PREMIÄR för Veckans Fråga!

Processed with VSCO with hb1 preset

Happy Monday hörrni, i dag är jag och Jossan extra happy clappy. Som ni vet har vi precis dragit igång vår egen YouTubekanal, och i dag publicerar vi vårt första klipp, woop woop! (Ps – HUR rackarns vardagsglädjegulliga är de här glitterseten från Lindex?)

 

[youtube id=”0-EV-g70T_o”]
Det är ett återkommande inslag som heter Veckans Fråga, och går helt enkelt ut på att vi varje vecka svarar på en fråga vi fått från er. Det kan vara nåt stort, nåt litet, nåt djupt, nåt ytligt – allt får plats, precis som i poddisen.

Hoppas ni vill titta (eller lyssna, man kan såklart dra igång klippet och sen lyssna på det som en minipoddis om man vill), och ställ gärna era frågor i kommentarsfältet, så kanske vi svarar just på din fråga nästa vecka.

Och slink gärna in och prenumerera på kanalen här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tjoho, kul att få se denna duo i rörligt format! Skulle vara väldigt kul att få höra hur det löste sig med den där novemberlönen tillslut, antingen i podden eller veckans fråga?

  Cecilia 2016-11-01 10:21:28 http://None
  Svara
 • ääääntligen båda två i rörligt format, jihooo! 😀

  Ellen 2016-10-31 21:33:39 http://ellfi.blogg.se
  Svara
 • Vad är det ni kommer hålla på med i ert företag som gör att ni får in ”lön”? ?

  nettan 2016-10-31 15:31:38 http://None
  Svara
 • Jag är föräldraledig just nu, innan det var jag arbetssökande efter att ha avslutat en allmän utbildning. Min fråga är, hur går jag tillväga när jag ska söka jobb? Har ni några tips och tricks? ☺

  Emelie 2016-10-31 15:31:22 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!