Se vårt kontor växa fram!

[youtube id=”Q7tJS2Gzzsw”]
I ovan video får ni följa med mig å Jossan när vi skapar vårt drömkontor! Från det att vi fick möblerna i måndags, tills dess att det stod klart i fredags. Vi skruvar ihop möbler, handlar fluff å växter, sparkar ut mattor och tar vår allra första kaffe vid vårt alldeles egna arbetsbord. Ljuvligt!

 

dsc01536

Vi gick från det här…

 

Processed with VSCO with hb1 preset

…till det HÄR! Vilken resa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Hej!!! Angående Vanjas mini-höstlöfte om skärmtid, det finns en superbra app som heter Moment. Den håller koll på hur länge man har fipplat med telefonen och även hur många gånger man låst upp den. Först är det lite ångestframkallande att se hur många timmar man vilar ögonen på mobilen, men sen blir det faktiskt jäkligt intressant! Man kan köpa till extra features och sätta upp mål för sig själv för att minska på skärmtiden! Sen jag laddade ner den har jag minskat på skärmtiden supermycket och känner mig mycket mer medveten!

    Tack för en fantastisk podd som gör mitt liv lite härligare. Kram

    Emma 2016-10-19 08:25:16 http://None
    Svara
  • Ursäkta, men det är HELT JÄVLA SJUKT vilken förvandling! Det ÄR inte samma ställe! SÅåååååå mysigt så ”jag går av” xD Hoppas verkligen ni hade en deal med Ellos så era plånböcker inte fick sig en käftsmäll! Så jäkla coolt att följa utveckligen hos er! Keep it up! 😀

    Emelie 2016-10-19 02:04:33 http://None
    Svara
  • Så härligt klipp! Älskar när ni gör lite ”vloggiga” avsnitt eller som nyligen när ni gjorde en challenge. Underbart att titta på och din energi och glädje sprider sig ut genom skärmen. Tack för det!

    Maria 2016-10-19 01:23:06 http://www.mariaanderzon.se
    Svara
  • Kikade tidigare vid amningsstunden, tackar GUD för Youtube ^^ Så himla mysig kanal! Mattorna var ju bara så himla fina, den sista som ni tyckte var en bra ”Selfie” matta vart kommer denna ifrån tro?

    Stor kram från lilla mig & ha en fortsatt fin kväll!

    LIVSGLITTER 2016-10-18 22:24:35 http://www.livsglitter.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!