FLER ORGASMER ÅT FOLKET!

                                                                                 I samarbete med Smile Makers

Okej, nu tänkte jag berätta om mitt och Jossans galna, härliga, frisinnade, fantastiska och ROLIGA samarbete som jag nämnde i inlägget innan. Har ni lyssnat på poddisen har ni redan stenkoll på detta, men för er som inte lyssnat ännu (Just Do It!) så ska ni nu få veta vad kokat ihop: vi har nämligen gått ihop med Smile Makers som gör magiskt fina vibratorer! Yes – VIBRATORER!??

Ända sen poddisens början har vi pratat mycket om sex. Vi har snackat sex i relationer, vi har snackat sex utanför relationer och vi har snackat om att onanera mera. Dels för att vi tycker att sex är härligt och kul men också för att vi vill vara med och normalisera kvinnors sexualitet. Det är Viktigt På Riktigt.

Ända sen poddisens början har vi också fått förfrågningar från diverse varumärken som velat samarbeta på olika sätt kring vårt sätt att prata om sex, men det har aldrig känts riktigt bra. Men när vi fick mailet från Smile Makers och såg deras produkter tänkte vi direkt: ”SÅHÄR skulle vibratorer sett ut om VI hade designat dem!”. De känns verkligen som härliga små glädjespridare och de är direkta motsatsen till något som man (av någon idiotisk anledning) skulle behöva skämmas över. De är roliga, glada, moderna och kvinnliga. Spana in alla modeller här!

Älskar också att de är humoristiska (man behöver ju inte ta sex på så stort allvar, och såna här produkter behöver ju heller inte vara ”porriga”) och har olika namn som exempelvis The Tennis Coach och The Millionaire. Min favorit är dock såklart The Surfer.?

Vi har i poddisen länge pratat om att alla kvinnor borde äga (minst) en vibrator. Dels att använda för egen del såklart, men också tillsammans med sin partner. För det är få förunnat att kunna få orgasm endast genom penetration (om man är tillsammans med en kille alltså), så att kunna komplettera med en vibrator är verkligen världens bästaste grej. Tips tips!

Visst är de vansinnesfina? Vansinnesbra är de också kan vi lova, ha ha… (Både jag och Jossan har SÅKLART testat loss! Himla fiffigt för mig och Niklas att sparka igång sexlivet med också, om vi nu ska kunna få till ytterligare en sån där liten minimänska.)

Klicka hem din favorit här!

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Dom är ju verkligen superfina 😀

  emzi 2017-06-16 15:57:44 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Hej! Ville bars säga tack:) är Påväg till en tantra kurs hos maxinne björk just nu…! Lååångt utanför min comfortzone men eran ”sexpodd” haha 🙂 fick mig att våga! Kramar

  Jenny 2017-06-14 17:38:38
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Nämen FANTASTISKT! 😀 HUR underbart? Jag är så sjukt avis, såg att hon hade kurser och vill också gå! Snälla snälla hör gärna av dig efteråt och berätta vad du tyckte. Jag är SÅ nyfiken och taggad! 😀

   Vanja Wikström 2017-06-14 18:09:22
   Svara
   • Svar på Vanja Wikströms kommentar.

    Det är himla intressant! Paus Just nu.. mycket att smälta! Jag som aldrig pratar om sex/mens är helt chockad men det här vsr precis vad jag behövde!

    Jenny 2017-06-14 21:06:59
    Svara
 • De är jätte fina och söta men gillade inte alls namnen ? huga, tycker den gula ser perfekt ut men skulle aldrig kunna slappna av för namnets skull.
  Min lillasyster säljer sexleksaker och bland annat märket Lelo. De har underbara namn på sina vibratorer som Nea och Lily.
  Men smaken är som baken ? förstår att ni föll för utseendet för de ÄR fina.

  Johanna 2017-06-14 13:48:42
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Ha ha! Den gula är en g-punktsvibrator, så förkasta den INTE pga namnet, det ångrar man vill jag lova! ?

   Vanja Wikström 2017-06-14 14:17:12
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!