ALLA BRUDAR BORDE HA MINST EN VIBRATOR HEMMA, JUPP

                                                                                     I samarbete med Smile Makers

För ett par veckor sen berättade jag ju att jag och Jossan just nu samarbetar med Smile Makers som gör URGULLIGA vibratorer. Tänkte att jag skulle påminna er en smula, för det här FÅR ni inte missa!

Att kvinnors sexualitet i allmänhet förminskas och till och med tystas ner (ska vi skämmas för att vi också vill ha det gött, eller?) är nåt jag bara inte går med på. Män FÖRUTSÄTTS liksom vara lite sådär allmänt kåta, men vi brudar pratar knappt ens med VARANDRA om sex (och hallå! Vi snackar ju om ALLT annars?).

Eller, vi snackar ofta om sex, men inte VÅR EGEN sexualitet – den vi har med oss själva. Kan räkna de gånger jag pratat onani med mina kompisar på ett halvt finger, typ. Märkligt ju. För alla gör det väl? Det hoppas jag i alla fall.

Så för att normalisera att vi brudar också har behov pratar Jossan och jag en hel del om sånt i podden. Och därför kändes det också klockrent att samarbeta med Smile Makers när de hörde av sig. För precis såhär skulle vibratorer se ut om VI hade designat dem; gulliga och härliga produkter som garanterat skänker vardagsglädje.?

Kolla här, PÅ/AV-knappen är i form av en smiley… ÄLSKART! För det är precis såhär man ska se på sin sexualitet tycker jag – som nåt roligt och superhärligt som man kan njuta av, antingen på egen hand eller tillsammans med sin partner. Konstigare än så behöver det inte vara. Bort med skämskuddarna omedelbums!

Titta här: till och med glidmedel lyckas Smile Makers göra till något snyggt!

Och tips tips: ALLA brudar borde ha en vibrator inom armlängds avstånd när det vankas sängkammarmyz därhemma. Blir GALEN på alla filmer och teveserier när det det juckas lite fram och tillbaka och kvinnan liksom vrålar av vällust av endast det. Självklart funkar vissa kvinnor så, men många av oss (de allra flesta?) behöver mer än lite klassiskt in och ut för att det ska vara najs.

Och ska vi ens ha en chans att också få komma (sjukt orättvist att det på något sätt blivit en norm att ett ligg är över när killen kommit?) behövs det stimulans på andra ställen, och då kommer världens finaste vibratorer in MYCKET handy, vill jag lova.

Tycker verkligen att alla kvinnor borde ha minst en vibrator hemma, av typ en miljon olika skäl. Spana in alla Smile Makers Modeller här och klicka hem dina favoriter vettja!

PS – Har fått några frågor om frakt och tull. Frakt tillkommer, men ingen tull eftersom produkterna skickas (i ett diskret paket) från Frankrike.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tycker verkligen de är supergulliga!! Är sugen på att beställa hem en! (Har redan en från ett annat märke, men det går väl inte att ha för många liksom 😉 Tycker dock det är tråkigt att de är så heteronormativa… (Påverkar väl egentligen inte mig som individ som är hetro, men det är ju inte riktigt relevant egentligen, tråkigt ändå liksom.) Men supergulliga som sagt!!

  Emelie 2017-07-02 16:29:22 http://juniflickan.blogg.se
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Håller med om att det gääääärna kunde få finnas ÄNNU fler varianter såklart, så att det verkligen finns något för alla. Skönt att det går åt rätt håll iaf, inom ett par år har säkert marknaden utvecklats ännu mer. 😀

   Vanja Wikström 2017-07-02 22:22:10
   Svara
 • Vilken av dem rekomenderar du om man vill ha en lite mer kraftfull så att säga?

  Liv 2017-06-28 19:51:36
  Svara
  • Svar på Livs kommentar.

   The Millionaire och The Surfer är bra drag i. The Millionaire är lite spetsigare på toppen medan surfaren är rundare, så där är det nog en smakfråga vad som är bäst. Kanske att The Millionaire ändå vinner för min del. Surfaren är bra dock för att den är kortare, mer behändig.

   Vanja Wikström 2017-06-28 23:38:44
   Svara
 • SÅ bra och SÅ viktigt! Skitbra inlägg! ??Klickade precis hem en, längtar tills den dimper ner i brevlådan!

  Cecilia 2017-06-28 19:50:39
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Men vad UNDERBART att höra! Heja heja att få tycka att sex e najs liksom! 😀 Hoppas du får mycket skoj med din nya kompis!

   Vanja Wikström 2017-06-28 22:37:06
   Svara
 • Åh så jäkla viktigt och samtidigt härligt inlägg, go vibrators och go dig Vanja!! <3<3

  Olivia 2017-06-28 15:40:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!