ENKLASTE TRIXET FÖR ATT BLI PÅ BÄTTRE HUMÖR OMEDELBUMS

                                                                                  Inlägget innehåller annonslänkar

Den här klänningen hade jag på mig i dag. Ni vet den där som jag fyndade på Stadsmissionen för 95 pix och som var en av de 8 saker jag var extra glad över förra veckan?

Bad Niklas ta en bild på den och mig när vi käkade frulle, och postade sen bilden på Inspirationstagram. Har fått crazy bananas många likes och kommentarer på den vilket såklart gör mig jätteglad. Och grejen är att jag förstår PRECIS varför folk reagerar så fint!?

Man blir ju nämligen SÅ GLAD av färg! Att se färg på andra, eller att bära färg själv. Helt enkelt världens bästa trix för att få både sig själv och de runtomkring en på bättre humör.

Har känt hela dagen hur jag liksom lyst upp både mitt eget humör och andras. Och stadsbilden.

Tycker såklart denna rara klänning förtjänar en Momspo, så nu kör vi!

Klänning / Fyndad på Stadsmissionen
Armband / Sophie by Sophie, Thomas Sabo och Dyrberg Kern
Halsband /Sophie by Sophie och By Boe
Solisar / Ellos
Pjucks / Birkenstock
Frukostställe / Åsö Bageri

Att inkludera sina ögonbryn i en Momspo är väl lite märkligt kanske, men eftersom jag faktiskt köpt dem så tänker jag att de ändå platsar. ?

Måste bara säga att jag är SÅ rackarns nöjd med att jag lät tatuera dem. Har slunkit runt utan mascara hela sommaren, men tack vare att jag har mina bryn på plats känner jag mig ändå alltid rätt så piffig. Bästa investeringen ever! På bilden ovan har jag inte ett spår make-up på dem, så sjukt skönt att slippa lägga tid på sånt.

Och på tal om att slippa lägga tid på trista grejer, så var jag iväg å kirrade en annan sak i dag som jag stört mig på i DECENNIER. Men det får ni höra om i ett annat inlägg.

Nu är det middagsdags. Det blir stekt kycklingfilé och auberginegratäng, mums!

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!