Tio saker jag skärmdumpat den senaste tiden

 
Med inspiration från the one and only fröken Beijer kommer här ett inlägg om tio saker jag skärmdumpat den senaste tiden.
Vi börjar med ovan bild. Den är tagen bara några minuter efter att 2011 blivit 2012, och jag står på ett hustak i New York med Niklas, kusin Rubens pappa Kimpis och Niklas brorsa Charlie. Det var en episk nyårsfest, och en episk resa. Oliven och Kimpis bodde i New York, och jag och Niklas var där och hälsade på innan vi allihop drog från Nevvan till Costa Rica för två magiska veckor med sol, sand och surf.
Jag var väldans blond, och drack spritdrink i pappmugg. Är fortfarande väldans blond, men håller mig borta från spritdrinkar i pappmuggar. I kristallglas med, för den delen.
 
Det här tyckte jag vara fint. Från smarta Angelica som alltid har vettiga saker att säga om föräldraskap.
Följer (såklart) orimligt coola Zoe Kravitz på Inspirationstagram, och hon tipsade om att Big Little Lies soundtrack nu finns ute. Och det är givetvis lika magiskt bra som serien.
Fantastiskt stilsäkra Hanne Torseth levererar inte bara grym inspo på stilfronten, utan även på hemmafronten. Älskar allt jag ser på den här bilden, förutom den gula filten.
På tal om stil, så var det den här bilden som brassade igång min kärlek för hängselbrallor igen. Har ju som ni säkert märkt haft det mycket oftare den senaste tiden, och det är all thanks to this pic. Heja inspirationstagram!
SÅ god bild på mig å piggly ju! Från reportaget om ekologiska skönhetsprodukter som Mama gjorde med mig nyligen. Nerdumpad från fotografens IG.
Slank in på Hashtagen #Babyloonz och hittade till min ENORMA glädje denna galet fina BABYLOONZTÅRTA som en familj gjort eftersom barnet är jordens fan av våra grejer. HUR coolt? Dog en smula, faktiskt.
Och kolla här då! Att kirra Babyloonztårtor är det uppenbarligen fler som gör. Blev taggad i den här bilden, och dog en smula igen. Skärmdumpade blixtsnabbt och sms:ade till Niklas. Som också dog en smula. Så himla, himla fint.
Man kan ju aldrig få för mycket av stencoola Jemima Kirke, tycker jag. Ovan YouTube-klipp är väldans sevärt dock, oavsett om man gillar JK eller ej. Det handlar om självbild, kroppsuppfattning och en rackarns massa annat. HIttas här.
Precis så är det.
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!