LYXEN ATT FÅ GÅ LOSS BLAND FLÅDIGA SMYCKEN

I samarbete med Thomas Sabo

Från MYZ i Bretagne till någonting heeelt annat: jag har ju hintat om att jag och Jossan ska göra ett längre samarbete ihop som vi är SÅ taggade på, och nu ska ni få se vad det är för nåt!

Vi är ju båda smyckesjunkies som ni vet, och att därför få bli ambassadörer för smyckesmärket Thomas Sabo det kommande halvåret är ju liksom hand i handske/fisken i vattnet/Iggy och snutten – en perfect match helt enkelt! Hurra!

Thomas Sabo har så himla mycket fint. Det är ett stort märke med gigantiska kollektioner, så jag tror att i princip alla kan hitta något de älskar på deras sajt. Här är några av mina absoluta favoriter.

Så fina när man kombinerar ihop dem! Och visst matchade jag blommorna rätt bra? ?

Nåt jag tycker är grymt är att Thomas Sabo erbjuder ett stort utbud av smycken som man kan få graverade. Armband, halsband, ringar och hängsmycken till exempel. Man älskar ju sånt som går att göra extra personligt, och dessutom går snabbt att få hem (leveransen tar ca 3-8 dagar). Gravyren ingår i priset och man kan välja typsnitt, små söta symboler – och såklart vad det ska stå.

Jag har ett silverarmband från Thomas Sabo där jag graverat in GIRL POWER, det har jag burit varje dag i ett år. Nu tyckte jag att det var dags att armbandet skulle få en halsbandskompis med samma budskap, så guldraringen ovan är min nya bästis.

Det här armbandet kommer också få en ständig parkeringsplats runt min handled. På det står det ”Make It Work”, ett av mina motton i livet. Det är perfekt att ha den här typen av personliga slagord på smycken som man bär varje dag tycker jag, för man behöver påminna sig om dem – konstant.

Graverade smycken är ju dessutom en kalasbra present till någon man tycker om. Kanske syrran, bästisen, mamman eller pojkvännen/flickvännen?

Den här guldklockan med grön urtavla är så magiskt fin.

Tycker den känns lite coolt retro med den gröna färgen, plus att det gör att den står ut och verkligen blir ett smycke istället för enbart en klocka.

Det var kärlek vid första ögonkastet när jag fick span på den. Samma för Jossan, så nu går vi runt med likadana klockor ha ha. Vi gillar ju dock att vara lite lika, så perfekt egentligen att vi numera även kan vara klocktvillingar.?

Älskar verkligen trekantsformade smycken, så de här örhängena passade min smak perfekt. Likaså halsbandet som ni ser på bilden. Himla fint också att blanda geometriska former för att rocka till det lite, som den runda GRL-PWR-brickan och sen det kortare trekantshalsbandet.

SÅ glad för detta samarbete!

Jag och Jossan har samlat alla våra Thomas Sabo-favoriter på en och samma plats, slink in här för att hitta dem!✨

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Måste bara påpeka vilken otrolig bildkvalite’ du har nu på alla inlägg men speciellt det här. Det bara osar lyxepyx i sammetsask ♡♡♡♡♡♡

  Johanna 2017-11-05 17:38:50
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Ååå men alltså TACK! Blir så sjukt glad ska du veta! Ska faktiskt köpa nytt objektiv till min finkamera så att jag börjar använda den mer, är så inspirerad just nu och vill ta fotandet till nästa nivå nu, sjukt peppad! Blir så himla glad att du märker att jag anstränger mig. KRAM bästa J!

   Vanja Wikström 2017-11-05 21:25:13
   Svara
 • Så himla fina! Fick dock en mindre chock att örhängena kostade 2500 kr ?

  Sara 2017-11-03 21:37:19
  Svara
 • Vad kul och perfekt match som sagt! ? Blir sugen på att beställa men måste klura på text. Känns lite självklart att beställa med J&V citat, typ kombo med ngt eget. Såååå härligt underbart att ni haft magiska dagar och att du kunnat njuta då det gått väl hemmavid. Tror det gör gott för er alla tre som familj, ni fixar det tillsammans. Strongt! Och kul för I att också känna så på ngt vis. Tycker verkligen du förtjänade denna resa, våga, just do it talar tydligt sitt språk här❤ Trevlig helg! Kramar

  Åsa 2017-11-03 17:25:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!