Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VEM SJUTTSINGEN ÄR JAG EGENTLIGEN?

Känns som att det var länge sen vi körde en lista? Så let´s do it! Den här hittade jag hos Polichinelle, och den handlar om hur man beter sig i olika situationer. Det säger ju en del om en, tänker jag. Kändes skoj, nu kör vi!

På restaurangen
…är jag den som lyckligt slinker med, oavsett vad det är för ställe vi ska gå till. Eftersom jag slipper laga mat (det vet ni ju att jag inte är ett fan av) har jag i princip inga större krav på någonting, förutom att ljudnivån ska vara schysst. Avskyr såna där ”New York-iga” ställen med hårda ytor överallt som gör att det blir skränigt och skramligt och svårt att höra vad sällskapet säger. Yes, tantvarning – and proud of it!

På nattklubben
…är jag den som….oj……eeehhhh….tjaaaa….hmmm. Nää hörrni, det var så länge sen jag var på nattklubb så jag minns knappt vad jag är för en person på ett sånt ställe faktiskt. Men jag älskar ju att dansa, så jag är nog den som dansardansardansar.

I klädbutiken
…är jag helst själv. Tycker inte om att shoppa i grupp och litar mest å bäst på mina egna åsikter om kläder.

På flygplanet
…är jag livrädd, tyvärr. Inte alltid, men ofta. Kunde inte FÖRSTÅÅÅÅ hur folk kunde vara flygrädda, fram tills att jag själv blev det för ungefär fem år sen. Nu förstår jag. Starten är värst (tror ALLTID att vi ska krascha) och luftgropar ger mig ren och skär dödsångest och paniksvett över hela kroppen. Avskyr att flyga.

På cafét
…är jag den som dricker cappo, pratar läääääääääääääänge med någon riktigt bra kompis – och tar en massa snajdiga cappobilder till inspirationstagram med mobilen. Jag är också den som är rejält kaffesnobbig, och går BARA till ställen som jag vet har bra kaffe. Är jag osäker på kvaliteten brukar jag be om en ”inte för varm” cappo, eftersom det vanligaste och största felet folk gör (som inte kan göra kaffe) är att de bränner mjölken. Då blir den besk och trist.

I skolan
…är, eller jag borde nog säga VAR eftersom det var 20 (!) år sen jag gick ut gymnasiet, jag en hel massa olika grejer faktiskt. Känns nästan som ett helt gäng olika liv hann utspela sig under de där åren. I lågstadiet var jag poppis till tusen. Sen kom mellanstadiet, och då blev jag istället mobbad till tusen. Gick länge under namnet ”fetmadvärgen” (ungefär när ovan bild togs, ingen skojig period men just precis den där dagen var det min födelsedag, så då var jag happy).

Bytte skola, blev superpoppis igen. Bytte skola ännu en gång och höll mig i ”mittenfåran”, typ. Håhåjaja. Så ENORMT glad att skolåren är över, och att man såhär i vuxen ålder kan välja de man vill umgås med, vad man vill göra med sina dagar och vem man vill vara som mänska. Halleluja.

Fler listor:
10 saker jag skärmdumpat den senaste tiden
10 frågor och 10 svar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • kul att läsa dina svar! och himla bra lifehack-tips om att cappun, tar med mig! (antar att detsamma gäller havredryck?)

  lovisa 2017-06-06 18:25:18 http://polichinelle.se
  Svara
  • Svar på lovisas kommentar.

   Nämen! Lovisa! Vad kul att du såg länken och kikade in, du e grym! 😀 Ang life hacket så tror jag dock inte att samma grej gäller med havre (har för mig att det var nåt med mjölkproteinerna yada yada), men där är ytterligare ett hack att ALLTID använda iKaffe – om du inte redan gör det. OFÖRSKÄMT smarrylarry! Tjoff!

   Vanja Wikström 2017-06-07 09:05:53
   Svara
 • Saknar också det där lilla hjärtat nu haha ? Det var så käckt att så enkelt kunna visa att man gillar det du bjussar på ✨ Tar ju tyvärr lite mer tid (om det nu kan vara ett argument) att slänga iväg en kommentar.. Men vi trycker nog allihop på hjärtat lite då & då, fast utan att du märker det nu bara ☺️?
  Ha en fin helg Vanja! ??

  Märta 2017-06-02 13:01:52 http://www.larssons.webblogg.se
  Svara
 • VAR är den fina girlpower tröjan ifrån?! 🙂

  Sally 2017-06-02 12:13:11
  Svara
  • Svar på Sallys kommentar.

   Från Jossans tröjmärke Happitude.se, där kan man brodera sin egen tröja och jag gjorde en med Grl Pwr. 🙂

   Vanja Wikström 2017-06-02 12:15:44
   Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Sassa Asli
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Pamela Bellafesta