Vi borde alla tacka Madonna

tradera-josefin-och-vanja-skonhetstips-3

Är (precis som många av er misstänker jag) lite vilse i pannkakan för tillfället pga av allt som ska hinnas med inför julen, så jag GLÖMDE BORT ATT LÄGGA UPP PODDISEN I GÅR! Har aldrig hänt förut, tror jag. Nåväl, ingen skada skedd – jag gör det i dag istället!

 

I veckans poddis blir det en hel del julsnack, och vi pratar mycket om vikten av att tänka utanför boxen när det gäller hur, var, när och MED VEM man vill fira. Jossan firar till exempel med en av sina bästa kompisar och hennes mamma; de joinar Jossan och Jossans mamma och syster på julafton. Mysigare att fira ihop ju, än att sitta var för sig.

Vi pratar också om Madonna. Varför vi alla borde tacka henne för allt hon gjort och fortfarande gör för kvinnligheten (och mänskligheten såklart i förlängningen), och varför vi började gråta när vi såg hennes tacktal på Billboard Awards tidigare i veckan.

Missa inte att hänga med oss på Facebook också, så får ni som gillar poddisen en massa smarrigt extramaterial!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!