Ta grepp om din egen lycka!

josefin och vanja GRLPWR cappuccino christoffers blommorHappy clappy PODDISDAAAAAG! I veckans avsnitt av Josefin & Vanja pratar vi om hur man tar grepp om sin egen lycka inför höstens nystart. Vi upprepar också förra årets SUCCÉINITIATIV med att avge höstlöften, och avslöjar vad som är vårt #höstlöfte16.

Och hörrni! Dela med er av era egna höstlöften under hashtaggen #höstlöfte16 så har ni chans att vinna HÖSTENS MAFFIGASTE GOODIEBAG! Vinnare annonseras ut i nästa veckas poddis.

 

Vi ses i era öron hoppas jag!

Gilla oss på Fejan här vettja, för massa göttigt extramaterial och pepp i ert flöde!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Tack för podden! Längtar varje vecka. Liiite för ingående om amy-dokumentären bara.. Ville stänga öronen för lite vill man se själv utan att ha hört innan! 😉

    Signe 2016-08-18 21:04:22 http://None
    Svara
  • Till frågepoddisen:
    Tycker du/Niklas att det är jobbigt att folk frågor om syskon till Iggy?
    Att vissa tar det så självklart att man vill ha fler än ett barn och att man absolut måste skaffa ett syskon till sitt barn.
    Jag vet att det kan vara ett väldigt känsligt ämne då jag har vänner som fått barn och direkt efter så är det flera som frågor när nästa barn kommer. Och vissa vill inte ha fler än ett barn, det passar liksom deras familj. Och andra lyckas bara inte skapa ett syskon och tycker att det är skitjobbigt med alla dessa frågor..

    Tack för att du sprider inspiration och sån glädje <3 KRAM

    Linnea 2016-08-18 13:22:26 http://None
    Svara
  • Till frågestunden:

    Du pratade om att ni brukar köpa tjejkläder till Iggy i er senaste video, vad tänker ni kring det? Vad säger Iggy om de? Skulle ni sluta om han inte ville? Kommentarer på förskolan osv? Gör ni så bara för att eller finns det någon annan tanke gällande detta?

    Jag är en person med tillitsproblem kan man bli av med sånt och isf hur? Har blivit sviken för många gånger, går det ens att reparera då? Detta gäller både med killar, vänskapsrelationer och familjerelationer.

    En sista fråga, har ni någon gång stött på att folk i er närhet har problem med homosexuella? Min familj har det, inte så att de säger det rakt ut men det märks. Själv tycker jag det är ok att andra är det men vet inte hur jag skulle reagera om någon i min familj skulle komma ut. Vill höra era tankar och åsikter i poddisen!!

    Vanja, du och Josefin är bäst och er podcast är höjdpunkten på veckan!:) kram på dig!!

    Melanie 2016-08-17 23:06:22 http://None
    Svara
  • Jättebra avsnitt! Älskar höstpepp och höstlöften!

    Alexandra 2016-08-17 18:48:55 http://nouw.com/alexandra_wiberg
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!