Försenad poddis!

josefinochvanja-53

Min sjukdom har ställt till det en smula på poddisfronten, så jag vill bara varna för att veckans avsnitt kommer lite senare än vanligt. Vi brukar spela in på tisdagar, men den här veckan får det bli i morgon onsdag.

Så poddisen kommer alltså, men senare än vanligt. Bara så att ni vet och inte får panik. (Okej, jag VET att ni inte får panik, men det känns lite gött att leka med tanken på att en försenad poddis liksom STÄLLER TILL DET för dess OFANTLIGT trogna lyssnare.)

Bild: fina KajsaCharlotta.se såklart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Klart det ställer till!
    Älskar att lyssna på er när jag springer så behöver minst en i veckan! 😉

    Astrid 2016-11-01 21:04:29 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!