Det Stora Avslöjandet

Processed with VSCO with hb1 presetHappy clappy PODDISDAG! Den här veckan bjussar vi på ett riktigt guldavsnitt. Jag har ju nämnt den här stora förändringen som jag varit mitt i de senaste veckorna, och i poddisen berättar jag vad det rör sig om.

Även Jossan är mitt uppe i en stor förändring, och vi pratar om varför 1:a oktober är ett avgörande datum för oss båda, och hur våra personliga förändringar också flätas in i varandras.

 

Missa inte det här avsnittet, och hoppas att ni som lyssnar tycker att både hon och jag gör rätt som vågar lämna invanda spår och prova på något nytt.

Och hörrni! Följ oss på Inspirationstagram vettja! Vi har ett himla härligt konto med inspo, pepp och betraktelser som har med poddisavsnitten att göra. Följ oss här: @josefinochvanja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Å heja er! ??❤️? Så sjukt grymt av er att våga satsa! Det kommer bli succé såklart! Mera Josefin och Vanja åt folket, tack ? Vad skoj med livepoddis! Vill så gärna komma och är faktiskt i Stockholm då men åker hem till Småland 14.30! Vilken tid kör ni tros? ☺️ TACK att ni är ni! ?

  Emilia 2016-09-22 11:07:30 http://None
  Svara
 • Ååh Vanja! Blev så glad för er skull. Tror det här kommer bli toppen. Jag fick också ett sånt sug i magen för jag vet ju också vad jag vill och jobbar för och önskar jag kunde kasta mig ut redan nu. Men krävs lite mer planering och jobb ett tag till. Tack igen för så himla mycket inspiration och pepp.

  Maria Ekblad 2016-09-22 01:17:51 http://www.mariaekblad.se/blogg
  Svara
 • Assåååååååå vad kul! Och vilket himlans peppigt avsnitt! Fullspäckat med pepp och sprudlande energi från början till slut. Och jag älskar att ni VERKLIGEN lever som ni lär – inte bara dreamar big utan tar det vidare till just do it och så vidare. Så himlans coola är ni!

  Therese 2016-09-22 00:46:56 http://None
  Svara
 • Vanja Vanja Vanj… var ska jag börja? :)) Har preciiis lyssnat på er pod, riktigt skyndade mig med det jag skulle göra ikväll och kastade mig på play fär att lyssna, haha ni skulle ha sett det. En fantastisk nyhet och så himla himla roligt att du gör denna förändring, ja och även att du och Josefine gör det delvis ihop. Det kommer att gå så bra, ja magisk bra till och med. Väldigt kloka beslut av er båda. Alltså wow som jag imponeras av erat driv och tro på detta, ni kompletterar varandra helt perfekt. Är båda lyhörda, ödmjuka, varma men samtidigt tuffa drivande tjejer som inger både respekt, ärlighet och vågar öppna er privat. Följer några få poddar (alla med 2 kvinnor som poddar ihop), alla har självklart något bra, men er pod är lite unik på det sättet att ni s y n k a r och ger varandra tid och LYSSNAR på varandra. Tänk på det om ni lyssnar på andra poddar. Ni pratar inte i munnen och avbryter sådär obekvämt för att den ena ska få berätta och ”ta över”. Asch, du kanske förstår hur jag menar. Självklart kommer jag följa er och fortsätta inspireras om ni lovar att fortsätta på den linje ni skapat. Tvivla inte för mycket på att det inte kommer bli bra, för det kommer det att bli :)) KRAM till dig och även till Josefine från en som hejar kopiöst mycket på er! Vill även tillägga att du skriver sanslöst begåvat, välskrivet och med en stor dos humor. Love it!

  Åsa 2016-09-21 23:04:16 http://None
  Svara
 • Hej!! Var har du köpt ditt fina aco soft lips? Jag har nu varit inne i fem olika apotek i Stockholm city men det finns ingenstans! 🙂 Kram

  C 2016-09-21 18:23:39 http://None
  Svara
 • Åh! Det ska bli sååå kul att följa detta!! <3 Är övertygad om att det kommer att gå jättebra, för ni är ju så himla duktiga och driftiga!

  AE 2016-09-21 16:13:18 http://None
  Svara
 • Så bra avsnitt och vad roligt att höra om era nya planer! Älskar att ni inspirerar oss andra att följa magkänslan och våga göra nya saker och själva gör exakt det. Ni är så bra och jag är säker på att denna förändring kommer bli kalasbra för både er och oss som tar del av allt härligt ni gör 🙂

  Janina 2016-09-21 14:31:36 http://dietiststudent.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!