ÄNTLIGEN FICK VI UPP GUBBEN!

I går hade vi lite av en pysseldag hemma. Jag och Iggy pumpapysslade som ni såg, vi lekte också loss med pepparkakor för ett kommande samarbete (ÄLSKAR samarbeten som innebär pyssel, glad unge, härligt helgmys och GOTTE!? #winning) och sen tog jag och Niklas tag i några grejer som stått på Att Göra-listan ett tag.

Till exempel fick vi äntligen upp vår älskade gubbe på väggen i Bara Vara!

Det är vår kompis Stellan som tagit bilden. Han sprang på denna oklanderligt klädda äldre man i Las Vegas för några år sen och bad att få ta en bild. De pratade lite – och det visade sig att mannen var diamanthandlare. Såklart! Så ljuvlig look.

Och nu hänger han på väggen hemma hos oss och påminner om äventyrligt liv – och att man aldrig är för gammal för att värna vardagsglädjen på klädfronten.

Nu ska vi bara hitta någonting som passar på väggen ovanför skåpet. Lite svårt tycker vi. Vi tänker att det inte ska vara någon tavla, utan antingen något som har funktion (ljuslampetter, spegel t ex) eller kanske en macraméväv / något tyg av något slag. Har ni några bra förslag, vad skulle passa?

Här får ni en bättre bild av väggen. Inte helt lätt, kom gärna med förslag!

Vi fick också upp vår nya ASFINA taklampa. Det kommer fler bilder på den så att ni verkligen kan se hur den ser ut, men här får ni en sneak peek i alla fall. Hittade den på Lampverket.

Hoppas ni har en härlig söndag annars. Själv sitter jag på ett  tåg på väg till Dalarna. Ska åka upp över dagen för att säga farväl till min barndoms paradis, min pappafamiljs lantställe i Björkberg utanför Leksand. Det är nu sålt, och en ny familj ska få njuta av det.

Men innan dess ska jag krama gården hejdå, och se om det finns några saker därifrån som jag vill ta med mig hem, som fina minnen.

Häng med på Insta Stories om ni vill se hur gården ser ut!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Det skulle vara läckert med en stor snirklig lykta på en lika snirklig krok där ovanför skänken! Kan man tända ett ljus i under mysiga middagar, eller ännu bättre, ha ett timer-inställt ljus i så det blir mys-feeling varje gång man går förbi.

  Dani 2017-10-30 17:21:37
  Svara
 • Jag tänker att en häääärlig retro (svartvit kanske?) klocka skulle vara URSNYGG (hehe kunde inte låta bli) ovanför skåpet!

  Isabelle Burlin 2017-10-30 13:04:53 http://isabelleburlin.blogg.se
  Svara
 • Supercool tavla! Tycker definitivt ni ska satsa på en spegel!! Tror det blir jättefint och kommer ge ett djup till rummet 🙂 Kram

  Rebecca 2017-10-29 21:15:41
  Svara
 • Åh snygg tavla – fin gubbe! Tänk att den gubben ev är död nu men lever kvar i ett annat land på någon annans vägg, förevigad i sin fina outfit. Fint ju <3

  Karin 2017-10-29 15:22:41
  Svara
 • Härlig historia om bilden! Vet han om att han hänger på en vägg i Sverige? ? Jag skulle satsa på en snygg spegel ovanför skåpet.

  Tessan med tre 2017-10-29 13:34:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!