EN GLITTRIG KÄNSLA I KROPPEN

Happy onsdaaaaaaag! Jag har faktiskt den där klyschiga lillelördagskänslan i kroppen. Det är sol ute, jag har en rolig dag framför mig – och i köket håller våra nylackerade köksluckor precis på att skruvas upp. FÄZT ju!

Ska visa er luckorna när det är liiiite mer klart. Vi har inte kirrat knopparna än (som ska vara i mässing), så lådfronterna kommer vi inte skruva fast förrän vi har köpt knoppar (knopparna måste på först). Men så fort det är en smula mer i ordning så ska ni få se. Kanske att jag visar litegrann på Insta Stories, så kika in där om ni e nyfikna!

Har också en sån där glittrig lyckokänsla i kroppen efter mötet som jag och Jossan hade i måndags. Det gick overkligt bra och det verkar som att vi kommer få genomföra ett drömprojekt. Mer om det när dealen är spikad!

Tänker att vi smyger in en liten Momspo här också. Just Momspo-inläggen var faktiskt ett av de inslag ni uppskattade mest här i el bloggo, när jag läste igenom ”Vilka Är Ni?”-inlägget, kul! Har för övrigt gjort en sammanfattning av det som är såååå roligt, kommer snart!

Glittrigt glasögonfodral / Gina Tricot (adlink)
Mobilskal / Rebecca Minkoff

Kepa / Hattbaren
Hoodie / H&M
Kjol / H&M
Solisar / Ellos
Väska / Ellos

Pjucks / Converse

Nu ska jag hugga tag i mailen!

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!