Så jävla redo för 2017

josefin och vanja kontor personlig almanacka

I går var jag tillbaka på Drömmis för första gången sen innan jul. Träffade Jossan och spelade in poddis. Och det var SÅ kul! Vi hade städat Drömkontoret innan vi lämnade det för julledigheterna, så det var så fint så fint. Och att träffa Jossan igen var ÜBERMYZIGT. Blir så glad av den mänskan alltså. #soulsister Tänk vad mycket roligt vi ska ha ihop under 2017!

 

När vi spelade in poddisen pratade vi såklart lite jul och nyår, men framförallt blickade vi framåt. Och insåg hur ”sjukt jävla redo” vi är för 2017. På RÄTT sätt. Inget mörsande-rattande-meckande paniskt fullspäckat überschema. Nej, vi känner precis likadant på den punkten: 2017 ska bli njutningens år. Vi ska göra sånt vi brinner för, i lagom takt – och hinna NJUTA. Bra att vi är på samma plan där eftersom vi kommer jobba en hel del ihop.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Och hörrni – en liten bonus: veckans poddisavsnitt sponsras av superfiffiga PersonligAlmanacka.se . Där kan man designa sin egen almanacka (spana in våra fräsiga kalenderbästisar ovan, fina va?) och skräddarsy fina skrivböcker. Perfekta vardagsglädjevärnare. Och om ni anger koden G-IRLP-OWER får ni 10% rabatt, wiii!

Så slink in och styr upp nåt som ni blir glada av att se varje dag, och som kommer bidra till att göra 2017 till det bästa året hittills!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Var köper man sådana muggar med bokstäver på? Superfina ju!!

  Emelie 2017-12-07 08:56:01
  Svara
 • Åhh så fina ni gjorde dem!
  beställde nyss min, längtar tills jag får organisera mitt liv:) <3 love yaa

  Mathilda 2017-01-05 12:36:04 http://www.MATHILDALINDBLAD.SE
  Svara
 • Ååh, jag som beställde min personliga almanacka igår kväll utan att ha hittat några rabattkoder, och den jag fick med förra almanackan hade också gått ut! Skulle inte ha haft så bråttom alltså 😉

  Malin 2017-01-04 17:18:02 http://None
  Svara
 • Yeeey! Låter jättebra! 😉 2017 – here we come!

  Paulina Gunnardo 2017-01-04 15:17:25 http://paulina.gunnardo.se/blogg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!