Nej, det blir ingen mingelblogg!

vanja wikströmHörrninini. Kära älskade blogoliner – TACKSOMATTAN för stödet angående mitt beslut att kliva av från GlamMom! Tack för peppen, för alla fina ord och för att ni TROR att jag fixar det här. Det kommer bli SÅ bra! Jag ser fram emot det här nya kapitlet nåt enormt.

Jag vill också passa på att lugna de av er som nu är rädda att el bloggo kommer bli en ”mingelblogg”. För jag vet att åtminstone några av er funderar på det. Som Emma till exempel:

Modigt och roligt för dig ? Det kommer garanterat att gå hur bra som helst! Samtidigt kan jag personligen tycka att det är rätt tråkigt när ”alla” bloggare lämnar sina vanliga jobb och satsar på sitt egna varumärke. Det leder ofta till att jag slutar följa just den bloggen. I många fall blir det till slut same same. Event, samma människor på bild, en liknande vardag. Jag läser bloggar som har ett rätt ”vanligt liv” och rattar karriär, barn och allt runt omkring. Det tycker jag är så inspirerande och det är applicerbart på mitt egna liv, och därför läser jag. När bloggen handlar om event, mediabubblan, och liksom blir för lik allt det andra så ledsnar jag.

Jag tror iofs inte att det kommer att hända här (hoppas!) men tänkte ändå dela med mig av mina tankar kring detta, som är långt ifrån bubblan med lärarjobb osv. Detta är absolut ingen kritik för jag finner massor med inspiration här, men du kanske förstår vad jag menar. Lycka till!

Och saken är den att jag faktiskt funderat på PRECIS det här själv, och varit rädd för att ni som läser el bloggo ska resonera som ovan. Att ni tror att jag från och med nu bara ska slinka omkring på bloggevent, att jag inte längre ska driva företag, att jag ska förlora min identitet.

Men egentligen är det ju faktiskt precis tvärtom. Jag är en entreprenör ut i fingerspetsarna och kan inte INTE göra det mesta av det som kommer i min väg. Att jag därför vill försöka skapa en ny business nu när tillfället ges är lika självklart som att Pete Doherty gillar att ta en öl (eller tolv).

Jag kommer alltid att driva olika företag, med betoning på OLIKA. Musikkarriären var ett företag, journalistkarriären innan dess (jobbade ju som frilansjournalist i en herrans massa år) var ett annat företag. GlamMom var ytterligare ett – och nu går jag vidare till att bygga upp Josefin & Vanja som förhoppningsvis kommer innebära böcker, föreläsningar, TV, e-handel med saker vi designar under eget varumärke med mera med mera. Inom ramen för vad vi står för finns det tusen saker att göra.

Dessutom möjliggör steget att lämna GlamMom även att jag kan fokusera mer på att jobba med Babyloonz som jag också brinner för – ytterligare ett företag. Så jag tror inte någon av er behöver vara alltför rädd för att det bara ska bli inlägg om olika events, tycker inte att det är så intressant att skriva om (däremot är det väldigt viktigt att gå på dem, för nätverkandets skull).

Jag vill fortsätta bjussa på nya spännande företagsäventyr (VÅGA!), blandat med vardag, familjeliv och inspiration på olika fronter som inredning, skönhet och mode.

Och till skillnad från mitt företagsäventyr med GlamMom får ni nu vara med från första början. För jag vill att ni ska följa med på resan, så att ni får se hur det VERKLIGEN går till att bygga upp någonting från grunden. Det kommer bli skitkul, och jag hoppas ju få bolla det mesta med er på vägen!

Hoppas ni som varit oroliga känner er lugnare inför el bloggos framtid. Och att ni vill fortsätta att vara en del av den såklart. Jag försöker leva som jag lär, så att ta det här steget är liksom alla mina och Jossans slagord i ett: Våga! Dream Big! Just Do It! Make It Work! Fuck It! Det blir ingen mingelblogg detta, I promise.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Lite sen på bollen här. Tog en skön promenad för att hämta på förskolan (tar ca 20 min) och tänkte att jag skulle passa på att få höra om det stora avslöjandet, men jag hann ju inte höra innan jag va framme haha. Ändå gick jag sååååå långsamt fram till grinden för att få höra. Så jag tog nästa förskolehämtning för att lyssna på resten så NU kan jag säga Åååå så roligt! Alltså, är man en sån med en skalle full av idéer så måste man nog våga kasta sig ut, testa saker, ge sig på nya grejer för att inte gå sönder av understimulans eller det här att behöva kväva alla roliga idéer man får. Tycker det låter jättespännande och jag blev jättepepp trots att det inte är jag som ska göra det här haha. Blir liksom smittad av den där känslan när man börjar skapa något. Älskar det!! Have fun! =D

    Paulina Gunnardo 2016-09-23 23:02:59 http://paulina.gunnardo.se/blogg
    Svara
  • Du är så jäkla cool Vanja! Bara fuck it och kör, älskar såna människor! Själv är jag också så 🙂 så himla skönt att inte bry sig så rackarns mycket om konsekvenser och så, det ordnar sig tillslut liksom! Besök gärna min blogg där jag har lagt upp min hudvårdsrutin, bilder på mina nya skor (som jag är in Love with!) och lite annat skojs:
    elincecilia.itgirls.se

    Kram <3

    Elin 2016-09-23 21:58:13 http://elincecilia.itgirls.se
    Svara
  • Skickar lite pepp även idag! Jag känner även att jag klankat ner lite på hela bloggbubblan, som faktiskt har gjort att många kvinnor (främst kvinnor vilket är grymt!) har gjort superkarriärer, driver företag, syns utåt och är riktiga förebilder. Jag vädrade bara mina åsikter från ett högst personligt håll, vad JAG blir inspirerad av. Jag vill också säga att jag verkligen förstår att det är typ omöjligt att ha ett heltidsjobb och göra just den superkarriären jag nämnde längre upp. Problemet är kanske i Sverige i alla fall, att det blir mycket samesame till slut och där tror jag många kommer falla i längden.
    Men se på till exempel Hannah & Amanda som någon annan nämner, de producerar ju MASSVIS och driver ett numera rätt stort företag baserat på mediabubblan. Så det klart att det finns vägar att gå, och jag är övertygad om att ni kommer hitta på allt möjligt spännande ihop.

    Som sagt, det var mingel, manikyr och ”jag driver företag som är min blogg som innebär att jag går på events” som börjar bli rätt tråkiga…

    Kör hårt!

    Emma 2016-09-23 12:29:01 http://None
    Svara
  • Stort lycka till med allt!! Ska bli spännande att följa den här resan!! Ni inspirerar så många till att våga!!

    Johanna 2016-09-23 10:11:39 http://None
    Svara
  • Så spännande att få vara med på din inspirerande resa. Särskilt som jag går i tankar att försöka starta upp något nu under föräldraledigheten så är det extra peppande. ??

    JennyJenny.se 2016-09-23 09:22:07 http://WWW.jennyjenny.se
    Svara
  • Hej, spännande för dig! Om jag förstått rätt så tänker ni att ni vill bli som Hannah & Amanda då?

    Linda 2016-09-23 08:50:47 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!