LITE SOM DE DÄR BRUSTNA HJÄRTANEN MAN DELADE MED SIN BFF, NI VET

I samarbete med Thomas Sabo

För ett tag sen berättade jag ju att jag och mina fina partner in crime Jossan är ambassadörer för smyckesmärket Thomas Sabo det närmsta halvåret. Så PERFEKT ju, med tanke på hur crazy bananas-galna vi båda är i smycken. Match made in heaven med andra ord.

Well, i det här inlägget har vi fått äran att visa upp deras fina Together-kollektion, smycken speciellt utformade för att kunna delas med dem man tycker om allra mest.

Här står vi i varsitt Together-halsband. Jag har såklart ett i silver – och Jossan ett i guld. (Tur att det finns NÅT vi tycker olika om ha ha!) Tycker det är en så mysig tanke med smycken som symboliserar samhörighet, och det är såklart en perfekt julklapp till någon man tycker sådär extra mycket om.

Här ser ni våra favoriter ur kollektionen. Eftersom jag älskar rosa och rött ihop så tycker jag att kombon roséguld och röda stenar är TOKfin. Så sött med den här typen av smycken också ju, påminner en lite om de där kompishjärtanen man bar när man var yngre, ni vet? Fast i vuxenversion, typ.

Smycken för mig är mer än bara nåt man kränger på sig för att bli lite extra snajdig. Jag ÄLSKAR när de har en story.

Tycker därför det är en så himla mysig idé med smycken som symboliserar kärlek och samhörighet. Så fint att få, eller ge bort.

Spana in våra favoriter från Thomas Sabos Together-kollektion här!

 

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!