Förändring is a bitch

josefinochvanja-48Happy clappy PODDISDAG! Äääälskaaaar den här bilden som fina Kajsa tagit på oss, tycker vi känns sådär härligt Patsy & Edina-aktiga. Pantertant 4 LIFE!

Hursomhelst – i veckans FULLSMOCKADE poddis (jag skojar inte – vi ville aldrig sluta snacka! #LängstaAvsnittetEver) pratar vi mycket om förändringar, och att de ALLTID är bökiga – även positiva sådana.

Både jag å Jossan har ju precis genomgått enorma förändringar på jobb/livsfronten, och även om vi båda varit sjukt taggade, så har det inte varit helt smärtfritt. Varför får ni höra i poddisen.

 

Vi pratar också om det här med att leva sitt liv för SIN EGEN skull – att inte göra saker baserade på vad andra ska tycka. Nåt vi båda var ganska dåliga på när vi var yngre, men som vi nu blir allt bättre på. Dessutom – Hillary 4 PREZ, Amsterdam å prostitution, Veckans Tips samt varför man behöver en fräsig höstjacka (eller tre). Gott å blandat som vanligt i veckans poddis alltså!

Och hörrni – följ oss gärna på Instagram för daglig pepp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ok – dette var en pang poddis!! Så mange gode og viktige temaer dere snakker om – love it !!

    Kom over din og Josefin sin blogg for et par uker siden og det var da jeg startet og høre på deres poddiser. Har aldri hørt på poddis før – men nå er jeg fast! Så flinke dere er – blir på godt humør av å følge dere! GOD HELG 🙂

    Christine 2016-10-29 01:19:38 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!