Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Josefin&Vanjas loppis

josefin-och-vanja-23xI söndags var det ju dags för den årliga (Yes! Let´s make it a tradition!) Josefin & Vanja-loppisen, och precis som livepoddisen så var det en energi-BOMB för mig å Jossan – SÅ kul!

 

josefin-och-vanja-11x

Vi hade den ju på vårt nya gemensamma kontor, och när vi fått upp alla plagg kändes det verkligen som en riktig klädbutik. SÅ mycket grejer!

 

josefin-och-vanja-7x

josefin-och-vanja-15xDen lille medstjälparen var givetvis där också, och hjälpte (hmmm?) mamma å Jossan att fixa å dona.

 

josefin-och-vanja-34x

Min lifepartner in crime var såklart också på plats. Vi filmade en hel del under dagen…

 

[youtube id=”VxJjWNnE6WI”]

…och resultatet kan ni se i det här klippet!

 

josefin-och-vanja-8x

josefin-och-vanja-16x

Jag är ju ett stort fan av att såväl gå på loppis, som att ha loppis själv. Förra året hade vi ju ingen lokal, då ställde vi oss bara mitt på gatan på Söder. Funkade toppen det med. BÄSTA sättet att låta gamla raringar vandra vidare, rekommenderas verkligen!

 

josefin-och-vanja-38x

Jossans underbara mamma Anki hjälpte också till att rådda. Åsså passade hon på att fynda hos mig – ett vitt fluff från Twist & Tango satt som en SMÄCK på henne! Har ingen bild på det tyvärr, men hon var galet snygg i jackan.

 

josefin-och-vanja-36x

Även Jossan haffade en goodie innan vi öppnade dörrarna – den här väskan från Ulrika design. Har ÄLSKAT den (ni känner garanterat igen den från typ en miljon Momspo-bilder), men nu var det dags för den att få hitta ett nytt hem. SÅ fint ju, att det blev hos Jossan.

 

josefin-och-vanja-5x

Mammas goding!

 

josefin-och-vanja-39x

Loppisen startade kl 12, men redan en halvtimma innan var det KÖ utanför! Hur bananas?! Och kolla in brudarna – HUR fräsiga?

 

josefin-och-vanja-13x

Den här glasananasen från Indiska hade jag tänkt loppa bort, men Jossan blev kär i den och tyckte att vi skulle ha den på kontoret. Så den behöll vi.

 

josefin-och-vanja-54x

Det kom SÅ mycket folk! När vi öppnade dörrarna så vällde det in fräsiga brudar.

 

xjosefin-och-vanja-14

josefin-och-vanja-18x

josefin-och-vanja-17x

Vi sålde allt billigt, billigt. På en loppis vill man ju fynda liksom. 50-200 spänn gick det mesta för.

 

josefin-och-vanja-41x

josefin-och-vanja-58x

josefin-och-vanja-44x

josefin-och-vanja-57x

josefin-och-vanja-56x

Jag tycker det är så sjukt kul att ha loppis – att man liksom får se var ens gamla älsklingar får för nya hem. Så mysigt också att få berätta att ”Den här kavajen köpte jag i Tokyo” eller ”Den här väskan hittade jag i New York”. Älskar själv att hitta prylar som har en historia, tycker det ger så mycket mervärde.

 

josefin-och-vanja-63x

Men det absolut roligaste var såklart att få träffa alla som kom. För det var helt galet fint. Vi fick höra så många fina stories om vad poddisen betytt, och vad den faktiskt gjort för de som lyssnat. Att de blivit peppade att våga ta tag i saker, vågat förändra sånt som inte varit bra, hjälpt till med humöret och energin när svåra stunder inträffat. Flera gånger under dagen blev vi så rörda att vi grät.

Framförallt en historia berörde mig extra mycket – om du läser detta så vill jag säga ett enormt TACK för att du delade med dig, och jag hoppas att allt ordnar sig för din vän. KRAM.

 

josefin-och-vanja-67x

Vi kände igen många som även hade varit på livepoddisen dagen innan – som UNDERBARA Linnea ovan. Till loppisen hade hon med sig världens finaste inflyttningsblomma (SÅ gulligt!), och hon var (är!) bara så rackarns härlig. Man blir liksom stolt ända in i själen att så coola brudar lyssnar på oss.

 

josefin-och-vanja-29x

När dagen var över var lokalen i princip barskrapad – och vårt energiförråd PROPPFULLT. TACK alla ni som kom! Hoppas ni kommer trivas i era fina fynd, och att vi ses snart igen. Och TACK för alla kramar, alla fina ord, alla bilder som togs, alla stories ni delade med er av. WE LOVE YOU!

(Alla bilder är tagna av überbegåvade KajsaCharlotta.se som även plåtat våra familjebilder, SÅ duktig! Tack finis för att du ville föreviga denna magiska dag!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tack! Det var så himla fint! Och så kul att få träffa er 🙂

  Lotta 2016-10-08 17:11:15 http://None
  Svara
 • Det var SÅ underbart att kunna få ge tillbaka lite av den energi, pepp och inspiration som jag dagligen får av er <3 Fantastiskt att min lilla gest gav er så mkt glädje, det värmer i hjärtat än och kommer göra långt framöver!
  Mer bjussande åt folket! 😀
  Ljuvliga godbitar fick jag med mig också, yey!
  Keep up the good work!
  Tusen kramar

  Linnéa 2016-10-06 01:21:44 http://None
  Svara
 • Men åå vad härligt det ser ut! Jag önskar att jag kunde ha kommit men bor man i E-tuna så. Just därför har jag bestämt mig för att flytta till Stockholm när jag börjar gymnasiet nästa år, fastän alla vuxna säger ”men nä det blir ju krångligt”, ”det går inte” och ”ska du inte gå kvar i stan?”. Men asså fuck it! Tack för att du och Jossan inspirerar mig så galet mycket! Besök supergärna min blogg för dagens outfit och massa annan pepp! [email protected]

  Kram❥

  Elin 2016-10-05 20:12:32 http://elincecilia.itgirls.se
  Svara
 • Ååh om jag inte hade bott i Göteborg hade jag verkligen velat komma. Och tack för livepodd och all inspo man alltid får från er. <3 Daglig dos Josefin och Vanja, helt enligt doktorns rekomenderationer. 😉

  Maria Ekblad 2016-10-05 20:08:12 http://www.mariaekblad.se/blogg
  Svara
 • Jag är ingen person som gillar att gå på loppis men på er loppis hade jag verkligen velat gå på,tyvärr bor jag inte i Stockholm :/

  enna 2016-10-05 20:05:11 http://sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!