VILKA ÄR NI?

Finaste, finaste blogoliner! Har sett ett inlägg hos både Angelica och Claudia som jag känner att jag bara MÅSTE skriva jag med, och det är ett inlägg som handlar om att lära känna ER bättre. Ni har ju ruskigt bra koll på mig, och jag har nog rätt bra koll på (i alla fall en del av) er också, men jag vill gärna veta mer mer meeeer.

Så snälla rara, det vore så ENORMT KUL om ni ville svara på någon eller några av frågorna nedan, behöver inte alls vara alla! Ta den/de som ni känner för och svara i kommentarsfältet:

Hur gammal är du?
Har du barn?
Var bor du?

Hur länge har du läst min blogg?
Hur hittade du bloggen?

Hur ofta läser du bloggen?
Vad är det bästa du vet?
Vad är det värsta du vet?

Vilka inlägg tycker du är roligast?
Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?

Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
Vad jobbar du med/pluggar du?
Nämn 2 andra bloggar som du läser?

I dag åker jag och grodan till mormor där vi ska stanna en vecka. Tänker att det vore så sjukt kul att få roa mig med att läsa era svar på tågresan dit.?

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
263kommentarer
 • Jag är 26 år, barnfri, bor i Göteborg och jobbar som psykolog. Hittade dig via Gravid vecka för vecka på YouTube eftersom jag var nyfiken på kejsarsnitt, och i samma veva hittade jag din blogg som jag sedan dess läst till och från. Det bästa jag vet är att gå och lägga mig sent med vetskapen att jag inte behöver passa någon tid dagen därpå. Det värsta jag vet är djurindustrin. De roligaste inläggen är de som har med INREDNING att göra! Jag vill ha fler, fler och fler, får aldrig nog! Jag skulle nog inte komma fram om jag såg dig på stan, för jag vet inte riktigt vad jag skulle säga. Två andra bloggar jag läser är jennymustard.com och pickuplimes.com 🙂

  Sandra 2017-08-13 13:10:31
  Svara
 • 25 år. Har inga barn, det får vänta några år till hehe. Jag studerar i Västerås. Det bästa jag vet är att åka ut med båt på havet och leta efter en bra solklippa

  Kajsa Vestman 2017-08-12 21:01:23
  Svara
 • Åh, jag säger som Amanda här under – var lite sen på att läsa detta inlägget (har vart full rulle med festivaler och resor – klagar inte dock, hehe) men tänkte ändå det vore kul att svara på denna! Så får hoppas du ser även äldre kommentarer 🙂

  Hur gammal är du?
  – Ganska nyss fyllda 27 år
  Har du barn?
  – Nej inte än 🙂
  Var bor du?
  – Hornstull, såå härligt!
  Hur länge har du läst min blogg?
  – Sen i början på 2016 när jag i samma veva började lyssna på er podd efter ett tips av en bekant 🙂
  Hur hittade du bloggen?
  – Hehe, lite före i svaren där, men som sagt så hittade jag er podd från en vän, och på den vägen började jag också läsa både din och Josefins blogg!
  Hur ofta läser du bloggen?
  – Så ofta jag hinner. Vill gärna gå in varje dag men på något magiskt sätt försvinner dagarna som ett poff (?) – så det blir kanske att jag går in ca 2-4 ggr i veckan och catchar up!
  Vad är det bästa du vet?
  – Åhh så svårt.. Men det första jag kom att tänka på var att jag älskar när man slår upp en månads-överblicks-sida i kalendern och att den är fullproppad med massa roliga saker, typ som resor, fester, events eller bara kompis-dejter. Älskar att se fram emot saker och boka in massa kul! (Men notera också att ibland när det blir lite för mycket, eller bara i vissa perioder, så älskar jag också att bara ha det helt tomt å bara chilla.. hehe)
  Vad är det värsta du vet?
  – Att flyga långt, fyfaaaan vad tråkigt och obekvämt det är, och att jag flyttat till Stockholm från Göteborg – så mina allra bästa vänner bor så himla långt bort.. Och sen även hörlurs-sladdar som trasslar in sig i allt samt att jag inte kan se en hel film på kvällarna utan att somna… suck!
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  – Älskar inrednings-inläggen! Och smyckes-inläggen + Momspo-inläggen! – Du har så fin stil!! Och alla inlägg från när ni är ute och reser 😀
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  – När du skrev om er GlamMom-resa!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  – Hmm tänkte typ inredning, men det har du ju börjat posta rätt mycket om nu så det är kul! 😀 Men sen även kanske lite mer outfits! Och kanske lite mer guider, vet inte riktigt vad men kanske guider till bra frukost/lunch/middags-ställen i stan eller liknande, alltid kul och användbart med guider tycker jag!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  – Är väl inget jag skulle vilja ha mindre av, men spontant så kan jag ibland tycka att ”helgen i bilder” – inlägget kan vara liiiiite för långt ibland, hehe (svårt att hinna läsa hela i ett svep ju innan livet kommer emellan!)
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  – Åhh jag hade verkligen velat gå fram, men vet inte om jag hade vågat! Känner alltid ”men vad ska jag säga!?” å så blir jag blyg å nervös, hehe.. Men ser jag dig så hoppas jag att jag bara gör det!!
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  – Har pluggat till byggingenjör (faktiskt därför jag flyttade till Stockholm), och nu jobbar jag som VVS-konsult!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  – Josefins och Kenzas

  Daniella 2017-08-09 14:24:10
  Svara
  • Svar på Daniellas kommentar.

   Jag läser med gläääädje alla kommentarer, även de sena! ;-D TACK för att du svarade, så HIMLA KUL att läsa!

   Vanja Wikström 2017-08-09 22:57:22
   Svara
 • Nu vet jag inte om du fortfarande läser dessa kommentarer (är imponerad över mängden som nappade!) men jag tänker att jag skriver ändå 🙂

  Hur gammal är du?
  -Jag fyller 22 i december, är alltså född 1995! 🙂

  Har du barn?
  -Nej, men jag vill gärna ha om några år! 5 säger sambon men är inte säker på om jag (som ju ska bära på dem) vill ha fullt så många 😉

  Var bor du?
  -Borås!

  Hur länge har du läst min blogg? Hur hittade du bloggen?
  -Tar dessa två i samma svar. När jag en gång klickade mig runt på youtube hittade jag ett klipp där du och Niklas 2015 skulle köpa julklappar till varandra på Tradera. Jag tyckte er kanal var mysig och genom den hittade jag även din blogg och senare även poddisen. Sen dess är jag fast, haha! 😀

  Hur ofta läser du bloggen?
  -Växlar mellan att läsa bloggar varje dag till inte alls beroende på hur jag mår och vad jag orkar. När jag är inne i en bloggperiod läser jag alltid din blogg och kommenterar även gärna 🙂

  Vad är det bästa du vet?
  -Just nu är det att spendera en fredagskväll ensam framför en bra film/serie/youtube med ett tända ljus, vin, mango och linschips. Myyyys!

  Vad är det värsta du vet?
  -Personer som utnyttjar yttrandefriheten till att kränka och såra andra. ”Jag säger bara min åsikt” är en fras jag spyr på. Kokar bara jag tänker på det nu haha…

  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  -Vardagsinlägg, helgen i bilder och om er ursnygga inredning!

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  -Detta glömmer jag aldrig: http://vanja.metromode.se/2017/04/10/2017_april_nu-ar-det-jag-som-fulgrater/ <3 <3 <3

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  -Ja absolut! Tror dessvärre inte att chanserna till att vi skulle stöta på varandra är särskilt stor, haha. Besöker väldigt sällan Stockholm 🙂

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  -Jag är fortfarande sjukskriven men igår tog jag ett stooort steg och sökte två jobb (städ). Jag är nervös, rädd men framförallt enormt taggad på att komma tillbaka till ett "normalt" liv igen!

  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  -Egoinas och Kenzas.

  <3

  Amanda 2017-08-08 16:17:54 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Amanda! SÅ kul att läsa dina svar, känns ju verkligen som att vi känner varandra en smula.

   Vanja Wikström 2017-08-09 22:53:38
   Svara
 • Hej Vanja! Hoppas det inte är alldeles för sent att skriva detta 🙂

  Jag är hela 17 jordsnurr men känner mig som en god blandning mellan 4 och 77 år.
  Jag har inga barn men en lillasyster på snart 9 år (som har en förmåga att vara väldigt jobbig) så det kanske räknas?
  Idag bor jag i Bromma men har flyttat runt en hel del i Stockholmsområdet eftersom att jag har skilda förälder. Min mamma finner även nöje i att flytta så det kanske också har bidragit.
  Din blogg har jag läst i kanske 1-2 år efter att en kompis i princip skrikit i mitt ansikte att lyssna på er podd. Tyvärr är jag ingen trogen läsare som är inne varje dag, utan jag kollar i perioder och sträckläser istället. Men det kanske är okej det med?
  Det absolut bästa jag vet är många saker, men just nu är det följande: flyta i havet, rosa, ankelsmycke, crepe med banan och nutella, glitter och att vara nyduschad.
  Motsatsen dock, dvs det värsta, är snubbar på diverse sociala medier (och i verkligheten för den delen) som inte fattar grejen med feminism och hela den baletten, kackerlackor, känslan av att vara otrygg, springa bajsnödig (tmi, förlåt) och att tappa bort saker.
  Jag tycker att helgen i bilder, outifits, inredning och mat-inlägg är det roligaste/mest intressanta att läsa så därför är väl det också det jag vill se mer av. Som 17-åring är det också alltid kul att höra vad man som vuxen har burit med sig från tonåren och vad man önska man visste då, så något i den stilen kanske hade varit något?
  Jag hade definitivt kommit fram och hälsat! Har träffat dig tidigare (kanske minns tunnelbanebruttan? hint: Livepoddisen) och det är alltid så kul. Det blir inte längre samma distansering och känsla av att man bara är en dator.
  Jag ska börja andra året på gymnasiet och läser Sam/Media. Så i år så blir det podd och journalistik, vilket självklart ska bli jättespännande! Jobbar även i två olika leksaksbutiker, en i Bromma och en på Östermalmstorg som heter Leksaksborgen. Världens mysigaste ställe och arbetsplats!! Så om du någonsin är i behov av leksaker så får du gärna kika förbi 🙂
  Förutom dig, och Jossan, så läser jag emellanåt Esteé Lalonde’s blogg och kollar på hennes videos på youtube. Sen tycker jag även att föredetta bloggaren och som har varit instagram favorit i några år, Ella Grace Denton är fantastisk. Tips!

  Ha det så bra och ta hand om dig! Kramar Clara

  ps. när jag träffade dig och Jossan i Mood-gallerian på alla <3 dag så tipsade jag om filmen Suffragetterna. Har du sett den? Om inte så måste jag tipsa igen. Alla borde VERKLIGEN se den!!

  Clara 2017-08-05 23:31:03
  Svara
 • Hur gammal är du?
  28 år
  Har du barn?
  Nej
  Var bor du?
  Norrtälje
  Hur länge har du läst min blogg?
  Januari 2017
  Hur hittade du bloggen?
  via eran podd, älskar den!! Det var första podden jag lyssnade på, och fastnade direkt, bästa podden! 😀
  Hur ofta läser du bloggen?
  flera gånger i veckan, ibland varje dag.
  Vad är det bästa du vet?
  Att få umgås med min familj och få spendera hela sommaren på landet! <3
  Vad är det värsta du vet?
  Katter
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Dom inläggen med Iggy och vardagsinläggen
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  oj svårt, du har så många som jag gillar! 😀
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  tycker du har en bra blandning av allt!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  inget
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Ja det hade jag gjort, längtar tills jag får träffa på dig på stan! 😀
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Jag är sjukskriven för utmattningsdepression sedan 3 år tillbaka 🙁
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Josefin Dahlberg och Anja Forsnor

  Malin 2017-08-04 16:33:48
  Svara
 • Hur gammal är du?
  – 18 ?

  Har du barn?
  – Nope

  Var bor du?
  – I Göteborg ⭐️

  Hur länge har du läst min blogg?
  – Oj, sedan 1,5/2 år tillbaka kanske? ?

  Hur hittade du bloggen?
  – Via podden ✨

  Hur ofta läser du bloggen?
  – Varje dag ?

  Vad är det bästa du vet?
  – Bland det bästa jag vet är att vara på Bästkusten (västkusten) en härlig sommardag, att vara med kompisar och att resa ??

  Vad är det värsta du vet?
  – Saker jag ogillar är människor (eller ja deras åsikter iallafall) som inte förstår feminism, att behöva ha på mig glasögon pga pollen som gör att jag inte kan ha linser och regn ☔️

  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  – Inredningsinlägg & min dag i bilder ✨

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  – Hm.. kommer ihåg många inlägg men det som först kommer upp nu är inlägget där vi skulle gissa om ni skulle ha grå eller beiga/rosa gardiner (konstigt att det har satt sig i huvudet haha ?), och inlägget om GlamMom-resan.

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  – Inget speciellt ?

  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  – I don’t know ? det är bra som det är ?

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  – Ja verkligen ? Hade vart SÅ skojj ju ✨

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  – Ska börja trean på gymnasiet ?

  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  – Kensaz & Andrea Hedenstedt

  Märta 2017-08-04 09:32:24
  Svara
 • Hur gammal är du? 31
  Har du barn? Ja, ett på jorden och ett i jorden.
  Var bor du? Dalarna
  Hur länge har du läst min blogg? Minns inte riktigt, men tror ca 1,5 år.
  Hur hittade du bloggen? Tror det var via Elisabeth Lindroths blogg
  Hur ofta läser du bloggen? Följer den via bloglovin, och går in på den appen flera gånger varje dag, så har det kommit upp ett inlägg läser jag oftast direkt 🙂
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inlägg med Iggy <3
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Tycker vardagsinlägg är kul
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Är inte så klädintresserad så mindre av det
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Tror inte det, skulle inte veta vad jag skulle säga
  Vad jobbar du med/pluggar du? Är föräldraledig,
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Elisabeth Lindroth, Egoina

  Lisa 2017-08-04 09:27:50
  Svara
 • Hur gammal är du?
  32
  Har du barn?
  2
  Var bor du?
  Borås
  Hur länge har du läst min blogg?
  1 år
  Hur hittade du bloggen?
  Minns inte riktigt
  Hur ofta läser du bloggen?
  Två gånger om dagen när det inte är semester ?
  Vad är det bästa du vet?
  Umgås med nära och kära och att vara ensam ?
  Vad är det värsta du vet?
  När saker inte går som jag tänkt mig
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Jag älskar mixen här inne så alla
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Utan tvekan
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Ekomonichef
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Att vara någons fru, Hemma hos kikan

  Angelica Zetterström - Ekomorsan 2017-08-03 08:30:47 http://www.ekomorsan.com
  Svara
 • Hur gammal är du? 26 år
  Har du barn? Nej, bara en sambo
  Var bor du? Kristianstad, nordöstra Skåne
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan Gravid Vecka För Vecka
  Hur hittade du bloggen? Efter du var med i Gravid Vecka För Vecka
  Hur ofta läser du bloggen? Några dagar i veckan
  Vad är det bästa du vet? Resa, mat, snacks, äventyr!
  Vad är det värsta du vet? Elaka och missunnsamma människor, gå upp tidigt på morgonen, inlagd gurka
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Dagens Momspo, inredningstips och skönhetstips
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…din tutorial för att färga håret rosa! Provat flera gånger, bästa tipset!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mer skönhetstips, mer Iggy och mer Niklas!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inte för långa inlägg
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Om jag vågat!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Är utbildad socionom. Har tidigare jobbat inom socialtjänsten och bytte nyligen till ett nytt jobb på Försäkringskassan.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Egoina, Kenza & Jossan såklart
  Övrigt? Följer såklart även poddisen och youtubekanalen slaviskt!

  Nina 2017-08-02 22:33:18
  Svara
 • • Hur gammal är du? 27
  • Har du barn? Nej
  • Var bor du? I en lägenhet i skåne
  • Hur länge har du läst min blogg? Det är nog ett par år snart! Har nog plöjt igenom de flesta inlägg dock, haha!
  • Hur hittade du bloggen? Ramlade in på ett av era youtubeklipp och blev hooked direkt, var liksom en självklarhet att följa dig här också.
  • Hur ofta läser du bloggen? Ungefär varannan dag
  • Vad är det bästa du vet? Dagar som jag kan fylla med precis vad som faller mig in, oftast blir det familj, vänner, fika och promenader. Vill vara utomhus så mycket det bara går!
  • Vad är det värsta du vet? När människor är uträknat elaka mot andra, klarar inte av det.
  • Vilka inlägg tycker du är roligast? Älskar dina tips om hudvård och hår, av den anledningen att jag har hittat mina nya favoritprodukter tack vare dem. Och dina outfitbilder, gillar verkligen din stil och har fått så mycket inspo!
  • Ett inlägg som jag kommer ihåg är; tänker inte på ett specifikt inlägg men däremot ditt sätt att skriva om hur man ska våga tro på sig själv och göra det man tror på.
  • Vad skulle du vilja ha mer av här i bloggen? Jag gillar dina djupare inlägg, som tillexempel när du skrev om självkänsla. Men sen är kombon det bästa, lite av allt!
  • Hade du kommit fram till oss om du såg oss på stan? Ja, det hade jag nog! Dock hade jag säkert blivit osäker på om jag verkligen såg rätt, så risken finns att tillfället redan varit way gone när jag insett att det verkligen var ni, haha!
  • Vad jobbar du med/pluggar du? Är utildad förskollärare men jobbar idag på ett gym.
  • Nämn två andra bloggar som du läser? Yayas och knivlisas!

  Amelie 2017-08-02 12:00:58 http://nouw.com/frökens
  Svara
 • Hur gammal är du? – Jag är 20 år gammal
  Har du barn? – Nej inga barn än på ett tag!
  Var bor du? – Jag bor just nu hemma hos mina föräldrar i Skåne över sommaren, men har flyttat till Örebro för studier
  Hur länge har du läst min blogg? – Jag började följa din graviditet av en slump på Gravid vecka för vecka då jag egentligen tittade lite mer på Dessies klipp. När ni gjorde gravidfotograferingen ihop fastnade jag för din utstrålning och stil och har mer eller mindre följt dig sedan dess!
  Hur hittade du bloggen? – Som sagt, via Gravid vecka för vecka!
  Hur ofta läser du bloggen? – I vanliga fall (när jag pluggar och inte har jobb och en massa roliga sommaraktiviteter inplanerade) läser jag den dagligen. Nu under sommaren blir det någon gång i veckan 😉
  Vad är det bästa du vet? – Att få testa nya saker och träffa nya människor. Det ger alltid något, oavsett om det blir en superlyckad aktivitet/lyckat möte eller om det blir mindre bra.
  Vad är det värsta du vet? – Folk som alltid är pessimister.. Finns inget som kan irritera mig mer
  Vilka inlägg tycker du är roligast? – Supersvårt att säga, men när du delar med dig av tips som rör allt från inredning och bästa reafyndet till matlagning och relationer brukar jag läsa som noggrannast!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? – Absolut, även om det såklart hade varit en smula nervöst. Ibland känns det nästan som att man känner dig genom att du skriver så pass personligt som du ändå gör, men du har ingen aning om vem man själv är vilket nog skulle kunna göra mötet lite märkligt.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag pluggar till psykolog, men har nog under sommaren och tack vare mitt sommarvikariat som undersköterska i hemvården insett att jag hellre vill utbilda mig till sjuksköterska. Får se vad som händer!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? – Josefin Dahlberg och Claudi Galli Concha

  Lovisa 2017-08-02 08:11:07
  Svara
 • ×Hur gammal är du? – 17 år, född 2000
  ×Har du barn? – Nej
  ×Var bor du? – Stockholm
  ×Hur länge har du läst min blogg? – ca 2 år tror jah!
  ×Hur hittade du bloggen? – En vän till mig tipsade om er Youtube kanal och därifrån hittade jag till din Instagram och blogg :))
  ×Hur ofta läser du bloggen? – Oftast 1 gång per dag men ibland gör jag det varannan, det beror på helt enkelt!
  ×Vad är det bästa du vet? – oj det var en svår fråga haha, men jag ääälskar sol och sen härliga känslan och energin man får av vackert varmt väder och sol. Mår alltid 1000ggr bättre då hah, så varma och soliga dagar skulle jag nog säga är det bästa jag vet, de ger mig nytt liv!!
  ×Vad är det värsta du vet? – människor som gör allt för att visa att de är bäst, utan att tänka på hur omgivningen mår av deras handlingar. Annars så har jag någon liten fobi för fötter.
  ×Vilka inlägg tycker du är roligast? Kag gillar nog alla inlägg, men älskar de vardagliga inläggen.
  ×Hade du kommit fram om vi sågs på stan? – Antagligen inte, själv är jag en sådan person som lätt blir blyg kring personer jag inte känner bra och sedan respelterar jag även att alla har rätten till sitt privatliv. Men sedan är det såklart så att man ibland ångrar att man inte gått fram och sagt hej.
  ×Vad jobbar du med/pluggar du? – Jag läser samhällskunskap med inriktning samhälle och ska börja på mitt andra år på gymnasiet.
  ×Nämn 2 andra bloggar som du läser – jag läser Josefin Dahlberg och Linda Hallbergs.

  Olivia 2017-08-01 23:39:51
  Svara
 • Hur gammal är du? 31 år
  Har du barn? Ja 1 son och ett syskon påväg nu i augusti månad 🙂 Så snart två barnsförälder.
  Var bor du? Motala
  Hur länge har du läst min blogg? Sen du var med i Gravid vecka för vecka då du väntade Iggy, i samband med du vänta Iggy vänta jag mitt första barn. Jag tyckte du verkade vara en sån härlig tjej.
  Hur hittade du bloggen? Glam mom.
  Hur ofta läser du bloggen? Några gånger i veckan.
  Vad är det bästa du vet? Spana bilder, inredning och läsa om era härliga dagar i Stockholm, då livet du lever är lite små annorlunda emot mitt små stadliv som jag trivs så bra i. Men du är entreprenör och jag är sjuksköterska. Kul att läsa som sagt.
  Vad är det värsta du vet? Oj, den frågan passar jag.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredning inläggen och när du pysslar och boar, då ni har det så fint ger det inspiration och tips och idéer till en annan 🙂
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… När du berätta om att du tagit snacket med Niklas om barn nr 2.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Tycker bloggen har en bra variation idag.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Oklart.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Det tror jag allt.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag jobbar som sjuksköterska men är just nu gravidledig och snart föräldrarledig med barn nr 2.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Englas showroom och Trendenser.

  Emma 2017-08-01 19:57:36
  Svara
 • Verkar inte vara överdrivet många tonåringar som kommenterat så trots att jag är sent på det skriver jag en liten kommentar för att visa att vi absolut finns, jag är en av dem, 16 år.
  I bokstavligt talat hela mitt liv har jag längtat efter barn och det gör jag fortfarande, men i och med min unga ålder väntar jag gärna 5, 10 eller 20 år till. Jag bor i Lund i en lägenhet på andra våningen med mina föräldrar, 20-åriga bror och min katt som får agera min bebis.
  Jag räknade nyligen på hur länge sedan jag hittade er YouTube-kanal och fick för mig att det var förra sommaren, men nu börjar jag undra om jag inte blandat ihop tiden lite. Det var nog snarare två somrar sedan. Då hittade, som sagt, till Familjen Wikström Malmqvist på YouTube först och genom den till din blogg. Er YouTubekanal hittade jag indirekt genom Josefine Knaves YouTube-kanal. (Jag förmodar att YouTube rekommenderade er kanal för att jag tittat på Josefines videos)
  Jag är dåligt på det här med att läsa bloggar, men försöker gå in på din och Jossans blogg åtminstone en gång i veckan för att läsa ikapp det jag missat, hehe. Jobbar på en blogg-läsar-rutin dock.
  Det bästa jag vet varierar så från dag till dag och det tycker jag är underbart! Att vissa dagar umgås med vänner och familj och spendera andra dagar helt ensam. Att vissa dagar gå upp tidigt för en promenad i soluppgången och andra dagar ligga kvar länge i sängen. Ibland äta chokladbollar (för okej, får jag bara säga en sak är nog chokladbollar det bästa jag vet) och ibland äta en riktigt god nyttig sallad.
  Det värsta jag vet i stunden är nog prestationsångest för just nu när man vill komma på det mest klockrena att skriva kommer jag inte på vad det värsta jag vet är.
  Ääälskar inredningsinlägg och ännu mer inredningsklipp på YouTube-kanalen!!! Ska nog ta efter hur ni hängt upp hatten på väggen i hallen och gjort det till en snygg inredningsdetalj. Tycker också om de inlägga med mycket text. Ditt språk är så underhållande, inte torftigt och tråkigt någonstans.
  Letar ofta upp det inlägg med alla dina smycken och bilder på den byrån ni har i ert sovrum. Har en lika dan själv så använder dina bilder som inspiration på den fronten.
  Historier och händelser från ditt liv skulle jag vilja ha mer av i bloggen. Lite som inlägget om GlamMom-resan! Det var riktigt rolig läsning”
  Kan inte komma på något som jag vill ha mindre av. Det som inte är mina favoritinlägg är säkert de mest uppskattade av någon annan.
  Åkte tyvärr hem från Stockholm igår och missade därmed både dig och Jossan, men om jag sett dig på stan hade jag definitivt gått fram. Håller tummarna att jag stöter på dig i höst.
  Innan jag började lyssna på podden hade jag en inställning som säkerligen väldigt många andra också har/har haft. ”Vardagen är tråkig och grå. Semestern är tiden för njutning.” Ett riktigt bull sätt att se på livet. Speciellt om man tvingas göra något som man inte tycker om till vardags. Exempelvis gå i högstadiet. Nu slipper jag förvisso äntligen högstadiet och kommer inte behöva jobba lika mycket för att få en rolig vardag. Jag har gjort något som jag tidigare trott inte var möjligt för ”en sådan som mig”. Jag har kommit in på Sveriges enda musikalutbildning på gymnasiet här i Lund på Lunds dans- och musikalgymnasium. Det innebär att jag ska dansa balett tre dagar i veckan. En helt ny utmaning för mig som aldrig dansat tidigare. Att jag har teaterlektioner med andra entusiaster och privatlektioner i sång. Jag är så vansinnigt taggad och stolt över att jag vågade!
  Läser Jossans blogg och min mammas bästa väns blogg Eclectic Tree https://eclectictree.me. Rekommenderar alla att gå in och läsa. Hon är en fantastisk kvinna!

  Karolina Peterson 2017-08-01 14:50:37
  Svara
 • Hej. Kom på sen Hur konstigt jag hade betett mig,att jag talade om att jag viste vad ni hette utan att presentera mig själv,förlåt. Och att jag glömde tala om att jag tycker om din blogg och Youtube klipp. Men det var jätte roligt att träffa dig. Tycker om dina inlägg om inredning. Hoppas att du inte har missat antik och loppis affären bakom Mandys.
  Kramar från Ann-Sofie och Melissa (barnet med all mat under stolen) ???

  Ann-Sofie 2017-08-01 09:00:29
  Svara
  • Svar på Ann-Sofies kommentar.

   Nämeeeeen! Du var inte konstig alls! Ha ha, gulle! Vet också PRECIS hur det är när man ska bolla familj, barn och en konversation samtidigt, det är väldigt ofta som jag själv tänker ”men vad sjuttsingen SA ja egentligen?!” när jag lämnar någon. Så mycket att fokusera på samtidigt ju, svårt! 😉 SUPERKUL att du sa hej, jag blev verkligen så himla glad! ASROLIGT att få ansikten på er som läser bloggen och hänger med oss ju, älskart! megakram! Och givetviiiiiiis var jag inne på den ljuvliga antikaffären!

   Vanja Wikström 2017-08-01 15:14:52
   Svara
 • Hej Vanja!! SÅ roligt inlägg!!! Okej här kör vi :

  Jag är 30 Barre och or på Södermalm med min fästman och våra 2 barn som är 2,5 år och 4,5 månad 🙂 (jupp, härhemma är de High Chaparral varje dag haha!)
  Jag har läst din blogg i typ 3 år nu och följde dig på GVFV med Iggy. Jag hittade bloggen genom att jag letade efter snygga gratisplagg, vilket ledde till glammom, vilket ledde till…..*trumvirvel* dig!
  Jag läser bloggen så ofta jag får tid, men kanske var 2-3 dag 🙂 jag lyssnar också på din och Josefins blogg, perfekta pepp podden nu när man är mammaledig å allt!
  Det absolut bästa jag vet är mat. Asså att laga den, äta den, styla den å ta nördiga matbilder till instagram, köpa vackra kokböcker etc. Jag är en total foodie 🙂
  Det absolut värsta jag vet är dryga människor, översittare och människor som anser att det finns ”finare och bättre” eller ”sämre” människor beroende på hur mycket pengar man tjänar, vilken familj man kommer ifrån etc. Usch! Alla människor är människor, punkt!

  Jag tycker verkligen om dina familjeinlägg. De är riktiga glädjespridare!
  Jag minns ett inlägg, det var faktiskt ett Youtube-klipp där du och Niklas var extremt ärliga om hur det har varit för er att få barn. Jag kände igen mig så oerhört mycket i vad ni sa och det kändes så skönt att veta att man inte är ensam om att allt inte alltid är ”självklart” och ”drömmigt” när man får barn.
  Jag tycker faktiskt att din blogg är suverän och har inte något jag vill ha mer eller mindre av, fortsätt bara vara du! Det är ju det som är så fint och härligt med din blogg, den är sprudlande, ärlig och glädjespridande – vilket jag ser dig som också.
  Jag hade gärna kommit fram på stan Om vi sågs och det kändes som ”läge” och att man inte störde dig och din familj eller så 🙂
  Jag jobbar som kontorschef för Mojang som främst är kända för att ha skapat ”Minecraft” spelet 🙂
  2 andra bloggar jag läser är Isabella Löwengrips och Cissi Wallins !

  Tack och bock ❤️??

  Siri Hoel Andersson 2017-07-31 20:36:56
  Svara
 • Sorry för sent svar! Men som trogen & hängiven blogolin vill jag dela med mig? Nu svarar jag ned risk för att detta blir långt som en roman.

  Jag är 31 år.
  Jag har en dotter som heter Moa & som snart blir ett och ett halvt år.
  Jag bor i i Borås. Har varit en riktig lägenhetsråtta men som nu bor i hus sedan två år tillbaka.
  Jag har läst sin blogg sedan du bloggade på glammon efter att ha fastnat för dig och din härliga personlighet i vecka för vecka. Minns att jag satt vid köksbordet & drack kaffe och sträcktittade dina små filmer varvat med körkortsplugg.
  Hur ofta jag läser bloggen har varierat under åren(!). Men oftast tittar jag in någon gång under dagen ändå.
  Det bästa jag vet.. SÅ svår fråga, men viktig att fundera över. Det bästa jag vet är såklart min familj, men den är ganska obvious känner Jag. Men annars tid för mig själv, ä l s k a r det. Att få bara vara, plantera om blommor, dricka kaffe, läsa, städa, shoppa, promenera. Att inte behöva prata med någon utan bara vara med mig själv. Jag träffar såklart även gärna mina vänner.. men det där med att ge tid för och med sig själv är sådan lyx! Annat som jag ändå vill nämna som en av de bästa sakerna jag vet: systerskapet!❤

  Det värsta jag vet är tamigtusan stress. Sådan stress som gör att man prioriterar bort sådant som faktiskt gör en lycklig. Så märkligt att det ärdet första som ryker när det blir för mycket.

  De inlägg jag tycker är roligast att läsa.. Hm, kanske inlägg om helgen som gått, loppisfynd & så de lite mer personliga inläggen.

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är när du var föräldraledig från glammom och låg på en filt i en park med lilla lilla Iggy. Jag minns att det såg så jäkla härligt ut! & att detblev lite av en målbild tills jag skulle få egna barn. Tyvärr blev det aldrig så, sådär drömmigt. När min dotter var pyttis var hon sällan nöjd, så jag gick runt, runt i trädgården hemma med henne i babybjörnen och försökte trösta. Hehe, det blir sällan som man tänker. Denna sommaren har varit desto bättre med en betydligt gladare 1,5-åring!

  Vad jag skulle vilja se mer av i bloggen? Hm, jag har nog inget konkret tips om VAD jag vill ha mer av. Men kanske mer spontana inlägg, som förr. Jag förstår att du behöver en struktur nu när bloggen verkligen är ett jobb. Men der blir väldigt mycket lika inlägg när det blir återkommande ”tema” varje vecka. Så det är väl mer en känsla jag saknar, svårt att sätta ord på. Vad jag skulle vilja ha mindre av i bloggen svarar nog förra svaret på också.

  Om jag skulle komma fram på stan? Oj, svårt att veta men jag vill hoppas det! Är väldigt sällan i Stockholm men OM jag var det och om jag såg dig och läget skulle verka bra så hoppas jag det!

  Jag jobbar som administratör. Har varit på lite olika ställen med olika inriktningar men jag har alltid varit en fixare liksom. Dock söker jag fortfarande ”drömmen” inom mig. Längtar efter att få brinna ordentligt för något.

  Andra bloggar jag läser är Angelica & Jessica Lagergren & Joaefin Knave❤

  Kul att få svara på dessa frågor. Älskar ditt engagemang i bloggen. Tack för att du är bjussig & delar med dig. Heja dig❤

  Hanna 2017-07-31 20:17:27
  Svara
 • Är 37 år, tvåbarnsmamma som bor i Bangkok och jobbar på FN med förhållanden i textilfabriker. Har följt dig sen gravid vecka för vecka. Gillar inläggen om tankar om livet o vardagsinläggen. Andra favoriter just nu är Elsa och josefin yoga här på samma bloggportal.

  Minna 2017-07-31 17:18:03
  Svara
 • Är hela 40 bast! Nyss fyllda faktiskt. Har två döttrar och bor i dina hoods (en gång var min svärfar fångad på bild i en av era videos, så kul!).

  Jag har läst bloggen sen din medverkan i gravid vecka för vecka.

  Minns särskilt inläggen om er vattensäng (!), Niklas sömnproblem och att inte ”bara” vilja vara päron (vikten av date nights osv). Och så självklart inlägget om att tvätta håret sällan, älskar det (klarar själv av 6-7 dagar utan tvätt). Vardagsinläggen är mina favoritinlägg! Och så är jag glad att du inspirerar som ”gammelgädda”, härligt och inspirerande att ”åldras” tillsammans med dig Vanja. 🙂 Vill gärna ha fler inlägg om fertilitet/familjebildning kontra ålder. Har haft mina funderingar om ett tredje barn på ålderns höst…

  Vet ej om jag vågat komma fram om jag såg dig, är ganska blyg…

  Jobbar på en statlig myndighet. Gillar politik, bloggar, att googla och nörda ner mig i saker. Och så springer jag långt och länge när jag inte som nu är skadad… Ogillar trångsynthet och hierarkier.

  Läser bloggen dagligen. Gillar även Sandra, Elsa B, Hanna Rossell, Dobre Futro, Vimmelmamman…

  Katarina 2017-07-31 14:12:59
  Svara
 • Hur gammal är du? 25 år

  Har du barn? Nej, hoppas kunna styra upp innan 30(!) *pray for this lesbian*

  Var bor du? I en närförort till Stockholm

  Hur länge har du läst min blogg? Ganska precis 2 år!

  Hur hittade du bloggen? Genom din medverkan i ”mammapanelen” i Älskade unge. Därefter hittade jag till din kanal på gvfv, därefter bloggen.

  Hur ofta läser du bloggen? Nästan dagligen

  Vad är det bästa du vet? Att lära mig nya saker, resa, vara ute i skogen, äta god mat, att ha bra mix mellan hårt fokus och vila. Bada badkar länge!

  Vad är det värsta du vet? Att jag lider av svår FOMO. Alltså konstant fear of missing out, har haft sedan jag var 17. Att ha svårt att välja. Sexism. Likgiltighet och rasism.

  Vilka inlägg tycker du är roligast? Vardagsinläggen, och inredningstipsen! Hudvårdstipsen också såklart.

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Din hyllning till bl.a. Tikei-foundationen och Beaute Pacifique-retinolen för något år sedan pga att jag är en hudnörd. När ni skaffade lyxdjungeln… sedan har jag främst följt dig på Youtube, så för att nämna några klipp också: Vanja gråtchockar på datenight, för det var första gången jag såg dig visa din skörhet helt så som den var. Tycker det var annorlunda än när du dittills bara skrivit om det. Minns även alla vardagsklipp på Iggy, t.ex. när han har fått en orange overall och ni ”tappade bort honom” vid en stor Big Bag på gatan 😉 Jag minns också Niklas smarta tips om pennan som trollar bort gråa fogar i badrummet!
  Sedan självklart alla dina brandtal om kejsarsnitt i många olika kanaler, både i blogg, kanal och tv-intervjuer. Du har lärt mig mycket på den fronten!

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Vardagsinlägg, inredning, tankar och reflektioner.

  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Jag tycker inte om att säga det, men SPONSINLÄGG. Jag begriper helt och fullt att det är en given del av ditt yrke, men en hel del samarbeten känns väldigt krystade, t.ex. Findus fiskbitar i Niklas mmmat och den alkoholfria ölen… Bingolotto och Fishermans friend var på gränsen, men kändes ändå som att ni integrerade dom två sponsen i era vanliga vardagsklipp så att det inte upplevdes som bara reklam.

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja, om du inte såg helstressad ut.

  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag jobbar extra i reception och pluggar till beteendevetare med psykologi som huvudämne.

  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Är en periodare med det där… just nu kakans, britas, floras och sandras. Känner att de är tillräckligt stora för att inte skriva ut efternamn, haha.

  Zara 2017-07-31 09:25:50
  Svara
 • Hur gammal är du? 23 (i september)
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Trollhättan
  Hur länge har du läst min blogg? 2 år kanske
  Hur hittade du bloggen? Via gravid vecka för vecka (men tittade på ers avsnitt i efterhand).
  Hur ofta läser du bloggen? 2 ggr/dag
  Vad är det bästa du vet? Människor som gör mig glad
  Vad är det värsta du vet? Orättvisa & krig
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Dina inredningsinlägg
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Finns så många att välja på så svårt:-/
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Inredning och veckan i bilder
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Pass
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja jag hade tagit mig modet till det. Speciellt eftersom att det känns som att du skulle ta det som något positivt och skulle det inte passa i den situationen att du skulle kunna säga det isåfall.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag är färdig förskollärare sedan januari och jag älskar det!!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Lindablom & Nevnarien (Elin Kero)

  Elin D 2017-07-31 08:30:11
  Svara
 • Hur gammal är du? 31 år
  Har du barn? Nej inte än men inom en hyfsat snar framtid hoppas jag.
  Var bor du? I Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg? Sen du var preggo med Iggy.
  Hur hittade du bloggen? Genom Gravid vecla för vecka.
  Hur ofta läser du bloggen? Några gånger i veckan.
  Vad är det bästa du vet? Sommar
  Vad är det värsta du vet? Bortsett från orättvisor som finns i världen och allt det där.. Mörkret på vintern.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredning och vardag, men gillar de flesta inlägg.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… inlägg om kejsarsnitt (jag kommer av flera anledningar vilja födda barn så) Även inlägg du skrivit om hur viktig ensamtid är för dig, jag tänker precis likadant.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Forsätt som du gör.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Som ovan.. Jag själv tycker mode är minst kul men det är jag, tror många andra uppskattar dem.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja kanske men det beror på situationen.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Är kemist som jobbar med miljöövervakning.

  Malin 2017-07-31 08:28:25
  Svara
 • Hur gammal är du? 20 år
  Har du barn? Nej inte än
  Var bor du? Skåne
  Hur länge har du läst min blogg?sen gravid vecka för vecka.
  Hur hittade du bloggen? Minns inte..
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag
  Vad är det bästa du vet? Spakvällar i badrummet med er podd på.
  Vad är det ” värsta” du vet? krig och orättvisor osv och ……koriander.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Helger i bilder.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?skönhet / hudvård
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?jag var på er bloppis! Superroligt!
  Vad jobbar du med/pluggar du?jag jobbar på en förskola
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Margaux och Josefin Dahlberg.

  Frida 2017-07-30 23:29:24
  Svara
 • Hur gammal är du? 26 år
  Har du barn? Nej inte än men hoppas att en dag få barn
  Var bor du? Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan ni fick Iggy
  Hur hittade du bloggen? Genom gravid vecka för vecka tror jag, har för mig att jag hittade er youtube efter det och därifrån hittade jag bloggen
  Hur ofta läser du bloggen? 3-4 gånger i veckan ca
  Vad är det bästa du vet? Det är att vara ute i skogen och känna lugnet, då får jag chans att verkligen reflektera över livet och vad jag vill görs härnäst ?
  Vad är det värsta du vet? Människor som har förutfattade åsikter och orättvisor
  Vilka inlägg tycker du är roligast? De som handlar om inredning och er familj, tycker även om inläggen som är djupare med funderingar.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Syskon till Iggy
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mer djupa tankar i sann Josefin och Vanja anda ?
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Egenföretagande
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nja kanske, hade gärna gjort det om jag vågat ?
  Vad jobbar du med/pluggar du? Förskollärare
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Josefin knave och jossans

  Jannike 2017-07-30 23:13:33
  Svara
 • Mitt namn är Jonna och jag är en 18årig tjej som kommer från Öland! Bor med min sambo (varit tillsammans i 4,5 år) i en lägenhet i Kalmar. Har inga barn, än. 🙂 Har följt dig sedan Gravid vecka för vecka. Alltså sen innan Iggy föddes, som lär va bland de sötaste barn på denna jord.
  Börjar sista året på gymnasiet om cirka en månad, går linjen Samhälle/beteende med inriktning ledarskap. Planen är att jobba som förskollärare 🙂
  Älskar inredningsinlägg, men även inlägg som ”vår dag i bilder” och tankar/åsikter.
  Hade lätt kommit fram om jag såg dig! Läser en hel drös med bloggar men några av dem är Isabella Löwengrip, Kenza, Paula & Hugo och Andrea Hedenstedt. Såklart läser jag Jossans blogg också! =) Kikar in på bloggen i stort sett varje dag.

  Jonna 2017-07-30 21:21:10
  Svara
 • Hur gammal är du? 32
  Har du barn? Nopes
  Var bor du? Akademins högborg: Lund
  Hur länge har du läst min blogg? Två, tre år kanske?
  Hur hittade du bloggen? Minns inte men det var säkerligen under min researchperiod för Bossbloggen då jag läste närmare hundra olika bloggar.
  Hur ofta läser du bloggen? Varje vecka (läser ikapp)
  Vad är det bästa du vet? Djur, att skriva, driva sin egen business, att skratta, äta god mat med mina nära och kära, spela brädspel, hångla upp min man och dricka cava.
  Vad är det värsta du vet? Krig, orättvisor, sexism och rasism.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Om karriär och företagande
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… När du berättade om hur ni startade GlamMom
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mer om att vara egenföretagare
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inget
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Självklart! ?
  Vad jobbar du med/pluggar du? Har nyligen blivit egenföretagare och entreprenör och jobbar som ledarskapsutvecklare och driver ledarskapsbloggen Bossbloggen!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Paula Jacobsson, Ung & Driven plus Tess Montgomery

  Clara, Bossbloggen 2017-07-29 00:32:31 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Lite sent svar kanske men bättre sent än aldrig!

  Hur gammal är du? 24
  Har du barn? Ja, tre stycken.
  Var bor du? På Åland, sedan ett år.
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan 2014.
  Hur hittade du bloggen? Gravid vecka för vecka, mitt mellanbarn är en månad äldre än Iggy så det var extra intressant.
  Hur ofta läser du bloggen? Periodvis varje dag och sedan bloggfastar jag ett tag, är en periodare med bloggar överlag
  Vad är det bästa du vet? skrivande. barnen. sommarregn. kolaglass. septembersol.
  Vad är det värsta du vet? otillräcklighet.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? bilder från när ni bara hänger runt, typ helginlägg. våra liv är så fundamentalt olika, ni är liksom det coola hipsterparet och jag är inkladdad småbarnsmorsa deluxe (när jag inte är på jobbet då, där jag kan få va lite cool).
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… när du skrev om pojkighet/flickighet och vilka leksaker barnen dras till.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? åh jag vet inte! jag är så nöjd så.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? se ovan.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? UTAN TVEKAN. får hänga mer i sthlm för vanja-spottingchans.
  Vad jobbar du med? Jag är läkare. + skriver en del för betalning. men mest läkare.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Sandra Beijer (sedan ALLTID <3) och Flora Wiström.

  puss påre tack för härlig blogg!

  Ulrika 2017-07-28 21:42:09 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
 • Hur gammal är du? 34
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Brighton, UK
  Hur länge har du läst min blogg? Ca ett år
  Hur hittade du bloggen? Blev tipsad av min syster om podden och om era bloggar!
  Hur ofta läser du bloggen? Ett par gånger i veckan
  Vad är det bästa du vet? Att vara på stranden, vilket är bra då jag bor 10 minuter från en!
  Vad är det värsta du vet? Orättvisor och djurplågeri.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? De om företagande och stilinläggen, Momspo!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…när du berättade hela GlamMoms historia. Det var kul att få följa!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mer stil och mode! Och tips för företagare.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Ingenting, allt funkar som det är!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja absolut!
  Vad jobbar du med/pluggar du? PR på en djurrättsorganisation samt driver online-tidning om veganskt mode
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Josefins! Bland svenska bloggar gillar jag Ida Warg och Sandra Beijer.

  Sascha 2017-07-28 11:40:26 http://www.vildamagazine.com
  Svara
 • Hej Vanja
  Jag heter Isabelle, 26 år gammal och bor i Göteborg. Jag och min sambo har vår fantastiskt fina son ihop som snart är 6 månader (vart tog den tiden vägen??)
  Jag började faktiskt läsa din blogg i samma veva som du var med i gravid vecka för vecka och sedan dess är jag fast, du är helt fantastisk och wow vilken gorlpower du har!!!! Jag har även nu tipsat min syster om din blogg och din upplevelse kring planerat kejsarsnitt då hon faktiskt ska genomgå en om bara någon vecka! ?
  Jag arbetar som förskollärare men är just nu mammaledig vilket är det mest underbara som finns!!
  Har egentligen bara en annan blogg som jag verkligen läser och det är yayas blogg! Sen finns det bloggar som mer är tidsfördriv! ?

  Jag tycker du har en sån fantastisk blogg och mix av allt så jag är nöjd och glad bara du fortsätter som du gjort! ??

  Issa 2017-07-28 08:06:37
  Svara
 • Hur gammal är du? 35
  Har du barn? Nej inte än
  Var bor du? Malta
  Hur länge har du läst min blogg? När du hade fått Iggy
  Hur hittade du bloggen? Via SanneAlexandra som var modell åt era gravidkläder på GlamMom
  Hur ofta läser du bloggen? En gång i veckan eller varje dag, lite olika
  Vad är det bästa du vet? Kärlek, värme, fika
  Vad är det värsta du vet? Krig, sorg, lidande
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Personliga inlägg. Då &Nu inläggen med dig och Niklas eller tillbaka-blickar från ditt förra liv plus erat vardagsliv hur ni tänker kring barn och ensamtid.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… när du skrev om din artist-karriär som inte gick som du ville. Känner så igen mig (var fotograf) och var så skönt att läsa någon som kände lika ❤️
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Gillar personliga vardagsinlägg precis som du gör nu.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Kommer inte på nåt.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja ?
  Vad jobbar du med/pluggar du? Har varit pressfotograf nu jobbar jag med content och marknadsföring.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jonnajinton.se och SanneAlexandra.se

  Sofie 2017-07-28 00:22:11
  Svara
 • Hur gammal är du? Nyss fyllda 29
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Lite söder om söder
  Hur länge har du läst min blogg? Minns inte riktigt, mem sen du var gravid med Iggy iallfall
  Hur hittade du bloggen? Fastnade för din fina lilla familj i gravid vecka för vecka.
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag oftast
  Vad är det bästa du vet? Glädje, vänner och familj, fikaaaaaa 🙂
  Vad är det värsta du vet? Hemskheter i världen
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Gillar variationen. Inredningsinspo är kul. Uppskattar de flesta inläggen!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… när du hade housetour i villa M i Portugallien. Ser underbart ut där!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Gillar mixen du har!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Ibland lite mycket om olika sponsrade events. Men det gäller de flesta bloggar.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jag tror det faktiskt 🙂
  Vad jobbar du med/pluggar du? HR/rekrytering
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Isabella löwengrip och Jossan

  Sara 2017-07-27 23:13:34
  Svara
 • Hur gammal är du? Jag är 24 år.
  Har du barn? Nej.
  Var bor du? Jag bor i lilla staden Katrineholm.
  Hur länge har du läst min blogg? Jag har läst din blogg sedan du var med i Gravid Vecka för Vecka på YT!
  Hur hittade du bloggen? Hittade den när du var med i Gravid Vecka för Vecka, kommer dock inte ihåg exakt hur 🙂
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag!
  Vad är det bästa du vet? Det bästa jag vet är att umgås med mina vänner, att laga goda middagar tillsammans och att prata om allt mellan himmel och jord. Sen älskar jag även att träna tillsammans med mina två hundar, speciellt agility tillsammans med mitt agilitygäng! Bästa känslan när man får pepp från andra med samma intresse! Jag älskar även att sjunga, gärna tillsammans med min lika sångintresserade kusin 🙂
  Vad är det värsta du vet? Svårt.. det värsta jag vet är personer som sprider dålig energi och som bara tar energi istället för att ge energi!
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Jag älskar dina inredningsinlägg, då jag själv älskar inredning och lite som din stil – loppis möter modernt!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Jag kommer ihåg inlägget när ni hade gjort om i köket och köpt den där fräsiga vagnen från Ellos, som jag själv kommer att ha i mitt kök när jag flyttar till min nya lägenhet om några veckor! 🙂
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Kanske ännu mer inredning, haha! Eller skönhetstips eller bara vanliga vardagsinlägg. Tycker du har en bra blandning av allt 🙂
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Ingenting!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? JA! Träffade dig på Social Media Party och tog en bild med dig då men då hann vi inte prata så mycket, hade varit kul att snacka lite en stund!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag studerar internationell juridik i Örebro, läser även till hundinstruktör samt agilityinstruktör. Samtidigt som jag älskar juridik och verkligen vill göra något speciellt för kvinnor och barn så brinner jag verkligen för hund och hundlivet och det börjar mer och mer luta åt att jag i framtiden startar eget inom det! Sen arbetar jag extra på en möbelaffär!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Johanna Ljungqvist (Yayas), Beatas!

  Evelina Olsson 2017-07-27 21:51:27
  Svara
 • Hur gammal är du? 21. Fyller 22 i september.
  Har du barn? Nej. Dock har vi försökt bli med barn sen januari 2016 utan resultat. Nu har det dock blivit på is då jag gick in i en depression i mars och behöver fokusera på mig själv.
  Var bor du? Bor i en stad som heter Borgå som ligger i Finland.
  Hur länge har du läst min blogg? Hmm.. 1 år kanske?
  Hur hittade du bloggen? Tror det var via Gravid vecka för vecka.
  Hur ofta läser du bloggen? Några gånger i veckan.
  Vad är det bästa du vet? Kaffe ? min älskade man, min familj, vårt hus, mina vänner, våra katter, skogspromenader, joggingrundor, böcker.. ja det finns mycket.
  Vad är det värsta du vet? Panikångest.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Personliga inlägg.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Det då du skrev att du var nära på att gå in i väggen.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Personliga inlägg och mera öppet om tankar och känslor.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Smink.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Definitivt.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar inom äldreomsorgen på ett servicehem.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Gabriella Joss och Isabella Löwengrip.

  Emilia 2017-07-27 21:26:45 http://nouw.com/emilianieminen
  Svara
 • Hur gammal är du? Jag är 21!
  Har du barn? No!
  Var bor du? Vid Nytorget i några få dagar till
  Hur länge har du läst min blogg? Ungefär 1,5 år
  Hur hittade du bloggen? Genom en kompis som lyssnade på poddisen, och när jag också började lyssna var det givet att börja följa er båda!
  Hur ofta läser du bloggen? Några gånger i veckan, just nu 🙂
  Vad är det bästa du vet? Att titta på mina vänner när de (eller vi tillsammans) skrattar och är riktigt lyckliga. Att liksom stanna upp i ett fint ögonblick och bara titta på de jag är med och ta in hur lyckligt lottad jag är som har dem <3
  Vad är det värsta du vet? Ovisshet.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Vardagsinlägg! Min helg i bilder, och liknande.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Trodde jag skulle det, men efter att ha sett dig flertalet gånger nu när jag bott vis Nytorget har det motbevisats haha. Fegat ur varje gång, tyvärr!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar på café och har pluggat franska, nu ska jag plugga något inom internationella relationer och utveckling!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Flora Wiström och Sandra Beijer.

  Johanna 2017-07-27 20:39:36
  Svara
 • Hur gammal är du? 27.
  Har du barn? Nej.
  Var bor du? Stockholm/Kungsholmen.
  Hur länge har du läst min blogg? Har läst din blogg sedan jag halkade in på youtube och direkt fastnade för dig och Niklas om äventyret att få barn i ”vecka efter vecka” (helt glömt titeln ?)
  Hur hittade du bloggen? Hittade den genom youtube som jag nämnde ovan.
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag! Flera ggr per dag till och med.
  Vad är det bästa du vet? Mysiga hemmakvällar och att bli kliad.
  Vad är det värsta du vet? Spindlar, bläckfiskar (tycker de ser läskiga ut. Troligen då jag såg Pop eye filmen när jag var lite för liten. Bifogar bild så du förstår: http://disney.wikia.com/wiki/File:Popeyeoctopus1.png
  Djupt mörkt vatten, respektlöshet och orättvisor. Kan lägga till att pojkvännen hatar att klia mig vilket också hamnar på min värsta lista ?
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredning, skönhet och dina familjeinlägg – dvs helg i bilder.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Oj, många! Därför jag är kvar då du skriver inspirerande och har vackra bilder.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mer sv ALLT! Men mer vardagsbilder?
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inte mindre av något men mer av det jag nämnde ovan.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Absolut!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Pluggar till förskollärare på Stockholms universitet. TACK för att du hyllar oss förskollärare. Det betyder mycket ❤️
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Faktiskt bara din jag följer slaviskt, men jag besöker Kenzas blogg då och då.

  Får se om du ser inlägget. Är lite sent ute med att svara på frågorna ?

  Jennifer Nilsson 2017-07-27 19:56:55
  Svara
 • Hur gammal är du? 35
  Har du barn? En son på 3 år!
  Var bor du? Nytorget 🙂
  Hur länge har du läst min blogg? Sen Gravid vecka för vecka på youtube
  Hur hittade du bloggen? Jag minns faktiskt inte, på glammom?
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag
  Vad är det bästa du vet? När min son är lycklig, alla framsteg och all utveckling. När andra människor älskar ens barn!
  Vad är det värsta du vet? Svårt… efter att ha läst/lyssnat på Lady Dahmer så typ män generellt 🙂 Faktumet att typ allt hemskt i världen som sker beror på män är det värsta jag vet för jag vet inte vad vi ska göra åt det.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Alla, verkligen.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… era förhållande-inlägg och särskilt det om att behöva egen tid och när ni beslutade att ha egen tid (utan barn) varannan helg vardera.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Skönhet/beauty-tips, inspo
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inredning och samma bild typ 15 gånger på rad…
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jag hoppas det! Inte säkert dock. en snabbis bara.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar som bolagsjurist
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Lady Dahmer och alla bloggar på mama.se

  Carolina 2017-07-27 19:19:36
  Svara
 • Hur gammal är du? 40

  Har du barn? Yes, tre stycken (4, 5.5 och 16.5)

  Var bor du? Söder om söder i sthlm: Skogås

  Hur länge har du läst min blogg? Till och från sedan när jag väntade Morris kanske?

  Hur hittade du bloggen? När vi hade samarbete mellan PreggoPreggo och Glam Mom

  Hur ofta läser du bloggen? 2-3 gånger per vecka

  Vad är det bästa du vet? Att stå upp paddla, dricka cava och läsa en bok – målbild: att göra allt på en gång. Skoja.

  Vad är det värsta du vet? Folk som ljuger om mig i facebookgrupper och liksom tror att jag inte kommer få reda på det…

  Vilka inlägg tycker du är roligast? Typ vardagsinläggen

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Alla från Portugal.

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Ingen aning.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inget speciellt.

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Har jag ju redan gjort

  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag jobbar som registrator på regeringskansliet, men byter snart myndighet.

  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Onekligen (som typ slutat blogga i dagarna) och Whinar.

  Katta 2017-07-27 14:33:35 http://kattakvack.se
  Svara
 • Hur gammal är du? — Fyller 24 i september
  Har du barn? — Nej
  Var bor du? — Vasastan, Stockholm
  Hur länge har du läst min blogg? — Cirka 1 år
  Hur hittade du bloggen? — När jag var ute och backpackade började jag lyssna på din och Jossans podd och blev väldigt intresserad av er båda, och sen dess läser jag flitligt 🙂
  Hur ofta läser du bloggen? — Inprincip varje dag
  Vad är det bästa du vet? — Skratta med mina närmsta och känslan efter ett träningspass
  Vad är det värsta du vet? — Hjärtesorg. Sorg av alla slag
  Vilka inlägg tycker du är roligast? — ”Min helg i bilder”, skönhetstips, inredningsinlägg
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… — När jag var mitt i min ångestfyllda bubbla om jag skulle göra slut med min kille eller inte, och ditt inlägg om att vara med någon som förtjänar en – den gav mig sån pepp på mitt egna värde.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? — Tycker du har en stor blandning av allt, vilket är anledningen till varför jag gillar att läsa din blogg. Kanske lite mer inlägg som handlar om reflekterande över saker och ting i vardagen (vilket du redan gör, men om jag vill ha mer av något så är det detta!)
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? — Ingenting jag kan komma på 🙂
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? — Jag hoppas det!
  Vad jobbar du med/pluggar du? — Just nu väntar jag på besked från universitetet, men har pluggat genusvetenskap och hälsopedagogik de senaste året. Jobbar helger på Life (hälsokost)
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? — Hanapee och Margaux Dietz

  Gabriella 2017-07-27 14:05:39
  Svara
 • Hur gammal är du? – 27 år
  Har du barn? – Ja, en grabb på 1 år ?
  Var bor du? – Längst upp i norr, Kiruna.
  Hur länge har du läst min blogg? – Sen Gravid v f v.
  Hur hittade du bloggen? – Via Gravid v f v.
  Hur ofta läser du bloggen? – Dagligen
  Vad är det bästa du vet? – Min familj ❤
  Vad är det värsta du vet? – Orättvisor, krig, djur som far illa
  Vilka inlägg tycker du är roligast? – Älskar inredningsinläggen! Men även helgen i bilder samt det nya när du visar veckans schema ?
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? – Ingenting! Jag gillar blandningen ??
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? – ingenting!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? – Jag hoppas att jag hade vågat det ?
  Vad jobbar du med/pluggar du? – Jag jobbar inom gruvindustrin ?
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? – Josefin Knave & Angelica Lagergren

  Erika 2017-07-27 09:00:17
  Svara
 • Hur gammal är du? 29 (nästa vecka)
  Har du barn? Ja! Ett, Selma ”Semlan” 2år.
  Var bor du? Järna
  Hur länge har du läst min blogg? I ca 2 år och 8 månader.
  Hur hittade du bloggen? Via gravid vecka för vecka. Hittade dig där och blev tokglad att det gick att fortsätta följa dig och din härliga familj.
  Hur ofta läser du bloggen? Ca 2 gånger i veckan.
  Vad är det bästa du vet? Att umgås med härliga människor och prata om sånt som gör livet meningsfullt just där och då (ibland är ren rappakalja det mest meningsfulla i världen)
  Vad är det värsta du vet? Människor som ser ner på andra, förminskar andra och struntar i hur andra mår.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Oj! Tycker alla inlägg är roliga! Kan inte välja!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… när du tog dig tid att skriva om min sjuka vän när jag skrev till dig och bad om hjälp! Hennes familj hade startat en insamling för att kunna söka vård utomlands. Så tacksam över att du gjorde det! Det betydde jättemycket, blir fortfarande rörd till tårar när jag tänker på det! ?
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Jag tycker att det är en härlig mix! Jag tycker mycket om dina lite djupare inlägg.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inget! Finns verkligen inget jag inte gillar!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Det hoppas jag! 🙂 jo! Klart jag måste våga!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag är lärare i förskoleklass. (6års)
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jossans sen läser jag ingen annan ?

  Vill bara avsluta med att säga TACK för allt härligt du bidrar med i mitt liv! För precis så är det! ??

  Linda 2017-07-26 23:49:58
  Svara
 • Hej!
  Jag är 24 år och har inga barn. Jag bor i Karlstad och har läst din blogg i ca tre år nu. Jag hittade din blogg via gravid vecka för vecka och blev fast för er positiva inställning till livet! Jag blir också väldigt inspirerad av ditt driv och din förmåga att tro på dig själv och din kapacitet. Jag läser din blogg sporadiskt, men ”massläser” flera inlägg när jag väl läser :). Poddisen med Josefine är min favoritpod! Det bästa jag vet är musik, djur och inredning! Jag läser till fiol- och sånglärare på musikhögskola och skulle gärna höra mer av din musik och sångröst 🙂 🙂
  Det värsta jag vet är falska människor som låtsas tycka om en men som pratar illa bakom ryggen….
  Mina favoritinlägg är inredningsinläggen! Älskar också era youtube-videos där underbara Iggy är med! Jag skulle gärna vilja ha mer av dina outfits i bloggen, har mer än en gång köpt kläder som du har haft på dig för att de är så snygga! Jag skulle verkligen önska att jag vågar komma fram till dig om jag ser dig på stan – du verkar så härlig! Två andra bloggar jag läser är UnderbaraClara och Elsa Billgren – och så Josefin Dahlberg såklart!

  Alicia 2017-07-26 23:21:03
  Svara
 • *Hur gammal är du? 22 år gammal
  *Har du barn? Nej
  *Var bor du? Bor för tillfället i Norrköping där jag pluggar men spenderar sommaren med jobb och är hemma hos föräldrarna på Öland!
  *Hur länge har du läst min blogg? Hittade den via vecka för vecka och din dåtida blogg på glammom!
  *Hur hittade du bloggen? Genom vecka för vecka.
  *Hur ofta läser du bloggen? Följer via Bloglovin så blir att jag tittar in ett par gånger om dagen när dina inlägg kommer upp.
  *Vad är det bästa du vet? Dricka bubbel i en park tillsammans med goda vänner.
  *Vad är det värsta du vet? Att känna mig otillräcklig..
  * Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredningsinläggen och dagens momspo!
  *Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Ett väldigt gammalt inlägg där du för första gången visar hur du färgat håret rosa. Sprang och köpte Davines inpackning med en gång! 🙂
  *Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mer momspo!
  *Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Förmodligen hade jag varit alldeles för feg haha. Hade nog stått och viskat och stirrat på avstånd 😉
  *Vad jobbar du med/pluggar du? Pluggar grafisk design, trivs såå bra med det!
  *Nämn 2 andra bloggar som du läser? Johanna Bradford, Elsa Billgren

  Maja 2017-07-26 22:26:17 http://www.majasjostrom.se
  Svara
 • Hej fina Vanja!
  Lisa heter jag, har inte kommenterat så mycket men läser det gör ja. Jag är 28 år och bor i Mölndal precis utanför Göteborg med sambo och två katter. Jag jobbar som undersköterska och läser till syrra. Jag har inga barn men någon gång skall det nog bli några. Minns ej hur jag hittade bloggen eller hur länge men inte mer än ett år. Det värsta jag vet är just nu vården hur den ser ut, alla nödlösningar att vi får gå på knäna för patiententernas bästa utan att det händer något. Alla brister i vården att patientsäkerheten är under all kritik och att det inte tas på allvar. Det bästa är att få spendera en varm sommardag vid havet sippandes på ett glas vin med det jag tycker om och titta på solnedgången. Svårt att säga vad som är roligast alla dina inlägg är bra, välformulerader, kloka bra. Ger massa inspiration och tips. Gillar dom många redan har skrivit att du sticker ut från mängden. Du skriver inte som alla andra. Du har din stil. Du är grym. Läser Inga andra bloggar just nu. Jsg hade nog kommit fram. Jag gillade inlägget eller videon om att ha samma möjligheter hemifrån att bli den man vill. Att man har samma uppmuntran. Att uppväxt spelar stor roll. Tycker du skall köra på med mer inspirerande inlägg. Tack för en grym blogg! 🙂

  Lisa 2017-07-26 22:14:42 http://poesinslabyrint.wordpress.com
  Svara
 • 37 år, snabbt läst genom en del kommentarer och inser att tillhör en av de äldre här… Dock har du påmint mig genom dina fantastiska inlägg att åldern är endast en siffra, vissa dgr känner jag mig som 37 andra som 22:) Bor i mellersta Sverige, jobbar som administratör/receptionist/.
  Inga barn och ingen längtan efter egna heller. Vänner och släkt med barn dock, som jag känner mkt för. Singel.
  Har läst din blogg i kanske 2,5-3 år, minns dock inte hur jag hittade den, minns dock väldigt väl att det är en av 3 bloggar jag fastnade för omedelbart.
  Det var väldigt mycket jag fastnade för, dels att du inte är en av alla bloggare som skriver om samma som alla andra, du vet när ngn starkt rekommenderar och tipsar om just denna produkt för den är såååå himla bra och så läser man om den produkten/-erna i 10 andra bloggar typ.
  Ditt sätt att skriva så välformulerat, klokt, skarpt, roligt, härligt, personligt osv! Kan inte säga en sak som du märker. Extra kul att du är lite äldre än 25-30 år som bloggar. Du har så mycket mer erfarenhet, andra tankar, formuleringar och hm, avslappnat sätt att leverera på.
  Om jag måste skriva endast ett inlägg jag minns extra (svårt då det är många som hjälpt och peppat, fått mig att fundera, skrattat, ändrat tankar osv) så är det inlägget när du beslutade dig att lämna Glammis. Minns att jag blev glad och nästade pustade ut, ärligt tänkte jag ”Äntligen tar hon steget, detta är det bästa hon ´kunde göra och lyssna på sina egna ord-våga, kör, just do it” 😉 Tyckte du var så stark och KLOK. Man kunde läsa genom din blogg hur nära du var den STORA väggen.
  Gillar att du har skapat en så fin, varm och trevlig stämning bland dina bloggoliner, att du blandar med mode, familj, släkt, Niklas och Iggy, resor, företagande, mat, tips, skönhet, ALLT. Att du bjuder på enormt mycket, högt som mindre högt, skriver för att du vill leverera och inte för att ”bara” tjäna pengar, och VILL goda saker, att du är öppen bla bla, måste stoppa här då min kommentar blev väldigt lång.
  Om det inte kändes som att jag skulle störa dig så skulle jag gärna gå fram och hälsa! Läser fler än tio, men de som jag läst längst är Cecilia Blankens, Ebba von Sydow, Pernilla Wahlgren och Anine Bing. Stor kram! Ps. Tycker ni ska lägga en pssande fin dyna på rottingfåtöljen så den blir mer inbjudande att sätta sig på;))

  Åsa 2017-07-26 21:47:40
  Svara
 • Jag är 36 år och bor i Härnösand. Följt dig sedan min första graviditet för 3 år sedan, Iggy är jämngammal med min dotter. Läser din blogg varje dag i stort sett och följer även Malin Wollin, Ebba von Sydow och några andra men mer sporadiskt. Gillar inredning, kläder och mat och tycker att du förutom familjeliv har en blandning av allt detta!

  Inlägg som jag kommer ihåg är de sända tagit upp svårigheterna med att få barn och att det inte alls är så lovely jämt. Vet inte vad jag vill läsa mer av, gillar bloggen som den är.

  Hoppas att jag skulle hälsa på dig och tala om hur härlig jag tycker du verkar vara! ?

  Maria 2017-07-26 21:35:33
  Svara
 • Jeg heter Emilie, er 21 år og kommer fra Ålesund i Norge! Bor i en leilighet sammen med samboer og Anton Johan på 2 og et halvt år. Har lest bloggen din siden jeg ble gravid, altså siden 2014, og fant den gjennom gravid vecka for vecka (som var herlig å følge med på<3) Leser bloggen din så fort det har kommet ut et nytt innlegg. Det som er så fint med din blogg er at du blander både interiør, personlige innlegg, mote og mammahverdagen! Det er så koslig å følge med på hverdagen deres, og du er alltid inspirerende og positiv. Synes at bloggen er fantastisk som den er, men alltid kjekt med flere personlige innlegg og interiør/mote!
  Hadde blitt rimelig starstruck og jeg såg deg, men sjansen er nok dessverre liten siden jeg bor i Ålesund, krysser fingrene for at det skjer en dag 😀 Jobber i en klesbutikk for barn, og i barnehage, har en stor drøm om å bli helsesøster eller jordmor, så tenker å studere neste år! Leser faktisk veldig få blogger, men din og Josefin sin er favoritter. Keep up the good work!! Stor klem

  Emilie 2017-07-26 21:27:36
  Svara
 • Jag är 22 år och kommer ifrån Lund! Jag började följa er när ni var med i gravid vecka för vecka (bodde då i Oslo) och har hängt med sedan dess 🙂 Älskar att följa er fina lilla familj!
  Jag pluggar för tillfället till personalvetare och är så sugen på att flytta upp till Stockholm när jag är klar, då hade jag absolut hälsat ifall jag såg dig/er på stan!!
  Följer främst youtubekanalen men kikar in här md jämna mellanrum, avgudar er inredningsstil och din klädstil Vanja! Tycker bloggen har en bra blandning! Läser även forni och kenzas blogg 🙂
  Stor kram på er!!!

  Gabriella 2017-07-26 20:46:22
  Svara
 • Vad kul Vanja!!

  Jag heter Emelie och är 30 år. Jag är uppvuxen på Östermalm och har sedan bott i härliga Köpenhamn i 8 år för att plugga. Nu är jag bosatt i Uppsala där jag jobbar som läkare inom psykiatrin. Ett både utmanande och otroligt spännande jobb, det kan vara himla skönt att ladda batterierna med din och Josefins podd mellan arbetspassen ??

  Jag har följt dig sedan start och uppskattar framförallt ditt personliga tilltal och de ärliga och öppna inläggen. Fortsätt med det!!

  Jag är själv en stor livsnjutare som älskar god mat och härliga miljöer – därför gillar jag särskilt dina inlägg med fokus på mat/äta ute och inredning!

  Jag har två barn, en son på 5 år och en dotter på 9 månader – familjeliv ligger mig därför självklart varmt om hjärtat!

  Jag hade kanske inte kommit fram på stan i första taget, men om sammanhanget var rätt hade jag tyckt det var superkul att träffa dig IRL.

  Tack för en jättefin blogg!!

  Ps. Jag skrev en liknande kommentar igår som inte dök upp, så du får se bort från denna om det blev dubbelt 🙂

  Emelie E 2017-07-26 20:05:17
  Svara
 • Hej! Jag heter Vera och är 17 år! Jag hittade dig genom gravid vecka för vecka och började sen följa din blogg och youtube. Känns så roligt att ha följt dig och din familj sen ni fick Iggy! Det bästa jag vet är när jag är med människor jag älskar, lever i stunden och känner mig lugn inombords. Det värsta jag vet är när min ångest kommer vid ett tillfälle jag inte vill förstöra exempelvis en perfekt sommardag, julafton osv.
  Jag tycker det är intressant när du skriver om föräldraskap och personliga saker.
  Jag tycker mindre om inredning hehe.
  Om jag såg dig på stan skulle jag bli så himla nervös men försöka ta modet till mig att gå fran! Jag pluggar på gymnasiet Sam-beteende. Jag läser Sandra beijers och Flora Wiströms bloggar!

  Vera 2017-07-26 18:30:01
  Svara
 • Hej Vanja! Jag älskar din blogg och din och jossans podcast! Den har fått mig att älska onsdagar~
  Jag är 22 år, har inga barn (än). Jag bor i London med min sambo. Jag har följt gravid vecka för vecka sedan du var med första gången, men läste inte så mycket bloggar då. Sen hittade jag av en slump din instagram för ett år sedan och har följt den och din blogg sen dess. Tack för all inspiration och glädje du sprider~ Jag pluggar webbdesign och webbutveckling, och jobbar på butik i Selfridges i London. Det bäst jag vet är att ta en morgonkaffe med min sambo i vår trädgård på helgen. Absolut mysigaste som finns!
  Jag älskar alla peppiga inlägg i din blogg, men mina favvo-inlägg är de som handlar om inredning. Vi bor i första lägenheten som vi faktiskt får inreda som jag vill och suger åt mig inrednings-inspiration som en svamp. Haha~
  Kram ?

  Malin 2017-07-26 18:25:23
  Svara
 • Hur gammal är du?
  25
  Har du barn?
  Ja
  Var bor du?
  Gävle
  Hur länge har du läst min blogg?
  4 år
  Hur hittade du bloggen?
  Gravid vecka för vecka
  Hur ofta läser du bloggen?
  Vet ej, om det är något du skrivit på instagram dom finns på bloggen
  Vad är det bästa du vet?
  Glada barn och när jag och min sambo får tid att göra saker tillsammans
  Vad är det värsta du vet?
  Sjukdomar och orättvisa
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Många, men när du å Niklas har datenight, vad ni pratar om. Diskussioner mellan er, ”den nakna sanningen” eller vad man ska säga som förälder ?
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Iggys sömnproblem
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Hmm… vet ej
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  ABSOLUT! skulle gärna vilja träffa dig!!⭐️
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Föräldraledig, börjar plugga till sjuksköterska
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Läser inte kollar mer insta ?

  Sanna Pettersson 2017-07-26 18:03:47
  Svara
 • Hur gammal är du? 16 år
  Har du barn? Nej
  Var bor du? I mitt älskade Helsingborg
  Hur länge har du läst min blogg? I ca två år
  Hur hittade du bloggen? Genom modett,det var där jag hittade Joesfin också.
  Hur ofta läser du bloggen? 1 gång om dagen,brukar läsa alla bloggar jag följer på kvällen. Som en kvällsrutin?
  Vad är det bästa du vet? Blogga,shoppa och vara med familj,hund och vänner.
  Vad är det värsta du vet? Kommer inte på något just nu ?
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Gillade ett inlägg du gjorde när man fick följa med dig på en shopping runda. Men också kul att läsa när du är på blogg event osv!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… ??
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen???
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Gillr alla dina inlägg!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Definitivt,en dröm är att få träffa alla bloggerskor jag följer ?
  Vad jobbar du med/pluggar du? Ska börja gymnasiet,ekonomi.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Molly rustas och Kenza! Och många fler ❤️

  Enna 2017-07-26 17:30:52 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Hur gammal är du?
  – 19, snart 20
  Har du barn?
  -Nej men vill ha några stycken om sisådär 5-6 år
  Var bor du?
  – Göteborg
  Hur hittade du bloggen?
  – Gvfv
  Hur ofta läser du bloggen?
  – Varje dag
  Vad är det bästa du vet?
  – Älskar att göra roliga grejer tillsammans med människor jag tycker om. Annars gillar jag att rida och att äta god mat. Helst på restaurang
  Vad är det värsta du vet?
  – Att det finns människor som har en fruktansvärd människosyn
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  – Jobbar i butik
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  -Jossans och Andrea hedenstedt

  Moa 2017-07-26 16:44:44
  Svara
 • Hur gammal är du?
  – jag är 21.
  Har du barn?
  – inga barn, men vill ha i framtiden!
  Var bor du?
  – jag bor i Boden men är uppvuxen i Jokkmokk.
  Hur länge har du läst min blogg?
  – oj, bra fråga haha. Väldigt länge, säkert i 3-4 år 🙂
  Hur ofta läser du bloggen?
  – jag läser bloggen varje dag & följer dagligen dina härliga uppdateringar på insta direkt!
  Vad är det bästa du vet?
  – jag älskar att resa, laga mat & sjunga. Är väldigt spontan av mig så jag vill hela tiden att det ska hända nya saker.
  Vad är det värsta du vet?
  – orättvisa.
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  – alla reseinlägg & inlägg om er inredningskamp i bara-vara-rummet haha 🙂
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  – absolut om tillfälle passade för dig!
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  – jag jobbar på Telia, tidigare har jag jobbat 3 år som kökschef på MAX.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  – jossans (såklart), Paula Uribe & hugo rosas

  Cecilia 2017-07-26 15:19:07
  Svara
 • Hur gammal är du? 16,5!
  Har du barn? Nej, men längtar enormt mycket till den dagen jag får (om jag har turen att få alltså)!
  Var bor du? Umeå
  Hur länge har du läst min blogg? Inte jättelänge faktiskt, men redan en av mina absoluta favoriter.
  Hur hittade du bloggen? Via er podd som jag är HELT kär i, följer både dig och Jossan på alla medier (slaviskt) just nu!
  Hur ofta läser du bloggen? Kikar in varje dag!
  Vad är det bästa du vet? Att skriva låtar, ha myskvällar & att vara riktigt peppad på livet.
  Vad är det värsta du vet? Ormar, ångest, sjukdomar och läsk. En blandning av både djupt och väldigt icke-djupt.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Peppiga vardagsinlägg, för åh vad jag blir inspirerad!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… ”En blekt blondin igen”, älskar hårförändringar!!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mer peppiga vardagsinlägg och tankar, både lätt och djupt!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Hmm, svår fråga. Jag vet faktiskt inte!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? ABSOLUT! Hade varit så kul! Eller ja, beror såklart på om jag känner att jag skulle störa dig mitt i någonting, men annars så!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag börjar gymnasiet till hösten faktiskt, en musiklinje vilket ska bli så himla kul!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Josefine Dahlberg & Andrea Hedenstedt

  Isabel Kensson 2017-07-26 15:18:47 http://nouw.com/iisabels
  Svara
 • Åh vilken go bild på grodan!!
  Jag är tjugo år ung.
  Har inga barn, lite för ung än, men vill så himla gärna ha det i framtiden!
  Bor på södermalm.
  Har läst din blogg i två år ungefär tror jag?
  Det var min kompis som tipsade om din och Jossans podd när den var färsk, så jag började lyssna, tyckte ni båda verkade så himla härliga och goa och började då i samma veva läsa era bloggar också 🙂
  Följer via bloglovin så läser när ett nytt inlägg kommer upp där när jag får tid att gå igenom!
  Det bästa jag vet är mitt fina tjejgäng som jag alltid har så himla kul med och alltid är fylld av energi med när jag träffat och då är jag ändå en relativt introvert person. Även MAT!! För vad vore livet utan mat!
  Det värsta jag vet är senap och vidriga gubbar som tror att de äger kvinnors kroppar.
  Inläggen jag gillar mest är när en får följa med i vardagen, alltid så himla mysigt!
  Svårt att bara komma på ett inlägg som jag kommer ihåg sådär extra, men tycker det är så bra och fint hur du är så öppen med din förlossningsrädsla och om planerat kejsarsnitt samt om dina och Niklas tankar på framtida barn!
  Skulle gärna vilja ha mer recept inlägg, gärna vegetariska 🙂
  Egentligen inget jag vill ha mindre av, vardagsinläggen är som sagt mina FAVORIT inlägg men samtidigt kan de ibland bli väldigt mastiga med många bilder och mycket text, så kanske korta ner och dela upp dem lite mer ibland<3
  Tror jag hade kommit fram om jag såg dig på stan, men beror kanske på lite i vilket sammanhang också!
  Är arbetssökande just nu men ska eventuellt fortsätta jobba på förskola i höst som timmis, tänkte eventuellt ta tag i att plugga upp till körkortet också!
  Två andra bloggar jag läser är Sandra Beijer och Flora Wiström
  Kram på dig fina<3

  Emelie 2017-07-26 14:21:33 http://juniflickan.se
  Svara
 • Hur gammal är du? 27 år.
  Har du barn? Nej.
  Var bor du? Stockholm.
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan du var med i vecka för vecka 🙂
  Hur hittade du bloggen? Via vecka för vecka.
  Hur ofta läser du bloggen? Några gånger i veckan!
  Vad är det bästa du vet? Vara med familj och vänner, inredningssurfa och anteckningsblock.
  Vad är det värsta du vet? Att inte känna mig trygg.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredning, pepp- och tips-inlägg och annan inspo 🙂
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… När ni byggde er hatthylla i nya lyan (älskar den!) (jag och min sambo byggde en egen utifrån den :D)
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Tycker den är bra som den är! Så mysig, varm och peppig! Kanske mer inredning *inredningsnörd*
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Keep it up som det är!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Åh jag tror det, om jag inte känner att jag skulle störa dig/de du är med 🙂
  Vad jobbar du med/pluggar du? Ekonomi och verksamhetsutveckling på ett litet konsultbolag (trivs!!)
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Blondinbella och Forni 🙂

  Ha en fin dag! <3

  Johanna 2017-07-26 13:57:35
  Svara
 • Hej Vanja! Jag är 30 år. Jag har två barn, 3,5 och 1,5 år. Jag bor i Västerås. Det bästa jag vet är att vara ledig och hitta på roliga grejer med familj eller vänner, att få känna sig sådär välförtjänt lyxig! Men det kräver ju att man jobbar då och då för att uppnå den känslan förstås. 🙂 Det värsta jag vet är den okunskap och negativism som driver antifeminism och rasism. Jag har läst din blogg till och från i kanske två år men började läsa på riktigt i samband med min förra mammaledighet. Minns inte riktigt hur jag hittade hit, men blev snabbt ett fan av Babyloonz som går frekvent hemma hos oss. Jag gillar blandningen av dina inlägg, lite inredning, lite mode och framförallt de reflekterande djupare inläggen. Jag själv har svårt att förhålla mig till det ytliga och materiella i mode och inredning och kan ibland känna skuld över att jag ens bryr mig om sådana saker men samtidigt blir jag tokinspirerad av dig och din stil! Jag vet faktiskt inte om jag skulle komma fram och heja om jag såg dig, beror nog på tillfället. Men jag är nog inte den som skulle springa ifatt dig iallafall. Jag jobbar som läkare. Två andra bloggar jag läser är Josefin Knave och Isabella Lövengrip.

  Ha en fin dag!

  Isa 2017-07-26 13:47:26
  Svara
 • Hur gammal är du? Snart 34.

  Har du barn? Ja, 2 st den äldsta är dryga 3 och den yngsta 9 månader!

  Var bor du? Utanför Malmö.

  Hur länge har du läst min blogg? Sedan Iggy låg i magen! Då var jag också gravid med vårt äldsta barn och hittade dig genom vecka för vecka om jag inte minns fel.

  Hur ofta läser du bloggen? Några gånger i veckan.

  Vad är det bästa du vet? Härliga utflykter med familjen och en och annan finmiddag med vänner.

  Vad är det värsta du vet? Spindlar

  Vilka inlägg tycker du är roligast? Personliga inlägg om relation, barn och aktuella frågor!

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… När du skrev om ett syskon till Iggy.

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mer av ovan nämnda favoriter!

  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Reklam. Inser ju att det är samarbeten och liknande som du drar in pengar på men jag blir helt anti av det! I protest vill jah inte klicka på adlinks!

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Tveksamt.

  Vad jobbar du med/pluggar du? Föräldrarledighet en vecka till annars jobbar jag som lärare.

  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Elsa Billgren och Ebba Von Sydow

  Anna 2017-07-26 13:36:42
  Svara
 • Hur gammal är du?
  – 26 år
  Har du barn?
  – Nej, men vill ha i framtiden.
  Var bor du?
  – Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg?
  – 2,5 år
  Hur hittade du bloggen?
  – Hmm minns inte. Trillade runt i bloggvärlden i jakt på härliga människor som GER energi. Och fastnade hos dig.
  Hur ofta läser du bloggen?
  – Varje dag! <3 bloglovin
  Vad är det bästa du vet?
  – Vara med mina nära och kära, resa och spela handboll
  Vad är det värsta du vet?
  – Orättvisa
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  – Inlägg om dagar i livet. Tycker att du allmänt har en bra balans mellan ytligt och djupligt 🙂
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Hmm inget specifikt på rakt arm, som sagt tycker om alla dina inlägg.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Älskar dina långa vardagsinlägg.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Inget specifikt. You go girl!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Absolut. En sån energiboost chans hade man inte missat!
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Jobbar som grafisk formgivare på ICA Reklam
  Nämn 3 andra bloggar som du läser?
  Fornis, Josefins och Margauxs!

  Tove Fagerman 2017-07-26 13:27:07 http://tofa.se/new-start
  Svara
 • Hur gammal är du? 25år
  Har du barn? Ja, en dotter på 4 månader ⭐️
  Var bor du? Falköping
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan du var med i gravid vecka för vecka
  Hur hittade du bloggen? Via Josefin Knaves blogg
  Hur ofta läser du bloggen? Kikar in 1-2gr/dag
  Vad är det bästa du vet? Umgås med familj och vänner! Och så älskar jag att dansa ☄
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Vardagsinläggen och klädinspo. ??
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? inlägg med jättelånga texter.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jag tror det ?
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag är sjuksköterska men just nu mammaledig ?
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Isabella Löwengrip och Marguax Dietz ??

  Tack för en färgsprakande blogg! ✨

  Johanna 2017-07-26 13:23:30
  Svara
 • Hur gammal är du? 19 år
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Umeå
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan gravid vecka för vecka! Tyckte ni var så himla mysiga och annorlunda på ett härligt och intressant sätt så därför började jag läsa din blogg då du är otroligt inspirerande!
  Hur hittade du bloggen? Genom GVFV
  Hur ofta läser du bloggen? Dagligen!
  Vad är det bästa du vet? sommarnätter och långa frukostar
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Långa inlägg om familjeutflykter, ”tips-inlägg” och när ni har ätit ute till frukost!!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… din stora Stockholms-guide!! Skulle mer än gärna ha ett till sådant inlägg då man har planer på att flytta ner till Stockholm inom snar framtid, och skulle behöva alla tips man kan få om bra och prisvärda ställen att äta, hänga på och bra uteställen!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mer karriärtips,hur du har lyckats så bra, hur man ”vågar” lita på sina drömmar om en karriär och dylikt. Även mer matinlägg!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Absolut, drömmen!!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Precis tagit studenten, söker jobb i Stockholm!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Forni och Kenza

  Alva 2017-07-26 13:18:38
  Svara
 • Hur gammal är du?
  – 33 år

  Har du barn?
  – Yep, en tjej på 2,5 år

  Var bor du?
  – Stockholm

  Hur länge har du läst min blogg?
  – ca 3 år

  Hur hittade du bloggen?
  – Tror det var via Gravid vecka för vecka.

  Hur ofta läser du bloggen?
  – 3-5 ggr i veckan. Så fort jag hinner!

  Vad är det bästa du vet?
  – Min familj och pirret i magen när allt liksom klaffar. En härlig utflykt, skön morgon, fina vänner osv.

  Vad är det värsta du vet?
  – Krig, orättvisor och barn som far illa. Snålhet är en annan grej som jag har otroligt svårt för.

  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  – Alla! På riktigt. Tycker du har en sån himla bra mix av inlägg.

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  – Många! Men kanske mest om förlossning/snittet. Och såklart när du sålde (bland annat) en gåstol eftersom jag då köpte den av er.

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  – Som jag skrev ovan. Tycker du har en bra mix. Fortsätt så tycker jag. Men tycker mycket om dina inredningsinlägg.

  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  – Spons då kanske. Men fattar att det måste göras någon gång ibland. Annars vete tusan. Vill ju snarare ha mer av allt!

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  – Åh, vet inte! Jag är en liten fegis, så troligtvis inte.

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  – Jobbar med digital marknadsföring.

  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  – Colorelle, Cissi Wallin.

  Jenny 2017-07-26 13:16:07
  Svara
 • 34 år
  Ja, en dotter på 3,5 och en son på 1 år!
  Alingsås
  Sedan ”Gravid vecka för vecka”
  Minns inte
  Varje dag!
  Förutom familjen, vardagslyx, träna, sjunga och spela piano
  Orättvisor och förtryck
  Kläder, inredning, skönhetstips och vardagsbestyr
  De flesta 🙂
  Skönhetstips
  Jobbgrejer
  Absolut!
  Jobbar som konstruktör (huskonstruktion) på ett teknikkonsultföretag
  Yayanaomi och Josefine Knave

  Cissi 2017-07-26 12:42:15
  Svara
 • Hur gammal är du?
  24 ?

  Har du barn?
  Nej inte än.

  Var bor du?
  Ludvika, södra dalarna ?

  Hur länge har du läst min blogg?
  Cirka ett år.

  Hur hittade du bloggen?
  Via podden, sedan instagram och följer nu alla tre ?

  Hur ofta läser du bloggen?
  Följer via bloglovin så när den blir uppdaterad ?

  Vad är det bästa du vet?
  Sovmorgon och långfrukost. Umgås med vänner. Eller när man hittar en riktigt bra bok och har tid att läsa ut den ✨

  Vad är det värsta du vet?
  Ångest, och elakheter mot andra.

  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Inredningsinläggen och Iggy inläggen ?

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Oj, tycker du har en väldigt härlig mix av allting! Väldigt varierat och roligt ?

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Ja det tror jag, efter lite mod samlande ?

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Resurs inom skolan samtidigt som jag pluggar till grundlärare.

  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Jessica och Angelica Lagergren. Josefin (såklart). Sannasrum. Kenza.

  Michaela 2017-07-26 12:37:20
  Svara
 • Hur gammal är du? 25
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan gravid vecka för vecka.
  Hur hittade du bloggen? Läs ovan.
  Hur ofta läser du bloggen? Följer på Bloglovin så varje gång det kommer nytt inlägg.
  Vad är det bästa du vet? Att planera in roliga saker i min kalender samt att träna.
  Vad är det värsta du vet? Känna mig rastlös.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Tips av alla slag!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Om kejsarsnitt. Viktigt ämne som man aldrig tidigare fått höra något om.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Listor är ju superkul.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Otroligt långa inlägg. Jag tycker bättre om att läsa en del 1 och en del 2 isåfall.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Restaurang.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Forni & Henrietta Fromholtz.

  Du är bäst Vanja keep up the good work! <3

  Lina 2017-07-26 12:26:59
  Svara
 • Hur gammal är du? 19 år!
  Har du barn? –
  Var bor du? Mellan Eskilstuna och Arboga i ett litet samhälle som heter Kungsör 🙂
  Hur länge har du läst min blogg? Ett och ett halvt år ungefär
  Hur hittade du bloggen? Surfade runt på youtube och hittade först eran youtubekanall och hittade sedan vidare till din blogg!
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag!
  Vad är det bästa du vet? Resa, lära mig nya saker och när man verkligen får den där go-känslan av att inget i världen kan stoppa en, den är för himla bra!
  Vad är det värsta du vet? Att få tillsägelse av att inte vara på ett visst sätt när de endå är den jag är, sen är jag oerhört rädd för möss också, haha.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? När ni reser och lunchar! Så mysigt!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar extra i kassa just nu men ska till hösten plugga till gymnasielärare!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Isabella löwengrip och kenza

  Emma 2017-07-26 12:17:54 http://nouw.com/emmaekstrm
  Svara
 • Hur gammal är du?
  37 i november
  Har du barn?
  En Adrian som är nån månad yngre än Iggy
  Var bor du?
  Sthlm, innerstan
  Hur länge har du läst min blogg?
  Sen du var gravid med Iggy
  Hur hittade du bloggen?
  Hittade dig via gravid vecka för vecka då vi var gravida samtidigt o det var kul att följa ngn som var ung lika i graviditeten
  Hur ofta läser du bloggen?
  Ofta
  Vad är det bästa du vet?
  Att bara vara med sitt barn, när man är i nuet o inte behöver tänka på tvätt osv
  Vad är det värsta du vet?
  Oärliga o falska människor
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Tycker du blandar bra med jobb och vardag. Om ni har ngt potträningstips så är det välkommet? Hur är det med ögonbrynen? Sugen på att fixa mina..
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Ja det tror jag
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Lärare i krokarna där ni bor
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Angelica Lagergren
  Monas universum

  Linda 2017-07-26 12:09:36
  Svara
 • Hur gammal är du? 37 starka år
  Har du barn? Inga barn men vill ha.
  Var bor du? Västerås
  Hur länge har du läst min blogg? Läst din blogg från att du var med i Gravid vecka för vecka, så man kan säga att jag hängt med ett bra tag nu.
  Hur hittade du bloggen? Hittade bloggen av en slump eftersom jag snubblade över GVV av en slump.
  Hur ofta läser du bloggen? Mer eller mindre dagligen slinker jag in på bloggen.
  Vad är det bästa du vet? Det absolut bästa jag vet är att vara hemma. Jag är som du en hemmagris och väljer hellre hemmakväll ensam en utekväll.
  Vad är det värsta du vet? Hmmm, det värsta. Ja förrutom krig och orättvisa så är det nog energitjuvar. När folk och omgivningen tar min energi och tålamod, det är nog det värsta jag vet.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Dina bästa inlägg är nog dom helt vanliga inläggen. Vad händer i vardagen, lägenheten och livet.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… När du och Niklas bestämt er för ett syskon. Det gav mig hopp. Inte purung själv och känner att barn kanske bara måste bli av snart om jag nu ska kunna få några barn.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Hmm, mer av…ingen aning faktiskt.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Sponsrade inlägg, förstår att detta är svårt att välja bort men det blir trist när var eller varannan blogg helt plötsligt skriver om exakt samma saker.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nej, eftersom jag inte gjorde det när jag såg er tidiagre i somras. Man vill inte störa och ni ska få vara privata när ni är privata.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar som Teleadministratör.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Lene Orvik (noll gemensamt egentligen, men lite drömmigt att få kika in i en glammig värld ibland) och Henrietta Framholtz (en otroligt skön brud med härlig stil och är rolig).

  Denice 2017-07-26 11:19:50
  Svara
 • Hur gammal är du? 24 år
  
Har du barn? Jag har en på väg! Beräknad i början på december

  Var bor du? I en liten liten, knappt värt att kalla stad, mitt emellan Karlstad och Göteborg!
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan Grodan var yttepytteliten, ungefär

  Hur hittade du bloggen? Jag tror att det var i samband med GVFV. Men inte när du var aktuell där utan jag hittade avsnitten i efterhand och plöjde!
  Hur ofta läser du bloggen? Ett par gånger i veckan. Följer podden och youtube-kanalen desto mer slaviskt

  Vad är det bästa du vet? Att gotta mig hemma! Skön musik, en pensel/sticknål/penna i handen och en ocean av ledig tid framför mig

  Vad är det värsta du vet? Paradoxalt nog ”oceaner av tid”- särskilt planerad sådan. Jag kan.inte.hantera.tristess
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Jag älskar dina RIMLIGA momspo-inlägg! Tycker också om inläggen där vi får följa med på era helger a la vlog-typen
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… ojojoj. Pga gravidhjärna är det inte mycket alls som denna hjärna kommer ihåg. Men jag gillade när vi fick se er köksomvandling. Då blev jag banne mig inspirerad!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Jag tycker att du har en sådan himla fin balans, så det där har du ju en egen känsla för! Jag hade däremot tyckt att det var kul med mer ”bloppisar” för oss som inte bor eller kan ta oss till Stockholm. Därför gillar jag dina och Jossans samarbete med Tradera. 

  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Som sagt tycker jag att du har en himla fin balans och jag önskar egentligen inte bort något alls!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Det hade jag troligen inte gjort, nej.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag pluggar till gymnasielärare
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Elsa Billgrens blogg och Flora Wiströms blogg (samt några andra så klart)

  Gabriella 2017-07-26 11:15:29
  Svara
 • Hur gammal är du? 23 år
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Skärhamn, Tjörn
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan ni var med i GVFV ?
  Hur hittade du bloggen? Genom GVFV pga Isabella Löwengrip var gravid och tipsade om serien.
  Hur ofta läser du bloggen? 2-3 ggr per dag.
  Vad är det bästa du vet? Musik, sjunger och spelar själv.
  Vad är det värsta du vet? Förutom krig och annan skit som förstör vår jord så hatar jag getingar och mögel ?
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Älskar dina längre och matigare inlägg som sammanfattningar av helgen tex men även Momspo-inläggen ?
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Kommer ihåg många! Anväder mig av din hårguid när jag färgar håret persika tex ?
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Oj tycker det är en bra mix men gärna ett inlägg om när man tittar in i din garderob alternativt hänga med på en shoppingrunda inför hösten!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jag hoppas jag skulle våga och inte bara bli paralyserad haha
  Vad jobbar du med/pluggar du? Har precis tagit examen, ska börja jobba som redovisningskonsult i höst.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Johanna Kajson, Isabella Löwengrip.

  Johanna 2017-07-26 10:19:51
  Svara
 • Hur gammal är du?
  22 år

  Har du barn?
  Nopp

  Var bor du?
  Göteborg

  Hur länge har du läst min blogg?
  I drygt tre år skulle jag gissa.

  Hur hittade du bloggen?
  Via Jossan. Och Jossans blogg hittade jag för att hon var med i mitt favorit radioprogram – Morgonpasset i P3. Sen dess har jag följt er båda ✨

  Hur ofta läser du bloggen?
  Vanligtvis några gånger i veckan men under sommaren mer sällan.

  Vad är det bästa du vet?
  FIKA!

  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Hmm. Gillar väldigt mycket dina inredningsinlägg och när du tipsar om restauranger och annat kul att göra i Stockholm. Din Stockholmsguide är guld värd varje gång man åker upp till huvudstaden.

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Som sagt, STOCKHOLMSGUIDEN! Tyckte även väldig mycket om din ”växtskola” som du hade ganska nyligen då du visade upp allt grönt ni hade där hemma i lyan.

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Inredning och mat och din momspo ?

  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Vill inte välja bort något utan bara ha mer mer mer ?

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  JAA der hade ju varit supermysigt att få ge dig en kram! (Lovar att jag inte gått fram om jag såg att du och Niklas argumenterade på tunnelbanan och du hade gråten i halsen!)

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Ska börja plugga till hösten, under våren/sommaren har jag varit ute och rest.

  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Din och Jossans blogg är de enda jag har som bokmärken och läser regelbundet.

  Massa kramar till dig ??

  Ida 2017-07-26 10:14:04
  Svara
 • En tjej på 15 år som bor i Linköping. Din blogg specifikt har jag läst i cirka 2,5 år. Men jag har följt dig via gravid vecka för vecka och sedan er youtube kanal där jag nog var en av de första prenumeranterna. Jag hittade då bloggen genom att du nämnde den i något klipp eller länkade till den under en video. Jag läser bloggen minst en gång per dag faktiskt. Det bästa jag vet är en kombo är en massa löpträning och en massa tid att inte göra ett jävla skit om man får uttrycka sig så. Man kan säga att det bästa jag vet är att först springa ett mysigt löppass och sedan gosa ner mig i soffan, gärna ensam, framför en serie med massa godis, glass och chips.
  Det värsta jag vet är min banan. Yes, du läste rätt. Frukten banan. Fullkomligt vidrig skapelse som jag avskytt hela mitt liv. Jag gillar inläggen där du berättar om din jobb-vardag. Alltså typ vad du har gjort under en vanlig arbetsdag. Sen är även inrednings inläggen en favorit. Ni har det så tokfint hemma! Jag minns när du skrev om din relation till alkohol första gången. Ett viktigt inlägg och en tankeställare inför framtiden. Jag tycker faktiskt att du har en utmärkt balans i din blogg och känner mig extremt nöjd med mängden av olika inlägg just nu. Jag tror och hoppats att jag skulle hälsa på dig på stan. Det känns NÄSTAN som att vi har en personlig relation även om jag vet att det inte är så. Skulle var hur kul som helst att snacka lite med dig.
  Jag går i skolan, i årskurs 9 och bara väntar på att skoltiden ska vara över. Jossans och kenzas bloggar är nog de jag läser med frekvent utöver din.

  Kajsa Kassman 2017-07-26 09:48:29
  Svara
 • Hur gammal är du?
  31…vänta.. 32? Född 86..måste bli.. 31. Jag är 31 år 🙂

  Har du barn?
  Japp, två stycken. Agaton som är 5,5 år och Henning som är 2,5 år.

  Var bor du?
  Solna

  Hur länge har du läst min blogg?
  Började läsa din blogg när jag kollade in er i Gravid vecka för vecka.

  Hur hittade du bloggen?
  Se ovan svar 🙂

  Hur ofta läser du bloggen?
  Beror på men 5-6 gånger i veckan cirkus.

  Vad är det bästa du vet?
  Egentid! Och familjen såklart….

  Vad är det värsta du vet?
  Förutom krig, orättvisor och allt sånt klarar jag inte av för mycket ljud och rörelse på samma gång.. är en högkänslig introvert av rang och med två barn i lägenheten så blir det lätt för mycket.

  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Oj, jag gillar momspo inläggen och inredningsinläggen. Sen gillar jag att följa dig på instastorys!

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Oj… kommer inte ihåg något speciellt just nu. Har minnen av flera men inget som står ut.

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Är ju din blogg, du bestämmer vad du vill skriva 🙂 Jag uppskattar att få ta del av en annan persons tankar och vardag helt enkelt!

  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Samma svar som ovan 🙂

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Oj, troligen inte. Hade nog inte velat störa faktiskt. Men kanske – beror nog på situationen.

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Har pluggat journalistik men arbetar nu som projektledare.

  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Att vara någons fru, Malenami, Jossans, Isabella Löwengrip

  Sofie Wallin 2017-07-26 09:40:27 http://sofieawallin.blogg.se
  Svara
 • Hur gammal är du? 37 nästa månad 38-åring. Känner mig dock inte ett år äldre än 31 :-o.
  Har du barn? Yes en 13-åring och 9-åring
  Var bor du? Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan 2-3 veckor tillbaka så du har en nykomling.
  Hur hittade du bloggen? Via er Podd, snubblade på den när jag var ute efter en ny så fortsätt med den tjejer så ni kan fortsätta förgylla mina Morning Walks!!
  Hur ofta läser du bloggen? Varannan till var tredje dag lite beroende på min tid.
  Vad är det bästa du vet? Svårt finns mycket men att Resa står högt på min lista ALLTID :).
  Vad är det värsta du vet? Såklart barn som far illa och sådana tråkiga saker men annars är mat som dallrar och liknar gelé.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Får ju läsa lite bakifrån din blogg eftersom jag precis hittat den pararellt med nya inlägg men gillar er Portugalresa och dina härliga beskrivningar, Fina härliga bilder och text Love IT!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…får komma tillbaka där Vanja har myyyyycket att läsa ;).
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Återkommer tycker du gör ett toppenjobb hittills!!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? –
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jo men det hade jag nog gjort, gillar att ge människor feedback och har själv blivit glad när människor kommit fram till mig som läser min blogg.
  Vad jobbar du med/pluggar du Kommunikatör i Resebranschen men är på gång med lite nya saker och så har jag ju bloggen som min lilla baby vid sidan av ;)!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser Silverhome.se och Magdalenagraaf.se

  Ha en fin onsdag och fortsätt med allt du gör!
  Nu ska jag och mitt långsamma wi-fi här i Kroatien dra med mitt crew ner till stranden.

  J

  Jennie 2017-07-26 09:29:42 http://www.swebyme.wordpress.com
  Svara
 • Är 16 år, har inga barn och bor i fantastiska Linköping. Har läst din blogg i ett halvår ungefär och hittade den via rekomendationer på youtube 🙂 läser din blogg kanske varannan dag. Det bästa jag vet är romantiska komedier, mina bästa vänner, gorgonzola och solnedgången i Visby, det värsta jag vet är pyttipanna, eksem, för branta cykelvägar och min egen svanskota som jag ofta lyckas få böjd innåt?! (Självklart finns det värre, typ krig, sjukdomar osv. Men det är tycker jag känns självklart!) Jag tycker alla dina blogginlägg är väldigt trevliga att läsa för du skriver så jäklans härligt och mysigt :)) jag tycker att det är väldigt lagom av allt i din blogg så jag tycker inte det behövs mer av något eller mindre. Jag hade förmodligen kommit fram till dig om jag såg dig på stan (eller det beror ju helt klart på situation), hade velat prata lite med dig för du verkar vara så underbar! Jag har precis gått ut 9an musikklass och ska börja plugga estet musik på gymnasiet! Andra bloggar som jag läser är margaux dietz som jag började läsa i början av året och blondinbella som jag har följt i minst fyra år. För övrigt måste jag säga att sättet du skriver på har påverkat både mig och mina vänner, vissa av dina uttryck är mycket välanvända 🙂 du äger<3

  Maja 2017-07-26 09:01:02
  Svara
 • Hur gammal är du?
  24

  Har du barn?
  Inte än. 🙂

  Var bor du?
  Uppsala

  Hur länge har du läst min blogg?
  Två år drygt

  Hur hittade du bloggen?
  Började som så många andra med att hitta dig via gvfv då jag ville veta mer om planerade kejsarsnitt. Tyckte du var så härlig, smart och inspirerande och letade mig vidare till er kanal och din blogg. Den första blogg jag någonsin börjat följa! ?

  Hur ofta läser du bloggen?
  Nästan varje dag. Ger mig extra vardagsglädje. ✨

  Vad är det bästa du vet?
  Med risk för att låta cheesy, men att livsnjuta! En stor anledning till att jag fastnade för dig och din blogg är ditt motto att ”värna vardagsglädjen”. ? Precis så försöker jag leva, och jag försöker fånga varje tillfälle då jag kan sätta extra guldkant på vardagen. Och det bästa jag vet är att dela den vardagsglädjen med familj och vänner.

  Vad är det värsta du vet?
  Själviska och falska människor. Älskar människor och lägger mycket av mig själv i mina kompisrelationer. Det värsta jag vet är att bli sårad av eller hamna i bråk någon man står nära.

  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Framför allt att följa din vardag, både med familjen och ditt jobb. Uppskattar också mode-, entreprenörskaps- och inredningsinläggen.

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Alla inlägg där du pratar om kejsarsnitt. Har bokmärkt alla, för att spara tills den dagen jag ev blir gravid. Vet redan att jag vill göra samma val, av samma skäl som du. Så skönt att inte känna sig ensam om detta.

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Tycker det kommer tillräckligt mycket av de inlägg jag gillar. Keep up the good work! ???

  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Tycker själv inte att skönhetsinläggen är så roliga, men det är bara pga eget ointresse. Kör på, blandning är ändå kul och plötsligt kommer ändå ett tips jag aldrig hade stött på annars.

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Ohja, självklart! ?

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Pluggar juridik i Uppsala, hoppas på att få jobba med flyktingars fri- och rättigheter. Klar om ett år! Jobbar dessutom extra som juniorkonsult.

  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Jossan (såklart!!) och Tuva. Och Isabella Löwengrip, för att få ytterligare entreprenörspepp.

  Extra peppkram till dig, Vanja! ❤
  /Tove

  Tove 2017-07-26 08:56:47
  Svara
 • Hur gammal är du?
  Jag är 21.
  Har du barn?
  Ja, en som blir 2 år i september och en liten i magen som beräknas komma i januari.
  Var bor du?
  I Stockholm.
  Hur länge har du läst min blogg?
  Oj, jag kommer faktiskt inte ihåg när jag började, men jag vet att jag följde dig i gravid vecka för vecka och har fortsatt även efter det.
  Hur hittade du bloggen?
  Genom gravid vecka för vecka.
  Hur ofta läser du bloggen?
  Det går lite i perioder, men kanske någon gång i veckan.
  Vad är det bästa du vet?
  Att äta riktigt god mat! Finns det något bättre?! Har dessutom en sambo som är en riktig hejar i köket. Mums. Sen tycket jag om att spela olika brädspel och fynda snygga kläder second hand.
  Vad är det värsta du vet?
  Förutom det givna som t.ex. krig, orättvisor och sjukdomar tycker jag väldigt illa om att komma för sent.
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Privata inlägg där du delar med dig av tankar på barn nr 2, relationer och självsäkerhet. Sen gillar jag outfitinläggen också. Älskar din stil!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Försök till nr 2-inlägget och nu har jag hittat tillbaka till min stil-inlägget.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  ALLT!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Inget.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Jag tror inte det. Jag skulle bli för nervös, hehe.
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Jag pluggar till jurist (3 år kvar! Woop woop!)
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Gabriella Joss blogg och min kompis Annelie Westbergs blogg.

  Molly 2017-07-26 08:55:43
  Svara
 • Hur gammal är du? 28
  Har du barn? Ja, en ettåring
  Var bor du? Sundsberg i södra Finland
  Hur länge har du läst min blogg? Sen början!
  Hur hittade du bloggen? Via gravid vecka för vecka
  Hur ofta läser du bloggen? Dagligen
  Vad är det bästa du vet? När alla i min familj är friska och har en bra dag och vi är lediga alla tillsammans
  Vad är det värsta du vet? Osäkerheten i världen just nu
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Vad ni gjort under dagen, ärliga inlägg om föräldraskap/småbarnsliv, när du tipsar om bra prylar eller goda maträtter
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… förlossningsberättelserna (H. Förlossningsnörden)
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Tycker det är en bra blandning av allt så som det är
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Tycker det är en bra blandning av allt så som det är
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jo!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Är för tillfället föräldraledig men jobbar annars med studentantagning på ett universitet
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Elsa Billgren och Margaux Dietz (bonus: Livet & LA och Linn Jung)

  Linda 2017-07-26 07:46:52
  Svara
 • Jag är 29 år (född -88). Jag har en dotter som är 7 år och är gravid i v 27 med barn nr 2. Bor i en villa mellan Uppsala och Enköping ute på landet omgiven av åkrar ? Jag har läst bloggen sen gravid vecka för vecka (typ slutet av gravid vecka för vecka tror jag) och det var också därigenom jag hittade bloggen. Läser a 5-7 gånger i veckan, oftast blir det nog varje dag. Det bästa jag vet är är när tiden räcker till och alla är glada ? För mycket stress ?‍♀️
  Jag gillar verkligen inredningsinläggen. Jag gillar också ”vardagsinläggen”. Men tycker det är en bra blandning ? Gillar filosofin om vardagsglädje och make it work ? Skulle antagligen inte komma fram på stan, är en sån som inte vill tränga mig på, nästan så att det går lite till överdrift många gånger ? Något jag jobbar på ? Jag är förskollärare och jobbar på en lite förskola ute på landet.
  Läser margaux och Isabella (blondinbella) och många fler!

  Matilda 2017-07-26 07:40:40
  Svara
 • -16 bast!
  -Inga barn,men troligen i framtiden 🙂
  -Södra Stocholm
  -Läst bloggen Sen gravid vecka för vecka tiden.
  -Gravid vecka för vecka
  -Kikar in på bloggen minst en gång om dagen
  -Just nu är nog det bästa jag vet att få resa och sommarkvällar spenderade med nära och nära
  -Värsta jag vet just nu är nog ormar och sexism *ryser*
  -Mode och inrednings inläggen hamnar högt uppe men även dina pepp inlägg! Älskar att bli inspirerad..
  -Ett inlägg jag kommer ihåg är det första du skrev om din relation med alkohol, kändes väldigt nyttigt att läsa!
  -Tycker faktist du har väldigt bra blandning här inne på bloggisen, så inget specifikt.
  -Skulle absolut hälsa, hur kul?
  -Går ekonomi/juridik på gymnasiet
  -Isabella löwengrip och Margaux Dietz.

  Sandra 2017-07-26 07:08:16
  Svara
 • Hej finaste Vanja! Jag heter Ida, jag äe 26 år i år. Jag har inga barn och bor i Olofström i Blekinge. Jag har läst din blogg sedan du va gravid med Iggy. Jag är ledsen men minns inte exakt vilket år det var. Jag hittade bloggen via gravidveckaförvecka. Jag försöker kika in här så ofta som möjligt, några gånger i veckan. Det bästa jag vet är att få känna sig älskad, uppskattad och behövd som individ. Det värsta jag vet är väl ganska typiska saker, rasism står högt högt på listan. Jag tycker att dina inrednihsinlägg är bäst, det är dom som jag veeeerkligen älskar. Jag hade inte kommit fram om vi sågs på stan, jag hade kanske tvingat fram min man. Vi älskar att titta på er youtube tillsammans. Jag är för blyg för att komma fram. Jag studerar, men jobbar just nu på ett boende för individer med psykiska funktionshinder. Jag läser Bianca Ingrossos blogg ofta, men annars läser jag nog mest andra bloggar lite då och då.

  Ida 2017-07-26 02:13:52
  Svara
 • Jag är 16 år gammal och bor i Bromma. Jag har följt dig på instagram i ett par år och läser bloggen o lyssnar på podden lite då och då. Det bästa jag vet är sommarlov, hästar, resor och positivitet.
  Det värsta jag vet är nog falska människor och ibland läxor.
  Jag tror att jag hade kommit fram om vi sågs på stan.
  Jag har gått ut 9:an och börjar gymnasiet efter sommaren, på Natur-Miljö-linjen på Norra Real.
  Den enda andra bloggen jag läser ibland är Jossans.
  Kram?

  Linda 2017-07-26 01:00:02
  Svara
 • Hanna
  – 27 år
  – inga barn, men en katt och en hundvalp
  – bor i Uppsala sedan 3 år tillbaka, ursprungligen från Göteborg
  – har läst din blogg i ett par år nu. Följer även på Youtube, Instagram och podden 🙂
  – kommer faktiskt inte riktigt ihåg, via Youtube har jag för mig
  – försöker läsa varje dag, ibland klickar jag in en andra gång precis innan läggdags
  – älskar djur och natur, resor, matlagning, böcker m.m.m
  – känna stress
  – oj, svår fråga.. Men oftast vardagsinlägg eller inredning. Eller inlägg om resor och mat.
  – väldigt kul med tillbakablickar/gamla kort osv. Även inlägg där du tänker/tycker till om saker.
  – vet inte riktigt om jag hade vågat komma fram, men hoppas såklart att jag hade gjort det om tillfället dök upp
  – senaste året har jag pluggat italienska och klimatförändringar, jobbar även extra på äldreboende
  – läser Jossans blogg och Kenzas

  Kram på dig!

  Hanna 2017-07-26 00:41:45
  Svara
 • Bonnie heter jag:)
  Hur gammal är du? 36 år
  Har du barn? Japp, 4 barn.
  Var bor du? Vimmerby
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan du va Preggo
  Hur hittade du bloggen? Via gvfv
  Vad är det bästa du vet? Att få vara med min familj!
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredningsinlägg
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Inredning!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nä det hade jag inte vågat!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Är hemmamamma sedan januari 2002 när jag fick vår äldsta dotter. Sedan dess har jag fått tre barn till som är 13,8 o 1 år. Älskar att vara hemma med dem!

  Tack för en härlig blogg och allt annat du gör!
  Kram Bonnie

  Bonnie 2017-07-25 23:51:40
  Svara
 • – 24 år gammal
  – Bor i Mölndal, Göteborg
  – Jag jobbar som butikschef på Emmaus Björkå i Göteborg
  – Inga barn ännu, försöker skaffa vårt första (men har 2 katter)
  – Har läst din blogg i ett halvår ungefär, följer dig mest på instagram och Youtube
  – Läser bloggen ca. 1 gång/vecka
  – Jag kanske hade kommit fram om det varit läge, men nervöst!!
  – Läser Josefin Dahlbergs och Isabella Löwengrips bloggar

  Nellie Agfjord 2017-07-25 23:29:43
  Svara
 • Hur gammal är du? Jag är 23 ?
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Just nu i Ängelholm men flyttar till Stockholm om ca 2 veckor

  Hur länge har du läst min blogg? Sporadiskt i ca 1,5 år
  Hur hittade du bloggen? Läste ett tips på Josefin och Vanja-podden när den var alldeles ny och då pratade ni om att ni bägge bloggade.

  Hur ofta läser du bloggen? Kanske 1 gång i veckan?
  Vad är det bästa du vet? Känslan när jag faktiskt klarar av någonting som jag tvivlade på att jag kunde göra ✨

  Vad är det värsta du vet? Spindlar och trångsynta människor.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredning och mat men gillar i princip allt du skriver oavsett hur långt eller kort det är.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Oj.. Måste nog säga att den blå sammetssoffan gjorde ett starkt intryck!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Älskar fynd och äventyr men förstår såklart att det är svårt att få till i vardagen hela tiden.

  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Ingenting ?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja om du ser ut att du skulle kunna ha tid en liten stund men känns taskigt om du skulle vart stressad eller på väg någonstans.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Ska börja plugga musikal på SMU på Base23 i stan till hösten ✨
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Bianca Ingrosso & Jossan såklart ?

  Elin från Skåne 2017-07-25 23:28:03
  Svara
 • Hej Vanja! Jag är en 29-årig tjej som jobbar som delegatkoordinator på ett eventföretag och frilansar som journalist (och bloggar såklart. Bor gör jag på Lilla Essingen och har inga barn.
  Jag hittade din blogg efter att ha lyssnat på Karriärpoddsavsnittet med Josefine. Det var för ett halvår sedan och idag tittar jag in tre gånger i veckan. Sedan tycker jag det är så himla kul att följa vardagen på instagram.

  Det bästa jag vet är nog en riktigt välgjord kopp kaffe, läsa en bra bok och en mysig tågresa.
  Jag har nog gillat alla inlägg jag läst, men superkul att läsa om era familjeutflykter med söndagsfrukost på Urban deli.
  Mer av allt. Jättehärligt med inläggen med Iggy som är hur söt som helst!!

  Hade gärna velat komma fram å hälsa, bara för att säga att jag älskar din inställning och att läsa dina skriverier.,
  Retro-flame och Tracy New york life är 2 bloggar.
  Tack för en superbra blogg!

  Sara Sharifpour 2017-07-25 23:25:47 http://Www.snowcap.blogg.se
  Svara
 • Jag är 31 höstar, har en två-åring och bor i Umeå och arbetar på universitetet där. Har följt dig sedan GVFV och läser din blogg några gånger i veckan och lyssnar på podden. Gillar dina vardagsinlägg och dina åsikter ang bl a feminism och annat. ?

  Sofie 2017-07-25 23:20:18
  Svara
 • Hur gammal är du? Jag är 15
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Skåne Lund
  Hur länge har du läst min blogg? Sen Iggy föddes
  Hur hittade du bloggen? Youtube
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag
  Vad är det bästa du vet? Rida och kolla på era youtube klipp
  Vad är det värsta du vet? Plugga och spindlar
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Alla?
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… när Iggy red en ponny
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Hur det går i livet
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Mode
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja!!!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Går i grundskolan
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Nellie berntsson och Linn strelin

  Athena 2017-07-25 23:12:42
  Svara
 • Hur gammal är du? 24 år
  Har du barn? Ja, en tjej på 16 månader cirka
  Var bor du? Strömstad
  Hur länge har du läst min blogg? Två år
  Hur hittade du bloggen? Via youtube, gravid vecka för vecka
  Hur ofta läser du bloggen? Några gånger i veckan
  Vad är det bästa du vet? Tid med familjen
  Vad är det värsta du vet? Svek
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Djupa inlägg
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… -Svårt, men gillar dina fynd till ert hem!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Fortsätt som du gör! ⭐️
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen???
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar extra på Hunkemöller, lite mammaledig och pluggar till inredare på distans
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Josefine Dahlberg & Anja Forsnor

  Elina 2017-07-25 23:09:11
  Svara
 • Fyller 20 i september
  Nä, men vi så gärna ha ?
  Trelleborg (längst ner i skåne typ)
  Sen jag började följa er/dig på YT
  Via YT
  Så ofta jag kan
  När det kommer en vlogg ifrån er!
  När folk er hat till oskyldiga personer.
  Alla!
  När ni skrev att ni skulle försöka skaffa syskon tilm Iggy.
  Allt är perfekt redan
  Jaa så klart jag hade kommit fram.
  Barnskötare, älskar barn?
  Läser bara din, hihi?

  Bella 2017-07-25 23:08:59
  Svara
 • Hur gammal är du? 32
  Har du barn? Ja, tre stycken
  Var bor du? Västervik
  Hur länge har du läst min blogg? Ca 4 år
  Hur hittade du bloggen? Via glammom
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Från ert hem, momspo-inläggen
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?/ Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Tycker du har en prefekt mix
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Kanske 🙂
  Vad jobbar du med/pluggar du? Utbildad butikschef, jobbar inom handeln
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Hej hej vardag, yogagirl

  Linda 2017-07-25 23:03:26
  Svara
 • Hej Vanja, jag är en snart 21-årig powerbabe med nada kids(in the future kanske 2-ish??!), från Hässelby nu boende i Vällingby som har följt dig sedan du var med på GRVFV som både tubelin, poddelin, bloggelin och inspirationstagram-åskådare(?)!! Jag slinker in på bloggen ett par gånger om dagen, ofta när jag gör den där vanliga ”hålla-mig-uppdaterad-på-cyberspace”-vändan. Jag tycker att det är jättekul med inlägg där du delar dina åsikter i saker, som exempelvis din resa mot kejsarsnitt osv, annars njuter jag mycket av dina inblickar-på-vår-dag/helg-inlägg, dom är otroligt mysiga att läsa. Ett inlägg jag minns var i typ vintras/våras när du tog med oss på en shoppingrunda, det var jättekul att läsa och roligt att veta vart du slinker in någonstans när du shoppar loss ? Jag hade tyckt att det var superkul att se mer sådana inlägg, samt mer (om ens möjligt?!?) mompso och info om vad du har på dig. Jag hade självklart kommit fram och hälsat, om jag hade turen att stöta på dig – det hade gjort min dag haha! Jag jobbar som fritidspedagog på en skola i Västerort men hoppas på att börja plugga inom humaniora snart. Många kramar! ?⭐️???

  Ida 2017-07-25 22:53:01
  Svara
 • Hej fina Vanja!!
  Jag heter Linnéa och är en 16 år gammal tjej som bor i Göteborg! Jag har läst din blogg i ungefär några månader, men din o Jossans podd har jag följt betydligt längre. Jag ska precis börja gymnasiet och har en del typiska tonårsproblem och stress i vardagen. Att sitta ner och lyssna på din och Jossans podd hjälper mig…ni är som två storasystrar till mig som guidar mig igenom livet, med råd, pepp, historier och skratt. Om jag hade sett dig på stan hade jag säkert blivit stel som en isbit men jag hade tagit migsjälv i skjortkragen, peppat mig och varit lika ”bad-ass” som ni två tjejer är genom att gått fram o sagt hej. Fortsätt med det du gör Vanja! Det fungerar :))

  Linnéa 2017-07-25 22:43:57
  Svara
 • Jag är 39 år och bor i dina hoods med min sambo och vår dotter Ellie som nu blivit 1,5 år. Vi har även en dotter i himlen som heter Amanda men som dog sent under min graviditet med henne. Det var under graviditeten med henne jag hittade dig på youtube och därefter började jag läsa din blogg. Tyckte och tycker det är extra roligt att följa dig eftersom vi bor i samma kvarter och är i samma ålder samt har barn och till viss del samma intressen. Det absolut bästa jag vet är att få umgås med min underbara Ellie och se henne utvecklas. Kunde inte föreställa mig innan hur otroligt roliga barn (Ellie) är och hur mycket man kan älska någon. Annars gillar jag att gå på restauranger, dricka vin, lyssna på poddar och softa. Jag ogillar människor som ser världen i svart eller vitt och som utnyttjar andra för egen vinning. Jag tycker det är roligast att läsa om er vardag, restaurangbesök, livet med barn, Iggy och om ert förhållande.
  Jag har pratat med dig i Mood-gallerian men brukar inte gå fram annars för jag är rädd att störa.
  Jag jobbar inom socialpsykiatrin på Lidingö med yngre vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
  Jag brukar läsa Elsa Billgrens blogg och en del andra beroende på humör.
  Stor kram till dig och din fina familj 😉

  Linn 2017-07-25 22:34:48
  Svara
 • Jag är nyfyllda 25 år.
  Har 2 barn.
  Bor i Vilhelmina i Västerbotten.
  Läst sen du var med i gvfv, hittade även bloggen via det.

  Jag jobbar just nu på förskola.
  Läser även, Claudias blogg och Josefin Knaves blogg

  Veronica 2017-07-25 22:33:36 http://vhedsell.blogg.se
  Svara
 • Hur gammal är du?- fyller 22.
  Har du barn?- Inga barn ännu.
  Var bor du?- Falun just nu, flyttar till Örebro om en månad ?????
  Hur länge har du läst min blogg?- Sen du var med på gravid vecka för vecka.
  Hur hittade du bloggen?- Gravid vecka för vecka.
  Hur ofta läser du bloggen?- ca 1 gång i veckan.
  Vad är det bästa du vet?- Musik och film.
  Vad är det värsta du vet?- Stress och ångest.
  Vilka inlägg tycker du är roligast?- När du lägger upp gamla bilder ?
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Hänger mer på youtube. När ni är på babysim med Iggy.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?- Historier från när du var yngre. ?
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?- Tycker om allt!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?- Nej, det hade jag inte. Hehe
  Vad jobbar du med/pluggar du?- Jobbar just nu på en bensinmack, men har sagt upp mig och ska börja plugga till sjuksköterska om en månad. ???
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?- Jennifer Klingvall och Felicia Cardell

  Linn 2017-07-25 22:32:18
  Svara
 • Hola!
  Jag heter Lina Ripoll Bergqvist och började följa dig när vi var gravida samtidigt. Jag var sängliggande under min graviditet och hade massa tid att följa dina dåvarande avsnitt ?

  Jag har en dotter, lika gammal som Grodan ? Flyttade från Malmö till Karlshamn när hon var ca 9 mån. Jag fick en förlossningsskada, mitt bäcken gick ordagrant av på mitten och jag kunde inte gå. Det är det värsta jag vet, att ha ont varje dag. Det bästa jag vet är min dotter som ger mig motivation att kämpa på framåt och bli starkare varje dag!

  Dina inlägg är ärliga, det tycker jag allra bäst om. Avsnittet om din och din mans relation kommer jag speciellt ihåg, tack för det ?

  Älskar även din insta, grymma bilder ? Följer Claudia Concha och yes, skulle lätt hälsa på stan ?

  Mvh Lina
  @linatheresebergqvist

  Lina 2017-07-25 22:28:41
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Förresten. 33 år och arbetar som Företags sköterska med extra kärlek åt internationella hjälpinsatser ?

   Lina 2017-07-25 22:34:40
   Svara
 • 1. 19 år!
  2. Inga biologiska, men om man kan räkna min pojkväns son som mitt halva ansvar hehe, nä men plastbarn så har jag väl det kan man säga! har funnits i sonens liv sedan han var 1 år och några månader & fyller nu 4år i helgen 🙂
  3. Västkusten – Hunnebostrand (för att du ska ha någon som helst aning nämner jag att Smögen är grann samhället 😉 ) & även i Lysekil
  4. I 2 år skulle jag tippa på att jag läst din blogg
  5. Minns tyvärr inte riktigt:/
  6. Ibland varje dag, ibland några ggr i veckan.
  7. Oj.. svår fråga, kärlek
  8. Finns tyvärr mkt, men orättvisor överlag & kärlek – spelar in många faktorer i den kategorien.
  8. När du tipsar om något eller när Iggy är involverad 🙂
  9. Q/A
  10. Beror på vilket humör jag hade vart på, om jag hade feeling eller ej, men jag hade nog ångrat mig om jag fegade ur!
  12. Tog studenten i juni detta året (!!!) Annars jobbar jag på ett äldreboende 🙂
  12. Josefins & Flora Wiström!!

  Hannah 2017-07-25 22:26:09
  Svara
 • Hur gammal är du? 17
  Har du barn? Neij
  Var bor du? Närpes, Finland
  Hur länge har du läst min blogg? Någon månad, har mer kollat på yt
  Hur hittade du bloggen? Genom youtube
  Hur ofta läser du bloggen? Några gånger i månaden
  Vad är det bästa du vet? Att umgås med vänner
  Vad är det värsta du vet? Att sova bort dagen
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inlägg med mycket bilder på speciellt mat,kläder och Iggy.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… ett entreprenörsinlägg jag tyckte var inspirerande
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Allt möjligt om företag och entreprenörskap
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? –
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jaa, så roligt att få se din sprudlande energi på riktigt!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Sommarjobbar som vårdare med rehablilitering i första hand men studerar på gymnasiet
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Rebeccajohnnysdotter och blondinbella

  Elin 2017-07-25 22:19:53 http://nouw.com/elinsvedman
  Svara
 • Hola!
  Jag är nyss fyllda 22 år, jag bor utanför Borås. Jag har följt dig sedan jag fastande för er i gravid vecka för vecka. Jag tillhörde dem som grät under förlossningsvideon för att jag ansåg att jag kände er efter den serien, och var givetvis superlycklig när ni fortsatte familjelivet i egen regi 🙂
  Jag läser bloggen var och varannandag och följer både dig och Niklas i sociala medier.
  Det bästa jag vet: familj och vänner
  Det värsta jag vet: stress
  Jag pluggar sedan ett år tillbaka till ”digital business developer”.
  Fortsätt med allt ni gör, den mix ni bjuder på, livet på söder, familjeliv, motgångar, framgångar, målsättningar, livsnjutning och allt där emellan, gör er till en stor favorit i bloggvärlden!
  Kram! ❤️

  Sofia 2017-07-25 22:14:57
  Svara
 • Hur gammal är du?
  21 år gammal!

  Har du barn?
  Nej, inte än.

  Var bor du?
  I en liten mysig stad som heter Mariefred. Ligger ca 6 mil från Stockholm precis vid Mälaren! (TIPS för en mysig dagsutflykt en härlig sommardag!!!!!)

  Hur länge har du läst min blogg?
  2 år!

  Hur hittade du bloggen?
  Genom att jag hittade din och Josefins podd på appen ”Podcaster”. Hittade er podd när ni hade släppt tre avsnitt och blev helt såld direkt. Sen dess har jag följt er båda!

  Hur ofta läser du bloggen?
  Ca 1 gång i veckan! Följer mest instagram och instastorys!

  Vad är det bästa du vet?
  Det bästa jag vet är att umgås med människor som ger mig energi och lycka i livet. Sen älskar jag att resa, äta god mat, föreläsa om entreprenörskap och att våga gå utanför min comfort zone.

  Vad är det värsta du vet?
  Krig, orättvisa och att bråka.

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Ja!! Var på er loppis, men hann aldrig prata med dig då kön var så lång och jag fick lite sockerfall och höll på att svimma. Så jag och min vän var tyvärr tvungna att gå för att köpa vatten. Men självklart skulle jag komma fram. Det känns ju som att man känner dig redan!

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Har under två år jobbat på Ung Företagsamhet, aka UF, som skolinformatör där jag föreläst och inspirerat gymnasieelever inom entreprenörskap. Ska till hösten börja plugga Marketing Management på Jönköpings University!

  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Josefins! Och Yayas!

  Linnéa Asklöf 2017-07-25 22:13:54
  Svara
 • Hur gammal är du?
  29 bananer
  Har du barn?
  Nix!
  Var bor du?
  Sambo. Lämnat Vasastan för Råsunda för två veckor sedan! Med lätt separationsångest från stan. Men trivs otroligt bra!
  Hur länge har du läst min blogg?
  Typ 2 år
  Hur hittade du bloggen?
  Hmm.. kommer inte ihåg tyvärr!
  Hur ofta läser du bloggen?
  Någon gång i veckan 🙂
  Vad är det bästa du vet?
  Att ha balans i livet. När allt bara känns bra, utan surr. Älskar yoga och annan fysisk aktivitet. Älskar vin och mat Sen såklart resor, hänga med nära och kära såklart.. 🙂
  Vad är det värsta du vet?
  Ångest och stress. Fördomsfulla och trångsynta människor.
  Och motsatser mot det bästa – att känna obalans.
  Att känna sig ensam.
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Inredning, fluff fluff, kläder, kläder, skönhet. Familjeliv.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Hmm sorry men kommer inte ihåg något top of mind. Eller jo! Det du skrev (eller om kan tänker på podden?) ett inlägg på hur du förhåller dig till alkohol och fest. Har stor igenkänning där, då jag själv kan hamna i nästintill samma sitts. Men kämpar på med art hitta ett bra förhållningssätt. Kom på nu att jag skrev att jag älskar vin? Men ja, jag älskar att njuta av vin. Men inte då det går över till något destruktivt.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Saknar inget!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Inget?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Vet inte? 🙂 Kanske!
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Jag jobbar med digital marknadsföring på en mediebyrå.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Jossan och forni!

  Maria Sundin 2017-07-25 21:55:33
  Svara
 • Jag är 32 år gammal. Jag och min sambo har precis flyttat in i vårt nybyggda hus precis utanför Uppsala med vår dotter Tyra som är 16 månader. Jag är främst en tubelin som följer er youtubekanal. Det har jag gjort i ett par år. Bloggen hittade jag via kanalen och jag kikar in lite sporadiskt. (Kanalen följer jag dock slaviskt)
  Det bästa jag vet är att få hänga med min dotter och få se henne utvecklas och lära sig saker. Jag älskar också att se henne och hennes pappa tillsammans. De har så roligt och han kan verkligen få henne att tjuta av skratt!
  Det värsta jag vet är att se människor jag älskar fara illa. (Och att städa).
  Jag gillar momspo-inläggen och inlägg med lite tips och tricks som du delar med dig av ibland. Och att läsa om er vardag.
  När du och Niklas lade upp en video där ni pratade om livet efter barn. Äntligen någon som verkligen sa som det är!
  Jag gillar bloggen som den är!
  Nej jag hade nog inte kommit fram. Jag är för feg.
  Jag är förskollärare och älskar mitt jobb!
  Två andra bloggar jag läser är Kenza och Tyra Sjöstedt.

  Fia 2017-07-25 21:51:51
  Svara
 • Hur gammal är du? 21
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Sollentuna sen 1,5 år tbx
  Hur länge har du läst min blogg? 2 år 🙂
  Hur hittade du bloggen? Minns ej, men började nog läsa den samtidigt som jag började lyssna på din och jossans podd.
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag, sånt lyckopiller ju!
  Vad är det bästa du vet? Människor med större perspektiv på saker, omtänksamhet , när personer ser min syster , små fina handlingar och människor som leer.
  Vad är det värsta du vet? Människor med små perspektiv , rasism, fascism, anti- feminism, folk utan källkritik och funkfobi.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Dina ” min helg i bilder” och när du lyfter olika ämnen och ger din åsikt och syn på saken.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Dina inlägg om kejsarsnitt.. Så bra att du är öppen och vågar stå upp för din åsikt .
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Lyfta mer djupa ting-alltid fint att höra din syn.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inget- do your thing!;D
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Självklart om rätt tillfälle:)
  Vad jobbar du med/pluggar du? Pluggat genus och mode, till hösten får vi se! Har lite ting på g som jag är pepp på. Jobbat som personlig assistent samt haft praktik på ELLE.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Lady Dahmers och Josefins

  Heja dig Vanja ! Så roligt inlägg detta❤️

  Frida 2017-07-25 21:39:58
  Svara
 • Jag är 17 år
  Jag har inte barn
  Bor i Hudiksvall
  Har läst din blogg sen slutet av 2014 tror jag
  Hittade bloggen genom er youtubekanal
  Det varierar, allt från en gång om dagen till en gång i veckan
  Det bästa jag vet är att vara med mina kompisar, bada i havet, skratta, kolla på tv-serier och äta godis.
  Det värsta jag vet är spanska, snåla människor orättvisa i samhället och allmänna idioter.
  Vardagsinlägg är det roligaste
  Allt är bra!! Vill inte ha mindre av något!
  Vill ha mer av era youtube-klipp, känns som det blivit mycket mindre på senaste tiden och nästan bara spons.:(
  Absolut!!
  Pluggar samhällsprogrammet på gymnasiet med inriktning beteendevetenskap
  Andrea Hedenstedt, Margaux Dietz

  Ester 2017-07-25 21:34:53
  Svara
 • Roligt! Det känns verkligen som att jag känner dig, i och med bloggen och poddis – så självklart kan jag dela med mig lite av mig!

  Hur gammal är du? 29 år
  Har du barn? Ja, en Dante på 15 månader!
  Var bor du? Alingsås, en liten bit utanför Göteborg där jag arbetar
  Hur länge har du läst min blogg? Hmm.. 1 år? 1,5 år?
  Hur hittade du bloggen? Tror att jag kom in via Josefin…
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag, med få undantag!
  Vad är det bästa du vet? Mys med min familj, att skapa (rita, snickra, pyssla) och loppisar!
  Vad är det värsta du vet? Människor som ställer orimliga krav, smaskljud och trångsynthet.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Momspo, inredningsinlägg och din dag. Gillar mixen helt enkelt!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…det med videon där du och Niklas gav era tankar om livet efter barn. Ärligt!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Fortsätt som du gör!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Som ovan.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Förmodligen inte, är av typen som ”inte vill vara till besvär”. Haha!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Grafisk formgivare/illustratör på en reklambyrå, love it!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Josefine, Knivlisa.

  Hannah 2017-07-25 21:32:40
  Svara
 • Hur gammal är du? 23
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg? 3 år
  Hur hittade du bloggen? Via gravid v f v
  Hur ofta läser du bloggen? Främst youtube
  Vad är det bästa du vet? Kramar
  Vad är det värsta du vet? Cancer
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Iggypiggy
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? JA!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Personlig assistent och barncancerfonden
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?

  Isabella 2017-07-25 21:32:19
  Svara
 • Hej Vanja! Jag är snart 20 år och bor utanför Stockholm i Haninge brandbergen. Jag läser din blogg ibland men kollar oftare på youtubekanalen, sen älskar jag ju podden! Det bästa jag vet är god mat, och min hund. Det värsta jag vet är rasism och tjejerna som gick i min låg-och mellanstadie skolan. Har lite svårt att svara på vilka inlägg jag gillar mest men blir sällan besviken när jag kikar in. Generellt sett så är jag väl trött på sponsrade inlägg men det är ju inget speciellt för din blogg. Jag hade velat våga gå fram till dig på stan men beror nog på situationen, inte på tuben kanske men vid nytorget säkert! Jag har inget jobb just nu är lite timvikarie sen jag tod studenten men inget heltidsjobb. Andra bloggar jag läser är jossans, Andrea hedenstedt, Hanna Friberg, Kenza, janni deler, Angelica blick och Fanny lyckman men läser inte så ofta längre men de tar fina bilder! Hoppas du gillar att läsa detta inlägg vi vet ju en del om dig men du inte så mycket om oss

  Janina 2017-07-25 21:31:28
  Svara
 • Hej.
  Jag heter Louise och är 24 år gammal och bor i centrala Göteborg. Jag har nog läst din blogg ungefär 2 år och är inne här flera gånger per dag för att se om du skrivit något nytt inlägg.
  Det är klart jag skulle komma fram om jag såg dig på stan. Jag hade den tanken när Jah var i Stockholm i helgen och bodde på söder , tänk om jag träffar Vanja. Va kul de hade varit. Jag älskar dina outfit inlägg och familje inlägg bäst. Jag jobbar på en förskola i närheten där jag bor .

  Louise 2017-07-25 21:30:38
  Svara
 • 30 år
  2 st en snart 4 och en snart 2
  Umeå
  Ca 3-4 år
  Via kejsarnsittsfilmen du gjorde innan Iggy
  Varje dag
  Mysa med familjen eller rensa i garderoben/hemmet och hitta nya favoriter, självklart upptäcka nya platser och äta god mat med nära och kära
  Summerar allt med bloggen (älskar den, ändra inte på något) förutom att du är du och utvecklas.
  Jag tror jag jade kommit fram och sagt hej
  Jobbar som frisör
  Läser Jossans blogg och Cecilia blankens bla
  Ha en trevlig tågresa ?

  Sandra 2017-07-25 21:28:50
  Svara
 • Ett inlägg jag kommer ihåg och uppskattar är ”Mina två eller till och med tre ansikten”! Så bra feel-good inlägg som behövdes då jag känner mig obekväm och jag blir fotat från ”fel” håll och känner knappt igen mig själv då.. så onödigt att gå runt och må dåligt över sådant<3

  Jossan Olsson 2017-07-25 21:27:09
  Svara
 • Hur gammal är du? 30 år
  Har du barn? 2 stycken. 3 år och 7 månader
  Var bor du? Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan Gravid v.f.v
  Hur hittade du bloggen? Se ovan!
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag!
  Vad är det bästa du vet? Umgås med familjen
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Djupa inlägg
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Superbra blandning av personligt och ytligt
  Vad jobbar du med/pluggar du? Försäkringskassan
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Blondinbella och kenza.

  Hanni 2017-07-25 21:27:04
  Svara
 • Hur gammal är du? 34 år.
  Har du barn? En på 3 och en i magen 😉
  Var bor du? Schweiz.
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan Gravid v.f.v
  Hur hittade du bloggen? Se ovan!
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag!
  Vad är det bästa du vet? Min familj, hästar och konst.
  Vad är det värsta du vet? Terrorism, krig, sjukdom.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Ärliga inlägg, barn.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Du har fått till en jäkla bra blandning.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inger egentligen!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Klart! Du verkar vara så trevlig, ärlig och opretentiös, därför läser jag din blogg.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Lärare
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Malin Persson och Elsa Billgren

  Annie 2017-07-25 21:16:47
  Svara
 • Så roligt med sådan inlägg här är lite kort om mig!
  Hur gammal är du? Jag är 19 år gammal
  Har du barn? Har inte barn och vill inte ha det
  Var bor du? Jag bor i Skärholmen och Alby
  Jag hittade din blogg genom podden och har läst den sedan dess, kikar in några dagar i veckan!
  Vad är det bästa du vet? Börja kolla på en ny serie som är grym från start, härliga poddar!
  Vad är det värsta du vet? Oärliga människor som inte vågar stå för vad de tycker.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Svar på frågor, inredning och djupare inlägg
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Beror på skulle inte vilja störa om du verkar upptagen men annars absolut!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Nu jobbar jag på fritids men vet inte hur det blir till hösten
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Älskar Andrea hedenstedt, Josefin Dahlberg och Linn Ahlborg och såklart din blogg

  Felice 2017-07-25 21:15:12
  Svara
 • Hur gammal är du? Jag fyllde tjugo för en månad sedan!
  Var bor du? Jag bor i Stockholm.
  Hur länge har du läst min blogg? Två år nu.
  Hur ofta läser du bloggen? En gång per dag! Ibland två. Varje morgon börjar jag dagen med att dra mig lite i sängen och läsa alla bloggar jag följer, och ibland upprepar jag denna rutin innan jag somnar också.
  Vad är det bästa du vet? Att vakna på morgonen och känna sig helt och hållet utvilad. Sker så sällan nu för tiden att när det väl händer är det kanske den bästa känslan i hela världen.
  Vad är det värsta du vet? När ångesten sätter sig som en tegelsten i magen.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? När du tipsar om kläder, inredning, men också restauranger och ställen i Stockholm som du tycker är värda att besöka!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mer Stockholmstips! Vill så gärna upptäcka nya sidor av min stad.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Mindre sponsrade inlägg. Jag vet att det är nödvändigt ibland, men det kan kännas så opersonligt.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jag vet inte riktigt! Det beror helt och hållet på situationen.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag har tagit ett års studieuppehåll! Jobbar just nu som lärarvikarie, men nästa höst ska jag söka till logopedprogrammet på Karolinska Institutet.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Flora Wiström och Elsa Billgren!

  Bernadett 2017-07-25 21:11:56
  Svara
 • Hur gammal är du? 33 kloka år.
  Har du barn? Japp! En busig dotter på snart 2 år.
  Var bor du? Vasastan, Stockholm.
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan jag blev gravid (dvs våren 2015).
  Hur hittade du bloggen? Jag hade förlossningsskräck och en vän tipsade om er serie på Gravid vecka för vecka apropå hur grymt du stod/står upp för rätten att välja kejsarsnitt. Jag föredrar alltid text före video så efter att ha sett några (bra!) avsnitt halkade jag in på den fd Glammom-bloggen och är kvar sedan dess. Med något avbrott under någon period då RSS-flödet bråkade så din blogg försvann ur min läsare…
  Hur ofta läser du bloggen? Läser bloggen via RSS så jag missar inga inlägg. Läser nästan dagligen.
  Vad är det bästa du vet? Momspo, att du sprider glädje, att du är ärlig och öppen, att du verkar vara geniun! Och jag älskar glimtarna ur ert familjeliv.
  Vad är det värsta du vet? Hmm… Så himla farligt är det väl inte men när det blir lite fööör många bilder i ett inlägg så blir min RSS-läsare trött och bilderna går segt att scrolla förbi och då kan jag råka scrolla förbi hela inlägget pga dåligt tålamod 🙂 Detta tror jag är pga att bilderna blir så höga i desktop?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Hehe. Jag såg faktiskt dig och familjen på Fjäderholmarna häromdagen! Jag tycker familjetid är dålig tajming att gå fram till någon, var själv där med min lilla familj också. Så jag gick inte fram. Men hade jag sett dig i ett annat sammanhang så hade jag nog vågat.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar som journalist, projektledare, beställare-ish inom TV.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Följer vansinnesmånga bloggar i min RSS-läsare. Läst bloggar sedan typ 2005! Men två som jag aldrig missar är Sandra Beijers och Kenzas inlägg.

  Namn Namnsson 2017-07-25 21:03:47
  Svara
 • Hur gammal är du? Jag är 17 (:
  Har du barn? Nej lite tidigt än ?
  Var bor du? Uppsala
  Hur länge har du läst min blogg? Snart två år!
  Hur hittade du bloggen? Det kommer jag faktiskt inte ihåg
  Hur ofta läser du bloggen? Lite då och då, när jag inte får nog av poddisen
  Vad är det bästa du vet? Relationer! Både med människor och djur, så himla härligt. Och mat, gud så gott det är med mat…
  Vad är det värsta du vet? Tidiga vintermornar… Omöjligt att kliva upp
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Alla, men Iggy är ju riktigt gullig
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? När du tar upp viktiga frågor, tycker det är både viktigt och intressant att läsa
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Äh! Du gör det så bra Vanja?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Självklart! Gud så kul
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag pluggar Natur (:
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jossans och Jannie Delérs blogg!

  Emma! 2017-07-25 20:54:25
  Svara
 • Hur gammal är du? 26! Blir 27 i december.
  Har du barn? Nej men vill hemskt gärna ha i framtiden när det passar lite bättre. 🙂
  Var bor du? I Göteborg! Kommer dock från en liten stad i värmland.
  Hur länge har du läst min blogg? Hmm.. ca ett halvår tror jag!
  Hur hittade du bloggen? Kom nog in på den av ren slump men fastnade snabbt just för din härliga attityd/sätt att se på saker, bilder och inspo.
  Hur ofta läser du bloggen? Nästan dagligen, säg 5 ggr i veckan. 🙂
  Vad är det bästa du vet? När jag gör någon annan glad. Så där genuint glad.
  Vad är det värsta du vet? Alla orättvisor som pågår i världen. Rasism, sexism, krig mm.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Älskar dina personliga inlägg om tex funderingar över syskon till Iggy. Älskar också all inspiration du bjuder på dagligen i form av härliga bilder, tips, pepp och snygga outfits.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Dina inlägg om att föda genom planerat kejsarsnitt. Mycket intressant och viktig läsning.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Fortsätt vara ditt härliga jag så är jag supernöjd! Men kanske du (du och jossan?) kan få till en läsar-fika? 🙂 bloppis i fall du tröttnat på dina fina kläder mm.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Kan faktiskt inte komma på något. 🙂
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Hoppas det! 🙂
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag studerar till förskollärare (blev så glad när du hyllade Iggys pedagoger så fint! Man blir så glad av att höra att man är en uppskattad förskolepedagog. Kan knappt komma på en finare komplimang. 🙂 Och så jobbar jag extra på en förskola och på Lush. 🙂
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? hanapee & spiderchick 🙂

  Sandra 2017-07-25 20:50:37
  Svara
 • Hur gammal är du?
  33
  Har du barn?
  Si, en liten på 10 månader
  Var bor du?
  Malmö
  Hur länge har du läst min blogg?
  Typ 1 år (?)..
  Hur hittade du bloggen?
  Googlade för att hitta bloggare med barn ☺️
  Hur ofta läser du bloggen?
  Kanske varannan dag
  Vad är det bästa du vet?
  Solsken, lyckorus och ett glatt humör på ongen
  Vad är det värsta du vet?
  Skulle väl vara en surmulen min på ongen
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Gillar vardagsinläggen med massa bilder. Och de som Iggy är med i, trots allt anledningen jag hittade hit.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Pass
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Gillar blandningen i din blogg. Kan inte komma på något just nu..
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Överlag skulle jag vilja ha mindre inlägg som är samarbeten i alla bloggar! Så snark på dem! Fattar att ni måste rent ekonomiskt och blabla men tycker ändå det är så tråååk
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Vet ej… kanske inte ändå. Snark på mig nu.
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Arkitekt
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Enlångblondin, Johanna Bradford

  Let 2017-07-25 20:47:16
  Svara
 • Hur gammal är du? 16 år (00:a) 😉
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Töreboda! Mandys <3
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan gravid vecka för vecka har jag följt dig!
  Hur hittade du bloggen? Via gravid vecka för vecka!
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag!
  Vad är det bästa du vet? Familj/vänner, resa, kläder & träning
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Outfitinlägg, inlägg där du tar upp viktiga frågor och självklart renodlade vardagsinlägg 🙂 även youtubeinlägg givetvis!!!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Tycker du får med det mesta!!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inget
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jaaaa absolut!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag går samhällsprogrammet på gymnasiet med inriktning beteende. Så intressant tycker jag!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jossans (såklart) & Andrea Hedenstedts <3

  Bästa Vanja du är så bra!

  Jossan Olsson 2017-07-25 20:37:00
  Svara
 • Hur gammal är du? Jag är snart 19 år.
  Har du barn? Nej!
  Var bor du? Lidköping.
  Hur länge har du läst min blogg? Inte så länge, är ganska ny. Det är poddisen som är min grej och som jag följt betydligt längre!
  Hur hittade du bloggen? Genom poddisen, som jag fick nys om via en kompis.
  Hur ofta läser du bloggen? Tittar in någon gång i veckan när jag har tid.
  Vad är det bästa du vet? Nystädat rum, umgås med mina vänner, gå promenader (själv och med sällskap), ha ensamtid och titta på serier och äta god mat och efterrätter.
  Vad är det värsta du vet? Det jag kommer på nu är huvudvärk då jag är sjuk och har det.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? De med massa bilder i (så typ alla) och alla peppande inlägg.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Eftersom jag är ganska ny läsare har jag inte hunnit få ett favvoinlägg än.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? –
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? –
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jag önskar att jag hade vågat det så jag säger ja!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Tog studenten i juni i år så nu jobbar jag i ett gatukök där jag bor.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jossans ofc samt kompisen som tipsade mig om din och Jossans podd: http://nouw.com/augustibarnet

  Tilda Svensson 2017-07-25 20:17:52
  Svara
 • Jag heter Lovisa och är 17 år gammal! Bor i en mindre stad i Västmanland tillsammans med min familj. Jag börjar tvåan till hösten och jag läser samhällsvetenskap med inriktning beteende. På fritiden jobbar jag mest på Max nu under sommaren men annars gillar jag att umgås med mina kompisar. Jag hittade hit när du var med i gravid vecka för vecka och har följt dig både youtube, blogg och instagram sedan dess. Följer dig på bloglovin vilket är supersmidigt tycker jag! Jag tycker om alla inlägg men gillar dina vardagsinlägg extra mycket, när du bara beskriver vad ni gör under en dag eller en helg. Tycker du verkar vara en himla härlig tjej som verkligen njuter till fullo av livet och det önskar jag också kunna göra en dag! Kram

  Lovisa 2017-07-25 20:14:54
  Svara
 • Hur gammal är du? 27
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan du var gravid med Iggy.
  Hur hittade du bloggen? Genom gravid vecka för vecka
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag!
  Vad är det bästa du vet? Min familj, mina vänner och havet
  Vad är det värsta du vet? Otrevliga människor som inte tänker på andra
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Vardagsinlägg, vad ni gjort i helgen, inrednings- och klädtips
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mer vardag.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Kan inte komma på något.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Kanske!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar som jurist
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Sandra Beijer och Isabella Löwengrip

  Linnea 2017-07-25 20:10:14
  Svara
 • Hur gammal är du? 31
  Har du barn? Ja ?? 3,5 år ?? Drygt 1 år
  Var bor du? Linköping
  Hur länge har du läst min blogg? 3-4 år
  Hur hittade du bloggen? Glammom
  Hur ofta läser du bloggen? 1-2 gång/v
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Entreprenörskap, ärliga inlägg och inspo
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… hur uppriktigt ärlig du var när det gick tufft för glammom.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nää… men jag hade varit lite ⭐️-strucked
  Vad jobbar du med/pluggar du? Kommunikationsansvarig
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jennie Hammar, yayanaomi

  Karoline C 2017-07-25 20:04:37
  Svara
 • Hur gammal är du?
  Jag fyller 31 i år
  Har du barn?
  Ja 2 st. Isabella april -14 Dolph januari -17
  Var bor du?
  Utanför Stockholm, Västerhaninge

  Hur länge har du läst min blogg?
  Sedan Iggy och Isabella låg i magarna ?
  Hur hittade du bloggen?
  Gravid vecka fär vecka
  Hur ofta läser du bloggen?
  Förut varje dag, nu 3-4 gånger i veckan

  Vad är det bästa du vet?
  Min familj, mat och min trädgård
  Vad är det värsta du vet?
  När människor inte gläds åt varandra

  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Iggy är ju bra go. Eller ämnen som på riktigt berör dig, då fastnar jag av ditt engagemang

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Gillar blandningen du fått till nu.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Kommer inte på just nu.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ne det hade jag nog inte gjort. Hade dock kunnat hälsa av bara farten och sedan kommit på att jag inte känner dig på riktigt dock.
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Just nu är jag föräldraledig. Annars jobbar jag som utvecklingschef för 4 förskolor.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Isabellas och flera matbloggar

  Stephania 2017-07-25 20:02:44
  Svara
 • 12
  Nej
  Göteborg
  Läser bara vissa inlägg, sån inte jätte länge
  Bara ibland
  Fotboll
  När man är dum
  Iggy
  Kommer inte ihåg
  Kläder
  Inget allt är bra tycker jag
  Ja såklart❤
  Går i 6:an
  Inga
  Älskar dig????

  Astrid Bigsten Larsson 2017-07-25 19:18:44
  Svara
 • Kul, då får man vädra egot och skriva om sig själv! 😉 Jag är snart 23 år och har inga barn. Pluggar till mellanstadielärare och blir klar om ett år, tjoho! Jag har nog läst din blogg i snart två år (?), har läst Josefins blogg länge och när ni började podda tillsammans hittade jag hit. Jag läser bloggen via bloglovin så jag klickar på de rubriker jag tycker verkar intressanta, men läser de flesta inläggen 🙂 Det bästa jag vet är en löptur, att resa, egentid, böcker och kaffe. Jag gillar bildinlägg från din vardag samt dina outfitinlägg mest. Jag läser väldigt genrespecifika bloggar generellt sett, dvs löparinriktade eller modeinriktade, men två bloggar vars inlägg jag sällan missar är Floras och Annica Englunds. Tack för en bra blogg 🙂

  Rebecka 2017-07-25 19:06:28
  Svara
 • Hur gammal är du? 19
  Var bor du? I fina Varberg, västkusten (halland)
  Hur länge har du läst min blogg? Oj hmmm, sen du började podda!
  Hur hittade du bloggen? Hittade ert första avsnitt av poddisen och voilà, fann två grymma bloggar och bloggare!!!

  Vad är det bästa du vet? Att få höra naturen och bara njuta i nuet, höra andra skratta och att upptäcka, att resa gör mig hel!
  Vad är det värsta du vet? Hat och flugor som surrar i ansiktet…
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Outfits och dagliga tips!!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… när du visade er rullvagn ni har i köket (har dött flera gånger om!!! Letat som en igel efter en likadan men den är slutsåld 🙁 ) och när du visade djungeltavlan i vardagsrummet! Ert hem är fantastiskt!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Hmmm… allt är ju så bra nu!! Kanske hade varit kul om du publicerade en låt/klipp från ett framträdande du gjort 😉
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jag hoppas verkligen det!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Ska snart börja plugga på Textilhögskolan i Borås!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jossans (såklart), Janni Delérs och min fina väns blogg (nouw.com/lovisasolkvint)!!! Kram på dig

  Linn 2017-07-25 18:58:08 http://linnbank.blogg.se
  Svara
 • Jag heter Filippa, är 14 år och börjar åttan i höst. Jag har läst din blogg i 2-3 år, men det började med att jag hittade ”Familjen Wikström Malmqvist” på youtube. Lilla Iggy och din sprudlande energi gjorde mig till en trogen prenumerant hahah! Det bästa jag vet är att resa och läsa, men är också intresserad av mode. Det värsta jag vet är dem som vägrar förstå och respektera feminismen och feminister. Visst, man behöver inte vara och kalla sig feminist men man borde iaf kunna respektera rörelsen.

  Jag hoppas verkligen på att kunna träffa dig och Josefin någon gång, då ni är sååå stora förebilder för mig inom flera olika saker. Ni är så energiska, inspirerande och kreativa plus att ni är superduper-feminister vilket jag verkligen ser upp till!

  Kram??

  Filippa 2017-07-25 18:56:57 http://nouw.com/Nyfikenpå
  Svara
 • Hur gammal är du? Jag är 27
  Har du barn? Nej, men barnkär som tusan
  Var bor du? Göteborg, kom hit på besök vettja 🙂
  Hur länge har du läst min blogg? För att vara uppriktig har jag inte läst särskilt mycket. Har upptäckt dig genom din och jossans underbara podd! Er hittade jag för kanske sisådär 6 månader sedan.
  Hur hittade du bloggen? Via er underbara podd!!!
  Hur ofta läser du bloggen? Än så länge läser jag inte regelbundet, dock VILL jag.
  Vad är det bästa du vet? När man känner lyckliga känslor i kroppen eller frihets känslor.
  Vad är det värsta du vet? Mina panik attacker
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Jag ska ta reda på detta…
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… –
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Eeh JA!!!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar både som barnskötare på förskola och som receptionist på stc.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jossans och din är nog de enda jag skulle gå in och läsa. Jag har inte riktigt ron till att skrolla igenom bloggar, kan dock hända att jag missar hur mycket som helst!

  MalinB 2017-07-25 18:50:25
  Svara
 • Hur gammal är du? 20 bast
  Har du barn? Inte ett enda
  Var bor du? I en liten tvåa i Eskilstuna.
  Hur hittade du bloggen? Genom gravid vecka för vecka
  Hur ofta läser du bloggen? Ärligt talat inte så ofta, kollar mer på din/er youtubekanal.
  Vad är det bästa du vet? Djupa, inspirerande samtal med intellektuella människor.
  Vad är det värsta du vet? Ananas. De är fina att titta på men klarar inte av varken smaken eller lukten. Också konservativa, trångsynta människor.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Outfits och inredning! Älskar din stil!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Pluggade sam media på gymnasiet, tog studenten förra sommaren. Började sommarjobba med paketering på ASSA, du vet de som gör lås, och är fortfarande kvar där. Börjar dock bli sugen på att plugga igen, men är inte säker på vad. Är intresserad av skrivande, grafisk design och sånna mediegrejer, men är också lite inne på psykologi/filosofi-spåret. Eller kanske en kurs i litteraturhistoria. Något sådant.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Har blivit så himla dålig på att läsa bloggar nu för tiden, kollar mycket mer på youtube.

  Malin 2017-07-25 18:48:42 http://nouw.com/malinsplats
  Svara
 • Hur gammal är du? 26!
  Har du barn? Ja, 1 barn som är 13 månader.
  Var bor du? Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg? Sen jag fick barn
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag
  Vad är det bästa du vet? Resor är ju svårslaget alltså
  Vad är det värsta du vet? Tristess
  Vilka inlägg tycker du är roligast? När du skriver om föräldraskapet
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…När du skrev om att skaffa ett syskon till Iggy.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mer föräldrasnack.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Jag är inte superintresserad av tjej-mode.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Tror inte jag hade vågat! Haha!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag frilansar som skådis och sångare.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Cissi Wallin och Manne Forssberg.

  Rasmus 2017-07-25 18:39:28
  Svara
 • Hur gammal är du?
  30

  Har du barn?
  Två stycken

  Var bor du?
  Katrineholm

  Hur länge har du läst min blogg?
  Sen du va preggo med Iggy 🙂

  Hur hittade du bloggen?
  Minns inte?

  Hur ofta läser du bloggen?
  Minst en gång i veckan!

  Vad är det bästa du vet?
  Klyschigt men mina barn.

  Vad är det värsta du vet?
  Opålitliga människor , hur svårt ska det vara att vara snälla mot varandra i världen och sjukdomar.

  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Inspo inläggen

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Snitt inläggen väldigt viktiga inlägg! Är själv snittad med.

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Mer inspo mode och inköp även till Iggy.

  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Inget 🙂

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Nej?? har sett dig vid flera tillfällen en gång på Kolmården , jag vart helt uppspelt! ? Man vill inte störa dig när du var med familjen.

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Synsam

  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Inga?

  Emma 2017-07-25 18:37:36
  Svara
 • Hur gammal är du? 24 på torsdag!
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Uppsala
  Hur länge har du läst min blogg? Sen GVFV
  Hur hittade du bloggen? Via GVFV
  Hur ofta läser du bloggen? 3-5 ggr i veckan
  Vad är det bästa du vet? Sommarsoliga lyckliga dagar!
  Vad är det värsta du vet? Känslan av hopplöshet.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Vardags- och helgen i bilder inläggen.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Inredning! Men ser fram emot att det kommer nu! 😀
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Vet inte hur många som följer alla dina sociala medier men kan ibland störa mig på att samma sak berättas på varje ställe. Men förstår också att det är svårt att komma ifrån och brukar bara bläddra förbi de inläggen. 🙂
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Hmm hoppas jag hade vågat! Haha JA!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Halvtid kvar till examinerad mellanstadielärare!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Linn Olsson! Älskar! Tråkigt att inte fler upptäcker henne bara för att hon skriver om hästar men jag älskar att följa hur hon driver flera stora satsningar i livet samtidigt! Och sen Att vara någons fru, så mysig! Och Josefin Dahlberg! 😉

  Jag Sverige 2017-07-25 17:55:18
  Svara
 • Men åhh, vilken rolig grej. 🙂

  Hur gammal är du?
  29 år

  Har du barn?
  En liten 2 månaders tjej.

  Var bor du?
  Bromma

  Hur länge har du läst min blogg?
  Oj, det minns jag inte. Kanske 2 år … minst.

  Hur hittade du bloggen?
  Genom någon annan bloggare tror jag. Kommer faktiskt inte riktigt ihåg.

  Hur ofta läser du bloggen?
  Någon gång i veckan.

  Vad är det bästa du vet?
  Njuta av livet. Äta god mat, dricka gott och göra saker som jag älskar. Just nu njuter jag också av vår lilla dotter oerhört mycket.

  Vad är det värsta du vet?
  Oärliga människor.

  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Jag gillar nog dina personliga och ärliga inlägg mest. Du känns som en person som är öppen och vill dela med dig av ditt liv på ett ärligt sätt och inte förfinar världen. Älskar också din drivkraft dina projekt som du håller på med. Sann förebild!

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  När du skrev om er första tid med Iggy.

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Har nog inga speciella önskemål faktiskt.

  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Samma här.

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Nja, kanske. Är inte en person som går fram och pratar med folk som jag inte känner.

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Redovisningsekonom men just nu föräldraledig.

  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Isabella Löwengrip
  Michaela Forni

  Amanda 2017-07-25 17:51:59 http://nouw.se/stefansdotter
  Svara
 • Hur gammal är du? – Fyller 24
  Har du barn? – Nej
  Var bor du? – Mariefred
  Hur länge har du läst min blogg? – Sen Iggy va liten
  Hur hittade du bloggen? – VFV eller när ni startade egen YT
  Hur ofta läser du bloggen? – Inte super ofta, men läser alla inlägg ja missat
  Vad är det bästa du vet? – Att få träna hund, lära ut hundträning, bara massa hund 😀
  Vad är det värsta du vet? – Att förlora dem man älskar…
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? – Beror på situation
  Vad jobbar du med/pluggar du? – Har precis slutat folkhögskolan så letar jobb
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? –
  https://mybabydolls.se/
  https://blogg.loppi.se/theresewickman/

  Elin Albertsson 2017-07-25 17:50:09
  Svara
 • Hej Vanja! ??
  Jag heter Lisa och är en tjugotvåårig tjej född och uppvuxen i Jönköping, där jag bor kvar än idag. Jag har inga barn, men däremot två katter som jag behandlar som om de vore mina barn. Jag har följt dig sedan din medverkan i Gravid vecka för vecka-serien på youtube när du var gravid med Iggy. Det bästa jag vet är att blanda lugna stunder i vardagen, med fartfyllda. Precis som jag älskar att tillbringa en eftermiddag i skogen, soffan eller badkaret, är dans med vänner, goda middagar och sällskapsspel sådant som faller mig i smaken. Till vardags jobbar jag som undersköterska på en dagligverksamhet för människor med minnesproblematik. Någonting som ligger mig mycket varmt om hjärtat och som jag gärna vill utveckla min kompetens i. Jag tycker om dina inlägg där du rör vid lite känsligare, men ack så viktiga ämnen. Där du peppar andra till att också våga.

  Stor kram! ?

  Lisa 2017-07-25 17:35:21 http://nouw.com/lisastanke
  Svara
 • Hur gammal är du? Jag är 24 fyller 25 år
  Har du barn? Nix inga barn ännu!
  Var bor du? I Luleå i Norrbotten
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan du bloggade på glammom.se, flera flera år med andra ord! Men 4 år kanske?
  Hur hittade du bloggen? Via att jag började följa dig på kanalen gravid vecka för vecka när du var gravid med Iggy så hittade jag din blogg på glammom, sedan dess har jag följt dig vart än du bloggat, din blogg är min absoluta favvoblogg 🙂
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag, flera gånger per dag
  Vad är det bästa du vet? Sol, naturen, umgås med familj och vänner, resa, inredning, kläder, kärlek och vardagsglädje 😉
  Vad är det värsta du vet? Hat,orättvisa
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Alla vardagsinlägg, tips, följa med er en helg
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… när du skrev att du skulle sälja glammom samt försöka skaffa barn igen var nog de senaste jag minns extra mkt
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Ännu mer följa med inlägg samt tips som du ger på kläder produkter mm som du användt och gillat länge
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Kommer inte på något nu, kanske reklam
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja absolut, sagt hej och hur länge jag följt dig samt gett dig pepp hur bra du är!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag pluggar till sjuksköterska på Luleå tekniska universitet
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jossan och blondinbella

  Petra 2017-07-25 17:33:30
  Svara
 • Hej, vilken underbar idé! 😀
  1. Nyss fyllda 25
  2. Inga kids än
  3. Bor i Borlänge
  4. Har läst bloggen sedan ni startade podden 🙂
  5. Hittade den via podden 🙂
  6. Varje dag
  7. Det bästa jag vet är min familj och mina närmsta vänner
  8. Det var svårt att komma på det jag tycker är absolut värst, men jag gillar inte lögner och personer utan arbetsmoral.
  9. Gillar inläggen ”min helg” , de som är långa och handlar om hela helgen med bilder och så :):)
  10. Mindre vet jag inte alls, det är ju din blogg och jag läser den för att jag gillar det du gör 🙂
  11. Jag vet inte om jag hade gjort det, jag har det väldigt svårt i sociala sammanhang och hade behövt tänka ut innan vad exakt jag skulle säga… jag hade velat komma fram iallafall 🙂
  12. Jag jobbar på flying tiger/tgr och jag äääälskar det <3
  13. Jag läser Jossans, kenzas, Fanny staafs bl.a
  Pöss<3

  Amanda 2017-07-25 17:11:37
  Svara
 • 21 år.
  Inga barn.
  Bor för tillfället i Regensburg, Tyskland.
  Kanske läst sedan jag hittade din graviditet på youtube.
  Jag läser tyska för tillfället.
  Jag kommer ihåg glammom-inlägget, men också väldigt speciellt med när vi berättade att ni skulle vilja försöka få barn igen.

  Ellen 2017-07-25 17:07:34 http://www.gnellen.blogg.se
  Svara
 • Hur gammal är du? 21år
  Har du barn? Nepp
  Var bor du? I Kalmar, precis bredvid Öland
  Hur länge har du läst min blogg? Kanske ett år, eller lite mer.
  Hur ofta läser du bloggen? Vaaarje dag
  Vad är det bästa du vet? Att få ligga i famnen på den man älskar. Men älskar också att resa och vara känna sig lycklig.
  Vad är det värsta du vet? Motsatsen till det bästa, dvs när man inte får vara med den man älskar och att inte känna sig lycklig.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? När du berättar om dina dagar i detalj och med många bilder, och långa texter.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Hm, tveksamt, är nog för blyg
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag jobbar i en livsmedelsfabrik just nu
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Isabella Lövengrip och Kenza

  Melanie 2017-07-25 17:01:15
  Svara
 • Hur gammal är du? 21 år
  Har du barn? Nepp!
  Var bor du? I en liten stad en timma utanför Göteborg, men till hösten jag ska flytta uppåt till en större stad för att börja plugga! (Wii!)
  Hur länge har du läst min blogg? Hmm, det är nog i 2 år cirkus.
  Hur hittade du bloggen? Jag tror det var genom Youtube-kanalen. Ni var så mysiga, glada och härliga så jag blev överlycklig över det minns jag.
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag.
  Vad är det bästa du vet? Det finns så mycket som är bäst men bla läsa en riktigt bra bok, äta mammas kålpudding <3, kastrullpopcorn, skratta och att höra människors historier.
  Vad är det värsta du vet? Mobbning och grodor och paddor.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Kanske, jag är inte säker på att jag hade vågat. Tror det hade känts som att jag störde om jag till exempel såg dig och familjen i någon affär eller så och gick fram.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag arbetar på en kyrkogård eller ja, begravningsplats heter det egentligen eftersom det inte finns någon kyrka där och vem som helst – muslim, katolik, ateist whatevah kan ligga där 😀 Men det brukar aldrig vara någon som förstår vad man menar när man säger "begravningsplats".
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Colorelles.se och http://nouw.com/juliawahlberg.

  Lovisa 2017-07-25 16:48:11
  Svara
 • Jag är 31 år gammal, arbetar som lärare. Jag jsg har ett barn som snart är 2,5 år och ett på väg.
  Jag bor i Knivsta utanför Uppsala och jag har läst din blogg sedan du och Niklas vad med i Gravid vecka för vecka. Det var också så jag hittade till din blogg.

  Jag tittar in varje dag för att se om du har lagt upp något nytt inlägg.

  Jag gillar inläggen om inredning, familjelivet och om helgerna.

  Jag tycker det är bra blandning på inläggen så jag behöver vaken mer eller mindre av något.

  Jag vet inte om jag hade kommit fram om
  Jag såg dig/er på stan.

  Jag läser Isabella Löwergrip och Margauxs bloggar.

  Cillan 2017-07-25 16:43:36
  Svara
 • Hur gammal är du? 32 år.
  Har du barn? Ja, en treårig dotter och en på väg.
  Var bor du? På landet.
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan jag var gravid med första.
  Hur hittade du bloggen? Minns inte riktigt, men fastnade eftersom du, precis som jag, kämpade för planerat snitt! ??
  Hur ofta läser du bloggen? När jag hinner. Men blir mest att jag kikar på dig på Instagram.
  Vad är det bästa du vet? Att få vara med familjen utomhus! ?
  Vad är det värsta du vet? Krig och våld är något som jag gärna hade sett försvann från jordens yta! ?
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inlägg om er vardag och inredningsinläggen.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Alla dem om din graviditet såklart!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Hm, det är en fin blandning som det är.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja, skulle man vilja svara, men troligen inte eftersom jag blir blyg i sådana sammanhang. ??
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag arbetar som förstelärare i svenska som andraspråk (utvecklingslärare) och läser en masterutbildning i pedagogiskt arbete.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jag läser sällan bloggar, men följer till exempel mediamamman.se på Instagram och flera som har en ekologisk inriktning. Själv heter jag @saraliten på Instagram. ??

  Sara 2017-07-25 16:37:52 http://www.haringenhemsida.se
  Svara
 • Jag är 23 år, har inga barn, bor i Malmö och pluggar till lärare. Vet inte riktigt hur länge jag läst bloggen men hittade den genom din och Jossans fantastiska podd. Gillar dina helg-inlägg och också inredning såklart. Är också ett fan av youtube-kanalen 🙂 Följer massvis med andra bloggar, två favoriter är Egoina och Hanapee.

  Matilda 2017-07-25 16:13:30
  Svara
 • Hur gammal är du? 22 år
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Stockholm
  Hur länge har du läst min blogg? Sporadiskt väldigt länge, men ”for real” kanske i två år
  Hur hittade du bloggen? Inte säker men tror via Josefins blogg
  Hur ofta läser du bloggen? Varannan dag ish, ibland oftare
  Vad är det bästa du vet? Att skratta (cheesy svar men så sant)
  Vad är det värsta du vet? Människor som är sena, otrevliga eller överlägsna (och alla hemskheter på jorden såklart)
  Vilka inlägg tycker du är roligast? När man får följa med under en dag
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inlägg för podden – men fattar att det är för att marknadsföra den så stör mig inte egentligen
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Kanske efter några glas vin
  Vad jobbar du med/pluggar du? Ekonomi
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Forni och margaux

  Frida 2017-07-25 16:10:12
  Svara
 • Jag är 31 år och har en dotter och är gravid med mitt andra barn. Vi bor på Kungsholmen och jag jobbar inom vården.
  Jag läser bloggen nästan varje dag o lyssnar på podden varje vecka :-). Två andra bloggar jag läser är Josefines blogg och gizmolinas.
  Jag tycker bl.a. om dina inlägg från helgerna :).
  Jag hoppas jag hade vågat komma fram på stan :).

  Madeleine 2017-07-25 16:03:29
  Svara
 • Hur gammal är du? 30 i höst
  Har du barn? Japp
  Var bor du? Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg? Hängt med sedan gravid v för v, har ett kiddo i Iggys ålder.
  Hur hittade du bloggen? På gravid v för v
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag
  Vad är det bästa du vet? På bloggen? Din stil. Kläder, inredning. ALLT. Blir otroligt inspirerad av dig. Får nog säga mitt främsta inspo konto. Framförallt klädmässigt! ?
  Vad är det värsta du vet?
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Allt med mode samt all pepp
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… när du skrev så fint och öppet och ärligt om din och Niklas relation. I samband med barn och att få flera barn
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mer vloggar( okej menar mest på kanalen) älskar era familjevloggar. Både jag och min 3 åring?
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Bra mix ju! Så inget att säga.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Haha hade blivit lite starstruck men jaaa…
  Vad jobbar du med/pluggar du? Mäklare
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Lagergren(båda)
  Jossan
  Är ju både en tubelin, poddelin och en bloggolin ??

  Zara, @frokenek 2017-07-25 15:56:58
  Svara
 • Jenny heter jag. 40 år, sambo och mamma till Molly 3 år. (Mars-14). Började följa dig efter Gravid vecka för vecka. Jobbar med marknadsföring och kommunikation. Bor söder om stan. Följer Claudia Concha & Isabella Löwengrip bland annat. Tycker det är kul att följa er vardag, få inspiration samt om livet som entreprenör och mamma med barn i samma ålder. Kram från mig!

  Jenny 2017-07-25 15:55:29
  Svara
 • Hur gammal är du? 31
  Har du barn? nej
  Var bor du? Spanien, men flyttar till Stockholm nu i höst
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan glammoms tid!
  Hur hittade du bloggen? Genom en tjej på Instagram som köpte samma jacka som du på Lindex:)
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag
  Vad är det bästa du vet? I livet? Vänlighet, civilkurage och kreativitet och min man:)
  Vad är det värsta du vet? Människor som har åsikter om saker de inte upplevt. Folk som utnyttjar andra.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Momspo, min helg i bilder, inläggen om er relation är också väldigt fina!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…”när grötbilden blev ett grötkrig” Du hanterade så bra och det tycker jag du gör fortfarande när saker blossat upp-tänker att det säger bra saker om dig som chef!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Momspo, företag, och de lite djupare inlägg som du hade mer av förut
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Smink, samarbeten (eller att de kommer mer åtskilda-de va ett tag de duggade tätt och jag hann inte uppfatta dig i bloggen, inredning-lite för samma inlägg tycker jag även om själva inläggen är väldigt fina bildmässigt.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Är pilatesinstruktör/lärare och skriver också.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Hannah Sjöström från Naturligt Snygg och Green Vivant (hälsosajt i Syd och Central Amerika)

  Glad sommar!

  julia 2017-07-25 15:53:47
  Svara
 • Hur gammal är du? 24
  Har du barn? Ja, 2st. Äldsta är 3.5 år och yngsta är 1.5 år
  Var bor du? Borås
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan du började med gravid vecka för vecka
  Hur hittade du bloggen? Jag var gravid samtidigt som du och letade efter snygga amningsbhar och hittade dig, du bloggade på glammoms egna blogg då
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag
  Vad är det bästa du vet? När mina barn är lyckliga
  Vad är det värsta du vet? Ångest och rädsla
  Vilka inlägg tycker du är roligast? När du tipsar om skönhetsprodukter och vardagsinläggen. Enligt mig kan ett inlägg inte bli för långt! Jag tycker det är så härligt att få sätta sig skönt i soffan och bara fångas in i din värld
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… oj, jag minns väldigt många haha!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Jag tycker om den som den är 🙂
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? –
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? ABSOLUT! Girlcrush big time!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Föräldrajobbar

  Angélica 2017-07-25 15:51:49
  Svara
 • Hur gammal är du? 25år ?
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Härnösand vid Höga kusten
  Hur länge har du läst min blogg? Har nog läst den sen jag börja följa er i Vecka för vecka?
  Hur hittade du bloggen? Via vecka för vecka ?

  Hur ofta läser du bloggen? Samlar allt till en dag i veckan ?
  Vad är det bästa du vet? Dansa och sova ?
  Vad är det värsta du vet? Fåglar, alla gånger!
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Saker ni gör tillsammans du, Iggy och Niklas
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Portugal inläggen älskar dom, eftersom jag gillar att resa.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Skönhets tips kanske ?
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inget allt är lika trevligt.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Kanske läst av situationen innan jag gjort de ?
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar på en stormarknad och pluggar till makeup artist.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jossans och din är nog dom enda jag läser faktiskt ?

  Isabelle 2017-07-25 15:47:02
  Svara
 • Hur gammal är du? 22

  Har du barn? Jupp. En Helmer på 2,5 år.

  Var bor du? I Umeå men flyttar till Uppsala efter årsskiftet.

  Hur länge har du läst min blogg? Vet ej men det är länge.

  Hur hittade du bloggen? Via Gravid vecka för vecka.

  Hur ofta läser du bloggen? Minst 1 gånger dag men det händer att jag tittar in fler gånger för att se om det finns något nytt att läsa.

  Vad är det bästa du vet? Att skapa på olika sätt. Grafisk design, illustrerande, måla, skissa, pyssla, sy, skriva, fota. Allt som tillåter mig att skapa något nytt eller fånga någonting.

  Vad är det värsta du vet? När folk, gamla som unga, medvetet fryser, kränger och behandlar andra människor illa.

  Vilka inlägg tycker du är roligast? Att få se långa inlägg med massor av bilder från din dag.

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… När du visade hur du lockade ditt långa hår. Barn för att du klippte dig typ dagen efter. ?

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Vloggar/Follow me around videos. Annars är det en bra mix.

  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Kan ärligt inte komma på något. ?

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja lätt!

  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag plugga digital medieproduktion. = Grafisk design och film.

  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Sandra Beijer och Elsa Billgren.

  Evelina 2017-07-25 15:34:14 http://evelinaostlund.se
  Svara
 • Hur gammal är du? 28 år
  Har du barn? Ja, 2 år.
  Var bor du? Borås
  Hur länge har du läst min blogg? Sen du var med i gravid vecka för vecka
  Hur hittade du bloggen? gravid vecka för vecka
  Hur ofta läser du bloggen? 1 gång/vecka
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Barn/graviditet/inredning/mode/resor
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Följer mest youtubekanalen+ podden, så fler klipp där 😉
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Kanske 😉
  Vad jobbar du med/pluggar du? Lärare
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Isabella löwengrip

  Ulrika 2017-07-25 15:22:27
  Svara
 • Underbara du ??
  Jag är 30 år , har inga barn och bor i Örebro.
  Jag har läst din blogg cirka 1 år, hittade dig och din härliga familj genom youtube följer även eran kanal där ? Jag kikar in på blogg varje dag får så mycket inspiration genom den. Det bästa jag vet är att få vara kreaktiv, pyssla inreda och blogga. Det värsta jag vet är alla orättvisor som finns här i världen. Det roligaste inläggen tycker jag är när du visar vilken äventyr du och din familj har gjort speciellt att få se vad ni gjort på era resor. Kan inte komma på någonting jag vill se mindre av , älskar att läsa din blogg och hittar inspiration hela tiden? Självklart hade jag kommit fram till dig på stan, såg just nu att ni var i Hallsberg och åt glass vilket är väldigt nära där jag bor synd att jag inte var där och år glass jag med. Jag jobbar som barnskötare och har också en blogg KAROLINASVARLD. Två av mina andra favorit bloggare är Gabriella Joss och Jennifer Reinholds bloggar?
  Stor KRAM GLAD SOMMAR ??

  Karolina 2017-07-25 15:18:12 http://karolinasvarld.bloggo.nu/2017/07/
  Svara
 • Hur gammal är du? 27
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Dubai sedan 3 ar tillbaka
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan ni var med i gravid vecka for vecka pa youtube,
  Hur hittade du bloggen? Via gravid vecka for vecka.
  Hur ofta läser du bloggen? Nastan varje dag.
  Vad är det bästa du vet?
  Vad är det värsta du vet? –
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Tycker du har en bra blandning av olika typer av inlagg. Det gillar jag .
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Nar Iggy foddes.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Tycker den ar bra som den ar. Bra blandning som sagt.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? TSe svar ovan.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Njae..
  Vad jobbar du med/pluggar du? HR Manager (Personalfragor)
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Blondinbella & Systrarna Graaf.

  Lovisa 2017-07-25 15:16:22
  Svara
 • Hur gammal är du?
  24 år
  Har du barn?
  Nej
  Var bor du?
  Stockholm & Uppsala
  Hur länge har du läst min blogg?
  Sedan du & Jossan började podda
  Hur hittade du bloggen?
  Genom poddisen
  Hur ofta läser du bloggen?
  Minst 1 gång/dag
  Vad är det bästa du vet?
  Sättet du skriver på som alltid fångar mitt intresse att verkligen LÄSA. Att du delar allt mellan himmel & jord. Du är ärlig, transperant & mänsklig. Du är fin & god person som vill väl & inte bara försöker visa upp någon flådig fasad. Du DELAR & BJUSSAR. Din unge är störtgoood!! <3
  Vad är det värsta du vet?
  När inläggen blir lite för långa
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Helgen i bilder. När ni gör saker med familjen. Tips på olika saker.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Kan inte komma på ngt speciellt inlägg men mer generellt när du har delat känslor & tankar kring livet olika jobbiga stunder. Hur man kan tänk i olika situationer osv.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Vloggar. Annars gillar jag din variation!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Ta inte bort något för gudsskull!!!!! <3
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  JA! Det är inte många personer jag hade gått fram till på stan men just dig hade jag faktiskt inte kunnat låta bli för du verkar så himla go & genuin.
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Jag pluggar till sjuksköterska
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Jossans, Michaela Fornis

  Johanna 2017-07-25 15:10:08
  Svara
 • Hur gammal är du? 22 år
  Har du barn? Jag har en dotter på 6 månader
  Var bor du? I mitten av skåne
  Hur länge har du läst min blogg? Sen du var med i gvfv, har mest kollat er youtube o insta ?
  Hur ofta läser du bloggen? Lite då och då
  Vad är det bästa du vet? Min dotter min sambo min hund o choklad ?
  Vad är det värsta du vet? Krig, livrädd för de. Och mörker
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Vet inte om jag vågat ?
  Vad jobbar du med/pluggar du? Just nu mammaledig men ska plugga till frisör
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Blondinbella

  Cecilia 2017-07-25 15:05:23
  Svara
 • Hur gammal är du? 29
  Har du barn? Väntar vårt första, beräknat i jan -18 🙂
  Var bor du? Karlskoga
  Hur länge har du läst min blogg? Något år tror jag
  Hur hittade du bloggen? Via youtube-kanalen
  Hur ofta läser du bloggen? Följer den via Bloglovin’ så läser flera ggr dagligen
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredning
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Din hårrutin 😀
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Tycker du har en jättebra blandning!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Tror inte jag skulle våga 😛
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar med ekonomi på ett större företag
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Claudia Galli Concha’s och Gabriella Joss

  Cissi 2017-07-25 15:04:52
  Svara
 • 30
  Inga barn
  Strängnäs
  1 år
  Genom podden
  2ggr/dag
  Hästar&sol
  Ormar blod sprutor orättvisor
  Alla?
  Varje inlägg inspirerar på något sätt-smörigt men SANT? Du fotar väldigt fins bilder oxå
  Bra mix redan nu-kanske mer momspo å maaat?
  Ja om du inte såg upptagen ut?
  Jobbar i en Ica butik
  Jossans och elsa billgren
  Tack för pepp varje dag och i podden?

  Jenny 2017-07-25 15:00:31
  Svara
 • Hur gammal är du? 16 bast?
  Har du barn? Nope
  Var bor du? Söderköping, Östergötland
  Hur länge jag läst bloggen? Sen första avsnittet på GVFV, så ganska länge?
  Hur hittade jag bloggen? Som sagt GVFV
  Hur ofta läser jag bloggen? Inte riktigt varje dag, men om jag ser ett inlägg som intresserar går jag in. Så ganska ofta?
  Vad är det bästa jag vet? Känslan av inspiration och umgås och äta med vänner?
  Vad är det värsta jag vet? Trångsynta och fördomsfulla människor?
  Vilka inlägg jag tycker är roligast? Svårt att välja, men fluff inlägg, stil med mera?
  Ett inlägg jag kommer ihåg? De från den senaste månaden?
  Vilka inlägg jag vill ha mer i bloggen? Mer av allt!!
  Vilka inlägg jag vill ha mindre av? De med få bilder då kanske, Gun to my head
  Hade jag kommit fram om jag såg dig på stan? Självklart! I Wish!
  Vad pluggar/ jobbar jag med? Jag ska börja humanistlinjen på gymnasiet i höst med kulturinriktning?
  Två andra bloggar jag läser: Josefins Dahlbergs (såklart!), that’s it!

  Ellinor 2017-07-25 14:55:06
  Svara
 • Hur gammal är du? – 22
  Har du barn? – näej
  Var bor du? – Malmö
  Hur länge har du läst min blogg? – Men kanske ett halvår, lite mer. Kanske ett år till och med nu när jag tänker på’et?
  Hur hittade du bloggen? – Via Josefins blogg tror jag
  Hur ofta läser du bloggen? – Det varierar allt från en gång i månaden till varje dag. Det beror på hur mitt liv ser ut 🙂
  Vad är det bästa du vet? – Men typ musik och vänner och familj kanske?
  Vad är det värsta du vet? – Snubbar som är snubbiga och blå/brun politik
  Vilka inlägg tycker du är roligast? – helgen i bilder och inredning!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… – Hmm, men kanske det med mens-historian? eller vänta va det i podden?
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? – Mer variation på bilderna när du fotar outfits. Mer variation överlag på bilder i inlägg – en del är snudd på identiska 😉
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? – kanske text i vissa inlägg?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? – Nej, jag tror inte det. Men det beror på va det är för läge
  Vad jobbar du med/pluggar du? – Jag är precis färdigutbildad musikproducent och jobbar extra på ett cafe´
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? – Janni Delers och Margaux Dietzs

  Haregötthej!

  Lina 2017-07-25 14:52:48
  Svara
 • Hur gammal är du? 21
  Har du barn? Nej men vill ha när jag pluggat klart och har stabil ekonomi
  Var bor du? Västerås, men uppvuxen i örnsköldsvik
  Hur länge har du läst min blogg? Följt dig typ överallt sedan du var med i gravid vecka för vecka och väntade Iggy
  Hur hittade du bloggen? Via gvfv
  Hur ofta läser du bloggen? Några ggr i veckan
  Vad är det bästa du vet? Att hitta på nya saker, vardagsglädje
  Vad är det värsta du vet? Orättvisor och oärliga människor
  Vilka inlägg tycker du är roligast? De med mycket bilder eller familjeinlägg och intedningsinläggen
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…när iggy kom!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Tycker du skapat en bra balans mellan allt
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Samma svar som ovan
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Men ja lätt! Du är en sån bra förebild och hade ja fått chansen hade jag berättat det för dig!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag jobbar som SOJ-operatör på SOS-Alarm och pluggar internationell marknadsföring
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Läser Kenza och dim partner in crimes blogg!

  Emelie Nygren 2017-07-25 14:51:51 http://nouw.com/irisemelie
  Svara
 • Hur gammal är du? 28 år!
  Har du barn? Nix, inga kids
  Var bor du? Råsunda, solna. I en tvåa med min kille.
  Hur länge har du läst min blogg? Sen typ ..megalängesen
  Hur hittade du bloggen? Gravid vecka för vecka, alltid vetat jag vill göra snitt den dagen jag blir preggo
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag!
  Vad är det bästa du vet? Att vara med familjen o bara hänga tillsammans, att resa, mysiga långa frukostar (gärna till lunch och middag med)
  Vad är det värsta du vet? Utöver krig å elände … 😉 såå Sprutor och sjukhus! Uuuh.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Outfits! Och vardagsinläggen.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… när Iggy föddes <3
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jaa! Kramats och snackat lite! Om det såg ut att vara läge alltså :))))
  Vad jobbar du med/pluggar du? Art director. Gör massa grafiskt material, jobbar med marknadsföring å investor relations (stretar med gamla män i kostym å kör lite powerbaberace hehe)
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Josefin dahlberg å knave!

  Josefin 2017-07-25 14:42:19
  Svara
 • Hur gammal är du? – 20!
  Har du barn? – nej!
  Var bor du? – skåne!
  Hur länge har du läst min blogg? – 1-2 år ca
  Hur hittade du bloggen? – via din youtubekanal som kom upp som rekommendation på youtube
  Hur ofta läser du bloggen? – varje dag!
  Vad är det bästa du vet? – hmm, att dansa och sjunga!
  Vad är det värsta du vet? – krig, rasism, kvinnoförakt, när barn och djur far illa
  Vilka inlägg tycker du är roligast? – när du berättar om din dag/helg/vecka
  Vad jobbar du med/pluggar du? – är vikarie på förskolor, har sökt in till juristlinjen
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? – Kenzas och Andrea Hedenstedts

  Ida 2017-07-25 14:39:08
  Svara
 • Hur gammal är du? 23 år
  Har du barn? Japp, en son på två år ??
  Var bor du? Blekinge
  Hur länge har du läst min blogg? I drygt 2-3 år
  Hur hittade du bloggen? Via älskade unge!
  Hur ofta läser du bloggen? 2-3 gånger i veckan, din Instagram besöker jag dock dagligen ?
  Vad är det bästa du vet? Vardagen!
  Vad är det värsta du vet? Russin ?
  Vilka inlägg tycker du är roligast? De inlägg när du svarar på frågor OCH inlägg med bilder från era utflykter eller vardagar
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… hmm.. måste nog ändå vara inlägget om när Iggy kom till världen ?
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Tycker du har en bra mix nu ???
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Nada!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Handläggare på en myndighet
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Paulas.me och jennysmatblogg.nu

  Cecilia 2017-07-25 14:37:31
  Svara
 • Mathilda, 35 år boendes i Dalarna. Mamma till två raringar, 3 och 5 år gamla. Hittade till dig då du var med i Gravid, vecka för vecka. Väntade min yngsta då, som alltså är jämnårig med Iggy. Tror att jag gillar följa med i vardagen-inläggen bäst, eller lördagarna. Helt enkelt följa med dig/er i livet. Tror inte jag hade vågat komma fram på stan. Men hade nog sagt ngt om vi hade hamnat bredvid varandra i ngn kö, på lekparken el så. 🙂 Tack för en inspirerande blogg!

  Mathilda 2017-07-25 14:26:34
  Svara
 • Hur gammal är du? Snart 25.
  Har du barn? Tyvärr, inte.
  Var bor du? Göt-la-borg!
  Hur länge har du läst min blogg? Jisses, svårt att komma ihåg. Tror jag har varit med om 2-3 portalbyten.
  Hur hittade du bloggen? Måste ha varit via Josefin Knave eller youtube.
  Hur ofta läser du bloggen? Under sommarn, dagligen!
  Vad är det bästa du vet? Att känna tacksamhet. Gör det ofta, tänker mycket på hur lyckligt lottad man är och att det måste tas vara på.
  Vad är det värsta du vet? Kontroversiellt nog, är det just nu feminism. Inte feminister, men ideologin i sig självt. Finns en ganska ny dokumentär som bekräftar de känslor jag har kring ämnet. The red pill, heter den. Dokumentärskaparen ger sig in för att skapa en dokumentär om våldtäktskultur, vilket leder henne till en organisation för mäns rättigheter som blir dokumentärens ämne istället. I mötet med organisationen kommer hon att ifrågasätta sin egen feminism. Vill tipsa om den för att den är väldigt intressant om man är öppen för nya perspektiv i ämnet! Speciellt om man har lite tid över i sommar (finns att hyra för 29 kr på youtube). Man behöver givetvis inte hålla med om allt (gör personligen inte det), men tycker ändå att den ger en några tankeställare.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredning och vardag. Tycker om att det blandas upp med lite entreprenörskap, momspo, smink- och hudvårdstips, livsfilosofier och allvarligare ämnen. Riktigt härlig godisblandning! Måste även understryka att din positivitet är det som gör bloggen så härlig, och att du verkar vara en sån genuint vänlig själ. Dessutom lägger du upp extremt snajdiga bilder och så gillar jag ditt språk och finurliga uttryck.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Har varit med om så många. För att ta något mindre allvarligt, så tyckte jag att det var väldans festligt, på ett vardagligt komiskt sätt, när ni råkade köpa tårtljus som inte gick att blåsa ut till grodan. Vilken överraskning liksom!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Inredning! Men det vet jag att du jobbar på redan 😉
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Har lite svårt för inlägg där det är både mycket text och mycket bilder. Skönast om det är mycket av det ena och lite av det andra. Du är nog den enda bloggerska som jag läser som gör så. Men gud, kanske saknar man det sen… Får erkänna att planeringsinlägg gör mig lite stressad, men hoppar bara över dem.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Oj, är nog för blyg.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Ingenjör.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Josefin Knaves och Regina Katralens 🙂

  Ella 2017-07-25 14:18:56
  Svara
 • Hur gammal är du? 31
  Har du barn? Ja, 3,5 åring och 1,5 åring.
  Var bor du? Skåne
  Hur länge har du läst min blogg? Sen gravid, vecka för vecka.
  Hur hittade du bloggen? Genom ovan.
  Hur ofta läser du bloggen? Några gånger i veckan.
  Vad är det bästa du vet? Just nu, egentid och sovande barn. Intensiv period just nu i familjelivet.
  Vad är det värsta du vet? Att bli behandlad orättvist och att jag i dessa situationer gråter istället för att bli arg.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Lite blandat.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Tror inte min hjärna funkar så just nu. Tycker om att slöläsa bloggar, titta på fina bilder och låta mig själv vara lite hjärntvätt och inte lägga allt på minnet. Sa jag att vi är uppe i en tuff period just nu? 😛
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Okej börjar märka att min trötta hjärna kanske inte är rätt att svara på dessa frågor…
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nja, nej det hade jag nog inte men jag hade nog viskat lite för högt ”där är ju hon Vanja”
  Vad jobbar du med/pluggar du? Föräldraledig, ssk.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Isabella Löwengrip, Nevnarien

  Stina 2017-07-25 13:49:29
  Svara
 • Hur gammal är du? 16 år
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Sundsvall
  Hur länge har du läst min blogg?
  Hur hittade du bloggen? Jag kollade på Gravid vecka för vecka och började sedan läsa bloggen
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag
  Vad är det bästa du vet? Träna, nöjesfällt och konserter
  Vad är det värsta du vet? Städa
  Vilka inlägg tycker du är roligast? ” Veckans planer”
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Ett syskon till Iggy
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Mode
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inget
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Självklart
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag pluggar
  Nämn 2 andra bloggar som du läser. Jossan och Margaux

  Johanna N 2017-07-25 13:47:32
  Svara
 • Hur gammal är du? 28
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Solna
  Hur länge har du läst min blogg? Sen du var gravid
  Hur hittade du bloggen? Via gravid vecka för vecka programmen
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag
  Vad är det bästa du vet? Resor
  Vad är det värsta du vet? Rasism, förtryck, ojämlikhet
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredning, familjeinläggen,
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…när Iggy kom
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Relationsprat
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Företagsamhet
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Kanske 🙂
  Vad jobbar du med/pluggar du? Är socionom och jobbar som kurator
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Josefine, margaux

  Louise 2017-07-25 13:34:51
  Svara
 • – Hur gammal är du? 27
  – Har du barn? Nej
  – Var bor du? Göteborg
  – Hur länge har du läst min blogg?/Hur hittade du bloggen? Såg gravid vecka för vecka och började läsa bloggen i samband med det.
  – Hur ofta läser du bloggen? Varke dag, har bloglovin
  – Vad är det bästa du vet? Äta god mat med vänner
  – Vad är det värsta du vet? Gällande mig och min kropp- stress…
  – Vilka inlägg tycker du är roligast? Alla, bara det är blandat innehåll 🙂
  – Ett inlägg som jag kommer ihåg är… : inlägget om syskon till Iggy.
  – Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?vet inte. Gillar den som den är 🙂
  – Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  – Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja, om det verkar vara ett bra läge (ostressigt).
  Vad jobbar du med/pluggar du? Är Biomedicinsk analytiker på Sahlgrenska men pluggar om till Sjuksköterska 🙂 Saknar patientkontakten
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Elsa Billgrens och Sandra Beijers.

  Anni 2017-07-25 13:25:56
  Svara
 • Hur gammal är du? 22 år
  Har du barn? Nej, men har alltid dröm om att få barn tidigt(helst kring 25) men nu när jag närmar mig den åldern så känner jag att det är så mycket annat jag vill hinna med och prioritera innan dess!
  Var bor du? Född och uppvuxen i älskade Stockholm, men bor just nu i Lund
  Hur länge har du läst min blogg? Började läsa din FANTASTISKA blogg för kanske cirka 2-3 år sedan!
  Hur hittade du bloggen? Genom din kära kompanjon o soulsister Josefin Dahlberg som jag började följa något år tidigare!
  Hur ofta läser du bloggen? VARJE dag! Får så mycket inspiration och blir väldigt glad av att läsa din blogg! Du verkar vara en såhimla härlig och varm person och det lyser verkligen igenom i bloggen!
  Vad är det bästa du vet? Att äta en lång middag med människor jag älskar
  Vad är det värsta du vet? Orättvisor
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Jag gillar ”Helgen i Bilder” inläggen, tycker de är väldigt mysiga!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… ”The end of an era”, när du skrev ett långt inlägg om att ni sålt GlamMom och er resa från start. Tyckte det var väldigt fint och kul att få hänga med från början till slut liksom.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Jag tycker du har en väldans fin blandning mellan inläggen!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Här får jag nog svara lite samma sak, tycker du har väldigt bra, inspirerande och fina inlägg!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jag åkte förbi dig med bilen på söder förra sommaren och ville bara hoppa ur och berätta vilken fantastisk blogg du har och att jag inspireras så mycket av dig och din o jossans podd. Men jag kände att det hade varit lite väl att behöva parkera bilen och komma springandes efter dig o din familj haha. Men hoppas på att få springa in i dig någon gång irl och säga detta!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag pluggar Modevetenskap på Lunds Universitet, det är så spännande!!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Josefin Dahlberg och Margaux Dietz

  Kristina 2017-07-25 13:22:42 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • Jag är 23år och mamma till två tjejer på 7 och 1år samt bonusmamma till en tjej på 9år, Jag är bosatt i lilla Trollhättan. Jag har läst din blogg i några månader , jag hittade dig tyvärr inte tidigare men tack vare blogg.se och min flytt dit så fann jag dig och har efter de varit fast:) jag går in några gånger i veckan, kikar dagligen på insta! Det bästa jag vet är familjen och att tillbringa all tid jag kan med dom , det värsta .. utan att låta alldeles för negativ, människor .. eller mer deras beteende kanske och fästingar , dom e ganska lika haha!
  Men hur som , dom roligaste inläggen är dom med en mass bilder för jag älskar stilen på bilderna, outfitsen, glädjen och hur ni alla kan bjuda på er själva men jag gillar också när du visar upp hem och inredning! Och de är väl också de jag vill se i bloggen, jag tycker du har en bra uppdelning och balans i bloggen , de är LAGOM ;p
  Jag hade antagligen inte kommit fram om jag såg dig, jag är väldigt noga med att människor ska få ha sitt space, sen hade de varit väldigt trevligt om man ändå skulle mötas face2face för jag älskar din energi och stil!
  Idag så är jag mammaledig, gick en betongutb. Men körde timvik som habiliteringassistent innan jag gick hem.
  Andra bloggar, dixiwonderland och sweetwords

  Liv Ringström 2017-07-25 13:22:06 http://livringstrom.se
  Svara
 • Jag är 29 år gammal. Inga barn än. Jag bor med min sambo i Lund. Jag har läst din blogg sedan ni var med i gravid vecka för vecka. Där hittade jag även din blogg efter serien. Jag läser din blogg dagligen. Det bästa jag vet är snorkling, simning, sommarsemester, läsa böcker och poddar, åka skidor, umgås med vänner och sambo. Äta på restauranger och göra roliga aktiviteter som zipline. Tycker om att resa. Det värsta som finns är när jag får rejäl ångest, fått det i mitt jobb när mina chefer behandlade mig så illa och när jag haft tuffa och jobba klientärende där barn fart illa, arbetar som soc, sek på socialtjänst med barn och unga. De roligaste inläggen är om ert vardag, era Youtube klipp. Uppskattar dem när du visst kläder och inredning i youtube. Mer mode och inredning i bloggen. Mindre av det det extrema positiva, vill ha e mer verklighetsbild blandat med det bra och positiva. Mer Youtube. Mer om ert försök till ett barn till. Jag läser marguax, Jessica och Angelicas bloggar och unga fru kajson.

  Emma 2017-07-25 13:15:24
  Svara
 • Hur gammal är du? 24 år
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Linköping
  Hur länge har du läst min blogg?/Hur hittade du bloggen? Sen du var med i gravid vecka för vecka.
  Hur ofta läser du bloggen? Några gånger i veckan.
  Vad är det bästa du vet? Ta ett glas vin och njuta av god mat med vänner. Resa ?
  Vad är det värsta du vet? –
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Gillar blandningen men vardagsinlägg är nice!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Tror inte jag skulle våga ?
  Vad jobbar du med/pluggar du? Pluggar till läkare.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Isabella Löwengrip och colorelle m fl.

  Puss och kram!

  Anna 2017-07-25 13:11:42
  Svara
 • Hur gammal är du? 27
  Har du barn? Ja en plutteliten dotter på snart 4 månader.
  Var bor du? Ulricehamn
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan du var med i gravid vecka för vecka… aplänge med andra ord 🙂
  Hur hittade du bloggen? se svar ovan…
  Hur ofta läser du bloggen? en gång per dag ungefär
  Vad är det bästa du vet? Att vara bra på mitt jobb tror jag! jobbar som sjuksköterska på hjärtintensiven.
  Vad är det värsta du vet? orättvisor…
  Vilka inlägg tycker du är roligast? De som handlar om familjelivet
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… oj! svår fråga.. nackdelen med många års bloggläsande är att det blir lite slentrian av det hela.. Minns flera av era vloggar från youtube tydligare. De lämnar mer avtryck hos mig!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Älskar när du fördjupar dig i ett ämne och skriver personligt, tex om ert beslut om att skaffa syskon till Iggy.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Jag ogillar att läsa om mode och kläder så för min del behövs inga sådana inlägg.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? hmm.. kanske!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar som sjuksköterska.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Elaine Eksvärd och Margaux Dietz

  Johanna 2017-07-25 13:06:09
  Svara
 • Hur gammal är du?
  23
  Har du barn?
  Nej
  Var bor du?
  Lund
  Hur länge har du läst min blogg?
  2 år (+/- några månader)
  Hur hittade du bloggen?
  PODDEN!
  Varje gång det kommer ett inlägg (läser via bloglovin)
  Vad är det bästa du vet?
  Vackert väder, trevliga människor och goda mackor!
  Vad är det värsta du vet?
  När människor inte kommer i tid (!)
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Helgen i bilder och när du ger inredningstips
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Absolut (om inte annat så för att göra min lillasyster avundsjuk genom att ta en selfie 😉 )
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Ska alldeles strax börja plugga en master i nationalekonomi och annars jobbar jag på Twilfit
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Forni och Jossan

  Anna 2017-07-25 13:01:39
  Svara
 • Hur gammal är du? 35
  Har du barn? JAPP! Two of them
  Var bor du? Burträsk
  Hur länge har du läst min blogg? Sen för alltid! 🙂
  Hur hittade du bloggen? Via gravid vecka för vecka
  Hur ofta läser du bloggen? Dagligen eftersom jag följer den på Bloglovin’
  Vad är det bästa du vet? Just nu, att sova
  Vad är det värsta du vet? Just nu, att inte sova
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Eftersom jag är så långt från det själv just nu gillar jag dina momspos!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… De om kejsarsnitt eftersom jag var så dåligt insatt i frågan
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Allt är perfekt, älskar mixen! Kanske lite mer personliga feelings som du är så bra på!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Allt är perfekt, som sagt.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Hahaha, ja! Det hoppas jag att jag skulle våga. 🙂
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar i färgbutik/är mammaledig
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Hejhejvardag och Malin Wollin

  Elisabeth 2017-07-25 12:58:48 http://elisabethlindroth.se
  Svara
 • jag är 31 år och följde dig i gravid vecka för vecka då jag samtidigt var gravid med vår dotter. började läsa din blogg någon månad sedan och fastnade för alla härliga bilder och såklart hela innehållet i bloggen. har som sagt en dotter som fyller 3 i höst och bor i Finland med sambo i vårt hus som vi byggt själva. jobbar på en förskola med barn i åldern 1-3 år.

  cattis 2017-07-25 12:58:13
  Svara
 • Hej Vanja! Jag är 22 år och mamma till en kille på snart 2 år. Vi bor i Göteborg. Jag läser tyvärr inte din blogg så ofta pga tidskrävande barn? Men jag har däremot följt er youtube sen gravid vecka för vecka och din insta samt poddisen?? Dem inlägg jag oftast läser är om iggys och er utveckling som familj. Jag älskar att du är ärlig med att allt inte är en dans på rosor. Även er syn på uppfostran?? Hade absolut kunna gå fram till er på stan. Jag är föräldraledig tom augusti och då blir det lagerjobb för att spara ihop pengar till kommande bröllop nästa sommar och därefter syskon till Vince☺️

  Jennifer 2017-07-25 12:53:05
  Svara
 • Hej Vanja!
  Jag heter Sofia & är snart 33 år har två döttrar Maja 7 år & Bella 2,5 år & sambo Jimmy, vi bor i en liten by som heter mullsjö strax 3 mil norr om Jönköping. Jag hittade dig & Niklas på youtubekanalen gravid vecka för vecka & började sedan följa din mysiga familj på er youtube kanal & även din blogg, bloggen läser jag ibland, tittar mest på YT & följer er på instagram. Jag jobbar som köksbiträde i ett skolkök här i mullsjö, är född & uppvuxen här i byn & trivs bra. Kul att du vill veta mer om oss som följer dig, känns ju som att jag (vi) som fäller dig & din familj känner dig som om ni vore familj ? Gillar att följa er livsresa, fortsätt med det ni gör! Vi ”ses” kram Fia ?

  Sofia 2017-07-25 12:51:11
  Svara
 • Hur gammal är du? Jag är 21 år gammal
  Har du barn? Har inga barn, än, men om kanske 5-6 år!
  Var bor du? I centrala Stockholm
  Hur länge har du läst min blogg? Jag har läst din blogg i ungefär 1,5 år
  Hur hittade du bloggen? Jag hittade den via dina makalöst fina vloggar på Youtube
  Hur ofta läser du bloggen? Jag läser den var och varannan dag!
  Vad är det bästa du vet? Det bästa jag vet är god mat och riktigt mycket feelgood musik i hörlurarna
  Vad är det värsta du vet? Det värsta jag vet är människor som inte är ärliga
  Vilka inlägg tycker du är roligast? De roligaste inläggen/vloggarna är när ni körde på med veckovloggar och jag läser gärna mer om inlägg med tips på vad man kan göra/vart man kan äta i Stockholm
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…inlägget du skrev om Iggy och den läskiga snön, så gulligt!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Jag skulle vilja ha mer om Södermalm!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Mer av allt, mindre av inget!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? JA!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag jobbar på ett fullservice företag med bemanning och rekrytering! Driver även en matinstagram som heter Foodgeekzsisters med min storasyster!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Kenza och Josefin Dahlberg

  Emmy 2017-07-25 12:49:54 http://www.devote.se/foodgeekzsisters
  Svara
 • 1. 29 år
  2. Ja, Ester två månader
  3. I Gävle
  4. Bara några veckor, men har plöjt rätt långt bak i tiden! ”Upptäckte” er via Gravid och Familj vecka för vecka som jag plöjde när jag var nyförlöst.
  5. Går in varje dag.
  6. Sommaren är det bästa jag vet och min dotter så klart!
  7. Rasism och fördomar.
  8. Alla som handlar om ert mysiga familjeliv!
  9. Oj jag vet inte..
  10. Mer familj, restips, Stockholmstips för barnfamiljer.
  11. –
  12. Nja det är jag nog för blyg för ?
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  13. HanaPee och Elsa Billgren bara för att nämna några!

  Hanna 2017-07-25 12:46:46
  Svara
 • Jag är 24 år och har precis köpt hus i Mariestad. Jag har följt dig sen Gravid vecka för vecka och har via din youtubekanal även hittat din blogg. Jag älskar att resa och värderar upplevelser mer än pengar på kontot. Jag skulle absolut komma fram och sägs hej till dig på stan ☀️?

  Elin 2017-07-25 12:45:36
  Svara
 • Hej Vanja! Jag är 25 år, bor i Umeå men kommer från en liten by uppe i Norrbotten och har ett litet barn som är 1,5 år. Jag hittade din blogg i samband med att min syster tipsade om poddisen när ni precis hade startat den. Går in och läser här ungefär en gång om dagen! Förutom din blogg läser jag självklart Jossans, samt bland andra Brita Zackari, Elsa Billgren och Sandra Beijer.
  Det bästa jag vet är klyschigt nog mitt lilla barn, att få hänga med honom och visa honom världen! Tycker även om hur det luktar efter ett sommarregn, plocka bär direkt från trädgården och att dricka kaffe ur en termos ute på isen när det är vårvinter. Det värsta jag vet är barn som far illa, människor som inte kan se strukturer i samhället och folk som inte vill kalla sig för feminister för att det ”klingar illa” (suck!!!!).
  Jag älskar dina helgen i bilder-inlägg! Så mysigt att liksom få hänga med er och se vad ni har för er. Nu har ju du rätt mycket vardagsinlägg vilket jag som sagt gillar skarpt, men skulle gärna vilja se fler inlägg om hur du lägger upp dina arbetsdagar! Tycker det är intressant.
  Jag hade gärna kommit fram om jag sett dig, du är en av mina främsta förebilder så vore så kul att få heja på dig på riktigt ✨✨✨
  Jag pluggar och kommer bli nationalekonom/miljöekonom när jag är färdig. Vill väldigt gärna starta eget dock och håller på att fnurla på något inom hållbarhetsområdet. Hoppas det går vägen!
  Stor kram och tack för en fantastisk blogg! ?

  Emilia 2017-07-25 12:38:34
  Svara
 • 23 år, färdig sjuksköterska i januari, bor på västkusten! Hittade din och jossans bloggar genom era youtube-kanaler, har följt er båda i ca 3 månader, ÄLSKAR podden ?

  Josefin 2017-07-25 12:34:23
  Svara
 • Hur gammal är du?
  27 år i december
  Har du barn?
  Nej men en babysize katt
  Var bor du?
  Sundsvall
  Hur länge har du läst min blogg?
  Ca ett år
  Hur hittade du bloggen?
  Genom Josefin!
  Hur ofta läser du bloggen?
  I stort sett varje dag
  Vad är det bästa du vet?
  Familjen! Spela musik! Jobba! Vänner!
  Vad är det värsta du vet?
  Malar
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  ALLA
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Jobbar som regionchef inom en av Sveriges största herrklädkedjor
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Josefins. Läser inga fler än era 🙂

  Amanda 2017-07-25 12:34:00
  Svara
 • Hej Vanja!
  -Jag är 18 år (99:a)
  -Jag är från Göteborg (eller ja, Hisingen för att vara exakt 😉 )
  -Jag har läst din härliga blogg i några månader, snart ett år skulle jag tro!
  -Genom din och Jossans podd faktiskt!
  -I princip varje dag 🙂
  -Det bästa jag vet? Dans. Helt klart, det är en av få saker som alltid kan få mig på bättre humör. Det är helt underbart!
  -Det värsta jag vet? Åh herregud, det var svårt… Troligen folk som alltid tror att de är bättre än andra hela tiden.
  -Jag älskar dina inlägg med bilder från veckan/helger. Det är så kul att läsa om vad du gör, och ta del av den glada ton/inställning du har, det hjälper mycket under mina sämre dagar.
  -Jag kommer inte på något som jag vill ha mer eller mindre av i bloggen, blandningen av allt är jättebra!
  -Jag vill säga ”Ja, självklart hade jag kommit fram!”, men jag vet att jag troligen skulle stå och vela en aning, då jag är ganska blyg av mig. Men jag tror samtidigt att jag hade tagit mig samman och gått fram. Vad är det värsta som skulle kunna hända?
  -Jag ska börja mitt sista år på gymnasiet, det humanistiska programmet 🙂
  -Jag läser bland annat Jossans blogg och Andrea Hedenstedts.

  Nelly 2017-07-25 12:33:14
  Svara
 • ? 21 år
  ?Skåne
  ?Jag blev tipsad om din blogg! Därefter har jag varit fast?
  ? Jag är utbildad makeup artist?

  Stor kram?

  My 2017-07-25 12:16:36 http://nouw.com/myjjohansson
  Svara
 • Hur gammal är du? Fyller 25 år om ca en månad!
  Har du barn? En 4-årig son
  Var bor du? I södra Östergötland, på landet, ser inte mina grannars hus och har ingen mobiltäckning, så på landet 😉
  Hur länge har du läst min blogg? Sen du var med i Gravid vecka för vecka
  Hur hittade du bloggen? Hittade den antagligen genom Gravid vecka för vecka
  Hur ofta läser du bloggen? Ganska så sällan nuförtiden, blir mest Instagram
  Vad är det bästa du vet? Fina dagar tillsammans med familjen
  Vad är det värsta du vet? Just nu är det mitt examensarbete som måste skrivas, haha. Annars är det orättvisor, elände världen över och människor som verkar ha ett behov av att trycka ner andra
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Jag gillar mest vardagliga inlägg, som den vardagliga person jag är. Men tycker faktiskt om reseinlägg (fastän jag aldrig reser eller har rest utomlands), och inlägg där du skriver om saker du brinner för.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Hmm, de inlägg där du skrivit om ditt val av förlossning, inlägget om ett syskon till Iggy, djupa inlägg med andra ord.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Det här låter ju helt knepigt eftersom det är helt omöjligt att ordna, men det jag saknar i din blogg är att jag inte kan relatera till ditt liv överhuvudtaget, att slinka ner på stan och ta en kaffe eller äta en utefrukost skulle aldrig vara möjligt för mig (måste liksom åka ca 7 mil för att det ska vara möjligt), liksom det mesta som du gör. Men det kanske är därför jag läser bloggen och följer dig på Instagram, för att få inblick någons liv som inte är likt mitt överhuvudtaget, förutom att vi har barn som är nära varandra i ålder typ. Knepigt men sant.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inte en aning !?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Skulle antagligen aldrig hända att jag såg dig på stan eftersom jag aldrig är i Stockholm, men kanske. Hade jag haft med mig min knodd och du din så hade min antagligen velat hälsa på Iggy om vi var tillräckligt nära varandra, haha.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Pluggar till lärare i åk. 4-6, arbetar extra inom äldreomsorgen i grannkommunen.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jennifer Stroud och UnderbaraClara

  emma (: 2017-07-25 12:12:16 http://nouw.com/nilssoneemma
  Svara
 • Hej! Jag heter Nelly och jag är född 1999 (18) jag bor i en liten stad som heter Mariestad vid Vänern
  tror jag såg sig först på gravid vecka för vecka och sen iggty föddes har jag följt både bloggen, Youtube och har nog lyssnat på nästan alla avsnitt av poddisen. Brukari princip alla inlägg och kollar väl några gånger i veckan.
  Det bästa jag vet är nog en riktig bra bok, lite tråkigt kanske men jag enligt mitt tycke finns det inget bättre
  Det värsta jag vet är nog när saker är orättvisa, Klarar bara inte av de
  Älskar nog alla inlägg men klädtips är alltid Nice
  Jag skulle definitivt hälsat! Och skämt ut mig fullständigt men vem bryr sig (fuck it)
  Jag börjar trean på gymnasiet i höst och jag går samhället beteende

  Två bloggar jag läser är Janni delér och josefins såklart!!
  //Nelly, om några stavfel har kommit med har det med att jag göra att jag skriver detta på lunchen på sommarjobbet

  Nelly 2017-07-25 11:58:57
  Svara
 • Hej bästa Vanja!!
  Jag fyller 17 nu till hösten. Jag bor och studerar i Uppsala. Jag har läst din blogg och lyssnat på poddisen i snart 2 år skulle jag tro. Min bästa kompis lyssnade på podden och tipsade den till mig. Efter det har jag lyssnat på podden och följt med i bloggen, både din och Vanjas❤️ Jag älskar inlägg där du postar mycket bilder!! Själv tycker jag att det är roligare att se mer bilder än text 🙂 Om jag såg dig på stan skulle jag ABSOLUT komma fram! Du är en bra förebild och antagligen den bästa inspokällan jag har! kramkram<3

  Julia 2017-07-25 11:57:11
  Svara
 • Hej 🙂
  Är 32 år
  Har snart en 3 åring (Nils) och ytterligare nedsläpp i oktober
  Bor i en by med bara röda hus och vita knutar utanför Borlänge i Dalarna
  Har läst bloggen sen jag var gravid med Nils
  Hittade dig via Gravid vecka för vecka och för följt din bloggresa från glammom
  Går in och kikar nästan varje dag
  Bästa jag vet: Drömma om framtiden. Att veta att allt är möjligt om man bara vill. Även fast man inte orkar eller vill just nu så finns drömmarna/möjligheterna alltid kvar
  Värsta jag vet: Människor som bara gnäller utan att göra något åt sin situation.
  Jag gillar blandningen i bloggen, även fast jag inte läser allt. Jag gillar att den både är ytlig och djup. Att du kämpar för viktiga saker samtidigt som du visar upp en snygg klänning. Älskar att du är något äldre (än resten av blogbrudarna) och fab!! Gillar du speglar livet/vardagen som den faktiskt är, med berg och dalar. Gillar att du puschar och motiverar andra kvinnor, allt är möjligt, ta ingen skit osv. Jag älskar att du ser möjligheter istället för hinder.
  Jag jobbar som gruppchef och sitter med i en liten ledningsgrupp för projekteringsavdelningen för ett utav Sveriges största husleverantörer. Är utbildad byggingenjör.
  Jag läser även Isabella Löwengrips blog och Tilda Bjärsmyr plus några fler.

  Sandra 2017-07-25 11:54:58
  Svara
 • Hej vanja.
  Jag heter Maria och är 27 år gamla.
  Jag har två flickor födda 2012 och 2014.
  Jag bor i östergötand på landet
  Har läst din blogg sen ni var med i gravid v för v. Så hittade den på samma sätt.
  Värsta jag vet är orättvisor
  Bästa att umgås med nära och kära.
  Jag kommer ihåg när du visade att man kunde bleka tänderna med banan. Även om maggördeln som jag sen själv köpte…

  Ne nu måste jag rusa. Barnen kallar. Några svar blev det iallafall!

  Ha en toppen dag!

  Maria 2017-07-25 11:50:55 http://mariasofiakarlsson.blogg.se
  Svara
 • -Hur gammal är du? Jag fyller 30 år i oktober ?
  – Har du barn? Japp! 2 st söner, 5 1/2 år och 15 mån
  Var bor du? I centrala Malmö
  Hur länge har du läst min blogg? Flera år
  Hur hittade du bloggen? Via glammom tror jag
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag
  Vad är det bästa du vet? Tid
  Vad är det värsta du vet? Stress och sjuka barn
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredning och hur en dag i Vanjas liv kan se ut
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… oj många
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Outfits
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inget jag kan komma på nu ?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Tror det ?
  Vad jobbar du med/pluggar du? Är föräldrarledig men blir nog plugg efter detta
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Ditte och Tilda Bjärsmyr

  Nathalie Kallus 2017-07-25 11:45:33
  Svara
 • Hej Vanja! Hoppas allt är toppen med dig!
  • Jag är 17 år (född 2000).
  • Jag bor ute på Ekerö utanför Stockholm.
  • Jag har läst din blogg sen den dag du och Jossan startade poddisen! Jag hade redan följt Jossan i en längre period och efter första avsnittet av poddisen blev jag ju såklart nyfiken på dig med! Så jag är alltså en väldigt trogen poddislyssnare kan man säga. Jag lyssnar varje vecka, det är en av veckans höjdpunkter! 😉
  • Jag läser din blogg dagligen då du ligger i min blogglista!
  • Det bästa jag vet är att resa, härliga sommardagar, god mat (gärna italienskt, äääälskar pasta) samt att umgås med kompisar och familj!
  • Det värsta jag vet är ormar, att livet är så orättvist och tufft för så många människor!
  • De inlägg som jag tycker är roligast är nog när du skriver om din dag/helg!
  • Jag skulle vilja ha mer inredningstips!
  • Ja, jag skulle nog ha kommit fram till dig om jag såg dig på stan! Förmodligen skulle jag ha varit lite blyg och tveksam till en början men jag skulle nog ha pushat mig själv till at faktiskt gå fram! 🙂
  • Jag ska börja andra året på gymnasiet nu till hösten. Jag läser linjen samhälle på Norra Real i stan!
  Utöver skolan så jobbar jag på barnkäders-/ leksaksbutiken Sprall som ligger på några ställen i stan!
  • Jag läser bl.a. Jossans blogg (såklart), Margaux, Sofi Fahrmans, Janni Delérs, blondinbellas och Kenzas!

  Har sagt det ett par gånger förut men TACK för en otroligt bra blogg och podd!! KRAM och ha det så bra hos din mamma <333

  Tindra 2017-07-25 11:45:21
  Svara
 • Hur gammal är du? 21år
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Stockholm
  Hur länge har du läst min blogg? Sen GVFV
  Hur hittade du bloggen? Via GVFV
  Hur ofta läser du bloggen? Varannan dag.
  Vad är det bästa du vet?
  Vad är det värsta du vet?
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Helg inläggen och ”vardags problematik inläggen”.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… vloggen när det brast för Vanja, problem med GlamMom, det va fint på något sätt. Att se att även snajdiga Vanja är mänskligt och allt inte är fluff fluff.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Relations inlägg.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Outfits och ytliga inlägg.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Beror på om du hade fullt upp med att ratta Iggy eller va upptagen på annat håll, man får välja sitt tillfälle.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar på en biograf.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Blondinbella och din. Det är dom ända.

  Emelie 2017-07-25 11:43:54
  Svara
 • Jag är 23 år, utan barn och bor i Stockholm. Jag har läst din blogg sen du var med Gravid vecka för vecka. Det varierar hur ofta jag läser din blogg men nästan varje eller varannan dag. Det bästa jag vet är kolhydrater och det värsta jag vet är ormar. Jag tycker att inredning, frågeinlägg och vardagsinlägg är roligast! Jag skulle vilja ha fler frågeinlägg och att du kunde göra ett en-bild-i-timmen-inlägg som Sandra Beijer började med! Jag hade nog kommit fram om vi sågs på stan, jag hälsade faktiskt på Niklas när han jobbade i butiken och sa att jag kollade på Gravid vecka för vecka 😉 Jag pluggar till sjuksköterska men vill bli barnmorska så småningom. Jag läser Sandras Beijer och Elsa Billgrens blogg som mest men även Underbaraclara när andan faller på :*

  Johanna 2017-07-25 11:37:53
  Svara
 • Har läst din blogg sedan 2år tillbaka, tittar på er youtubekanal och lyssnar på podden. Min son på 1,5 älskar babyloonz också, tack för den grymma kanalen! Är 28år och bor på Kungsholmen. Älskar dina inlägg om inredning. Tycker det är mysigt med inlägg om relationer och familj också eftersom jag är mitt uppe i småbarnsåren själv. Kommer ihåg alla inlägg om din förlossning, himla bra att läsa inför mitt eget ks. Läser en massa olika inredningsbloggar och blondinbella, Jossan, dig och andra starka tjejer jag blir peppad av!! Om vi ses på stan skulle jag absolut komma fram och säga hur GRYM förebild du är och tacka för alla inspo jag får av dig?

  Maria 2017-07-25 11:35:34
  Svara
 • Hej Vanja! 🙂

  Hur gammal är du? 28 år
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Solna
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan du började blogga på modette.
  Hur ofta läser du bloggen? Varannan dag
  Vad är det bästa du vet? Vänner och familj
  Vad är det värsta du vet? Svek
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Lägenhetsinspiration, ska snart flytta och inreda massa själv nämligen.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…Iggy har landat
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Trycker det är en bra variation som det är
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Allt är bra 😀
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jag vet inte haha, jo kanske.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar som projektledare på ett grafiskt center
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jossans och Margaux

  Amanda 2017-07-25 11:32:48
  Svara
 • Hur gammal är du? 34
  Har du barn? Ja, en tvååring och en sjuåring.
  Var bor du? Hammarby Sjöstad
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan Gravid vecka för vecka-tiden 🙂
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag!
  Vad är det bästa du vet? När mina barn skrattar ihop, när man är sådär solvarm i hyn efter en dag ute och att känna mig stark när jag tränar.
  Vad är det värsta du vet? All form av orättvisa och elakhet mot barn.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? ”A day in the life”-stilen när man får läsa om vad du har gjort i dag, typ 🙂
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Det om att det inte är sockersött och lätt att ha barn. SÅ viktigt!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Day in the life-inlägg och fler inlägg om alla sidor av att vara förälder.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Bilder på frukostar från UD 🙂
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jag har sett dig på stan hundra gånger (bodde på Söder förut), men aldrig vågat säga hej 🙂 Känner mig som en tonårig stalker.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag är redaktör och översättare.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Prinsessans dagbok (Josefine som bor i Norge) och Att vara någons fru.

  C 2017-07-25 11:31:09
  Svara
 • Hur gammal är du? 25
  Har du barn? Två stycken, första lika gammal som Iggy
  Var bor du? Örebro
  Hur länge har du läst min blogg? Sen Iggy låg i magen
  Hur ofta läser du bloggen? Nån gång per dag
  Vad är det bästa du vet? Resa, familjen, skriva.
  Vad är det värsta du vet? Orättvisor, när människor är medvetet elaka mot varandra.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredningsinläggen
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  När du skrev om Niklas sömnproblem och hur det ofta kan komma ivägen för eran vardag men att du som partner också måste hitta sätt att vara okej med det. När du skrev om att det ibland kan vara mer förďelaktigt att hyra hus än bo på hotell utomlands.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Saknar ekoinläggen som fanns mycket för några år sen. Juicerecept.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Jag har skrivit en bok som jag gärna skulle vilja ge dig men inte riktigt fått upp modet till, jag tror att jag hade gått fram om du hade den med dig.
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Jobbar som kommunikatör med klimatfrågor, just nu med huvudfokus på att få bostadsrättsföreningar att satsa på solceller och laddplatser till elbilar.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser
  Isabella Löwengrip och Cissi Wallin. Ni är alla tre starka kvinnor och mammor som har karriärer och barn utan att tumma på vilka ni är, det är inspirerande. Ni är också väldigt olika vilket jag gillar

  Thalia 2017-07-25 11:29:23
  Svara
  • Svar på Thalias kommentar.

   Söto! Vad är det för bok, blir så nyfiken? Och shitoberto vilket viktigt och bra jobb du har! Heja heja, du förändrar verkligen planeten på riktigt.

   Vanja Wikström 2017-07-26 12:22:56
   Svara
 • Hallu Vanja! ?
  Jag är en 19-årig tjej som bor på Lidingö och har nyligen gått ut gymnasiet. Jag gick på en restaurangskola och söker nu jobb som kock! På fritiden älskar jag att träna truppgymnastik där jag är både gymnast och tränare till en grupp grymma tjejer och killar. ? Gillar såklart också att hänga med kompisar, se på serier och är besatt av saltlakrits! ?Bland det värsta jag vet är mobbning och psykisk ohälsa, det är såå jobbigt och bemöts inte alltid så bra som man skulle vilja!! Jag började följa dig och läsa din blogg nu i höstas (2016) har jag för mig , så ca 10 månader och läser din blogg varje dag. Brukar gå in på bloggen 2-3 gånger om dagen för att se om du har lagt ut något nytt! ? De inlägg jag tycker är roligast är nog när man får se din vardag eller när du lägger ut något peppigt, svårt tycker din blogg är så bra i helhet!! Jag hade kanske kommit fram till dig om vi sågs på stan, är rätt blyg av mig så om jag vågar där och då så absolut! Andra bloggar som jag läser är såklart Jossans, men även Bianca Ingrosso och Linda Hallberg! ❤️
  Du är grym och tack för ALL inspiration du har hett mig hittills! ❤️?❤️

  Lollo 2017-07-25 11:25:30
  Svara
 • Är 17 år (inga barn haha). Bor utanför Kristinehamn, Värmland. Har läst sen i höstas. Läser lite ibland när du lägger upp länk på instagram. Det bästa jag vet är min familj & mat. Det värsta är elaka människor och hur folk behandlar varann överlag. Alla inlägg med Grodan eller Jossan är bra haha <3. Jag hade ev kommit fram på stan eftersom jag redan träffat dig irl på er livepodd. Beror på om ni ser upptagna ut. Pluggat naturvetenskap på gymnasiet. Läser sällan bloggar över lag men älskar andrea hedenstedt så himla mycket!! Linn Ahlborgs är rolig då hon åker utomlands stup i kvarten.

  Thea 2017-07-25 11:23:10
  Svara
 • Hur gammal är du? – 20 år
  Har du barn? – Nej, men om några år kanske!
  Hur länge har du läst min blogg? – 1,5 år eller mer.
  Hur ofta läser du bloggen? – Varje/Varannan dag
  Vad är det bästa du vet? – Vara omringad av människor jag mår bra av att vara med, göra något kul och skratta!
  Vad är det värsta du vet? – Skitsnack och mensvärk!
  Vilka inlägg tycker du är roligast? – Dagens momspo, Helgen i bilder .. ja typ alla!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? – Relationssnack och hur det är att ha familj, val av förlossningsalternativ.
  Vad jobbar du med/pluggar du? – Undersköterska. Skulle vilja plugga till apotekare eller något helt annat.

  Alice 2017-07-25 11:18:49
  Svara
 • Jag har inte barn och bor i en liten, liten byhåla som ligger en halvtimme bort från Borås. Din blogg är fantastisk! Jag hade mått så mycket bättre om jag hade upptäckt Vanja Wikström-världen innan förra året… Jag går in på din blogg två eller tre gånger per dag för att se om du har laddat upp någonting. Det bästa jag vet är nog mina katter (håller på att bli en CrazyCatLady) och det värsta jag vet är orättvisa. Jag tycker om alla dina inlägg men dem med Värna Vardagsglädjen, ”Min Dag I Bilder” och ”Momspo” tycker jag allra bäst om. Det bästa inlägg du någonsin skrivit är när du skrev om BE KIND i Portugallien. Jag bor som sagt i en byhåla men om jag skulle se dig så hade jag kommit fram och jag läser Jossans blogg och Rakeles blogg. Ha det najs!

  Katja 2017-07-25 11:16:36
  Svara
 • Sanna, 32 år, väntar första barnet som kommer om 3 månader. Bor på Erstagatan. Jobbar som tandläkare. Läst bloggen sen Iggy låg i magen några ggr/vecka. Det bästa som finns är att vara med nära och kära och att få bära mitt efterlängtade barn. Rasism och elaka människor är det värsta jag vet. Läser Margaux blogg och några andra sporadiskt.

  Sanna 2017-07-25 11:06:43
  Svara
 • Hur gammal är du? 23.
  Har du barn? Nej inte än tyvärr.
  Var bor du? Södra Småland.
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan du var med i gravid vecka för vecka.
  Hur ofta läser du bloggen? Varannan dag ungefär.
  Vad är det bästa du vet? Att umgås med de närmsta, familj och vänner. Det gör mig verkligen lycklig.
  Vad är det värsta du vet? Orättvisor och ojämställdhet.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredning och de lite mer privata.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… inlägget om ett syskon till Iggy.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Vill ha det precis som det är nu.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inget.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Självklart, din energi är så underbar.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag jobbar som undersköterska.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Paula Uribe och Jessica Lagergren.

  Martina Johansson 2017-07-25 10:58:02
  Svara
 • Hur gammal är du? Fyller strax 30

  Har du barn? Inga egna men två bonusdöttrar som är 17 och 19 år gamla.

  Var bor du? Sundsvall

  Hur länge har du läst min blogg? Sen du var med i gravid vecka för vecka.

  Hur ofta läser du bloggen? Ett par gånger i veckan ungefär. Men följer dig också på youtube och inpirationstagram 😉

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja, jag tror det. Har till och med promenerat förbi drömmis i hopp om att få morsa på dig men det var ingen ”hemma” då 🙁

  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag jobbar som lärare men pluggar också till speciallärare vid sidan av.

  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Är inne på Jossans lite sporadiskt. Men din är det enda som jag följer numer.

  Hannah 2017-07-25 10:57:23
  Svara
 • Hur gammal är du? 27.
  Har du barn? Nej, inte än.
  Var bor du? Borås.
  Hur länge har du läst min blogg? Det är nog tre år nu.
  Hur ofta läser du bloggen? Måste erkänna att det är mer sällan nu. Pga Instagram som tar över mitt liv…
  Vad är det bästa du vet? Familjen, havet och skogen.
  Vad är det värsta du vet? Spindlar.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Momspon!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Om det inte verkade vara fel tillfälle – ja!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag är grafisk formgivare.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Isabella Löwengrips blogg och Colorelle t.ex. 🙂

  Ellen 2017-07-25 10:54:53 http://ellfi.blogg.se
  Svara
 • Jag är 26 år gammal och har inga barn än. Bor i Malmö och går in och läser på bloggen en gång om dagen och har varit med sedan dag ett.

  Det bästa jag vet är den hyfsat nya trenden att man ska tänka positivt och peppa andra. Det värsta jag vet är alla de som bara ser problem i alla hörn och inte försöker lösa dem utan använder det för att klaga.

  Eftersom jag håller på och inredda min lägenhet och jag älskar din inredningsstil så är dessa inlägg mina favoriter.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Din storytime med RFSU.

  Jag vet faktiskt inte vad jag skulle vilja ha mer av, tycker att det är en skön blandning på bloggen.
  Jag hade absolut kommit fram, framför allt för att berätta vad alla dina kanaler har bidragit till i mitt liv. 🙂 Jag jobbar som lärare för Förskoleklass – årskurs 3.
  Läser givetvis Jossans blogg och även en annan härlig tjej fiiaan.se hon pratar mycket kring kroppspositivism och jobbar med IAMPROUD.

  Andrea Åkeman 2017-07-25 10:47:14
  Svara
 • Är 29år, bosatt i Norrköping, sjukskriven pga anorexi, inga barn. Har dock en urgullig systerson på närmare 1,5år som jag älskar till tusen!
  Har läst din blogg till o från i perioder och kikar in här några gånger/vecka.
  De tre saker som får mig att må som allra bäst är nära&kära, fotboll/träning och att resa.
  Det värsta jag vet är personer som medvetet är elaka och trycker ner andra för att själva må bättre!
  Jag uppskattar dina inredningsrelaterade inlägg för att jag inspireras av dem då din stil/smak är utomordentligt härlig. Finner det även intressant att läsa mer personliga inlägg där du delar dina tankar på diverse ämnen samt berättar om situationer du själv upplevt.
  Om jag såg dig på stan och såg att du inte var upptagen med annat hade jag tveklöst gått fram och hejat!
  Ett par bloggar jag följer som skrivs av underbara personer är ’nouw.com/vägentillfriheten’ samt ’isabyl.blogg.se’.

  Helena 2017-07-25 10:46:52 http://nouw.com/helenamaria
  Svara
 • Hur gammal är du?
  Har du barn?
  Var bor du?
  Hur länge har du läst min blogg?
  Hur ofta läser du bloggen?
  Vad är det bästa du vet?
  Vad är det värsta du vet?
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?

  Josefin 2017-07-25 10:43:46
  Svara
 • Gud vilken fin idé! 🙂
  Hur gammal är du? 21 år
  Har du barn? Ja en Harry som är 6 veckor 🙂
  Var bor du? I Rimbo ca 6 mil norr om Stockholm
  Hur länge har du läst min blogg? Snart ett år
  Hur ofta läser du bloggen? varannan dag skulle jag säga
  Vad är det bästa du vet? Att ha en hel dag med familj och släkt och avsluta med en god middag och bara mysa!
  Vad är det värsta du vet? Att känna mig ensam, inte att vara ensam utan mer känslan.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? helg inläggen älskar jag, även inredning och dina växt inlägg var toppen!!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Om växterna, så bra!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Ännu mer inredning! Budget tips kanske? Loppisfynd!! MAT!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Mode
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja absolut!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Gick restaurang linjen på gymnasiet, jobbade som kock fram till jag blev höggravid, nu mamma ledig! Funderar att börja plugga till hemkunskapslärare.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Elin Kungsman och Margaux Dietz
  KRAMAR.

  Ofelia Strömberg 2017-07-25 10:43:45
  Svara
 • Hej Vanja! Jag är en 22 årig tjej som bor i Halland med hund och sambo. Jag pluggar till sjuksköterska i Halmstad och börjar termin 4 efter sommaren. Jag har följt dig på alla dina sociala medier sedan du var med i gravid vecka för vecka. Tycker du är en riktig toppen tjej och älskar att följa ditt dagliga liv med grodan och Nicklas. Älskar för övrigt även poddisen ? Jag är inne och läser din blogg i stort sett varje dag. Ett speciellt inlägg jag kommer på just nu är nog de som du skrev om kejsarsnitt, vill bli barnmorska i framtiden och tyckte du skrev väldigt inspirerande och viktiga saker i de ämnet. Vad jag skulle vilja se mer av är nog loppis fynd och second hand, tips på bra butiker? Jag hade säkerligen gått fram till dig på stan om jag hade sett dig. Har en kompis som nyligen flyttat till söder så vem vet, vi kanske möts i framtiden ? Det bästa jag vet är känslan jag får i kroppen av att hjälpa andra människor, samt adrenalinet jag får när man måste aggera snabbt i vissa vårdsituationer. Det värsta jag vet är när någon i min närhet (familj och vänner) fara illa. Två andra bloggare som jag följer är Josefin och Isabella löwengrip. Tack för att du delar med dig av ditt liv och för att du inspirerar ? Stor kram ?

  Ebba 2017-07-25 10:40:06
  Svara
 • Kul grej för att lära känna varandra bättre! 🙂
  Jag är en tjej på 16 år som bor längst ner i Skåne, på Österlen rättare sagt. Hittade din blogg genom ”gravid vecka för vecka” när du var gravid med Iggy, och har troget följt dig sedan dess. Tycker din blogg är otroligt härlig och sprider så mycket energi, och kikar därför in här i princip varje dag. Älskar inlägg där du peppar, även inläggen om er helg är väldigt mysiga.
  Jag ska börja gymnasiet till hösten där jag ska läsa samhälle beteendevetenskap, vilket ska bli jäkligt spännande.
  Det bästa jag vet är att hänga med hästar, då är jag i mitt esse och känner mig mer levande än någonsin <3
  Två andra bloggar jag läser: Jossans blogg (såklart) och Pt-Fias 🙂
  Tack för en super blogg och ett ännu större tack för världens bästa podd, den förgyller så många timmar av mitt liv 😀

  Emely 2017-07-25 10:39:18
  Svara
 • Hej! Jag är 24 år och har inga barn. Just nu bor jag i Lund men har planer på att flytta till Malmö snart 🙂 Kom och gör livepodd i Skåne!!
  Jag har läst din blogg i två – tre år ungefär och går in några gånger i veckan, tycker om att ha flera inlägg att läsa igenom när jag går in. Det bästa jag vet är att skratta, om det så är när jag umgås med familj/vänner eller själv när jag lyssnar på podd, ser en serie/film eller läser ngt kul. Det värsta jag vet var en svår fråga, orättvisor, rasism, sexism och HBTQIA-fobi är några självklara. Sen är något av det värsta jag vet när jag pratar med någon som vägrar gå utanför sina egna tankar och värderingar, att personen inte kan reflektera och se saker ur någon annan än sitt eget perspektiv.

  Jag gillar de långa inläggen om din vardag bäst. Det behöver inte vara mycket text utan mer mycket bilder där du har en liten kommentar under varje, men varje kommentar är genomtänkt och det märks så väl att det är du som skrivit och tänkt den. Sen är det kul att följa med i allt inredningsfix hos er.

  Försöker komma på ett visst inlägg som jag tyckte mycket om.. får nog säga din uppdatering under Bali-resan, men räknar då med dina insta storys när du gick igenom boendet och att man fick en tydlig bild av allt 😀

  Det hade varit kul om ni hade ”Familjen testar” eller ngt, typ att ni någon gång ibland gör en ny grej och både du, Niklas och Iggy får ge betyg. Ni verkar göra rätt mycket aktiviteter tillsammans men tex på den dagen ni var på massa gratis aktiviteter i en park – att ni ger betyg på olika sätt tex. 5 poäng för tillgänglighet 4 poäng för rolighet etc. Lite blandat så 🙂 Jag är inte så mycket för skönhet men du gör det rätt bra så är nog inte något jag vill ha mindre av.

  Jag hade definitivt kommit fram om jag sett dig på stan! Om det såg ut som att det var ett bra tillfälle. Sist så är jag nyexad socionom och ska jobba som fältare (dvs gå runt och prata med ungdomar på stan) nu i höst, sen ska jag resa och om ett tag vidareutbilda mig till sexolog, så gillar allt sexsnack i podden och här! Så bra! Sist så läser jag gärna Sofia Ståhl (PT-Fias) blogg och Henrietta Fromholtz, sen Josefin Dahlberg också ofc. Tack för en superblogg! ?✨?

  Jonnan 2017-07-25 10:35:48
  Svara
 • Jag är 21 år och bor i Kalmar. Jag hittade till din blogg via Jossan och er podd, så har väl läst bloggen i kanske ett halvår nu! Brukar titta in här minst en gång om dagen.
  I början av året var jag och backpackade i Asien, så spenderade mycket tid på att lyssna ikapp en massa poddavsnitt medan jag låg och solade och under flygresorna.
  Så när jag kom hem i våras var jag fylld av pepp och inspiration!!✨✨
  Att få umgås med familj och vänner, diskutera livet och hitta på roliga aktiviteter är det bästa som finns. Att få skratta sådär hejdlöst tillsammans men också att kunna prata om seriösa ämnen. Oså älskar jag glass också hihi!
  Jag jobbar just nu i en gårdsbutik men funderar på att börja plugga till socionom, eller något inom journalistik/media.
  Jag gillar blandningen i dina inlägg, allt från mode och indredning till vardag och tips och pepp!
  Jag hoppas kunna komma nästa gång du och Jossan anordnar loppis på drömkontoret!
  Ha en fantastisk vecka, kram från blogolinen Ebba!?✨?

  Ebba 2017-07-25 10:34:16
  Svara
 • Vanja!

  Jeg er 22 år gammel, bor i Oslo (men kommer fra Sør-Norge) og jobber som sykepleier på et sykehus her.

  Jeg begynte å lese bloggen din for et halvt år siden, da jeg startet å se på deres YouTube-kanal (som jeg ELSKER! Dere er så ekte – og viser så mange sider) ? Begynte også å høre på podden til deg og Josefin den perioden. Så jeg følger henne også. Og så leser jeg et par norske blogger – Camilla Pihl, Polliani, Darja Barannik +++

  Jeg elsker innlegg om klær, interiør, reiser, det å være mamma og kjærlighet. Stort sett alt du deler ? Jeg syns de personlige innleggene dine er aller best! Du formidler på en ærlig og fin måte.

  God sommer videre! Gleder meg til å følge deg leeeenge❤️

  Erica 2017-07-25 10:30:44
  Svara
 • Hur gammal är du? Jag är 28 år, fyller 29 i oktober.
  Har du barn? Ja, en son på snart 2 år.
  Var bor du? Hässleholm, Skåne.
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan du var gravid med Iggy! Så sedan du hade din blogg på glammom 😀
  Hur ofta läser du bloggen? Du ligger i min blogglista, så minst 1 gång om dagen är jag inne och kikar.
  Vad är det bästa du vet? Mörkchoklad och min lille unge.
  Vad är det värsta du vet? Företag som har dålig kundservice (yrkesskada sedan jag jobbade på kundtjänst)
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Jag gillar alla inlägg, din blogg ger både vardagsrealismen och inspiration.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… http://vanja.metromode.se/2014/01/29/2014_january_iggy-har-landat-4/
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Jag vill veta lite om hur ni tänker kring barnuppfostran, mm
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Inget
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? JA! Kanske lite blyg, men jag hade kommit fram!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Just nu är jag mammaledig, förhoppningsvis pluggar jag medievetenskap till hösten.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jossans och jennyh.se

  SARA 2017-07-25 10:26:27 http://nouw.com/sarahcnilsson
  Svara
 • Hej Vanja!
  Mitt namn är Elin och jag arbetar heltid som personlig assistent, i Varberg. Jag är 20 år (född-97), har inga barn men min hund Beda är som min lilla bebis… Jag har läst din blogg sen du var med i Gravid vecka för vecka och de bäst inläggen enligt mig, är inredningsinläggen! Tycker alla dina inlägg är bra men inredningsinläggen är de bästa. Det bästa jag vet är att dricka te ur mina mysiga muminmuggar, krypa ner i soffan med en bra bok, spela piano och umgås med mina nära och kära. Det värsta jag vet är sill(…) krig, orättvisor, hat och missförstånd. Om jag såg dig på stan skulle jag absolut komma fram och säga hej eftersom du är en min förebild och verkar super duper mega härlig! Två andra bloggar jag läser är: nouw.com/yayas och josefindahlberg.metromode.se
  KRAM

  Elin 2017-07-25 10:23:34 http://www.eliaason.blogg.se
  Svara
 • Fina Vanja!
  Jag är 32 år, är extra-mamma till en sjuårig sötnos, bor i Göteborg, har följt dig sedan du var med på Karriärpodden, efter det blev jag Vanja beroende 🙂 & då fick man ju underbara Jossan på köpet som jag också började följa då. Läser och följer er dagligen. ❤️ Du har så fin stil och jag är sjukt imponerad av din karriär, så mera stiltips och mer om entreprenörskap och karriär vore kul att inspireras av. Jag hade kommit fram på stan om det kändes som rätt tillfälle 🙂 Läser förrutom dig och Jossans blogg också Jani Delers blogg samt Josefins Yoga och ströläser olika mode/style och Yoga bloggar. Puss å kram ?

  Jennie Nord 2017-07-25 10:22:01
  Svara
 • Hur gammal är du? 35 år
  Har du barn? Nej, inte ännu 😉
  Var bor du? på Kvarnholmen, Nacka
  Hur länge har du läst min blogg? Oj, tiden går så fort men ca 2-3 år
  Hur ofta läser du bloggen? Följer dig oftare på Instagram men ca 1 gång i veckan uppdaterar jag mig här
  Vad är det bästa du vet? Kärlek
  Vad är det värsta du vet? Ondska
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Shopping hauls
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… Ditt inlägg om ett syskon till Iggy då jag själv börjar komma upp i ålder
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Entreprenörskap, hur går man tillväga för att starta eget. Inredning. Hur du fotar och redigerar dina bilder
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Hmm kan inte komma på något
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Har sett dig ett flertal gånger på söder men får alltid sån tunghäfta.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Ekonomichef
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Josefins, Petra Tungården

  Linn 2017-07-25 10:19:11 http://nouw.com/linnapplegate
  Svara
 • Hur gammal är du? 16
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Vetlanda
  Hur länge har du läst min blogg? Ett halvår kanske
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag!
  Vad är det bästa du vet? Saltlakrits!!!
  Vad är det värsta du vet? Kryp
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jaaa!!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag ska börja på teknikprogrammet på gymnasiet
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Bianca Ingrosso & Margaux Dietz

  Moa 2017-07-25 10:18:19
  Svara
 • – 18
  – Katrineholm
  – 1 år
  – 1-2 ggr per vecka
  – Bästa jag vet är att inspireras av andra människor
  – Värsta jag vet är när man kämpat men allt går fel ändå
  – Älskar bloggen redan som den är!
  – Hade utan tvekan kommit fram och hälsat iallafall ?
  – Studerar sista året på gymnasiet på Samhällsvetenskaps linjen med inriktning media. Jobbar utöver skolan på Burger King och coachar ett gäng med grabbar i innebandy på 10-13 år.
  – Läser Elin Keros blogg Nevnarien och Linn Ahlborgs blogg!

  Daniela 2017-07-25 10:12:16
  Svara
 • Hur gammal är du?
  29

  Har du barn?
  Nej

  Var bor du?
  Stockholm

  Hur länge har du läst min blogg?
  Hmm… Någon månad bara. Kanske fyra! 😀

  Hur ofta läser du bloggen?
  Jag läser inte bloggar på daglig basis, utan brukar köra igenom alla jag gillar 1-2 gånger i veckan. Då är din en av de första jag kollar in 🙂

  Vad är det bästa du vet?
  Att fotografera!

  Vad är det värsta du vet?
  Att människor inte bara kan försöka att förstå varandra och ha lite empati..

  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Jag gillar mixen 🙂 Men förmodligen mest dina tankar – och en massa bilder! 😉

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Det om att du inte tvättar håret så ofta. Inte för att det var chockerande på något sätt, utan för att jag håller på att ”övar upp mitt hår” och insåg att jag kan tänja mer på dagarna än vad jag redan gjort 😉 (Rekordet är 11 dagar än så länge hehe)

  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Saknar ingenting 🙂

  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Jag känner inte riktigt att jag kan säga att du ska blogga mindre om något. Jag följer ju dig för att du är intressant och då vill jag ha hela paketet. Om det är något jag inte är intresserad av, så hoppar jag bara över det isf 🙂

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Självklart!! 😀

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Jag är ”fotoentrepenör” 🙂 Jag är fotograf, retuschör, ska sätta igång med att sälja Photoshopkurser (online och privatkurser) och jobbar också med mina sociala medier 🙂

  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Josefin’s blogg såklart (började följa er efter att jag hittade er fantastiska podd!) och LisaPlace 🙂

  Första kommentaren jag lämnar här, så får passa på att säga att du är fantastisk och att du inspirerar mig otroligt mycket. Massa kramar! 😀 <3

  Elin Kero / Nevnarien 2017-07-25 09:57:01 http://nevnarien.se/
  Svara
 • 15 år, inga barn, Uppsala, ca 3 år, ca 4-5 ggr/vecka, familjen, falska vänner, kläder/stil-inlägg (du har en sån fantastisk stil!), det finns redan en bra balans tycker jag, självklart?, börjar Sam media på gymnasiet till hösten (vill bli journalist) och jobbar som ledare i Familjelek på Friskis och Svettis josefindahlberg.metromode.sen och kissies.se.

  Lovisa Uselius 2017-07-25 09:54:30 http://kungahuset.bloggplatsen.se
  Svara
 • Hur gammal är du? 30 år, född 87.

  Har du barn? Ja, två pojkar ☺️ Oliver 6 år och Truls 2,5 år.

  Var bor du? Örnsköldsvik

  Hur länge har du läst min blogg? Sedan du var med i Gravid vecka för vecka ☺️

  Hur ofta läser du bloggen? I stort sett varje dag.

  Vad är det bästa du vet? Att vara med min familj, när vi alla fyra får vara lediga tillsammans och göra saker ihop. Men att få vara helt ensam älskar jag också, väldigt viktigt för mig ☺️. Att diskutera med intressanta människor som jag kan känna ett klick eller en inspiration hos är nåt av det bästa jag vet också, finns så mycket ??

  Vad är det värsta du vet? När mina barn inte mår bra, är sjuka. Människor som inte kan gynna andra, människor som TAR men inte på något sätt GER.

  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredning, du/ni inreder alltid så mysigt och med er känsla.

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? JA! Vill gärna träffa både dig och Josefin!! ?

  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag har sedan 1 år tillbaka pluggat. Var föräldrarledig med vår yngsta son och bestämde mig för att säga upp mig från mitt jobb på Kicks. Har drömmar om annat. Så jag har pluggat olika kurser som sociologi, genusvetenskap med inrikting feminism. Och även pluggat upp mitt värsta ämne matte (så stolt över att ha klarat det!!) för att kunna söka in till Socionomprogrammet. Det är nu gjort och jag väntar på nästa besked som kommer i början av augusti och hoppas att jag kan komma in på min reservplats som jag fick ☺️ Annars är min väg till det jag vill kanske en annan, allt löser sig ❤️

  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Förutom din så läser jag Josefins ☺️

  Kram på dig!! ❤️

  Sandra Hedman 2017-07-25 09:46:54 http://nouw.com/sandrahedman
  Svara
 • 28 år.
  Väntar första barnet.
  Stockholm
  Har följt dej sedan gravid vecka för vecka.
  Läser bloggen nån gång ibland.
  Det bästa jag vet är att vara med min man.
  Det värsta jag vet är att förlora någon man älskar.
  Ärliga inlägg som ger en bild av den verkliga vardagen uppskattas mest.
  Vore kul att få följa dig i din graviditet igen om ni blir gravida igen.

  Jag hade definitivt kommit fram på stan, har följt dej så länge så du känns varm och som en vän.
  Jag jobbar med administration på en gymnasieskola.
  Jag läser Isabella Löwengrips och Margauxs bloggar !

  Liza 2017-07-25 09:45:15
  Svara
 • Hur gammal är du?
  Jag är 26 år.
  Har du barn?
  Ja en underbar änglason.
  Var bor du?
  Ljungby Småland.
  Hur länge har du läst min blogg?
  Sedan du väntade Iggy.
  Hur ofta läser du bloggen?
  Varje dag.
  Vad är det bästa du vet?
  Att då umgås med familjen.
  Vad är det värsta du vet?
  Att livet är SÅ orättvist.
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Familj och inspirerande.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  När ni flög första gången med Iggy.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Inlägg om er resa mot syskon till Iggy, då jag är på samma resa till syskon till min änglason.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Inget:)
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Ja absolut. OM det är lägligt.
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Just nu sjukskriven efter sonens bortgång. Annars som undersköterska.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  Claudia och Linda blom.

  Jonna 2017-07-25 09:43:31 http://www.vartanglabarnw.blogg.se
  Svara
 • Hur gammal är du? 24 år
  Har du barn? Gravid me första som kommer i januari
  Var bor du? Stockholm
  Hur länge har du läst min blogg? Drygt 1 år
  Hur ofta läser du bloggen? Några gånger i veckan
  Vad är det bästa du vet? Vänner & familj 🙂
  Vad är det värsta du vet? Maktmissbruk
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Inredning & mode
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… när Iggy va nykläckt
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Kommer inte på nått, älskar att du har så mycket bilder
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Njä, brukar inte göra sånt haha
  Vad jobbar du med/pluggar du? Backoffice/kontorsjobb på ett stort företag
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Margaux & Amanda Hamberg

  Cia 2017-07-25 09:43:20
  Svara
 • Hur gammal är du? – Arton år fyllda!
  Har du barn? – Nej.
  Var bor du? – I Skåne.
  Hur länge har du läst min blogg? – Vet ärligt talat inte… Ett halvår cirka?
  Hur ofta läser du bloggen? – Var dag nu för tiden!
  Vad är det bästa du vet? – Gud (jag är kristen), min pojkvän, entreprenörskap!
  Vad är det värsta du vet? – Psykisk ohälsa.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? – Dina inlägg om entreprenörskap.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… – Din och Malins GlamMom-resa!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? – Entreprenörskap, lite hur du fotar, kanske en jobbedag hos dig?
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? – Ingenting egentligen!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? – Definitivt!
  Vad jobbar du med/pluggar du? – Just nu ska jag börja mitt tredje och sista år på gymnasiet, utöver det jobbar jag med idrott för barn mellan 2-8 år, samt håller jag på att göra affärsplan och budgetmall och starta eget företag (tack för din inspiration!)
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? – Fruvidecarlsson, Josefin Dahlberg.

  Alice 2017-07-25 09:42:00
  Svara
 • Hur gammal är du? 21
  Har du barn? Nej
  Var bor du? Uddevalla/Halmstad
  Hur länge har du läst min blogg? 1-2 år
  Hur ofta läser du bloggen? Sällan, men följer slaviskt podd och insta och youtube!
  Vad är det bästa du vet? Resa, äta, träna.. havet!!
  Vad är det värsta du vet? Orättvisa, barn som far illa.. och råttor!
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Om inredning och Iggy, men även dina mer djupa inlägg i lång textform där du tar upp ett specifikt ämne osv.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… har inget speciellt inlägg men gillar när du pratar om girl power och pepp. Skönt att få läsa av någon som är erfaren och liiiite äldre (även om du känns som 20) att typ allt löser sig.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Kan inte riktigt uttala mig då jag inte läser varje dag.
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? –
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jaa!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar på HM och pluggar bygg-och fastighetsekonomi 3 årig utbildning i Halmstad!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Lisaplace.se och Forni

  Isabel andreasson 2017-07-25 09:38:27 http://isabeland.com
  Svara
 • Hur gammal är du? 26 år
  Har du barn? Nej men ser fram emot det om några år 🙂
  Var bor du? Toulouse, Frankrike
  Hur länge har du läst min blogg? 2 år skulle jag gissa på
  Hur ofta läser du bloggen? varje vardag – första jag startar dagen med innan jobbet..
  Vad är det bästa du vet? mina vänner och familj som står mig så nära och alltid finns där för mig även om jag flyttat från Sverige. De betyder allt!
  Vad är det värsta du vet? svek, och sjukhus…
  Vilka inlägg tycker du är roligast? recept / mat tips, resorna, peppande power-inlägg och dina ”bekännelser” om att du kanske inte lever det perfekta livet man kan tro ibland.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Niklas-mat recept, växt-skötsel-tips, dina och Jossans gemensamma project, ännu mer power-inägg!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? kommer inte på någonting faktiskt… gillar blandningen!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? det hoppas jag verkligen !! Risken att jag springer på dig i Frankrike är kanske inte så stor haha men hade det hänt i Sthlm så absolut!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Påbörjar mitt andra år på min master i international management till hösten
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Jossan och Margaux!

  Anna 2017-07-25 09:35:39
  Svara
 • Jag har precis fyllt 30, föräldraledig till en liten tuss på 3.5 månader och har en treåring. Två små härliga killar! Bor i hus på Öland där jag också är uppväxt. Efter 8 års jobb på Stadium har jag nu tagit upp gamla studier till socionom men har nu paus igen pga barnafödande. Jag har läst din blogg typ 3 år kanske. Ett i lägg jag verkligen aldrig glömmer är något så enkelt som när ni fick upp det ljuvliga skåpet i hörnet I bara vara-rummet. Jag grät nästan lyckotårar pga ville omedelbart flytta in hos er för du/ni har så bra smak. Älskar dina inredningsinlägg men även dagens momspo och vardagsinlägg. Du tar så härliga bilder. Jag hade absolut kommit fram om jag mött dig för du verkar vara en sån glädjepingla! Om läget varit bra förstås 🙂
  Förutom din blogg gillar och läser jag bland annat Elisabeth Lindroths och Gabriella Joss bloggar.
  Det värsta jag vet är när känslan av otillräcklighet som mamma kommer över mig och det bästa jag vet är när min treåring lägger sig vid sin bror på golvet Och tar honom i handen så han ”inte ska ramla” och Säger ”Tur du e så gullig och så söööt”. Jag tycker din blogg är pangbra precis som den är! Kram

  Johanna 2017-07-25 09:30:24 http://detstoralillalivet.wordpress.com/blogg
  Svara
 • Hur gammal är du? 29 i december 🙂
  Har du barn? Nej men massa syskonbarn ?❤️
  Var bor du? I Värnamo. Liten ort i Småland!
  Hur länge har du läst min blogg? 1,5 år nu sommar 🙂
  Hur ofta läser du bloggen? Olika men brukar gå in och läsa varannan dag ungefär.
  Vad är det bästa du vet? Min familj och Hammarby 🙂
  Vad är det värsta du vet? Näthat
  Vilka inlägg tycker du är roligast? När du la upp bilder på dog själv från olika vinklar ?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja det tror jag. Är i Stockholm i veckan sä hade hoppats på att stöta på dig 🙂
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jag är lärare 🙂
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Annika Sjöö och Josefine Dahlberg 🙂

  Matilda Eng 2017-07-25 09:28:59
  Svara
 • Hur gammal är du? 32
  Har du barn? Nej, inte än men älskar preggo/babybloggar (utan att berätta för pojkvän)
  Var bor du? Linköping
  Hur länge har du läst min blogg? Sedan den kom? Hittade dig när ni var med i gravid vecka för vecka, startade bloggen då?
  Hur ofta läser du bloggen? Dagligen!
  Vad är det bästa du vet? Havet (bor ju numera i inlandet!), mysiga stunder med pojkvän/familj vänner och traillöpning!
  Vad är det värsta du vet? Förutom rasism/orättvisor etc – skaldjur, filmer på folk som klämmer finnar och att bli störd av höga billjud när jag promenerande lyssnar på poddar.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Helgsammanfattning och såklart outfits!
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är inlägget om ev syskon till Iggy.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Nä, för blyg:) Men har sett dig två ggr, på Urban delis frukost (surprise!) och vid Strandvägen – kollade noga in outfits!
  Vad jobbar du med/pluggar du? Läkare
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Elsa billgren och valerie aflalo.

  Ylva 2017-07-25 09:23:34
  Svara
 • Hur gammal är du? 21
  Har du barn? Nepp
  Var bor du? Göteborg
  Hur länge har du läst min blogg? Sen gravid vecka för vecka gick
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag!?
  Vad är det bästa du vet? Att sitta vid havet med en fullproppad picknickkorg och mina bästa vänner
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Dagens momspo?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Ja det tror jag, om det känns som ett rätt tillfälle.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar som telefonist på ett sjukhus och läser till sjuksköterska ?
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Ebba von sydow och Josefin Knave!

  Anne 2017-07-25 09:14:06
  Svara
 • Hur gammal är du? 28 (fyller 29 i år)
  Har du barn? Nej inte än
  Var bor du? Stockholm
  Hur länge har du läst min blogg? Började följa dig i gvfv och har hängt med sen dess.
  Hur ofta läser du bloggen? I princip varje dag men ibland blir det lite uppehåll en eller ett par dagar.
  Vad är det bästa du vet? Oj.. svår fråga! Mat kanske.. både laga och äta! Eller att dansa! Fuldans på klubb och poledance som träning och balett att träna och titta på!
  Vad är det värsta du vet? Orättvisa!
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Vardagen med Iggy.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… kanske blandar ihop yt och inlägg men när ni bestämde er för att riva upp de nylagad golven pga ni trodde helt korrekt att det fanns snygga trägolv därunder.
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen? Niklas mat.. annars gillar jag blandningen så det behöver du inte ändra på!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen? Lååånga outfit-inlägg. Det är superkul men det räcker med en eller ett par bilder och en liten beskrivning av vad det är och om/var liknande finns att köpa tycker jag.
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Beror på situation… är så rädd att störa! Är inte helt trygg med att jag kan läsa situationer och vill verkligen inte ta upp tid när någon är stressad eller sur eller så. Känner också att jag vill ha något vettigt att säga… inte bara ”öh hej, läser din blogg..”.
  Vad jobbar du med/pluggar du? Jobbar som webbredaktör.
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Blondinbella (varje dag) och Tramsfrans (typ en gång i veckan).

  Anna 2017-07-25 09:11:33
  Svara
 • Hej! 🙂
  Hur gammal är du? 25 år
  Har du barn? Jag har en son på 3år
  Var bor du? I Eskilstuna
  Hur länge har du läst min blogg? Sen 2013.
  Hur ofta läser du bloggen? Varje dag.
  Vad är det bästa du vet? När jag hittar lugnet, hittar ursnygga klädesplagg, min stund på morgonen när jag dricker kaffe och läser bloggar.
  Vad är det värsta du vet? Oro och ångest, panikattacker.
  Vilka inlägg tycker du är roligast? Eftersom att jag älskar kläder så gillar jag verkligen dina outfits inlägg, men jag gillar också att få läsa om vad ni gör tillsammans hela familjen. Helgen i bilder inlägg.
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är… När Jossan och hennes snubbe kom över till er i Villa M!
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan? Jag är ganska blyg så jag vet faktiskt inte men jag vet att jag hade velat!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser? Josefin Dahlbergs blogg och Angelica Blicks blogg.

  Kram <3

  Felicia 2017-07-25 09:02:14 http://www.devote.se/feliciabloggen
  Svara
 • Jag är 26 år och bor i Skövde. Jag/ Vi har en liten skatt som fyller 1 månad i morgon. Jag kom in på din blogg och youtube-kanal via Josefin Knave, vet ej hur länge jag har läst den men säkerligen 2-3 år. Jag läser bloggen några gånger i veckan och då har jag en mysstund och läser flera inlägg åt gången, scrollar, scrollar, scrollar och myser. Jag jobbar på en förskola, är leg. förskollärare (nu är jag ju mammaledig i och för sig, svårt att smälta!). Jag gillar vardagsinläggen, ’I söndags var vi här och gjorde det här och denna maträtt tyckte vi bäst om ’ osv osv osv. Kram!

  Hur ofta läser du bloggen?
  Vad är det bästa du vet?
  Vad är det värsta du vet?
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?

  Emelie 2017-07-25 08:44:10
  Svara
 • Hej Vanja!?
  Jag är 20 år, har inga barn och bor i en liten studentlägenhet i Luleå där jag pluggar till civilingenjör inom arkitektur. Jag har läst din blogg sedan gravid vecka för vecka. (Var bestatt av gravida när jag var runt 15-17, lite creepy kanske?). Jag läser din blogg varje dag och de inlägg jag tycker är roligast är när du delar med dig av dina åsikter/känslor inom ett ämne, exempelvis kejsarsnitt eller alkohol.

  Det bästa jag vet är att springa och åka offpist skidåkning. Jag äskar att springa långt, att ge mig ut på en 2-3 timmars löprunda i naturen eller på isen på vintern är som therapi för mig. Det värsta jag vet är livet inte blir som man tänkt dig något jag ändå måste acceptera. Jag målar ofta upp levande bilder i mitt huvud hur jag vill att mitt liv ska bli, på gott och ont. Har väldigt svårt för när saker jag inte kan styra över händer, exempelvis sjukdom inom familjen.

  Ett inlägg jag kommer ihåg är dina summera året inlägg, älskar dom!? Jag gillar blandningen i din blogg, att det finns många olika godbitar, men kanske lite mer outfits och peppinlägg. Om jag hade sett dig på stan hade jag absolut kommit fram, om än lite nervös! Jag läser såklart Josefins blogg, älskar också den. Sedan läser jag skidåkaren Mattias Hargins blogg. För ett år sedan gick hans fru Matilda Rapaport bort i en lavinolycka. Han skriver mycket om sina känslor, hur detta har påverkat honom osv. Han skapar också något slags hopp om att man klara en sådan hemsk sak vilket jag tycker är mycket fint. Han skriver också om skidåkning vilket jag älskar!
  Kram på dig och tack för din fina blogg som förgyller mig dag!???

  Alice 2017-07-25 08:39:37
  Svara
 • 35 år har ett barn på 2 år och väntar vårt andra. Bor i norra Sverige. Har läst bloggen i flera år! Läser några gånger i veckan. Det bästa jag vet är mat, min familj, mina vänner och resor. Det värsta är: trångsynta människor, hat och krig. Gillar alla inläggen och blandningen av sånt jag gillar: mat, resor , inredning och familjeliv! Fortsätt gärna med matinspo recept och bilder. Samt blandningen av inlägg som jag verkligen uppskattar.
  Jobbar som logoped. Läser flera bloggar bl.a.
  Elisabeth lindroths och Jennie hammars bloggar.

  E 2017-07-25 08:38:24
  Svara
 • Hur gammal är du? Jag er 26 år gammal, har inga barn och bor i Norge – en timme från Oslo ca. Jag har pluggat kommunikasjon, og arbetar i dag som kommunikasjonsrådgiver i en statlig bedrift (inte direkt så kreativt som det kanskje skulle ha vårit merker jag…). Jag har varit bloggläsare sidan poddisen duckat up, och jag läsar bloggen varje dag. En del av min dagliga inspirasjon, til samens med instagram! Det bästa jag vet är alla bilder du visar, i innlegg från dina dagar – dom är så fina och viser flere sidor av ditt liv og din vardag. Älskar spesielt å få henga med på ”jobb” – altså drömmis och inspirasjons-lunsjar med Jossan. Inte så fortjust i event-innlägg. Elskar momspo! Kommer specielt ihåg innlägget om å starta eget. Så mycket inspirasjon, och verkligen fantastisk at få vita hur det går til – och hur extremt mycket jobb som ligger bak!

  Ønskar meg mer av det jag får – hverdager, bilder, litt relasjon, litt mama-sina-erfarenheter, masse Vanja! <3 Jag hoppas jag hadde kommit fram om jag såg dig på stan, specielt siden jag bor i Norge og derfor inte bare slinkar inn i deg til hverdags. Du inspirerar meg så, så mycket – sånt må man ju tacka for om man har sjansen!

  Leser så klart Jossans blogg, och Michaela Forni, Joanna Fingal och Eiriin Kristiansen (norsk).

  Tiril Beatrix 2017-07-25 08:32:00
  Svara
 • 1. 24
  2. Nej, jag har inte barn.
  3. I Helsingborg, Skåne.
  4. Har läst den i ungefär ett år.
  5. Jag går in på din blogg varje dag, har den som bokmärke.
  6. Det bästa jag vet är att vara med familjen, julen och att resa.
  7. Det värsta jag vet är oro och ångest, som dessvärre är ganska vanligt i mitt liv.
  8. Tror att jag mest gillar dina outfits-inlägg och helgen i bilder. Älskar även inlägg när det finns bilder på din inredning.
  9. Kommer tydligt ihåg dina inlägg som du skriver vid nyår där du analyserar året och planerar nästa år. Tycker att de inläggen är inspirerande.
  10, 11. Jag tycker faktiskt att du lyckas med ett väldigt väldigt bra flöde och en bra blandning av inlägg.
  12. Jag tror det. Det hade varit jättekul att få träffa dig!
  13. Jag jobbar som advokatassistent på deltid och lägger andra halvan av tiden på min blogg.
  14. Emma Hiltunen och Emelie Walles.

  Hanna Louise 2017-07-25 08:28:44 http://hannalouise.itgirls.se
  Svara
 • Jag är 17 år och bor i Stockholm. Har läst din blogg och följt dig sedan gravid vecka för vecka och går in här på bloggen några gånger i veckan. Det bästa jag vet är att umgås med människor jag älskar och att skratta och ha kul med dem. Jag älskar de allra flesta inläggen, speciellt de där du har delat med dig om dina egna tankar på att skaffa barn osv. Är väldigt blyg så vet inte om jag hade kommit fram om jag såg dig på stan, även fast jag gärna hade velat göra det! Till hösten börjar jag sista året på gymnasiet där jag pluggar natur med inriktning estet.

  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  Vad jobbar du med/pluggar du?

  Amanda 2017-07-25 08:16:59
  Svara
 • Vad kul Vanja!

  Emelie heter jag. Har läst din blogg sedan start och tittar in så gott som dagligen när jag har tid.

  Jag är uppvuxen på Östermalm i Stockholm, men har bott 8 år i härliga Köpenhamn. Nu har jag nyligen flyttat till Uppsala där jag jobbar som läkare inom psykiatrin.

  30 år är jag och har 2 barn. En son på 5 år och en dotter på 9 månader (som väckte mig tidigt idag – därav snabbt svar på ditt inlägg ;).

  Jag uppskattar framförallt ditt personliga tilltal och de öppna och ärliga inläggen.

  Jag är en livsnjutare, så inlägg med vackra miljöer/inredning och god mat uppskattas ?

  Stort tack för en jättefin blogg!! Jag är inte heelt säker på att jag hade gått fram till dig på stan, men hade tyckt det var grymt kul att träffa dig IRL om sammanhanget var rätt.

  Två andra bloggar jag läser: Malin Wollin, Frida Fahrman

  Emelie 2017-07-25 07:32:10
  Svara
 • Jag är 23 år gammal och har inga barn, väntar gärna några fler år, i alla fall tills jag är klar med min sjuksköterskeutbildning! Jag bor i Lund med min sambo och har följt dig sedan du var med i gravid vecka för vecka! Kikar in på din blogg si sådär varannan dag, finns ju massor med inlägg att gotta sig med då! Det bästa jag vet är att träna, umgås med vänner &familj samt baka & mums! Det värsta jag vet är vänner som sviker..
  Älskar inlägg där du delar med dig av hur livet verkligen kan vara och inte håller upp någon fasad. Ett inlägg jag kommer ihåg är det du skrev om hur jobbigt det kan vara att va förälder samt ”skräcken” av att skaffa fler barn. Trivs med bloggen precis som den är, inget du behöver ändra på. Den har lite av allt o det gör den så bra! Jag läser måååånga bloggar men får jag bara säga två så är det Paula Uribes och angelica blick!

  Kram <3

  Nämn 2 andra bloggar som du läser?

  Malin 2017-07-25 07:24:05
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   haha, skulle vara baka & laga mat, mums!
   Sen självklart ska sista raden med ”nämn två andra bloggar du läser”- bort. haha 😀

   malin 2017-07-25 07:25:57
   Svara
 • Jag är 20 bast & har en dotter på 2 år som heter Amy Stella. Jag är från Köping från början men har bott i Stockholm i 5-6 år. Jag har följt dig sen gravid vecka för vecka & kikar in här nästan varje dag. Det bästa jag vet är att umgås med min familj, snusa min dotter i håret & höra henne skratta. Och mat! Jag älskar vardagsinläggen & vloggarna. Jag tycker den är bra precis som den är. Jag är lite feg men ja kanske. Jag pluggar till florist men skulle vilja leva på mina sociala medier. Jag läser massa grymma bloggar men om ja bara får nämna två så säger jag Angelika & Jessica Lagergren ??

  Louise 2017-07-25 07:02:25 http://louiseanderssons.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!