Vi agerar livscoacher!

josefin och vanjaHappy clappy PODDISDAAAAG! Den här veckan bjussar vi ju på frågepoddis, och nåt vi märkte när vi gick igenom alla frågor (och det var måååånga – vad KUL!) var att nästan inga var av slaget ”Vad är er favoritfärg?”. Nej, det var stora, djupa och breda frågor OM LIVET som ställdes – så vi har nu gjort vårt bästa för att agera livscoacher och svara så vettigt vi kan.

 

Och eftersom vi är mänskliga GLÖMDE VI TOTALT BORT att utannonsera vinnaren av höstens maffigaste goodiebag (den man tävlar om genom att lägga upp en bild på Inspirationstagram på sitt höstlöfte och tagga med #höstlöfte16) – så vi förlänger helt enkelt tävlingen med en vecka. Så har ni inte tävlat än – GÖR´T! Den här goodiebagen vill man INTE missa, världens mest vardagslyxiga sätt att kicka igång hösten på.

 

josefin och vanjaI poddisen svarar vi på väldans många intressanta frågor (Var går gränsen för otrohet? Är vi svartsjuka? Hur gör man för att vara en positiv person? Hur har mitt och Niklas förhållande förändrats sen vi fick barn?), men min favoritfråga var nog ändå denna: ”Jossan – vad är det bästa med Vanja, och Vanja – vad är det bästa med Jossan?”.

Jossans svar var så fint att jag funderar allvarligt på att klippa ut det hon sa (snabbspola fram till exakt 45 minuter in i poddisen ni som e nyfikna) och alltid alltid alltid ha den ljudfilen i min telefon. Så har jag världens bästa pepp att lyfta humöret med när jag har en dålig dag. Fina fina Jossan, love her!

 

josefin och vanja poddGlöm inte bort vår vansinnesfråga Inspirationstagram som hittas här (Vanjas senaste hårobsession dyker strax upp där) och vår fabulösa Facebooksida som hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vanja! Vart kan jag hitta din vita puffblus? Så fin på dig 🙂

  Matilda 2016-08-25 14:14:47 http://None
  Svara
 • Åh dagens avsnitt var jättebra verkligen! Jag tyckte att ni valde ju riktigt bra frågor och det var så fint när ni beskrev det bästa med varandra. Ni känns verkligen som glittriga personer båda två <3

  Alexandra 2016-08-24 22:42:16 http://nouw.com/alexandra_wiberg
  Svara
 • Åh vad roligt att du tyckte lite extra mycket om min fråga Vanja, det var ju hela tanken att det skulle bli massa kärlek och pepp till varandra!! KRAM

  malin 2016-08-24 17:27:02 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!