Tough love från mig å Jossan

josefin och vanjaHappy poddisdag! Den här veckan pratar jag å Jossan dels om vikten av att DREAM BIG – men kanske framförallt om HUR man sen gör verklighet av de där storslagna drömmarna. Vi ger er som lyssnar lite tough love, för om man vill realisera sina idéer krävs det hårt jobb och uppoffringar. Det är ingen slump att framgångsrika mänskor är framgångsrika, de har jobbat häcken av sig, varit vansinnesenvisa och gjort det som krävts för att nå dit de vill.

Kanske att några av er tycker att vi är en smula hårda i veckans poddis, men vi säger det vi säger av kärlek. För vi vill ju ta en kaffe på det där fiket ni ska starta, vi vill köpa de där kläderna ni ska designa och vi vill dansa till den där musiken ni ska göra. Vi VILL att ni ska lyckas, och sanningen är att det bakom allt fluff och mys som det innebär att nå något man drömmer om ligger en satans massa arbete.

Och är man inte beredd att jobbajobbajobba och göra allt det där ”tråkiga” som hör till ALLA branscher – så kommer man inte komma dit man vill. Så är det bara. Så vi hoppas att ni taggar till av veckans poddis helt enkelt!

 

Fortsätt dela med er av när ni lyssnar, eller kanske ta en bild på något som representerar just ER dröm – och tagga med #JosefinOchVanja så att vi får se vilka ni är och vad ni gör. Det är så fantastiskt kul att gå in och se alla bilder under vår hashtag, det ger OSS en enorm pepp!

Kolla in alla #JosefinOchVanja-taggade bilder här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Åh jag håller med er så himla mycket! Jag älskade detta avsnittet. Jag jobbar ju som fotograf för det är min DRÖM och det jag älskar, men just nu balanser jag det med mitt jobb som socionom. Jag får jättemycket frågor om hur jag orkar jobba så mycket, om det inte är tråkigt varit mycket hemifrån och om min sambo inte blir sur och så vidare. Men det här är min stora dröm, och jag planerar att i framtiden kanske köra heltid som egenföretagare eller köra mer balanserat mellan dessa jobben. Men just nu så är jag inte riktigt där än, och då krävs det sjukt mycket hårt arbete. Samtidigt som det är så attans roligt. Och jag tycker ni är grymma som peppar alla andra tjejer att göra det de brinner för! Kram!

    Maria Ekblad 2016-07-16 22:49:04 http://www.mariaekblad.se/blogg
    Svara
  • Åh vad kul! Det ska jag lyssna på vid poolen i eftermiddag! Kul ämne!! 🙂

    Alexandra 2016-07-14 10:53:32 http://alexandrabylund.com
    Svara
  • Hej, lyssnar på eran podd nr 46 minst en gång om dagen just nu. Står inför ett jätte jobbigt beslut som jag vet är rätt för mig, men ändå jobbigt. Ska säga upp mig på ett jobb som borde vara ett drömjobb för alla, men det är inte helt rätt för mig. Problemet är bara att hela den verksamheten lite står och hänger på mig. Jag vet ju att jag ska säga upp mig och jag vill börja plugga på den högskolan jag kommit in på, men det känns som att jag sviker min chef med att säga upp mig. Jag har sån ångest för det här. Jag vet inte vad jag ska göra och hur jag ska säga det….

    Nattis 2016-07-14 09:44:14 http://None
    Svara
  • Ska lyssna 😀

    FrökenTV 2016-07-13 19:39:43 http://frokentv.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!