ÅTTA SAKER JAG ÄR EXTRA GLAD ÖVER JUST PRECIS NU

Nummer ett: Denna tokfina blombukett som stod och väntade på mig här hemma när jag kom hem från mamma. Tack skatten, I love you.❤️

Nummer två: Kortet som satt i blombuketten. Rackarns göllig framsida som synes, med en rackarns göllig text på baksidan:

Välkommen hem! Hoppas du får en mysig ensamvecka med massor av bacon och godis. Jag älskar dig! Din Lax.

Han e allt bra fin, den där Laxen alltså.

Nummer tre: Denna GALET fräsiga klänning som jag fyndade på Stadsmissionen för någon vecka sen. 95 pix, av märket ”Jennifer Collection”.? Lös å ledig, gul och har prickar – alla rätt liksom! Givetvis ska ni få se den på i en kommande Momspo.

Nummer fyra: Alla fina bilder jag får från Niklas som visar hur grodan lever lajf på bästkusten.

Han har bland annat åkt båt med kusin Ruben och kapten Oliven…

…och fångat livets första fisk i farmors famn.❤️

Nummer fem: Att jag bor i världens bästaste stadsdel, där man springer på såna här URGULLIGA initiativ när man är (var he he) ute å powerwalkar. Ekologisk pankis, anyone?

Nummer sex: Ovan tvåstegsraket. Att jag pimpat min dator med nya stickers (som jag fick i födelsedagspresent av Jossan, tack å bock!), samt den lilla bananen som innehåller handkräm – nåt jag är en mycket entusiastisk brukare av. Krämen doftar banan (såklart!), och tuben är sådär mysigt mjuk när man klämmer på den. Älskar min lilla vardagsglädjebanan, hittas på Sephora.

Nummer sju: Regina Lunds debutplatta Unique. En av mina favvoplattor ever som jag nu återupptäckt. Kom 1997 och fyller således tjugo år i år (gaaaahhh vart tar tiden vääääägen för att vara lite klyschig) men är precis lika bra nu som då. Favoritlåten är Silent Green.

Nummer åtta: Att jag har lagat mat VARENDA kväll till mig själv, gott har det varit också. Eller, lagat och lagat – jag har gjort klassisk Vanjamat. Som tallriken ovan där jag fräst på lite sötpotatisfalafel, stekt upp halloumi och gjort en busenkel bönsallad genom att köpa den där blandburken med bönor och matvete från Zeta ni vet (ÄLSKAR den, så bra mix ju!) och pimpat med soltorkade tomater, agavesirap, salt och peppar. Åsså ekologisk hoummus till det. Gott, nyttigt och snabbt kirrat.

Nu är det er tur – vad är ni extra glada över just precis nu?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Älskar när du gör dessa inlägg! Verkligen favoritkategori! 😀

  1. Att jag tagit ett stort steg och sökt jobb! Jag börjar se ett ljus i slutet av ångest-och-sjukskrivningstunneln!

  2. Att jag kommit fram till bästa kladdkakereceptet någonsin! Det är dessutom vego, skitbra!

  3. Att du skrev om och la upp bild på halloumi. Nu har jag bestämt att jag ska jag äta det ikväll, gott!!!

  Amanda 2017-08-08 18:13:56 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   BRA JOBBAT HÖRRU! Det första steget är alltid det svåraste att ta, fy fasen vad du e grym! HEJA!

   Vanja Wikström 2017-08-09 22:54:42
   Svara
 • Det här är ett inlägg helt i min smak, peppigt och positivt. Är man lite källkritisk vet ju vi läsare också att det inte är hela livet. Det är dock så härligt att påminna sig själv om det goda i livet som man ska uppskatta. Så gör gärna dessa inlägg till en återkommande sak i bloggen. Puss gillar dig! Här är mina saker:

  1. Att jag gillar att va själv äntligen, jag kan gå runt och le åt att det är helt tyst och så, jag har annars varit i behov av människor och liv runt mig hela tiden. Det jag jobbat på i mitt huvud för att trivas i mitt eget sällskap har gett resultat.

  2. Killen som kommit in i mitt liv som gör underbar pasta, blir jag inte kär nu så vet jag inte vad som är problemet i mitt hjärta, men fint med ny relation vart än den tar vägen.

  3. Min farmors instagram, släkten gav henne en mobil med bra kamera i födelsedagspresent och så som hon har levererat i sommar! Så härliga bilder från landet där hon bor. 70 år och jobbar fortfarande, så pigg och min inspiration till livet.

  4. Min och min syrras nyfunna relation. Vi är olika personligheter och det har varit fett jobbigt som jämngamla tonåringar, men nu är det helt plötsligt annorlunda, så tacksam.

  5. Jag har varit duktig att spara, så snart har jag en långresa till indonesien att planera och se fram emot.

  Alva 2017-08-07 00:31:36
  Svara
 • Så fiffigt och peppigt inlägg! Ett sånt en bara blir glad i själen av att läsa!

  1) att min sambos syster är här för stunden och ho är så rackarns härlig att umgås med

  2) att vi varit ute och paddlat och grillat med vår lilla familj och en vän med familj hela långa dagen!

  3) att min bror ringde för att säga att hans fjällvandringsvecka vart superfin.

  4) att vår dotter konstant är den finaste jag vet. Asså det bara måste få vara med, för allt hon gör känns speciellt just för stunden. Kanske för att jag snart avslutar min mammaledighet och därför njuter extramycket av all tid med henne.

  Emmie 2017-08-05 19:32:40
  Svara
 • Hej! Så glad över sommaren och livet i största allmänhet, är separerad mamma med ny kille så sommaren är lite av ett logistik-meck 🙂 Min son är typ lika gammal som Iggy! Också glad över att jag råkade springa på dig på Folkungagatan häromdan, troligtvis nästan utanför din port, vågade inte säga hej för du såg upptagen ut hahaha (har ju NYSS svarat på denna fråga i ditt andra inlägg hehe). Jag hade en massa påsar i händerna (hämtmat) varav en var ditt supertips 10 bitar halstrad lax!!! Är också väldigt glad över att din fina blogg finns, det är superhärligt med en tjej som ger massa fin energi och fina tips! Vare sig det gäller kärlek eller barnuppfostran eller sushi eller kläder. Älskar din stil, jag har samma ”ungdomliga” stil och får alltid visa leg och folk fattar inte att jag är 35 🙂 Härligt med någon annan som inte riktigt behöver samma ”vuxna” stil, vad det nu är. Kram!

  Carolina 2017-08-05 08:39:37
  Svara
  • Svar på Carolinas kommentar.

   Ommäääää! Blir ju sjukt nyfiken på hur jag ser ut när jag ser upptagen ut, jag e ju tokledig just nu?! ? Går för det mesta med bestämda steg dock (varför gå långsamt när man kan gå det fortaste man kan he he), kanske det som skrämmer bort folk? 😉 Nästa gång får du lova att säga hej. ÄLSKAR att du hade laxen i handen och JAAAAA och HEJAAAAA för flera ”åldringar” ;-D med fräsig stil!

   Vanja Wikström 2017-08-05 12:27:43
   Svara
   • Svar på Vanja Wikströms kommentar.

    Nä asså man är ju själv på ”språng” också så det spelar ju in. Men du hade hörlurar i så jag ville inte störa 🙂 fast det gör man kanske inte! Du ser absolut inte stressad ut!

    Carolina 2017-08-05 18:19:39
    Svara
 • 1. Att jag har träffat mina gamla högstadiekompisar ikväll för första gången sen 2009 och hur trevligt vi hade. Och hur skönt det var att känna att all den där ångesten man hade då som 15-åring inte längre finns kvar!

  2. Att jag hittade en ascool bikini med glassar på idag, på HMs rea. För 30 kr delen! Som jag ska ha när…

  3. …jag åker till Spanien om nio dagar!

  4. Att jag ska åka själv till Spanien för att volontärjobba med gatuhundar i två veckor. Skräckblandad förtjusning och stolthet på den!

  5. Ser fram emot min femte termin på utbildningen till mellanstadielärare i höst! Ska läsa SO, blir tufft men kul!

  6. Att min hyreslägenhet ska stamrenoveras i höst och få nytt kök och badrum!

  7. Att jag vågar utmana mig själv med olika saker, som en tinderdate på onsdag…! ?

  8. Att jag älskar mina vänner men också mitt egna sällskap.

  Therese - Hon som firade 24-års dan sist! 2017-08-05 01:09:49
  Svara
 • Jag är glad över att jag har fått spendera hela mitt sommarlov med min sambo, åkt på flertalet resor och ätit super god mat. Fått träna så mycket som jag önskat och blivit bättre! Tacksam över livet!

  Ellinor 2017-08-05 00:06:18
  Svara
 • Jag är väldigt glad över att min mamma, min lillasyster och min ena systerson är och hälsar på mig. Så himla mysigt och imorgon ska vi gå på Gröna Lund tillsammans, det blir kul!

  Paula 2017-08-04 19:07:24 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • For et fint innlegg. Mer sånt takk 😀

  Jeg er ekstra glad for å være på sommerferie i min hjemby sammen med familie og venner. Ekstra hyggelig er det å se min barndomsbestevenninne som jeg ikke hadde sett siden februar! Lykken er å klemme alle mine nære – som jeg dessverre ser altfor sjelden siden jeg bor i en annen by! Hvor jeg forresten også trives skikkelig godt, og ser frem til å komme tilbake til om et par dager!!

  Erica 2017-08-04 18:50:30
  Svara
 • Så glad över att vara hemma efter en fantastisk semester! Min man har varit hemma senaste veckan och renoverat våran lägenhet, vilket jag är så Glad och Tacksam över! Och just precis nu är jag extra glad över att han renoverar klart, medan jag får ligga på soffan och vara gravid, trött och hormonell <3 #livet

  Tone 2017-08-04 18:30:01
  Svara
 • Mitt rum! Alltså jag har verkligen tagit tag i det, och snajdigt har det blivit också! Det har tagit sån tid men det har varit sååå värt det!

  Katja 2017-08-04 18:17:43
  Svara
 • Ååh! Så mycket njut i dina bilder! <3

  Jag är JUST NU så glad över att vara på deckarfestival på gotland med min kusin, vi har apkul på dagarna & babblar om böckerna vi vill skriva på nätterna…

  Glad över att min fina fina man hämtar mig på arlanda imorrn och vi har en hel vecka på landet tillsammans och bara mysa, för att avsluta med 15 kg lokala kräftor med familj och vänner nästa lör <3

  Josefin 2017-08-04 16:21:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!