Vill du jobba med oss?

josefinochvanja-25

Fina blogoliner! Nu när jag å Jossan ska bygga upp vår ”Josefin & Vanja-värld” behöver vi förstärkning. Vi kan göra mycket, men inte allt – och därför behöver vi DIG!

Vi letar efter en tredje person till vårt team som kan hjälpa oss att sälja in poddisen till företag och ta vara på kontakter vi redan har. Vi söker en målinriktad mänska med tidigare säljerfarenhet (gärna inom media), som älskar att träffa nya människor och tycker om utmaningar.

(Bild: KajsaCharlotta.se)

 

Processed with VSCO with c2 preset

Vi ser gärna att du bor i Stockholm, kan pendla hit eller vill flytta hit då vi vill jobba nära dig, och de flesta möten sker här i stan. Vi erbjuder en provisionsbaserad tjänst, där allt är möjligt och där du sätter gränserna. Verkligen en möjlighet att skapa ditt eget jobb helt enkelt.

Tjänsten går utmärkt att kombinera med annat deltidsjobb/föräldraledighet eller plugg. Som ni vet gillar vi att få grejer gjorda NUNUNU så vi vill gärna komma igång så snart som möjligt. Kommer bli sjukt kul detta!

Är du rätt person för jobbet, vill du hänga med oss på den här resan och skapa nåt riktigt härligt? Mejla oss på [email protected] och [email protected] så rockar vi den här hösten (och förhoppningsvis de kommande åren) ihop!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Spontant svar på rubriken: JAAA
    Men, tyvärr är jag nog inte rätt person för just det här. Men jag tror att ert ”imperium” kommer växa så det kanske dyker upp en ny chans framöver… *håller tummarna*.
    Lycka till med rekryteringen!

    Anna 2016-10-28 13:26:37 http://None
    Svara
  • Tror det kan vara vanskligt att annonsera efter ”brutta”. Diskrimineringslagen osv..är dock ingen expert så möjligt att ej applicerbart. Lycka till med rekryteringen!

    Sonja 2016-10-27 14:59:07 http://None
    Svara
  • Åhh mitt drömjobb…. Har alltid velat jobba med media och just i eran drömmiga värld, men börjar inte plugga just det förens nästa år och har ingen säljerfarenhet inom det heller, så synd:( Men det kanske kommer fler möjligheter i framtiden!!!<3 ?

    Josephine 2016-10-26 18:36:45 http://None
    Svara
  • Spännande! =)

    Paulina Gunnardo 2016-10-26 15:21:42 http://paulina.gunnardo.se/blogg
    Svara
  • MEN VILKEN DRÖM!!!!!
    Nu bor jag förvisso i Skåne, så det är nog rätt kört. Tyvärr… 😉 ♥♥♥

    Fanny 2016-10-26 14:52:42 http://nouw.com/prydam
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!