Våga tänka utanför boxen!

Happy clappy PODDISDAG! I veckans sjukt fullmatade avsnitt pratar vi om vikten av att våga tänka utanför boxen. Varför det är viktigt vad gäller såväl att skapa sin egen vardag, som i relationer som – ja, egentligen är det bra att tänka på vad gäller det mesta i livet.

 

fuelbox svenska

Vi avslöjar också ett nytt spännande projekt vi engagerat oss i – som dessutom är ett perfekt exempel på hur man tänker utanför boxen! Jag och Jossan har nämligen ingått partnerskap med en fullkomligt genialisk produkt som heter Fuelbox (ni ser den på bilden ovan), och här hittar ni Fuelbox-tävlingen som vi pratar om i poddisen.

Vi kommer givetvis berätta mer om det här i våra bloggar inom kort, och varför vi valt att engagera oss i just detta. SÅ himla glad och stolt att jag och Jossan kommer få vara med om det här äventyret!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!