DAGEN DÅ VÅRT HEM FÖRVANDLADES

Som ni vet så ser ju vårt Bara Vara-rum ut såhär. Eller, brukar göra rättare sagt. Men… I fredags skulle vi använda vår lya som inspelningsplats, och då fick detta rum istället bli huvudkaraktärens sovrum. Förvandlingen var total, tänkte visa er hur den gick till.

Alla våra grejer lyftes ut, och sen satte scenograf-Henrik i gång med att skapa ”mitt” härliga sovrum. Alla fönster tejpades för med flera lager olika mörk plast för att dämpa dagsljuset, han fick dit en säng och satte upp gardiner och tavlor.

För att skapa rätt känsla använde han sig både av grejer han tagit med från olika rekvisitaförråd, och dels våra egna saker. Önskar SÅ att den här lampan var vår, men icke. Älskade stilen som växte fram, så jag ville behålla typ aaaaaallt som Henrik tagit med…

Eftersom vi inte hunnit få upp någonting på väggarna än i bara Vara-rummet, så behövdes det en hel del fix and trix för att göra dem mysiga. Regissörs-Kevin hade en idé om att få upp macramévävar, och då visste jag PRECIS vem de skulle prata med; tokbegåvade Fanny Zedenius aka @createoholic såklart!

Har ju hennes ljuvliga amplar hemma (är SJUKT sugen på att köpa en väv också) och vi har ju blivit lite Instafriends. Tipsade om henne, och Kevin älskade hennes grejer. Så vävarna ni ser på bilden ovan är hennes. Så galet fina, ÄLSKAR den till vänster!

Eftersom det inte fanns några befintliga tavelspikar att använda fick upphängningarna lösas på det här kreativa sättet. De lyckades få upp både tavlor, väggbonader och gardiner – utan att göra ett enda hål eller en enda repa någonstans. Fiffiga mänskor de här filmpersonerna alltså.

Såhär såg det ut när sovrummet var färdigt, mysigt va?

Hade gärna behållt det som mitt sovrum, ha ha!

Så kul att Henrik använde Katten Jansson!

Det var rätt mycket av våra egna grejer som passade in i looken de hade tänkt sig.

Det var väldigt kul, för att se sitt hem inrett på ett annat sätt – men ändå rätt mycket i samma stil som man har själv – var väldigt inspirerande.

Några av förändringarna behöll vi faktiskt, även efter inspelningen. Den här stora spegeln fick till exempel stanna kvar hos oss, men vi flyttade den till sovrummet istället. Ska visa er i ett annat inlägg.

Perfekt att plåta selfies i ju!??? Men – vad sjuttsingen gjorde teamet av alla grejer som stod i Bara Vara-rummet då, kanske ni undrar?

Well, de hamnade här. Iggys rum fick sig också en liten make over, som ni ser.? När inspelningarna var klara så återställdes dock allt, intill minsta lilla detalj. Så runt kl 21 på fredagkvällen såg hela lyan ut precis som den gjort innan inspelningen.

Det var helt magiskt att se Henrik in action, och bevittna hur han snabbt som attan byggde upp ett helt nytt rum hemma hos oss. Så galet duktiga mänskor i det här teamet alltså.

I dag gjorde vi det allra sista, nämligen att plåta kampanjbilder. Jag visste inte om det när jag sökte rollen i filmerna, men utöver filmföljetången ingår också kampanjbilder för JC som vi tagit under inspelningarna, varav de sista i dag. Bilder som kommer sitta lite här å där när kampanjen lanseras.

Så huxflux förstod jag att jag dessutom kommer kunna bocka av ”Vara fräsig på annonstavla” på bucketlisten också. Livet, som sagt!✨

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Gud så snyggt och mysigt. Han får gärna komma hem och inreda min lya, haha 😀 Håller även starkt med föregående talare om att det är superkul att se bakom kulisserna på stories. Älskar!

  Amanda 2017-08-22 21:15:50 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Älskar att du delar med dig av så mycket ”extra material” eller vad man ska kalla det på insta stories! Det finns liksom alltis em ny liten pusselbit av ditt magiska liv när man kollar på mobilen och jag blir sååå inspirerad!? Grym är du!??

  Moa 2017-08-20 20:34:53
  Svara
 • Snygging!

  Josefin 2017-08-20 18:34:44
  Svara
 • Älskade att få följa med bakom kulisserna via instagram stories 🙂 tack söta! Du har verkligen haft en sjukt snygg och spännande vecka!

  Johanna 2017-08-20 18:21:53
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Å vad kul finis! Jaaa, denna vecka har varit så magisk, så sjukt tråkigt att det är över, buhuuuu!

   Vanja Wikström 2017-08-20 18:38:52
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!