Som att ha en himmel i slidan

josefinochvanja-30

Happy clappy PODDISDAAAAAG! Veckans bästa dag e här, för nu har en rykande färsk poddis landat! Detta avsnitt har den något märkliga titeln ”Som att ha en himmel i slidan” – en titel som dock känns fullt rimlig och lysande självklar när man lyssnar på avsnittet.

Förutom slidor och himlar hinner vi också med en hel del mensprat, kärleksförklaringar till Mark Levengood och ett sjukt bra knep att applicera på livet för att vara snällare mot sig själv – som faktiskt är direkt sprunget ur Jossans alkoholmissbruk. Himla bra avsnitt alltså, don´t miss!

 

josefinochvanja-37

josefinochvanja-36

Och hörrni – HUR goda är inte de här bilderna? De är tagna av löjligt begåvade KajsaCharlotta.se, en rackarns driftig tjej som jag är SÅ glad att jag å Jossan fick kontakt med – via poddisen! Och nu jobbar vi hop. Livets loopar, ni vet. Älskart!

Hör av er till henne för att få toksnygga bilder från en fest, en tjejmiddag, ett dop, en förlovning – ja, vad som helst. Eller bara en helt vanlig dag, nästan ännu skojigare att ha bilder från sin vardag kan jag tycka. Och SÅ roligt att få fina in the moment-bilder ju, sånt man liksom aldrig hinner ratta själv.

 

 

Vi hittas där poddar hittas, missa inte att hänga med på vår gemensamma Inspirationstagram också för daglig pepp och inspo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hihi 😉 jättefint avsnitt förresten, tycker ni fick till en bra energi :*

    Louise 2016-10-20 13:33:53 http://None
    Svara
  • Vanja!
    Sjukt besviken på dig. Vad är det här för dumheter? Har inte sett en ”dagens momspo” på huuuuur länge som helst, och så sitter du med Jossan i en fluffig grå leopard-dröm och jag vet inte var den kommer från. Nej, bättring bättring. Från och med nu måste du lägga upp en momspo vaaarje gång du har en ny outfit 😉 :p

    Louise 2016-10-20 13:07:43 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!