GYNKAN, SOMMARLUFTIG KALENDER OCH EN SABLA GOD BEBIS

Jahupp, då var det måndag igen. Den här måndagen är jag inte riktigt lika grinig som förra måndagen, men desto hostigare. Var sjuk i princip hela förra veckan, nu mår jag helt ok men dras med en rethosta från h-vetet. Humöret är däremot rätt piffigt tycker jag.

Ska vi ta en titt på veckan som kommer, som även det nu blivit tradition här i el bloggo? Yes, LET´S! …som Chandler Bing hade sagt. Nu kör vi!

Måndag
Måndagar brukar ju vara poddisdagar och jobb på Drömmis. Inte i dag dock, då Jossan är upptagen med annat. Därför skiftar jag om en smula i schemat så att denna dag istället kommer ägnas åt att skriva blogginlägg (har ett SÅ roligt på g till i eftermiddag!) och tugga mig igenom mailen. Det märks att det börjar vankas sommarledigheter, för det rasar inte längre in mail som det brukar. SÅ. RACKARNS. SKÖNT.

Bild: Johanna Granlund

Tisdag
Tisdag blir poddis- och Drömmisdag! Har inte bestämt poddisämne än (några förslag?), men det brukar ju lösa sig.

På eftermiddagen ska jag till gynekologen. Inget jag ser fram emot (alltid SÅ märklig grej att göra?), men det ska bli skönt att få det gjort. Dels för att få en vanlig koll, men också för att ha någon medicinskt kunnig att bolla det där med skaffa fler barn vs ålder med. Ska ju också göra en ultraljudsundersökning, så vi får se vad hon har att säga om mina ägg – om det går att säga något över huvud taget?

Onsdag
Onsdag är väldans spännande. Jag å Jossan har ett möte på Drömmis angående boken vi vill skriva ihop. Har ju inte hunnit berätta så mycket för er om det projektet, hoppas hinna göra det i morgon. Vill ju som vanligt gärna bolla med er.

Torsdag
Då ska jag och Niklas luncha med den andra delägaren i Babyloonz. Vi ska prata strategi för de kommande månaderna. KUL!

På torsdag kväll ska jag dessutom på TJEJMIDDAAAAAG! Det var (som vanligt) alldeles för länge sen, och det ska bli crazy bananas-mysigt!

Fredag
Vid lunch har jag och Niklas möte med vår bokföringstjej, annars är det ingenting annat inplanerat. UNDERBART! Det är så vansinnigt skönt att se att kalendern inte ser ut som ett klotterplank längre, det märks verkligen att folk börjar droppa av och signa ut. Fantastiskt. Mitt mål ska vara att alltid ha en såhär luftig kalender. det är ju trots allt Njutningens År.

Avslutar med den här bilden som jag sprang på när jag googlade pics till ovan inlägg. HUR JÄVLA GOD var inte min lilla unge som tandlös bebis? Hörs i eftermiddag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Vilka UNDERBARA bilder i detta inlägg! Både den på dig och Jossan, riktigt njutning av Bullen, kärlek i blicken på dig och Niklas och den härliga bilden på dig ? Alla förmedlar en härlig känsla av spänning och ren lycka tycker jag ?

    Miccan 2017-06-14 21:37:34
    Svara
  • Låter som en toppenvecka! 🙂 Tack för att du delar med dig så fint. Så mkt spännande och roligt som ska hända. Håller alla tummar och tår att det går som ni vill med allt. Tycker också det vore skoj om ni pratar om hur sommaren ser ut för er, eller önskar att den ska se ut:) och hur ni tänker kring upplägg, njutning, hinna med allt ni vill, vänner och familj som ska prioriteras och ni som par… bl a bl a. Skulle också vilja höra om ni drömmer om att bo en längre tid utomlands, alltså inte bara någon/några månader och isf vilket land. Var drömmer ni om att bo när/om ni skaffar hus i Sverige någon gång ev? Kram till dig

    Åsa 2017-06-12 21:42:55
    Svara
  • Åh jag tycker det är jätte roligt att läsa sådana här inlägg! 😀

    Spinkfinger 2017-06-12 17:24:04 http://spinkfinger.se
    Svara
  • Tips på poddis ämne: kan ni inte para ta ett helt avsnitt och gå igenom sommaren. Becka för vecka. Händelse för händelse. Gå igenom allt ni har planerat osv.

    Kajsa 2017-06-12 14:01:44
    Svara
  • Alltså iggy är ju föööör söt!

    Emzi 2017-06-12 12:46:30 http://emmelemzi.com
    Svara
  • kanske ett ganska givet ämne men ni kan ju prata om sommarplaner, sommarkläder? Alltid kul att peppa inför sommaren!
    Eller hur ni väljer vilka projekt ni vill göra när ni faktiskt får en himla massa olika erbjudanden, hur tänker ni kring vad ni vill prioritera? kram på dig hoppas hostan släpper!!

    lin 2017-06-12 11:26:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!