SNART, SNART, SNAAAAART!

Vet ni vad vi precis gjort? BOKAT BILJETTER TILL PORTUGALLIEN! Woohoooo! Vi åker på juldagen, och åker hem på nyårsdagen. Oliven, Ruben, Mackanrackarn och farmor Barbro hänger med. Nyår firar vi på lodgen.

Vi åkte precis samma datum förra året, och det var så sjukt lyckat. Alla bilder i det här inlägget är från den resan. Vi hade GALEN tur med vädret, det brukar verkligen inte vara så varmt då, som det var – då.

Jag hade lååååångt hår…

…och solen sken VARENDA dag.

Vi spenderade dagarna med att gräva djupa hål i sanden…

…och slinka runt i mer eller mindre kläder.

Vi åt underbara frukostar i huset

…och lika underbara middagar.

Givetvis surfades det en hel del också.

Även de små gav sig på det!

Blev kanske dock mer smurfande för deras del…

…men de var jäklans gölliga i sina våtdräkter alltså.

Det var också på den här resan som jag skrev ett inlägg om hur jag ÄNTLIGEN hittat lugnet. Det publicerades 31/12 2016, och min förhoppning var då att detta lugn skulle hålla i sig under 2017, och alla kommande år framöver.

Är väldigt, väldigt stolt över att kunna säga att det verkligen blivit så. Med undantag för tre veckor nu senast, så har detta verkligen varit Njutningens År. Året då lugnet landade i mitt liv.

Ser SÅ mycket fram emot att se denna vackra utsikt snart igen!

Och hörrni, om ni också blir ressugna – glöm inte bort att jag ju har en rabatt till er på 250 pix att använda på Booking.com. Den gäller såklart oavsett om man vill unna sig en härlig hotellnatt i Stockholm, en weekend i Köpenhamn, en torsdag till söndag i Paris – eller en vecka i Portugallien över nyår. Enda kravet är att bokningen är över 500 kr.

När ni slinker in på länken nedan kommer ni till Booking.com och ser en ruta med mitt namn. Då kan ni ta del av erbjudandet. Obs att rabatten inte syns direkt. Den funkar som så att ni får tillbaka 250 kr efter det att ni gjort er övernattning. Bara så ni vet och inte blir förvirrade.

Här kan ni boka något härligt och få 250 pix i rabatt!

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh va härligt för er!! Jag, min familj och en kompisfamilj har faktiskt hyrt ert hus i portugallien nästa sommar!!! Aaah är SÅ taggad och NYFIKEN på portugal då jag aldrig varit där innan! Ska bläddra tillbaka till dina tips som du skrivit om i bloggen så vi inte missar något!!

  Kristina 2017-10-31 21:59:51 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Ååååååå, äär det SAAANT?! Shitoberto vad kul, vad glad jag blir! Ni kommer att ha det helt UNDERBART! 😀 Du hittar maaaaassor av tips i kategorin Portugallien, ska försöka skriva en guide också. Å, blev så glad av detta, kram!

   Vanja Wikström 2017-10-31 22:05:41
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!