FEM SAKER JAG ÄR EXTRA GLAD ÖVER JUST NU

…åsså var det fredag eftermiddag. Hoppas ni haft en riktigt härlig vecka! Det har jag. Några saker jag är extra glad över just nu:

  • Syskonbeslutet, såklart. Och er magiskt fina respons på det. Goes without saying.
  • Hade styrelsemöte med Babyloonz i går. Vi snackade strategi kring uppbyggnaden av bolaget det kommande året, och det känns SÅ bra. Vi tror så mycket på det här, och snart lanserar vi den uppdaterade (och JÄTTEFINA) appen Babyloonz TV, tjoho!
  • Tack vare er vet vi vilken ikon Babyloonz TV-appen ska ha. Det blev en jordskredsseger för alternativ nr 1, så vi kör på den. TACK för att ni tyckte till!??
  • Var på världens mysigaste tjejmiddag med mina närmsta vänner i går kväll och fick skratta, gråta och snackasnacksnacka. Vill aldrig ha ett liv utan tjejmiddagar.
  • Iggys nya föris känns grym. Kommer bli bra i höst.

Hade önskat att jag skulle kunnat lägga till en punkt på listan som handlade om mötet jag å Jossan skulle haft i onsdags. Det som var angående vår bok. Det blev dock inställt, tyvärr. Eller, egentligen blev det framflyttat. Så förhoppningsvis kan den punkten slinka med på en framtida lista över saker jag är extra glad över för tillfället.

Har också fått rådet att inte avslöja för mycket om boken etc, så jag kommer tyvärr också få vänta med att bolla den med er. Men det ska jag såklart, bara lite längre fram.

Ha nu världens härligaste fredagkväll!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Detta är första gången jag läser din blogg sedan du ”flyttade”. Måste ju säga att jag saknar det lilla hjärtat längst ner eftersom det var ett så enkelt och fint sätt att ge feedback på, annars ser det ju toppen ut! 😀 Så mysigt att sitta i sängen och läsa ikapp massa man missat! Fina punkter och himla härligt att du är så glad! <3

    Amanda 2017-06-17 00:07:12 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Hej fina Vanja! Jag skulle behöva lite råd från en superentreprenör som du. Jag har för ett tag sedan börjat arbeta på ett litet företag som driver en webshop där de andra anställda är de två ägarna till företaget. Jag jobbar deltid och är verkligen superfokuserad under arbetstid men känner att när klockan börjar närma sig dagens slut vill även jag sluta för dagen och åka hem. Ägarna själva jobbar såklart i princip dygnet runt och detta har börjat gnaga lite på mitt dåliga samvete. Det känns liksom som att man aldrig jobbar tillräckligt för att de just alltid jobbar. De har såklart aldrig antytt detta förutom en konstant stressad chef som väldigt gärna uttrycker just att hen är stressad. Har du några tips på hur man kan tackla situationen? Stor kram!

    Louise 2017-06-16 22:01:50
    Svara
  • Men mest nyfiken är man ju på VEM AV ER som tyckte nr 1 och 2? 😉

    Karin 2017-06-16 20:22:23
    Svara
  • Åhh så glad att höra över att livet går framåt!! massa kärlek

    Ida 2017-06-16 20:19:46 http://hedlundss.blogg.se
    Svara
  • Bra punkter att vara glad över 🙂

    Jeanette 2017-06-16 16:10:19 http://nouw.com/fruthomsen
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!