Livepoddis / Hur blir man framgångsrik?

josefinochvanja-2

I torsdags kväll livepoddade jag och Jossan i Kristinehamn, och det var SÅ kul! Det var mitt uppe i min utmattningsvirvelvind men jag gjorde det på det snällaste av vis mot mig själv. Tog det lugnt hela dagen, åt god och nyttig mat – och släppte alla jobb- och prestationstankar.

Jag använde hela tågresan till att sitta och snickesnacka med Jossan – och äta bullar. Öppnade inte datorn, och släppte alla sociala kanaler. Kände att jag behövde all energi till att göra poddisen. Av den anledningen har jag tyvärr inga bilder från kvällen, men ovan bild som fina Kajsa tagit får illustrera hur roligt vi hade. Från det att vi möttes utanför mig för att ta oss till Centralen och tåget, tills dess att vi kom hem.

Måste ge en rackarns massa kredd till underbara, fantastiska och MagisktBraigaPåAllaSätt-Jossan! När vi möttes var jag lite som ett utsketet äppelskrutt; noll energi och typ lika mycket (eller lite…) glädje. Men eftersom hon också kände att hon fått nog av jobb för veckan, så ägnade vi hela tågresan åt att snacka (istället för att jobba, vilket – såklart hö hö – var plan A). Om livet, om döden, om stort, om smått, om djupt, om ytligt.

Och det gjorde susen. Vi hade en så himla mysig resa, så när vi väl var framme Kristinehamn var vi SÅ redo för poddis!

 

Kvällen blev otroligt härlig, vi fick så mycket kärlek från de som kommit för att lyssna på oss att vi var sprängfyllda med energi när det var dags att åka hem igen. TACK alla ni som kom! <3

Vi kan därför bjussa på en bonuspoddis den här veckan, woohooo! Vi pratade om plugg, jobb, karriär (vad innebär det för just DIG?) och vikten av att fokusera på det man SJÄLV vill göra.

TACK bästaste (17-åriga! HUR driftiga?!) poddislyssnare Emma och Smilla för att ni rattade ihop den här livepoddisen. Ni gjorde ett fantastiskt jobb och vi hade SÅ kul. Hoppas vi får jobba ihop igen i framtiden, ni kommer gå långt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!