I dag får vi möblerna!

josefin och vanjaHappy Monday hörrni! Jag är extreeeeeemt taggad på just denna måndag – för i dag får jag å Jossan MÖBLERNA TILL VÅRT KONTOR! Jag vet inte exakt när de kommer, men hoppas på tidig leverans så att man hinner fixa å dona under dagen. Vem vet – kanske är möblemanget på plats redan i kväll? Vore ju så GÖTT.

Och nu tänkte jag att ni skulle få se vad det är vi väntar på…

 

josefin-och-vanja-kontor-dream-office-inspo

Vi skapade ju en moodboard på Pinterest med inspobilder på hur vi ville att vårt kontor skulle se ut, ovan ser ni några av dem. Ganska snabbt kunde vi se några röda trådar som var gemensamt för de flesta pinsen:

  • Rosa sammet
  • En tavelvägg / moodboardvägg
  • Fårskinnsfluff
  • Ett stort gemensamt arbetsbord
  • Många härliga mattor, som gärna ligger omlott
  • Växter, växter och åter växter

Med det som utgångspunkt valde vi möbler, och detta är vad som kommer i leveransen i dag:

dream-office-josefin-och-vanja-kontor

Tadaa! HUR fina grejer? Det kommer bli så, så, SÅ galet fint detta! ÄLSKAR de rosa poddisfåtöljerna i sammet – för givetvis ska vi ha en extra mysig poddishörna på kontoret. Och spana in träbordet – VANSINNESFINT! Det är ett matbord ”egentligen”, men vi tyckte att det passade alldeles utmärkt som arbetsbord. Runt det ska vi ha ett gäng mismatchade stolar i trä, läder och metall.

Mattorna ska vi lägga omlott, och på den sjukt fina träpallen ska vi ha en krukväxt. Ryamatteväven ska hänga på vår inspirationsvägg. Där ska vi även hänga upp tavlor och sätta upp sånt som inspirerar oss på alla fronter; fina bilder och mail från poddislyssnare/bloggläsare till exempel.

På kontoret har vi också en fönsternisch, och där ska vi ha myshörna. Tänk plädar, kuddar, amplar som hänger ner från taket med grönskande växter – MYZ. Där ska man kunna kura ihop sig med en kopp kaffe och klura på braiga idéer, eller sitta och knappra på datorn. Kommer bli så härligt. Som ni förstår är peppen TOTAL! Ska ta massa före- och efterbilder så att ni får följa med på inredningsförvandlingen.

Eftersom både jag och Jossan älskar Ellos så frågade vi dem om de kunde tänka sig att möblera vårt kontor, och det ville dom, wooohooooo! Så allt ni ser på kollaget ovan (förutom läderstolen högst upp som är min egen men som ska få flytta till kontoret i stället) är från Ellos och hittas här!

Vad tycker ni, tror ni att det kommer bli fint? Gillar ni stilen och känslan vi vill åt på kontoret?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • […] Att ha ett gemensamt bord känns så rätt, och som någon skrev i kommentarsfältet på det här inlägget så känns det verkligen mer som att vi möblerar ett hem än ett kontor. Och precis den […]

    Svara
  • Åå så roligt!! 🙂 hoppas ni fått möblerna nu då, och att ni är i full gång med att få det fint! 🙂

    Paulina Gunnardo 2016-10-10 18:55:09 http://Paulina.gunnardo.se/blogg
    Svara
  • Ni kommer ha så himla himla fint (och bloggvänligt) kontor!! kan ni inte ha öppet hus nån dag så vi får komma och mingla med er!?? välkomstfest för alla bloggisar? hehe det är väl inte för mkt begärt. nänä. 😉

    ISA 2016-10-10 18:29:00 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Åh!! Vad fantastiskt fint. Framför allt tycker jag att precis allting ni har beställt representerar dig och Josefin. Jag tror verkligen att det här med ett gemensamt kontor kommer bli ett succé. <3 ser verkligen framemot mer inspoinlägg att drägla över

    Bernadett 2016-10-10 13:44:06 http://dottes.blogg.se
    Svara
  • Åh vad fint! Ska bli kul att se hur det blir när ni är klara, tror det kommer bli succé!! Hade varit roligt med en ”invigningsfest” av kontoret när det är klart 😉 Hoppas ni får en jättefin måndag 🙂
    Puss<3

    Emelie 2016-10-10 13:07:01 http://juniflickan.blogg.se
    Svara
  • Wow. Alltså WOW, vilka fullkomligen urtjusiga prylar! Kommer det bli bra?! Känns mer som ni inreder ett hem än en arbetsplats vilket är briljant. Kan väl inte bli annat än succé, right? Ser vekrkligen fram emot att få se slutresultatet! Önskar dig en lovely måndag.

    Helena 2016-10-10 11:38:49 http://nouw.com/helenamaria
    Svara
  • Åh det kommer ju bli supermysigt!! Älskar att både du o Jossan har fluffkudden hemma OCH nu också på kontoret haha ?✨?⭐️

    Kristina 2016-10-10 11:38:17 http://nouw.com/kristinalicerika
    Svara
  • Älskar bordet! Ett sånt vill jag ha, ihop med gamla loppade trästolar i olika färger. Love! Gillar mattan också, den som är grön/blå-ish.
    Hoppas på tidig leverans.
    Kram <3

    Karin 2016-10-10 10:37:01 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!