BUHUUUUUUUUUUUUU

Tack för era gissningar om vad vi köpt! Ingen gissade dock rätt, även om vi gärna hade fått med oss både fåtöljen och lampan UPPE till vänster hem. Det vi slog till på var träskåpet, det som står på golvet. SÅ fint ju! Men. Nu kommer det ett men.

I går fick vi det hemlevererat, och vad händer? Jo – det känns FÖR STORT! Vi hade ju såklart mätt och donat, men platsen skåpet skulle stå på är bredvid kakelugnen i Bara Vara, och det blev för hopklämt tyvärr. Typiskt oss – att gå igång TOTALT, slå till – och sen behöva sälja det vi precis köpt. ??

Kanske kanske att det får plats någon annanstans, vi ska testa runt lite. Det är OPTIMALT eftersom det dels är så otroligt fint, men också för att det ger så mycket förvaring. Vi har ju rivit ut alla fula garderober som någon satte in på 70-talet, men inser att vi inte har NÅGON RACKARNS STANS att gömma undan dammsugare och liknande.

Och att hitta fina förvaringsmöbler är iiinte det lättaste, därför blev vi så glada när vi såg detta skåp. Men så var det nog för stort. Buhuuuu, gråter blod över detta just nu. SÅ SEGT att behöva ge sig ut å leta efter förvaringsmöbler igennnnnn, och SÅ SEGT att behöva leva med alla städgrejer framme ännu längre.

Ibland (okej rätt ofta i vårt fall he he) blir det inte som man tänkt sig.?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så jävla drömmigt skåp. Läggs i pintrestmappen som tydligt mål när man inte längre bor på 30kvadrat.

  Elinor 2017-08-27 13:33:27 http://Alderbro.blogg.se
  Svara
 • Hahaha, jag som precis gissade i det andra inlägget ju! Läser din blogg via Bloglovin’ så såg inte att du lagt ut detta 😀 Anledningen till att jag inte gissade på skåpet (för det är ju assnyggt och väldigt ”ni”!) var för att det såg för stort och svårplacerat ut. Typiskt :/

  Amanda 2017-08-25 19:12:59 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Haha, det där är story of my life, jag köper nytt och får byta ut snabbare än det kom in!

  Emilia 2017-08-25 13:17:02 http://emiliawesterstrom.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!