2017-09-04 00:12:02 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Åh så drömmigt! Ett sådant rum som man vekligen inte vill något annat än att tillbringa så mycket tid som möjligt i!

  Moa 2017-09-01 22:36:01
  Svara
 • Så vansinnesfint! Drömmigt är bara förnamnet ♡

  Johanna 2017-09-01 14:04:52 http://detstoralillalivet.wordpress.com/blogg
  Svara
 • Vilket drömrum?

  Jenny 2017-09-01 07:52:29
  Svara
 • Såå fint och mysigt!

  Josefine 2017-09-01 06:45:41 http://markplus.se/
  Svara
 • Så jäkla mysigt ? Vad är matstolarna köpta? Måste ha ?

  Malin.k 2017-08-31 22:50:43
  Svara
  • Svar på Malin.ks kommentar.

   Taaack! den orangea är en original Eames DSW från 60-talet (dyr som satan så det blev bara en av dem ha ha), de vita är från http://www.cultfurniture.se och de svarta från Trademark Living!

   Vanja Wikström 2017-09-01 11:52:08
   Svara
 • Men guuud vilken fin lampa!!!!!

  Lasek 2017-08-31 22:03:18 https://www.kth.se/profile/lasek
  Svara
 • SÅÅÅÅÅÅ fint! Bra jobbat, blev ju hur myspysigt som helst!!

  Amanda Cannon 2017-08-31 21:31:26 http://www.theamandajournal.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!