I APRIL 2018 LANDAR IGGYS GODA LILLA SYSKON!

Nämen. Varför står jag här med byxorna uppknäppta och visar magen månntro?

Det går ju inte ens att knäppa ihop jeansen längre. Vaffödådå?

Ja, ni har såklart gissat alldeles rätt… JAG ÄR PÅ SMÄLLEN, woopeliwoopwoop! Eller, VI ÄR PÅ SMÄLLEN, rättare sagt. Det är ju en hel familj inblandad i det här.

Just nu befinner vi oss i vecka 16, och beräknat förlossningsdatum är 28 april 2018. En perfekt födelsedagspresent till moi alltså, som fyller 40 bast två dagar senare.

Hallå därinne, vem är du? Är du en liten brutta eller en liten snubbe månntro? Ska Iggy få en lillebror eller en lillasyster? Så rackarns spännande!

Hur mår jag då, den här preggofieringsomgången? Well, det ska ni få veta – ingående. Jag har nämligen skrivit en hemlig graviddagbok ändå sen vecka 3 (!) som jag ska börja publicera här i el bloggo inom kort.

För yes, redan i mitten på augusti kände jag i hela kroppen att nåt var på g. Och visst var det det. En bebeliiinooooo!

Det har varit SÅ SVÅRT att hålla det här hemligt för er, mina rara blogoliner. Egentligen ville jag ju berätta omedelbart, där i mitten på augusti.

Men som ni kommer få läsa om i min hemliga graviddagbok (som snart alltså inte är så himla hemlig längre, vad SKÖNT!) så ändrade jag mig. Allt om varför / hur jag tänkte / bla bla bla och yada yada får ni läsa i de inläggen som jag kommer börja publicera snart.

I början av det här året fanns det inte ens på KARTAN att jag och Niklas skulle försöka oss på att skaffa ett kiddo till. Ni vet ju hur tufft vi har haft det. Nästan brutit upp, nästan kraschat.

Men så ändrade vi oss (här kan ni läsa mitt inlägg Ett Syskon Till Iggy Och Tankar Kring Fertilitet Kring 40), och från den dagen som vi vågade tänka tanken att ”Jo, det vore nog vääääldigt mysigt med ett syskon till Iggy” så blev det vår absolut högsta önskan i hela livet. Och nu har den slagit in, så FINT!

YES! We made it! Vi var oroliga att det inte skulle gå. På grund av min ålder, på grund av hur dåligt vi båda mått i omgångar de här senaste åren, på grund av hur stressade vi varit tidigare. Kanske hade det satt djupare spår rent fysiskt än vad vi trodde?

Men det gick, och det gick snabbt. Woop woop! På andra försöket fick vi uppenbarligen till det, och jag ska självklart skriva om hur vi gick tillväga. Hela den osexiga bebisfabriken-prylen, ha ha.

Vet att sånt är väldigt spännande att läsa när man själv försöker få barn, och visst är vi ett gäng härinne nu som håller på och sysslar med precis just det – eller till och med redan lyckats bli gravida? Berätta gärna!

Vi är enormt glada över det här, samtidigt som vi är en smula livrädda. Att få Iggy var ju så enormt mycket tuffare än vad vi hade kunnat ana, framförallt på förhållandefronten. Men fixade det, kom ut starkare på andra sidan – och känner oss rätt så rackarns säkra på att vi fixar även detta.

Den här gången har vi 100% mer erfarenhet, vi vet hur vi funkar bäst som team – och framförallt så har vi lärt oss att alltid, alltid, ALLTID utgå från oss själva och VÅRA förutsättningar vad gäller att ratta en familj. Den här gången kommer vi inte behöva snegla på andra för att hitta rätt, vi vet att det bästa är att kika på oss själva. Titta inåt istället för utåt. Så ska det nog bli bra det här.

Eller hur?

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
248kommentarer
  • Kjære Vanja!! Ååååh, så glad jeg er for dere! Jeg har fulgt deg siden Gravid vecka för vecka. Da bodde jeg i Sverige, og vi jobbet i samme bransje. Jeg har alltid lengtet etter barn, og elsket å følge deg både som gravid og senere som mamma. Du er ærlig, ekte og så himla god.
    Siden den gang har jeg flyttet tilbake til Norge med min svenske som jeg har giftet meg med. Og jeg har fortsatt å følge deg i alle dine kanaler. Må innrømme at jeg tenkte tanken at det hadde vært gøy om jeg fikk nr 1 når dere fikk nr 2. Og nå skjer det!!! Nesten hvertfall 🙂 Jeg er gravid i uke 32, og har termin i midten av januar. Ser så fram å følge deg på reisen mot Iggys lille søsken! Gratulerer så utrolig mye alle 3!!! <3

    Tone 2017-11-14 14:18:26
    Svara
    • Svar på Tones kommentar.

      Nämeeeeeeen! Tone! Så himla GLAD för er skull, HURRAAAAAAAA! Vad oerhört fint! 😀 Å vilken härlig nyhet! Känner igen dig så väl från kommentarsfältet, nu var det ett tag sen vi hördes. Så FINT att du är kvar – och att ni ska få barn! PUSS Å KRAM å MAAASSOOOR av KLEEEEEM!

      Vanja Wikström 2017-11-14 14:29:14
      Svara
      • Svar på Vanja Wikströms kommentar.

        Åhh, men fine du 🙂 Tusen tusen takk!! Så herlig at du kjenner igjen meg! Tror jeg er innom minst en av dine kanaler typ hver dag, men har vært dårlig på å kommentere!
        Lykke til med de neste ukene og månedene, det er så gøy å lese dagbok-postene dine og kjenne igjen hvordan den uken var for meg!
        Puss & kram & klem 😉

        Tone 2017-11-14 20:39:32
        Svara
  • Grattis! Så spännande! Skall bli så roligt att följa med detta här på bloggen!

    emzi 2017-11-13 13:38:54 http://emmelemzi.com
    Svara
  • Ååå, nå ble jeg skikkelig superglad!! Så herlig, spennende, og utrolig hyggelig!! Gratulerer masse masse! <3

    Isabel 2017-11-12 21:46:31
    Svara
  • Världens största grattis till er alla tre 🙂 Har själv en stor längtan efter ett syskon till min son. Men min sambo är inte där än. Skönt att ni båda två delade samma längtan 🙂

    Linn 2017-11-11 20:41:23
    Svara
    • Svar på Linns kommentar.

      Jag var nog nästan ett år före Niklas i det där med tankarna om syskon, så vänta du bara. 😉

      Vanja Wikström 2017-11-11 20:49:18
      Svara
  • Magiskt, stort grattis fina familjen!!!

    Johanna Kajson 2017-11-11 14:37:35 http://www.johannakajsonsblogg.se
    Svara
  • Ser absolut inget negativt i din kommentar. Ringde faktiskt till barnmorskan igår och fick reda på vart jag skulle vända mig. Så på måndag blir det ett samtal till RMC. Man vill ju bara veta om allt är som det ska eller om vi behöver hjälp.
    Håller tummen för er att det går bra. <3

    Emma 2017-11-11 12:02:44
    Svara
  • Åh vilken lycka❤️ Miljoners grattis! Vilken vinst att bli gravid och få en till supermänniska! Ska bli så mysigt att få följa er❤️
    Jag är gravid med mitt första barn som väntas dyka ner i januari. Världens märkligaste och underbaraste känsla att få bära sitt egna barn. Lite läskigt också, eller galet läskigt. Jag ska liksom bli mamma, herregud. Hur blir man det? Känner mig inte alls redo, fast egentligen gör jag nog det. Jag världens bästa bästa man och kan nästan längta till förlossningen. Vill ju liksom få se vårt barn och ha det på ”utsidan”, helst igår..

    Julia 2017-11-11 04:10:58
    Svara
  • Stort grattis!?? Så roligt! Vad säger Iggy om att bli store bror!? Måste vara så stolt. Så pepp på att följa eran resa. Stort grattis till hela familjen!! ?‍?‍???‍?‍?‍?
    Ps: Saknar er på you tube ?

    Malin 2017-11-10 22:19:53
    Svara
    • Svar på Malins kommentar.

      Vi berättade för några dagar sen. Filmade reaktionen, så himla rolig! Den kommer snart i både blogg och på YT. Kram!

      Vanja Wikström 2017-11-11 17:50:41
      Svara
  • Så kul! Grattis!
    Min dotter är född den 28 april 2016, bästa dagen. Lagom sådär så man kan vara i babybubblan när valborg är och att bebis är lagom nykläckt till sommaren!

    Linnéa 2017-11-10 21:20:55
    Svara
  • Yes! GRATIS! GRATTIS TUSEN GÅNGER! Wow. Så roligt. Åhh va härligt att följa. Kan du inte göra en vlogg om d i eran youtube kanalen?? Vore såååå kul. Var så kul att följa Iggy i magen så. Kul att läsa med. GRATTIS. Åhh. Mys för Iggy också att ha ett syskon.

    Rebecca 2017-11-10 21:12:43
    Svara
  • Tjihooo!!!

    Anna Lundin 2017-11-10 20:26:53
    Svara
  • Ååh STOOOORT stooooort grattis till er! ?? Så glad för eran skull! ?????‍?‍?‍?✨
    Och du är SÅ vacker Vanja! ???

    Madeleine Karlsson 2017-11-10 18:38:09
    Svara
  • Men alltså ÅH! Vad ROLIGT! så himla glad för er skull, har väntat länge på att få höra att ni är gravida. Varje nytt podd avsnitt så har jag velat höra från dig att ett syskon är påväg. Fy vad kul! Stort stort grattis till er allihopa♡

    MalinB 2017-11-10 17:38:22
    Svara
  • Grattis fina ni!!! ❤️??

    Tina 2017-11-10 16:45:10
    Svara
  • STORT GRATTIS TILL ER!! ❤️?????✨
    Vi har själv längtat efter barn sen slutet på 2014 och så försökte vi aktivt 03/16-02/17. Ingenting hände och vi bestämde oss för att pausa bebisverkstan. Då gick jag in i en djup depression som jag fortfarande kämpar med. Utöver det lider jag även av generell ångest och någon slags social fobi/panikångest. I augsti var jag på ultraljud för att undersöka att allt såg bra ut där nere då jag har haft problem med mellanblödningar. Allt såg fint ut förutom att vänstra äggstocken var skrumpen.. beror troligen på lågt progesteron. Fick börja äta gulkroppshormon/progesteron och är nu inne på tredje månaden med dom (ska tas mellan menscykelns 15e-24e dag. Men fortfarande kommer dessa mellanblödningar och vi har inte fått något plus på stickan ? vi kämpar och vägrar ge upp!!

    Emilia 2017-11-10 14:50:37
    Svara
    • Svar på Emilias kommentar.

      Men usch å fy vilket piss rent ut sagt som ni tvingas gå igenom. Lider med er. Men SÅ BRA att ni inte ger upp! Att försöka få barn är värdera än vädrats att kämpa för, så ni kommer vara SÅ glada när et äntligen är dags för er lilla unge att komma att ni orkade kämpa på. KRAM!

      Vanja Wikström 2017-11-10 15:02:08
      Svara
      • Svar på Vanja Wikströms kommentar.

        Åh gud, TACK VANJA!! ? det gjorde min dag att du svarade på min kommentar ? beundrar dig SÅ mycket och ser verkligen upp till dig och har lärt mig så mycket av dig. Lyssnar på din och Jossans podcast och verkligen ÄLSKAR den, keep up the good work! Brukar lyssna på er då jag är ute och går i skogen, får sån bra feeling av er! ☺️
        Som tur är jag ”bara” 22 och min man är 25 så vi har inte på det viset så bråttom då vi är ganska unga fortfarande. Men efter år av längtan efter barn börjar man bli lite otålig och jag är SÅ livrädd att vi aldrig kommer få barn ? det är verkligen vår högsta dröm och det känns som att vårt liv inte är helt fullständigt utan barn.
        Varje gång mensen kommer är det som att nån sliter ut en del av mitt hjärta och besvikelsen är stor ?? men som sagt så vägrar vi ge upp! Vi SKA få vårt efterlängtade och redan sååå älskade barn ?❤️??✨

        Emilia 2017-11-10 15:40:01
        Svara
  • Hej fina Vanja !
    Vore så kul om du ville dela med dig av namnförslag ni har inför att barnet ska komma ❤️❤️❤️❤️

    Klara 2017-11-10 14:11:04
    Svara
  • Grattis!!! Jag väntar mitt första barn den 30 april, så ser fram emot att följa din graviditet! 🙂 Vi lyckades på första försöket. <3

    Ylva 2017-11-10 13:25:37
    Svara
  • Stort grattis!
    Började följa er när ni väntade Iggy, i vecka för vecka. Fick min son april 2014. Så nu är det dags igen, jag kan följa dig en gång till, är själv i v 18, bf 16 april. Superspännande!! Lycka till och jag ser fram emot en lika ärlig bild av verkligheten som vanligt! ?

    Anna 2017-11-10 13:20:17
    Svara
  • ÅÅÅÅH! Så GLAD för er skull!!!!!

    Här kämpar vi på. Missfall I somras… hoppas det ”tar sig” snart… Ska kanske inte klaga, för har två underbara barn redan (Iggys instatwin om du minns) plus hennes lillebror.. men alltid drömt om 3 barn och blev så glad när jag plussade I våras. För att sedan bli så ledsen för missfallet. Min mamma dog I februari så hade hoppats på lite ljus I tillvaron.. men så blev det istället tvärtom… MEN. efter att ha brutit ihop hela sommar/hösten så har vi nu beslutat för att verkligen satsa på en liten till!

    Johanna R 2017-11-10 13:06:29
    Svara
    • Svar på Johanna Rs kommentar.

      Å, men nej. Vilka dubbla hemskheter att behöva gå igenom. Missfall är ju så himla vanligt, så galet hur många som måste ta sig igenom den sorgen. Underbart att ni ger er på det hela igen dock, lova att berätta när det blir ett plus, ok? PUSS!

      Vanja Wikström 2017-11-10 14:57:19
      Svara
  • Stort GRATTIS till er, fina familjen! <3
    Blir så himla glad för er skull och det ska bli såååå kul att få följa med på denna underbara resa!! Stor KRAM!

    Gabriella 2017-11-10 12:22:08
    Svara
  • Stort grattis! Min sambo hittade er youtubekanal när ni väntade Iggy och sen dess har vi följt er. Ska bli så kul att få följa er igen! Kramar ?

    Josefine Moberg 2017-11-10 11:52:54 http://nouw.com/josefinemoberg
    Svara
  • GRATTIS VANJA! <3

    Elin Cecilia 2017-11-10 11:49:38 http://www.devote.se/elincecilia
    Svara
  • Ååååå grattis!!!!! Vi har precis börjat efter att ha velat i fyra år (har två stora barn) och dina nyheter fick mig att känna att å, vi har gjort rätt! Lycka till ❤️❤️❤️

    Sophie 2017-11-10 11:24:12
    Svara
  • Grattis!!! Gud va kul! Har följt dig sedan gravid vecka för vecka och du är verkligen min förebild!! Kommer du har någon gravid uppdatering varje vecka på bloggen? Har ni funderat på barnvagn och hur ränker Iggy kring ett syskon? Kraaam!!<3

    Alva 2017-11-10 11:11:49
    Svara
    • Svar på Alvas kommentar.

      Tack Alva! Vet att du hängt med länge, så tacksam för att du fortfarande är med oss! 🙂 Självklart blir det uppdatering kring ALLT här på bloggen! I em kommer första avsnittet av min hemliga graviddagbok t ex! Kram!

      Vanja Wikström 2017-11-10 11:13:33
      Svara
  • GRATTIS!

    Har följt er resa och hur tufft ni har haft det. Så roligt att ni vågar! Och det är ju som du säger, ni har 100% mer erfarenhet. Och det är BARA ni som har erfarenhet av hur er familj och er situation fungerar med bebis. KRAM!!

    Malin 2017-11-10 10:48:22
    Svara
  • STOOORT GRATTIS!

    Josefine 2017-11-10 10:34:27 https://varmepumpeshopen.no/
    Svara
  • JAAA! Vad härligt och underbart!! Stort grattis till hela familjen!! <3 <3 <3

    Daniela 2017-11-10 10:28:52
    Svara
  • Grattis, fantastiska du – till dig, till hela familjen och till det lilla pyret som ska få bli en del av den! Varma lyckönskningar, och så roligt det ska bli att få följa med på resan ?

    Jo-Anna 2017-11-10 10:23:57
    Svara
  • Åh va roligt för er!! Hurra och stort grattis! Stor kram till hela familjen

    Louise 2017-11-10 10:13:51
    Svara
  • Jätte mega grattis! Är så glad för eran skull! <3 <3

    Felicia 2017-11-10 10:13:37
    Svara
  • Åh grattis underbara Vanja! Så roligt för er lilla familj ?

    Ellinor 2017-11-10 09:51:02
    Svara
  • STORT GRATTIS HELA FAMILJEN!
    Vilken lycka, så glad för eran skull ?

    Emma 2017-11-10 09:34:23
    Svara
  • Stort grattis till babyyy ♡ ! Har följt dig/er sen gravid v för v & fick i 2016 min första son. Är också gravid igen (väldigt iiiiinte planerat!) i v20 nu, och försöker kriga mig igenom att få ett planerat ks pga att jag fick en förlossningsdepression med sonen som jag i somras äntligen fick samtalshjälp med…. men det ser mörkt ut med det…. jag är liksom inte livrädd för en vaginal förlossning, jag är livrädd för att må lika ruttet som jag gjorde med sonen…. och jag vill därför ha det väldigt planerat med allt runt omkring detta, men det verkar inte vara orsak nog 🙁 har du några tips på vad jag ska trycka på för att få igenom det här? Ska om två veckor möta en överläkare & vet inte riktigt hur jag ska förbereda mig… har redan pratat med en barnmorska på sjukhuset (i tisdags) men man känner ju hur de pressar på att man ska försöka med en vaginal förlossning trots att det blev akut snitt sist för att sonen var så himla stor & trots att jag mått så fruktansvärt dåligt att jag avskytt att ha barn fram tills nu…. om du bara så har ett litet råd eller tips tar jag tacksamt emot det ♡ Igen, STORT STORT VARMT grattis till er ♡

    Mathilda 2017-11-10 09:19:52
    Svara
    • Svar på Mathildas kommentar.

      Jag har haft 2 jobbiga vaginala förlossningar.
      Första barnet tog många timmar slutade i igångsättning, krystvärkar i 4 timmar, sugklocka och klipp och jag vart förlossningsdeprimerad i över 1 år…
      Andra barnet ville jag ha kejsarsnitt, men vart nekad på sjukhuset, så bytte sjukhus, men vart nekad även där.. Vart endast beviljad en planerad igångsättning.
      Det tog 12 timmar med andra barnet, men vart igångsatt, yttrepress, klipp, vart dåligt sydd efter, skadade svanskotan.
      Nu är jag gravid igen med min lilla 3a via ivf då maken haft cancer. Och denna gång var det ingen som försökte ens övertala mig inte ens ifrågasatte.
      Jag hade inte ett enda tvivel på att jag ville göra k-snitt, och det var inte ens ett enda samtal av ”Hur bra och naturlig en vaginal förlossning är”
      Jag vart ”beviljad” snitt i vecka 15. Men fick komma tillbaka i vecka 28 och då vart jag beviljad snitt på riktigt och dom skrev in det i journalen.
      Jag tror läkare kan känn lukten av oro,tvekan, rädsla att bli nekad. Därav övertalar dom den ”svage” till vaginalt.
      Jag tror man måste komma dit helt övertygad, helt säker, och orädd för vad dom ska säga så lyckas man.

      s 2017-11-10 10:14:07
      Svara
    • Svar på Mathildas kommentar.

      Finis! Mitt råd är att vara påläst så att de ser att du har koll på vad ett ks är samt fördelar / nackdelar gentemot vag förl, samt att STÅ PÅ DIG. Visa att detta är det ENDA sätt du är trygg med att föda barn på. Var BESTÄMD, mesa inte med och ge dig inte. Kolla gärna igenom min kategori Kejsarsnitt, där hittar du massor av bra info! KRAM! Och grattis till bebelinon! 🙂

      Vanja Wikström 2017-11-10 09:45:22
      Svara
  • Hej,
    Har aldrig kommenterat på en blogg förut fastän jag följer flera. Ville bara säga åååå så roligt, visste ju att ni skulle försöka och har hoppats på att kunna följas åt genom bloggen då vi började försöka samtidigt men lyckades på första försöket, så vår lilla har bf 2a april! Grattis!!

    Sofia 2017-11-10 09:03:37
    Svara
  • Åå GRATTIS! ! Så roligt!! Ska bli roligt att följa! Blir det en Youtube serie på er kanal kanske? 🙂

    Emma 2017-11-10 08:35:27
    Svara
  • Åh, grattis till er! Känns extra kul eftersom jag själv är i vecka 15 och har beräknat förlossningsdatum 7 maj. Känns fint att jag har någon som går igenom samma som mig nästan samtidigt. Det är mitt första barn och jag ser väldigt mycket upp till dig och Niklas som föräldrar. Kram!

    Nellie Agfjord 2017-11-10 08:30:20
    Svara
  • Asså så himla stort grattis finaste ni!!! Så oerhört spännande att ni snart är en familj på 4!! Grattis!

    Emmie 2017-11-10 08:25:56
    Svara
  • Grattis lilla familjen!!! Vi försöker faktiskt få en till, Teja är 4år och Alma är 4 månader och vi känner att vi skulle vilja få till en liten trio!! Med facit i hand så skulle vi ha skaffat alla barnen super tätt 🙂

    Josefin 2017-11-10 08:25:14 http://fruljungberg.se
    Svara
  • Men hjälp, vad glad man kan bli av en sådan nyhet! GRATTIS till hela familjen! ? Du strålar Vanja.

    Väntar också mitt tredje barn våren 2018 och är precis en månad efter dig. Lovar att jag inte strålar just nu, har precis kommit ut ur den värsta illamåendetiden ? Är pluffsig i ansiktet och hyn är bajsdålig! Det blir såååå spännande att följa din graviditet. ??? KUL!!! ?

    Josefine 2017-11-10 08:24:47
    Svara
  • Glädjechock, ramlade bokstavligt talat av stolen o spillde kaffe över halva köket!

    Kattis 2017-11-10 08:24:09
    Svara
  • Massa grattis till er! Du är min stora kejsarsnittinspiration och verkligen anledningen att jag stod på mig ang detta. Väntar också nu mitt andra barn med bf i slutet av april?

    Louise 2017-11-10 08:23:54
    Svara
  • Så roligt! Stort grattis ?❤

    Cecilia 2017-11-10 08:18:44
    Svara
  • Åh så himla rolig Grattis!!

    My 2017-11-10 08:14:34
    Svara
  • ÅH vad kul! Grattis! Ser fram emot att följa din – er – resa. Mvh/v 20

    Bea 2017-11-10 08:02:51
    Svara
  • Åhh va roligt. Grattis till er

    Emma 2017-11-10 07:41:42
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Åhh va roligt. Grattis till er alla 3, hade en känsla för en månad sen ungefär när jag såg en av dina bilder att något var på G. De roligaste är ju att igår lyssnade på er podd nr 92 & 93 där du började uttrycka önskan om ett till barn men samtidigt oroligheterna iochmed din ålder. Men supergrattis till er och håll en tumme att jag och min man snart också får detta efterlängtade plus på stickan, tog ut kopparspiralen för exakt ett år sedan(20 ok) men ännu igen plus. Är 30 och vill inget hellre än att få vår egna lilla skatt.

      Emma 2017-11-10 07:48:58
      Svara
      • Svar på Emmas kommentar.

        Så roligt grattis ? vi väntar också ett syskon nästa år och gick fort för oss med denna gång, vilket vi inte riktigt räknat med för med första tog det 1,5 år innan det blev plus på stickan och med syskonet i magen tog det en vecka ?

        Sandra 2017-11-10 09:44:23
        Svara
        • Svar på Sandras kommentar.

          Så Emma känn ingen stress enligt min barnmorska kan det ta upp till ett år innan preventinmeldlerna är ur kroppen ordentligt/ innan kroppen återställt sig efter preventivmedel men känner du dig orolig boka tid för utredning ?

          Sandra 2017-11-10 09:47:33
          Svara
      • Svar på Emmas kommentar.

        Hej Emma! Scrollade förbi din kommentar och jag säger detta i all välmening, men har ni försökt i över 1 år så kanske ni ska fundera på att påbörja en utredning (om ni inte vet redan att ni kan bli gravida).
        Jag och min man försökte 1,5 år och sen ringde vi o de började en utredning på oss. nu väntar vi på tid för ivf och det har tagit 1,5 år hela utredningen. Jag vill inte oroa dig eller någon annan utan bara upplysa att det kan ta sååå lååång tid med utredningar, tester osv osv, särskilt när man längtar så mycket tills det ska bli ens egen tur! Oftast är det ju inte nåt ”fel” utan det behövs bara lite hjälp, och behövs det inte hjälp så kan det vara skönt att veta det. Hoppas du förstår att jag inte vill oroa dig och hoppas ni plussar snart <3

        I 2017-11-10 08:51:02
        Svara
  • Åh ett stort grattis!? Vad underbart! Ska bli så roligt att följa resan. När du var gravid med Iggy var jag gravid med våran dotter och nu försöker vi att skaffa ett syskon. Inte så lätt och allt känns som att det tar en evighet när man försöker men vi håller tummarna att nästa försök lyckas. Kram

    Kajsa 2017-11-10 07:37:33
    Svara
  • GRATTIS! När du väntade Iggy var jag en månad efter dig och hittade sådan stöttning i dina videos, spec när det sedan bestämdes att jag skulle förlösas med snitt, såå värdefullt att fått följa er resa innan! Är gravid med tvåan med BF i april, lusigt! Hur tänker du kring snitt och farorna med att göra flera?
    Kram o grattis till hela familjen. //Caroline

    Caroline 2017-11-10 07:30:02
    Svara
  • Stort grattis 🙂
    För någon dag sedan fick jag en känsla att de var något på g.

    Louise 2017-11-10 07:27:07
    Svara
  • Åh vad kul! Stort Grattis! Ser fram emot att följa eran preggoresa! =D

    Anna Westman 2017-11-10 06:56:15
    Svara
  • Grattis!!!!!! Ååååå vad underbart att läsa! Hoppades på det men du har ju inte hintat något så man har fått vänta och se. Bra att du gjort det du känt är bäst och inte berättat innan du egentligen ville! Snälla lägg upp första inlägget idag och imorgon, vore så mysig helgläsning speciellt när man sitter hemma illamående med mensvärk

    Jojo 2017-11-10 06:56:08
    Svara
  • Jippiii. Har haft de på känn. Här har vi bf 16.6. Storebror kommer vara 19 månader då

    Maria 2017-11-10 06:50:36
    Svara
  • Grattis! ?
    Vi är också gravida, äntligen! Beräknad 14 maj så några veckor efter dig.
    Graviddagbok är toppen! Så mysigt att skriva till sin lilla/lille knodd! Längtar till våren 2018 så jädrans mycket! ???

    Julia 2017-11-10 06:45:52
    Svara
  • Jag brukar aldrig skriva kommentarer men jag är bara tvungen. Jag har följt dig sedan gravid vecka för vecka då jag själv var gravid med vår dotter då. Vår dotter Agnes tjuter av lycka när nya avsnitt med Iggy kommer upp på youtube och det är jättekul att se skillnader och likheter mellan de två då det skiljer någon vecka mellan dem i ålder. Nu sitter jag här gravid med vårat andra barn och vi är beräknade till mitten av april med någon veckas skillnad igen. Önskar er all lycka till graviditeten och att få ett lillasyskon ni med:)

    Emilia 2017-11-10 06:03:57
    Svara
  • Wohoo Stort Grattis! Så himla underbart med ett litet syskon! Kramar ❤️

    HH 2017-11-10 05:57:07
    Svara
  • Grattis! Fy va roligt det ska bli att följa denna resa:)! Kommer du köra gravid vecka för vecka på er kanal:)? Vore så kul!

    Johanna 2017-11-10 05:19:52
    Svara
  • Grattis till syskon, världens bästa grej!!
    Du är ungefär där jag och min man var för ett år sen. Ska inte säga att jag minns det som igår men nästan <3
    Då hade vi sugit på den karamellen i drygt 10 år och kommit fram till att jo… det vore mysigt med en bebis. Vi behövde inte heller försöka särskilt länge och 1 maj blev mitt bf!
    Så nu har vi två, en stor mellanstadiekille och en liten bebiskille på sex månader.
    Bästa bästa bästa!!

    Vera 2017-11-10 03:54:15
    Svara
  • Åh vad roligt, Vanja. Stort grattis till er! ?????

    Nicole 2017-11-10 02:07:55
    Svara
  • Stort grattis fina ni ❤️ Iggy kommer bli den bästa storebrorsan i världen! Grattiskramar från mig till er

    Alexandra 2017-11-10 01:32:13
    Svara
  • Åh GRATTIS! Stort, stort grattis! Det här ska bli Såå kul att följa, framför allt med tanke på att jag precis idag går in i vecka 17 och är beräknad 26 april med ett syskon till vår dotter!! Galet! Nä det här är bara så kul!

    Hannah 2017-11-10 01:22:04
    Svara
  • Grattis!!
    Sååå glad för er skull! Min stora är som Iggy (började följa dig på vecka för vecka) och lillebror är 1 1/2 nu. Det är mitt absolut bästa beslut att skaffa en tvåa (för ja, det innebar en del tjat). Vilken lycka! Hoppas det blir fantastiskt för er också!

    Clara 2017-11-10 01:13:31
    Svara
  • GRATTIS FINA DU!!!!!!! Så otroligt glad för eran skull och extremt spänd på att få följa med på er resa 🙂 <3 Kramar!

    Elli 2017-11-10 01:05:09
    Svara
  • Wow! Underbar nyhet, så glad för er skull! Varma lyckönskningar till er! (Saknar er på Youtube).

    Emma 2017-11-10 00:01:38
    Svara
  • Ett stort grattis ❤vi har nyligen fått vår lillebror ❤ kram

    Kattis 2017-11-09 23:47:25 http://Www.sadnesstheory.com
    Svara
  • Stort grattis!! Åh så roligt ? drömmer också ( med skräckblandad förtjusning ) om ett syskon till min snart 2:åring ☺️

    Jenny 2017-11-09 23:45:03
    Svara
  • Så kul. Stort grattis!

    Sofia 2017-11-09 23:40:33
    Svara
  • Neimen guuuud så herlig!!!! Gratulerer. Gleder meg til å følge deres reise. Iggy kommer til å bli en strålende storebror. Klem til alle!!

    Erica 2017-11-09 23:26:46
    Svara
  • Stort grattis

    Joanna-livet med aspergers syndrom 2017-11-09 23:19:29 http://www.domkallarmighannes.se
    Svara
  • Grattis 😀

    Elin Albertsson 2017-11-09 22:56:25
    Svara
  • Grattis!! Vad roligt!

    Jag började följa dig när du var gravid med Iggy och jag var gravid med min första dotter (hon är född en månad efter) och vet du….jag är gravid IGEN! Vecka 12 så det skiljer en månad denna gången också ? Superkul! Har dock hunnit med en kiddo till emellan som är 13 månader nu så detta blir vårt 3:e barn, men ändå! Ska bli skoj att följa igen ?

    Erica 2017-11-09 22:56:06
    Svara
  • WOW vad kul!!!! Åh har varit med sen ni var med i gravid vecka för vecka med Iggy och jag fullkomligt älskar er härliga familj, så kul med en till bebbe! Blev verkligen lika glad som om en tjejkompis skulle berättat att hon är gravid, sååååå kul!!!
    Önskar er all lycka till med allt fina ni <3

    Gabriella 2017-11-09 22:53:11
    Svara
  • Asså såå roligt! Stort stort stort megagrattis!!! Jag är i vecka 29 nu men att jag är preggo visste du ju redan =P Å så glad jag blir att läsa att ni väntar syskon till Iggy! Och att man längtar så efter en till liten skatt, trots att den där tiden har varit så tuff och svår. Dom är ju det godaste man har och någonsin kan få dom där små skatterna!!! <3

    Paulina Gunnardo 2017-11-09 22:43:55 http://www.dittbarnochdu.se/bloggar/paulinagunnardo
    Svara
  • Vilka underbara nyheter Vanja. Så glad för er skull att ni vågar igen. Vi hade en liknande resa med vår första och vågade över hindret och andra gången gick allt så mycket lättare. Stort grattis till växande bebis i magen och att det gick så fort. Vi kämpar fortfarande och med 2 utomkvedes senaste halvåret börjar jag verkligen fundera om jag bara ska vara tacksam för våra två fina friska barn. Tiden får utvisa. Oavsett, har följt dig sen du väntade Iggy och var med i GVFV och tycker du är favtastisk! Kram från en 32årig 2barnsmorsa i Skåne som handlar massor på glammom.

    Anna 2017-11-09 22:41:56
    Svara
  • Men wow grattis!
    Jag följde dig på Gravid vecka för vecka när du väntade Iggy. Då försökte vi själva att få barn, först på egen hand men sen fick vi ta till IVF pga min mans små spingare. Vi fick till slut en son i november förra året, en Levi, som precis fyllt 1 år.
    I somras råkade (ja, hehe..) vi bli gravida helt på egen hand, helt oplanerat då vi ju trodde att vi inte kunde bli gravida utan hjälp.
    21 mars är lillebror beräknad, då är Levi nästan 17 månader, så det blir tajt, men vi skall nog kunna lösa det 🙂
    Stort grattis igen!

    Sara Lundin 2017-11-09 22:38:27 http://langtanefterbebis.se
    Svara
  • Ååh den lyckan!! Hurra för oss, för jag har också äntligen en bebbe i magen. Bf i slutet av februari ? ? de va mig du träffade på Live podden i Kristinehamn, min dotter är lika gammal som din Iggy? all lycka till er❤️

    Caroline 2017-11-09 22:37:21
    Svara
  • Åh stort grattis! Vet själv hur påfrestande de kan vara för en relation men när man förstår varandra och sig själva så lyckas man! Känns alldeles perfekt detta och de ska bli kul att få följa, speciellt att få se lillkillens reaktioner till en mini sen ??

    Liv Ringström 2017-11-09 22:37:02 http://livringstrom.se
    Svara
  • Grattis så oerhört mycket! <3 Ska bli fantastiskt roligt att följa dig i detta! Kramar

    rebecka 2017-11-09 22:32:08
    Svara
  • Stort stort mega grattis till er! Så spännande!! Har följt er sen ni gjorde första avsnittet i GVV och jag har så sett fram emot att få följa ytterligare en preggoresa med er. Iggy kommer bli världen bästa storebror och ni världens bästa tvåbarnsföräldrar.

    Jag har precis som ni precis fått min största dröm i uppfyllelse. Jag och min sambo väntar en dotter i slutet av mars. Jag har precis gått in i vecka 21 och var på vårt allra första ultraljud i måndags, galet häftigt!

    Jag önskar er all lycka med allt som komma skall. Ser fram emot att få följa eran graviditet. ♡

    Nathalie t 2017-11-09 22:31:49 http://www.nathalietaby.vimedbarn.se
    Svara
  • Stort grattis! ❤ Har själv 1,5 år av den där osexiga bebisfabriksprylen i bagaget, inklusive ett missfall och längtar något oerhört efter den dagen inte jag heller kan knäppa byxorna. Väldigt glad för er skull, samtidigt som det smärtar lite, det har börjat göra det sista tiden, osmickrande nog. Kommer därför inte titta in lika frekvent här längre, gör liksom lite ont även fast jag verkligen vill unna alla par i världen den lyckan. Men som du själv skriver – längtan blir till sist hela ens värld. Kram!

    S 2017-11-09 22:28:04
    Svara
    • Svar på Ss kommentar.

      Jag förstår dig SÅ väl. Jag tycker att du ska fokusera HELT på sånt som får dig att må bra. Ska inte komma med tusen klyschiga happy clappy-berättelser om vänner till mig som gått i åratal utan att lyckas för att sen få till både ett och två och tre barn (chockartat, men så fint ändå) men vill såklart ändå ge hopp om att det GÅR. Trots till synes ”omöjliga” förutsättningar. Så hoppas jag att du slinker tillbaks in hit när byxorna inte går att knäppa, och delar med dig av dina fina nyheter, ok? PUSS.

      Vanja Wikström 2017-11-10 09:56:37
      Svara
  • Åhhh grattis till er?
    Nu från en två barns mamma som också va livrädd men som har kommit ut på andra sidan & kan berätta att det kommer gå så mycket lättare än skräck bilderna man kan måla upp i huvudet.
    Man är lugn & säkrare & har redan den här familje grejen med barn i rullning…tvåan hoppar bara på tåget & får hänga med. Det kommer gå galant. Grattis igen , så spännande ??✨??

    Sarah Björlin 2017-11-09 22:26:41
    Svara
  • Grattis! Så roligt och underbart. Hittade er när ni var med i gvfv (som så många andra ?) då jag själv väntade vår första. Nu väntar vi precis som ni, nummer två i april. Ska bli väldigt roligt att forsätta följa er framöver. Ser lite extra fram emot alla momspo ? ??

    Emmelie 2017-11-09 22:23:00
    Svara
  • Men jisses så fantastiskt! STORT mega grattis till familjen ???? Är så glad för eran skull!!

    Miccan 2017-11-09 22:21:15
    Svara
  • Grattis ?

    Christin 2017-11-09 22:20:07
    Svara
  • Åhhh grattis! ❤️ Väntat på detta skulle komma snart, haft det på känn. Konstige att man kan bli så glad för någon man aldrig träffats skull.

    Vårt första är nån månad yngre än Iggy, å vår två är snart ett halvår. All erfarenhet har gjort att vi var tryggare och visste vad vi hade att vänta. Inte så nojjigt kring saker och ting, man har gjort den största förändringen innan genom att det redan finns en till att ta hänsyn till och man vet att den jobbiga (och också ibland väldigt härliga) bebistiden är kort i det långa loppet. Skönt att veta då man är sådär sjukt trött igen. Tydligen ingen garanti att nummer två ska sova strålande för att ettan inte gjorde det (trodde på nåt sätt att det inte borde bli dubbelt upp) men va tusan, kul med pigga och nyfikna barn också?! ??

    Stort grattis och är så övertygad om att ni fixar det! ❤️ PS. Så bra ålder att få syskon. Glad att vi väntade, stor fördel att de går att kommunicera med!

    Maria 2017-11-09 22:16:31
    Svara
  • Världens största grattis!! Och så roligt/härligt/rörande att läsa alla kloka ord och tankar! En RACKARNS stor kram till er

    Susanne 2017-11-09 22:15:34 http://husnr24.homespo.se
    Svara
  • Men åh så himla hjärtligast lyckligt hur härligt att ni ska utöka er mysiga familj! Senast idag tänkte jag att jag skulle formulera något/ fråga om det var något pågång men vill såklart inte störa och stressa i processen om ni fortfarande höll på att försöka. Anledningen till min misstanke: Hoppas för allt i världen att du tar detta på rätt sätt. Kommer ihåg att du pratade om när du var gravid med Iggy att din näsa ändrat på sig lite. HAR den inte gjort det nu? Du är såklart lika vacker som vanligt men kanske är det något som sker när du är gravid? Jag hoppas som sagt inte att du tar detta fel. Största av kramar och lyckönskningar till er och vilken total lycka för Iggy.

    <3

    Amanda 2017-11-09 22:13:07
    Svara
  • Men guuuuud så kul!! Ser framemot att läsa om din/er resa!!! STORT SUPERMEGA GRATTIS!!!! ?????? Kramar i mängder

    Tindra 2017-11-09 22:12:51
    Svara
  • Åh vad underbart, grattis till hela familjen!! Vad roligt det ska bli att följa er framåt. Vi väntade mer än 5 år på andra barnet och jag var livrädd för hur tufft det skulle bli (hade det superjobbigt med första barnet). Det visade sig vara mycket roligare, enklare och helt enkelt mer njutbart med andra barnet. Lite som att man fick skörda frukten av allt hårt arbete man lagt ner på att lära sig bli förälder första gången=) vi njuter helt enkelt mycket mer och allt känns tusen gånger lättare! Ni kommer fixa det galant!!

    Natali 2017-11-09 22:12:45
    Svara
  • Omg omg mig omg ????? MEGA SUPER DUPER GRATTIS TILL HELA FAMILJEN!!!! (får jag skriva att jag gissade det men ville inte pusha med att fråga) ♡♡♡♡♡ helt enormt härligt bra nyheter! Och Tack! för nedskrivna tankar kommer vara så roligt att läsa och få ta del av ♡ lycka till med hela graviditeten nu ☆ kommer bli så bra!

    Johanna 2017-11-09 22:11:46
    Svara
  • Åh <3 grattis!!

    Linda 2017-11-09 22:11:06
    Svara
  • Stort megasupergrattis till hela familjen! ?❤️
    Jag har följt dig sen ’gravid vecka för vecka’ med Iggy, när jag själv var nygravid med min son (född juli-14). Och nu väntar vi också syskon med bf 5 mars-18 ? så så roligt att få följa er graviditet igen, samtidigt som min egen! Iggy kommer bli en fantastisk storebror och ni är fantastiska föräldrar som säkerligen kommer klara det här galant!
    Igen – stort grattis! ❤️

    Caroline 2017-11-09 22:09:28
    Svara
  • Stort himla jättegrattis till er! ???? Så glad för eran skull och har haft det lite på känn ett tag. Och vilka fina bilder, du strålar Vanja! ✨? Ska bli så roligt att följa din graviditet. Kramar! ?

    Julia 2017-11-09 22:08:51
    Svara
  • Grattis!!!

    Fanny 2017-11-09 22:08:33 http://fannybirath.webblogg.se
    Svara
  • Grattis ?!!!!! ? ? så glad för er skull! Jag hade också som flera andra här börjat ana några veckor sen att ni var gravida! ??Puss och kram!???

    Zeleykha 2017-11-09 22:07:32
    Svara
  • Stort grattis! Vad härligt och vilken lycka 🙂 man har så mycket glädje och nytta av ett syskon i livet. Själv har vi precis påbörjat utredning av fertiliteten och hoppas få ett barn en dag. Är glad att jag trots kämpande fortfarande kan glädjas med andras gravidlycka! Kram och lycka till nu. Ska bli kul att följa er hela vägen 🙂

    Ana 2017-11-09 22:06:51
    Svara
  • Stort stort grattis till er allihop! Så underbart ????? Jag har haft mina aningar ?? Kram!!

    Plingan 2017-11-09 21:58:21
    Svara
  • Grattis, grattis finaste ni! Är så glad för er skull! Har ju gjort precis samma resa, och det är underbart med ett syskon! Allting kommer att gå jättebra! 🙂
    (Har misstänkt det länge men varit klädsamt tyst. 😉
    Massor med kramar från Kak-feedern!

    Helena / Bara en kaka till 2017-11-09 21:55:26 http://www.baraenkakatill.se
    Svara
  • Underbart! Stort stort grattis till er 🙂 Knäppt att man kan bli så glad för någon som man aldrig ens träffat. Men jag hade faktiskt listat ut det redan…min preggoradar har sällan fel, och du skrev en del inlägg om trötthet etc som fick mig att fundera 🙂
    Kram från Elisabet (din fellow grodd-hatare, om du minns)

    Elisabet 2017-11-09 21:55:25
    Svara
  • Stort grattis till er ? så himla roligt, ska bli kul att följa den här resan ?

    Malin 2017-11-09 21:54:04
    Svara
  • Stort grattis till er!!? Jag blev såå glad när jag läste att Iggy ska få ett syskon????? Åh vad kul för er!!??? Hoppas att allt kommer att gå bra! ?????

    Louise 2017-11-09 21:52:59
    Svara
  • Men åååh grattis till hela familjen!!! <3 Så glad jag blev när jag såg bilderna! Lycka till nu och ta hand om varandra. Ska bli så roligt att följa er!

    Charlotte 2017-11-09 21:52:50
    Svara
  • Alla varma och kärleksfyllda kramar i världen till er! Så härligt! <3

    Frida 2017-11-09 21:51:56
    Svara
  • Stort grattis! Det kommer bli toppen på ert sätt, alltid kul och intressant att prata med andra föräldrar och familjer men följ er egen magkänsla så kommer allt lösa sig! Ni verkar vara en fantastisk familj

    Sara 2017-11-09 21:48:42
    Svara
  • Åh så himla kul att det blir tillökning!! Stort grattis hela familjen ? ska bli så kul att få följa ✨

    Angelica Zetterström - Ekomorsan 2017-11-09 21:48:14 http://www.ekomorsan.com
    Svara
  • ÅH GRATTIS FINA FINA FAMILJEN!!!!!!!!!!!

    Sara 2017-11-09 21:47:22
    Svara
  • GRATTIS!!!! Lycka till<3

    Agnes 2017-11-09 21:46:22
    Svara
  • GRATTIS <333 haha skrek rakt ut till min sambo som följt er lite via mig i flera år "IGGY SKA FÅ ETT SYSKON!!!". Haha japp, så glad blev jag. Sååå kul!!! Ska bli så spännande att få följa detta.

    Rebecka 2017-11-09 21:44:29
    Svara
  • Alltså GRATTIS. På riktigt, från djupet av mitt hjärta! Att man kan bli så glad för någon annans skull, någon helt okänd. Jag kommer följa er med spänning och glädje och önskar all lycka. Kan ni så kan vi, någon gång. Ni är så inspirerande och jag får massa styrka av att kika in här.

    Emma 2017-11-09 21:44:18
    Svara
  • Underbart! Grattis!

    Åsa 2017-11-09 21:44:02
    Svara
  • Ååh stort grattis!!

    Julia 2017-11-09 21:43:08
    Svara
  • Åh, GRATTIS!!! Till hela familjen! Har liiite gått och väntat på det, dels för att jag läst din blogg och lyssnat på er podd ett tag nu och vet ju att det var planerat. Men dels också för att jag tycker det synts något, att du helt enkelt inte sett ut som ”du brukar”! Kan inte sätta fingret på vad, bara att något varit annorlunda ett litet tag. Kanske det där gravidglowet folk surrar så mycket om! ???

    Hoppas också på att bli gravid snart, ska få lite hjälp på traven så jag håller tummarna att vi också får en bebis nästa år ?

    I 2017-11-09 21:42:18
    Svara
  • Grattis vad himla skoj!!! Vi fick en lillebror i juli och omställningen är så mkt enklare med nummer 2. Eller så är förväntningarna på en fungerande vardag noll så allt som går ok känns som en vinst :). Grattis igen, ser fram emot att följa din resa xxx

    Little luwi 2017-11-09 21:40:07
    Svara
  • Gud va kul, grattis! Så himla glad för eran skull. En idé kanske, för älskade när ni var med i gvfv, om ni kanske varannan, vartredje vecka kunde göra en liten videouppdatering kring graviditeten? Skulle vara så kul, är väldigt intresserad av barn och graviditeter osv.
    Du är så himla härlig och är en stor förebild för mig. Hoppas verkligen att jag någongång får träffa dig. Kram och återigen grattis <3

    Maja Lindahl 2017-11-09 21:39:37
    Svara
  • Åhhh!!! Misstänkt detta länge, länge!! så himla kul för er! STORT LYCKA TILL! <3 <3

    Linnea 2017-11-09 21:37:06
    Svara
  • Stort GRATTIS till er!!! Ska bli så kul att få följa er och se vem som gömmer sig där inne ✨???

    Agnes 2017-11-09 21:36:36
    Svara
  • Stort grattis!!!! Så himla fint inlägg att jag fällde en och annan tår♥️

    Lina 2017-11-09 21:35:53
    Svara
  • Att du fyller 40 nästa år är det galnaste jag har läst. Hade aldrig kunnat tro det. Så jäkla fräsch och snygg!! Alltså kan man säga att du är en galet fräsch och snygg snart 40-åring och dessutom snart tvåbarnsmamma ?

    Jonna 2017-11-09 21:32:15
    Svara
  • Stort Grattis! 🙂 själv väntar vi en lillebror! Är i v29 på måndag ?

    Jessica 2017-11-09 21:32:08
    Svara
  • Grattis!!
    Började följa er i gvfv, fick min första son 2,5 månad efter att ni fick Iggy. Så kul, och skönt, när man kan följas åt i tankar och känslor.
    Sitter nu här med magen i vädret, vår tredje pojk förväntas anlända om typ tre veckor.
    Nr två var så annorlunda att få, man visste vad man gjorde och vad man behövde för att lyckas trampa vatten och inte drunkna. Han gled mest med i våra rutiner, det blev ingen större skillnad så sett 🙂

    Mikaela 2017-11-09 21:31:43
    Svara
  • Ååååååååååååååh! Stort grattis till hela familjen. Är själv beräknad till den 8e april så gissningsvis får vi våra kiddos nästan samtidigt (kejsarsnitt brukar ske lite innan beräknat bf va?). Kommer blir så enormt roligt att få följa er på ännu en resa mot ett nytt litet liv.

    Alice 2017-11-09 21:30:03 http://alvert.se
    Svara
  • Så himla roligt, stort grattis till er!

    Började följa dig när du var med i Gravid vecka för vecka med Iggy så det blir ju himla kul att få följa med en gång till, och den här gången är också jag gravid med ett småsyskon! Förra gången hade jag en nykläckt bebis som fötts ett halvår innan Iggy och nu har jag en unge som är ett halvår äldre en Iggy och som kommer bli storebror ca en månad innan, himla fräsigt ju!

    emma (: 2017-11-09 21:27:00 http://nouw.com/nilssoneemma
    Svara
  • Alltså åh grattis, blev så himla glad fastän jag inte känner er!

    Louise 2017-11-09 21:26:50
    Svara
  • Wow, grattis!! Har följt dig sedan du var gravid med Iggy och tycker du är en sådan inspirerande pingla. Jag själv väntar mitt första barn och är beräknad en månad innan dig. Så kul att följa din resa! ❤️

    Sandra 2017-11-09 21:25:23
    Svara
  • Jättegrattis till er allihopa! ??

    Caroline 2017-11-09 21:25:09
    Svara
  • GRATTIS!

    Sara 2017-11-09 21:22:35
    Svara
  • Jag började följa dig på gravid vecka för vecka när jag själv väntade mitt första barn, skiljer bara veckor mellan Iggy och min son och håller med om att det första barnet vände helt upp och ner på livet! ?
    Efter det har jag hunnit få mitt andra barn som idag är 2 år och jag kan, som långa redan skrivit, säga att tvåan på många sätt var ”lättare” ?man har hittat sig själv i föräldrarollen så många bitar ligger liksom redan på plats!?

    Så många grattiskramar till er goda familj, och lycka till ❤️

    Ida 2017-11-09 21:21:29
    Svara
  • Stort grattis!!

    Malin 2017-11-09 21:20:32
    Svara
  • Åhh så roligt!? Gud vad glad jag blev nu för er skull❣️Stort mega grattis!!❤️????

    Emely 2017-11-09 21:20:03
    Svara
  • Men åååh – stort grattis till hela familjen! 😀 Gud vad glad jag blir för er skull <3

    Nathalie 2017-11-09 21:19:31
    Svara
  • Såååå roligt! Stort stort grattis ??

    Tanja Nestserava 2017-11-09 21:18:51
    Svara
  • Grattis! Vilken lycka! Ser fram emot att följa även denna graviditet.
    Vi ska börja försöka i december 🙂

    Linda 2017-11-09 21:18:49
    Svara
  • Först och främst stort jäkla grattis! Så roligt, spännande och fantastiskt. ???
    men eftersom du ändå frågar… jag försöker själv bli gravid och få ett syskon till min unge. Men det händer ingenting. Månad efter månad dyker mensen upp och runt omkring mig blir folk med barn hej vilt. Som om det bara behöver titta på sin partner så blir de gravida. Och även om jag verkligen känner genuin glädje för dig och alla andra som blir gravid.. så blir jag också ledsen för min egen. Varför får inte jag bara en bebis i min mage? Fick försöka i 1 år innan jag blev gravid förra gången (försökt 6 mån nu) så jag vet att det kan ta tid. Men ändå är mensen en sådan jävla besvikelse varje gång. På ett sett vill jag bara ge upp och lägga idéen om ett syskon på hyllan för det tär på mig. Men samtidigt vill jag så himla gärna, så det får vara värt alla besvikelser för jag tänker inte ge upp. Inte meningen att kapa ditt jättefina inlägg om er babylycka för det är verkligen fantastiskt. Men kanske är det någon i min situation som läser och känner sig lite mindre ensam om att inte bli gravid.

    Tilda 2017-11-09 21:18:48
    Svara
    • Svar på Tildas kommentar.

      Jag förstår dig så väl. Och i kommentarerna läser jag att det är ett helt gäng som kämpar. Har haft många omkring mig som också gjort det, och haft till synes ”omöjliga” förutsättningar. Men det har funkat för ALLA till slut ändå. ALLA. Det har tagit tid, det har krävts hjälp ibland (en kompis adopterade efter nästan tio års försök till ett biologiskt barn, och knappt ett år efter adoptionen blev hon gravid, så galet). Vill bara ge lite pepp, många behöver ju tyvärr försöka i ett helt år eller ibland mer för att få till det. Det kommer! KRAM.

      Vanja Wikström 2017-11-10 10:04:36
      Svara
    • Svar på Tildas kommentar.

      Det finns fan ingen rättvisa på den här fronten. Fortsätt kämpa och be om all hjälp ni kan få. ~3

      Agnes 2017-11-09 21:40:34
      Svara
  • Wow, grattis till er! Ska bli jättespännande att få följa er resa! <3

    Paula 2017-11-09 21:18:39
    Svara
  • Stort grattis fina ni! Det kommer bli underbart! ?

    Jenny 2017-11-09 21:15:51
    Svara
  • Himla mega superstort GRATTIS till er alla fyra! Underbart! ?❤?
    Jag är (än så länge) hemligt preggo i vecka 13+0 och väntar ivrigt på nästa fredags ultraljud som vi vill göra innan vi berättar om det lilla magiska som växer i magen ❤ Har tvillingar sedan innan och är sprickfärdigt nyfiken på om det är nr 3 vi väntar denna gång eller nr 3 och 4… ?❤?

    M 2017-11-09 21:14:33
    Svara
  • Jaaa, sååå härligt!! Grattis gånger tusen till er! Så himla fint verkligen <3
    Hade en liten aning om detta, och jag har bara gått och väntat på att få gratulera er hehe 😉

    Lise 2017-11-09 21:14:14
    Svara
  • Ååååh vad roligt! Grattis till er ???jag har av någon konstig anledning suttit och väntat på att du ska berätta om detta, har misstänkt det ett tag. En himla mysig nyhet! Nu ska det bli såå spännande att följa graviddagboken, jag är gravid för första gången i vecka 11 och suger åt mig allt som gäller graviditet!

    Ellie 2017-11-09 21:13:53
    Svara
  • Massa grattis!!! ??? Så roligt att höra, så glad för er skull! Jag sitter i vecka 40+4 och undrar när min första bebis ska behaga komma. Man blir ju bara så glad när ens favoritinfluencer delar med sig av så härliga nyheter. Önskar er det bästaste! Kramar från USA?

    Malin 2017-11-09 21:13:38
    Svara
  • Stort Grattis! Så glad för er skull ⭐️??

    Johanna 2017-11-09 21:12:55
    Svara
  • STORT GRATTIS fina ni! <3

    Clara 2017-11-09 21:12:51
    Svara
  • Men åh ❤️ grattis! Så fantastiskt ?

    Alexandra 2017-11-09 21:12:25 http://alexandrabylund.com
    Svara
  • GRATTIS!!!?✨ Ååh jag gissade att ni var gravida för någon månad sen? Så roligt grattis igen!!!???

    Daniella 2017-11-09 21:11:28
    Svara
  • Gud vilka underbara nyheter! Stort grattis! Blir alldeles gråtig! Har anat det då jag tyckt du har haft ett otroligt glow (mer än vanligt). Du strålar verkligen! Jag kan nästan garantera att det kommer gå tusen gånger bättre med nr 2, talar av egen erfarenhet. Man är så mycket tryggare i sin roll som förälder, känner varandra på ett djupare plan och som du skrev.. har 100% mer erfarenhet än första gången. Stort lycka till och massa massa grattis till hela familjen! ❤️

    Johanna 2017-11-09 21:11:16
    Svara
  • Åh – tårar i ögonen. Grattis!

    Malin 2017-11-09 21:10:37
    Svara
  • Men vad kul!!! Grattis!! Vi går in i vecka 16 imorgon. Första barnet. Beräknad leverans 3 maj, så detta kom ju så _himla_ lägligt!! Ska bli så kul att följa dig (er) genom allt!
    KRAM!

    emma s 2017-11-09 21:10:20
    Svara
  • Nämen åh!!!! GRATTISGRATTISGRATTIS! Så himla kul!
    Ska bli spännande att läsa din dagbok sen.
    Har hängt med sedan ”Gravid vecka för vecka” och fick själv mitt första barn i slutet av april i år. Bra månad att få barn i! Dessutom via planerat snitt, heja!!!! Jag fick mitt snitt! Sååå fantastiskt upplevelse.
    Stort lycka till, till hela gulliga familjen!

    Förresten, imorgon vankas det kalas hemma hos oss och då ska det bjudas på fish taco från Niklas mat! En favorit här hemma!

    Alexandra 2017-11-09 21:10:12
    Svara
  • Men liksom hallå och hurra!! Så underbart att läsa! Inser nu att jag tycker så mycket om din blogg att det känns som en nära vän som berättar :). Vår son är precis jämngammal med Iggy, men vi har hållt en lite högre takt och tänkte nog alldeles, alldeles snart starta bebisfabrik för trean. Stort grattis till er alla tre!

    Ulrika 2017-11-09 21:09:43
    Svara
  • Åh stort stort grattis! Har följt dig sen GVFV då jag också var gravid, så härligt! Vilken lycka för er hela familjen! Ska bli superkul att läsa hemliga graviddagboken, kram!

    Sara 2017-11-09 21:09:36
    Svara
  • Åååh, att man kan bli såhär glad av det här fast jag inte känner dig! Eller ah det känns som att jag gör det ju som trogen följare av blogg o youtube o podd! Stort grattis!!!

    Julia 2017-11-09 21:09:29
    Svara
  • JAAAAAA! Massa grattis!!! Har väntat på detta, trodde nog att det. Vi är beräknade samma datum också, perfekt ju!

    Emma 2017-11-09 21:09:17
    Svara
  • Åh vad roligt! Det är ju så galet att jag känner att det är något att se fram emot haha. Men man får ju en sån relation till folk man följer och jag har följt dig ända sen du var gravid med Iggy så detta känns så himla kul. Grattis gratiis!!!

    Vera 2017-11-09 21:08:36
    Svara
  • Gud vad glad jag blir för er skull?

    Felicia 2017-11-09 21:08:28 http://nouw.se/sessis/
    Svara
  • Åh STORT Grattis!! All lycka till er ?❤️

    Josefine 2017-11-09 21:08:15
    Svara
  • ÅÅÅÅH!! Tusen grattis och lycka till!! Det här gjorde min dag!! ❤️❤️

    Hanna 2017-11-09 21:06:30
    Svara
  • ÅÅH stort stort grattis till er!!!???

    Signe 2017-11-09 21:06:04 http://nouw.com/skansjos
    Svara
  • Men mega bamse grattis! Och wow vilken 40 års present ? kan ju inte bli bättre vare sig du får bebisen i förskott eller på dagen eller i efterskott! Jag har gått och väntat och hoppas på att du ska tillkännage en ny liten bebis där inne så länge, har följt dig sedan gravidklippen på gvfv och hoppas du/ni väljer att göra liknande denna gång ? förra gången fick jag följa dig och längta till min stund var kommen att få en egen plutt, i februari i år var det min tur och jag längtar redan tills nästa gång och hpppas jag får vara med om det igen ?
    Tusen megagrattis??

    Isabelle 2017-11-09 21:05:40
    Svara
  • Stort grattis ? ska bli så roligt att följa. Vi fick vår dotter 2014 (tittade då på era videor gravid vecka för vecka) och är nu också gravid igen 12+0 imorgon ?

    C 2017-11-09 21:04:40
    Svara
  • Stort grattis till ert lilla underverk i magen. Ska bli så kul att följa er på den här resan. Jag har följt er ända sedan ni var med i vecka för vecka med Iggy och har själv fått två barn under tiden. Lycka till med allt!

    Linnea 2017-11-09 21:04:27
    Svara
  • Åhhhh Grattis ? av nån konstig anledning så har jag haft det på känn ? Så glad för er skull ???

    Louise 2017-11-09 21:03:11 http://louiseanderssons.se
    Svara
  • Ååhhh!!! STORT GRATTIS TILL ER ❤️ Så spännande! Grattis, grattis, grattis❤️❤️❤️

    Elin 2017-11-09 21:02:49 http://elinceciliaelvira.se
    Svara
  • Stort stort STORT grattis!!! Önskar er all lycka till, och det ska bli oerhört roligt att följa allt här i bloggen! ????

    Sofie 2017-11-09 21:02:35 http://www.sofiewiberg.se
    Svara
  • GRATTIS!!!!!!??? men det här har man ju anat några månader ?

    Elin 2017-11-09 21:01:58
    Svara
  • Men åh jaaa!! Stort grattis fina ni, ska bli så kul att följa eran fortsatta resa!!❤❤❤

    Wilma 2017-11-09 21:01:05
    Svara
  • Åh stort grattis till er! ??
    Jag och min man väntar vårt första barn i januari, är i vecka 31. Så häftig känsla att vara gravid, men nu längtar vi efter att träffa den lille ?

    Cissi 2017-11-09 20:59:58
    Svara
  • ÅHHH VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS!! ?? Vad fantastiskt! ? Ni kommer bli en superfyra ?

    Tove 2017-11-09 20:59:57
    Svara
  • Ååååååh!!! Alltså jag GRÅTER av lycka!!!?????? Jag är så så SÅ glad för er skull! GRATTIS!!!✨✨✨ Massa massa MASSA kramar till er???

    Kristina 2017-11-09 20:56:05 http://nouw.com/kristinalicerika
    Svara
  • Åh blev alldeles tårögd nu, vad fint och vad glad jag är för er skull! Stort grattis!

    Paula 2017-11-09 20:54:49 http://livehealthier.blogg.se
    Svara
  • Wiiippppiiiii stort grattis <3 <3 <3

    Karin 2017-11-09 20:53:27 http://www.levareko.se
    Svara
  • Åh men alltså wow så häftigt ❤️! Världens största grattis till er alla 3. Ska bli väldigt spännande att följa. Kan avslöja att April är en väldigt bra månad att få barn i ?, fick mitt andra barn i April 2016. Inte för varmt för den lilla människan men ändå vår. Och så mycket lättare att få till amning utomhus i Aprilmånad än i Januari då första barnet föddes ?? (Om man nu vill/kan amma).

    Nathalie Kallus 2017-11-09 20:50:28
    Svara
  • ÅHHH VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS!! ??Vilken lycka ? Ni kommer bli en sån fin fyra fylld med så mycket kärlek som ni ger ?

    Tove 2017-11-09 20:49:22
    Svara
  • Ååh, vad roligt???Jag blev så glad att jag började småspringa till tuben? har haft det lite på känn sedan det här inlägget jag har länkat i namnet. Så roligt och underbart med en liten knodd! Lite avis måste jag erkänna??stort grattis och det ska bli det största nöjet att få följa eran underbara familj under graviditeten och förhoppningsvis även lära känna den lilla sedan när det blir dags❤️☀️✨hoppas att du mår bra och att lillen också gör det??Kram kram????

    Svara
    • Svar på Emma Ss kommentar.

      Ha ha, gulle! Kan inte lura mina smarta blogoliner inte! 😉 Tack fina Emma, vansinnesmånga kramar!

      Vanja Wikström 2017-11-10 10:08:29
      Svara
  • Men jag GÅR AV!!! Sitter med tårar i ögonen, alltså jag är så glad, många många lycka till fina familjen STOOOORT GRATTIS ?✨??????✨

    Sanna Petterson 2017-11-09 20:48:03
    Svara
  • Åh vad härligt! Ett stort grattis till er 🙂

    Jeanette 2017-11-09 20:47:25 http://nouw.com/jiathomsen
    Svara
  • WOOOOW grattis<3<3<3<3 följt er sedan gvfv och tyckte ni var så roliga och varma, och är fortfarande såklart haha. Så KUL!

    Coco 2017-11-09 20:46:56
    Svara
    • Svar på Cocos kommentar.

      Ååå vad kul att du följt oss så länge, taxk snälla för att du fortfarande är kvar! 😀 Och tack för alla fina ord!

      Vanja Wikström 2017-11-09 20:49:36
      Svara
  • Åh grattis Vanja!!!✨?? Jag blev tårögd och så glad för er! Grattis!!? Världens bästa 40-års present! Ser fram emot dina momspo och följa din resa, speciellt med dina gamla anteckningar! Hur berättade ni för Iggy? Kram ?✨

    Patricia 2017-11-09 20:40:12
    Svara
  • Åååååh!!! Allra varmaste gratulationer, vilken lycka!! ❤️

    Karin B 2017-11-09 20:39:40
    Svara
  • Hurra hurra hurra! Grattis! Och vilka otroligt fina bilder! ☀️?✨?????

    Elisabeth Lindroth 2017-11-09 20:31:45 http://elisabethlindroth.se
    Svara
  • Ååh, så glad för er skull! Stort grattis!

    Amanda 2017-11-09 20:28:05
    Svara
  • Nej men lägg av, nu börjar jag nästan gråta!!! ??? Världens största GRATTIS!!! ❤️

    Emelie 2017-11-09 20:25:05
    Svara
  • Stort grattis till er ?? så kul med en liten till! Ser så mycket fram emot att läsa din hemliga dagbok ☺️

    Sarah 2017-11-09 20:20:48
    Svara
  • Underbart och stort lycka till!

    Hanna 2017-11-09 20:17:19
    Svara
  • Men ÅÅÅÅÅ såååå kul!!!!! Så himla glada för er skull!! ????✨ Jag lovar er att ni kommer känna en stor skillnad med kiddo numero 2!! Ni är redan föräldrar nu, en helg annan femma att ha den startpunkten ?? Plus såååå fanatiskt att uppleva magiska ”syskon grejen”. GRATTIS fina fina du!! Eller ni såklart ☺️?

    Sandra Hedman 2017-11-09 20:16:22 http://nouw.com/sandrahedman
    Svara
  • Åh, vad roligt!! ?? stort grattis! ✨?

    Emelie 2017-11-09 20:12:33
    Svara
  • Stort grattis!!! Hoppas ni kör igång med youtube snart igen! Min dotter älskar att kolla på Iggy & nu är jag lite trött på att se samma klipp om och om igen 😉 Grattis igen! Att få andra barnet var verkligen en revansch för oss. Hoppas att du kommer må bra tills det är dags i april! Kram!

    Martina 2017-11-09 20:12:10
    Svara
    • Svar på Martinas kommentar.

      Å, tack! Funderar lite just nu på hur vi ska göra med just YT. Nåt blir det nog i alla fall. KRAM!

      Vanja Wikström 2017-11-09 20:42:31
      Svara
  • Stort GRATTIS! Haft det på känn! Så roligt! Hopps allt går smidigt och att du får må bra framåt! Om du behöver hjälp med kroppen och måendet under eller efter graviditeten vet du var jag finns! Hoppas du får extra användning för boken nu! ❤️

    Emma 2017-11-09 20:09:49
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Tack gulle! Mycket möjligt att jag hojtar, känner ett stort behov av att ta bättre hand om min kropp (är notoriskt usel på att träna tyvärr). Kram!

      Vanja Wikström 2017-11-09 20:41:43
      Svara
  • Så kul! Stort grattis! 🙂

    Sandra 2017-11-09 20:08:29
    Svara
  • Alltså jag orkar inte!! <3 <3 Läste detta gåendes, stannade upp på gatan och bara ååååå. Känns verkligen som om man känner er eftersom ni varit så personliga från dag ett. Världens största grattis!! Blir så orimligt glad för er skull.

    Johanna 2017-11-09 20:07:50
    Svara
  • Åhhhh jaa jag visste de! ????Haft mina aningar att nått varit på g!!! Sååååå kul Vanja och Niklas!! ??Har följt er familj sedan första avsnittet på gravid vecka för vecka och ska bli så enormt kul att få följa er även i denna graviditet! Stort lycka till!!❤️❤️❤️❤️

    Petra 2017-11-09 20:06:03
    Svara
  • Grattis till knodden i magen ? ska bli väldigt roligt att läsa om er resa även denna gången. Har följt er sen ni va med i gravid vecka för vecka. Har en liten tjej på 2 år som ska bli storasyster lagom till jul så lite extra kul att läsa om fler som e preggo å allt vad det kommer med.
    Stor kram ❤

    Emma 2017-11-09 20:03:13
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Men vad fint att du hängt med så länge, crazy bananas ju! TACK för att du är kvar! Och GRATTIS till tvåan, vad fint!

      Vanja Wikström 2017-11-09 20:39:40
      Svara
  • GRATTIS GRATTIS!!! Så kul och spännande att få följa speciellt då jag själv är gravid i v22 med andra barnet 🙂

    En liten side note: jag har tack vare dig och din blogg hittat världens finaste vän som du också känner litegrann, och det är jag sååå tacksam över, så TACK som tusan för det!!

    Sandra 2017-11-09 20:01:20
    Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

      Nämeeeen! Vad kul, då ligger vi nästan ”lika”! Fantastiskt! Grattis! 😀 Och nu blir jag ju TOKnyfiken (och en smula rörd) ang denna vän – vem är det månntro? Jag har bara superfina mänskor i min omkrets, så det är nog ett riktigt guldkorn du fått till kompis. Och guldkorn söker sig till guldkorn, så då är du ett också. KRAM!

      Vanja Wikström 2017-11-09 20:38:47
      Svara
  • Grattis! Ska bli kul att se vad det blir för något! En söt en blir det i alla fall??

    Enna 2017-11-09 19:59:33 http://Sayyeastofashion.blogg.se
    Svara
  • Åååh stort grattis! Kommer bli underbart att följa resan!!

    Alice 2017-11-09 19:58:17
    Svara
  • Men alltså ÅÅÅÅÅÅH!! Skrek rakt ut när jag såg, massa massa grattis till er ???

    Emma 2017-11-09 19:56:14
    Svara
  • Oh stort grattis!!

    Emma 2017-11-09 19:51:56
    Svara
  • Åh som jag har hållit tummarna och hoppats för er. Grät när jag läste detta, grattis tusenfalt till er❤️❤️❤️

    Amanda 2017-11-09 19:50:59
    Svara
  • NÄÄÄÄÄÄ FYTUSAN VAD ROLIGT!!!! Blev så himla glad av att läsa detta inlägg, och är så glad för er skull! STORT GRATTIS och STOR KRAM! <3

    Isabelle Burlin 2017-11-09 19:48:31 http://isabelleburlin.blogg.se
    Svara
  • Ååå så kul för er!!! Har haft detta på känn! Stort grattis!!!

    Millan 2017-11-09 19:47:04
    Svara
  • Åh men stort megaGRATTIS! ?

    Ellen 2017-11-09 19:44:56
    Svara
  • Stort grattis till er! Ska bli så kul att få följa eran resa, speciellt då vi också hoppas på syskon till nästa år ?

    Erika 2017-11-09 19:44:52
    Svara
  • Ååååh jaaaa! Grattis <3 Så härlig <3 😀

    Tiril 2017-11-09 19:41:23
    Svara
  • Åh man får gratulera, har väntat på detta inlägg. Jag fick mitt första 20 dagar efter Iggy och nu väntar vi vårt tedje i mars. Blir kul att gå följa med på resan även denna gång. Du är en inspirerande härlig person 🙂

    Sanna 2017-11-09 19:37:11
    Svara
  • Nu börjar jag nästan grina! Stort grattis till er!!!❤❤

    Johanna 2017-11-09 19:34:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!