Vad skäms vi över?

[youtube id=”Ghq1PU0JebI”]
Det är måndag, vilket betyder Veckans Fråga på min och Jossans YouTube-kanal! Vi svarar ju på frågor som vi fått in av er, och denna vecka berättar vi vad vi skäms över. Himla kul ämne tycker jag, som gav ganska oväntade svar!

Gå gärna in och prenumerera på vår kanal här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hey Vanja, hade varit nyttigt att höra en poddis om självrespekt i kärlek, om hur man ska respektera sig själv i kärlek för att på så sätt bli behanlad på ett rättvist sätt! Jag träffar en kille just nu (ca 6 månader) som jag är kär i, problemet är bara att han inte riktigt investerar lika mycket som jag gör, han kommer alltid försent och hör av sig när det passar honom.. jag har sagt ifrån och förklarat jag blir sårad när han gör, han öppnade då upp sig och berättade att det berodde på att han var deprimerad (jag sa ifrån för någon vecka sen, varför väntade jag så läge?). En knepig kärleks relation tyvärr. Hade varit nyttigt att höra era tips på hur man ska behandla sig själv i en kärleksrelation, eftersom det oftast känns som att man kan prioritera bort sig själv när det kommer till kärlek. En poddis om självrespekt och sitt eget värde kanske? Ha en supervecka!! ?❤️

    Oliven 2016-11-08 01:37:36 http://None
    Svara
  • Alltid lika grymma!! Så fina. Så inspirerande båda två.

    Sandra 2016-11-08 00:05:51 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!