Ettårspoddis&En MILJON lyssningar!

josefin och vanjaI går var en extra happy clappy PODDAG, för min och Jossans älskade poddis firade faktiskt ETT ÅR! Jupp – i ett helt år har vi nu samlats i min soffa på tisdagarna och snickesnackat vitt och brett om högt å lågt. Det har varit blänkade yta och avgrundsdjup. Det har varit skratt och gråt. Det har varit depp och pepp. En blandad gottepåse helt enkelt – precis som livet ju är.

 

josefin och vanja

josefin och vanjaGivetvis såg vi till att fira poddisen med tårta, ballonger, blommor och ettårsljus!

 

josefin och vanjaSom grädde på ettårsmoset har vi dessutom nu passerat den magiska gränsen EN MILJON LYSSNINGAR! Huuuur bra ettårspresent är inte det? Och det är tack vare er! Vi är så enormt tacksamma för alla ni som följer med oss på den här resan. Utan er – ingen poddis.

Tack för alla mail, alla fantastiska Instagrambilder, alla Facebookmeddelanden, alla gånger ni kommit fram till oss på stan eller kommenterat poddisen i våra bloggar. Tack för att ni delar med er av era liv och era upplevelser, precis som bloggen känns det verkligen som att poddisen är något vi gör TILLSAMMANS.

 

 

josefin och vanjaFör mig och Jossan har poddisen blivit veckans höjdpunkt. Vi älskar att prata om sånt vi tycker är engagerande, inspirerande och viktigt. Att det vi pratar om sen hamnar i tiotusentals människors öron funderar vi inte så mycket över. Tills dess att vi får just de här mailen, kommentarerna, meddelandena och hej:en på stan. Då förstår vi att det vi tycker är värt att ta upp även intresserar och inspirerar andra. Och det är MAGISKT.

Ni har berättat att ni sagt upp er från jobbet ni inte gillade, efter att ha lyssnat på poddisen. Ni har lämnat er otrogne partner. Ni har bytt stad. Ni har satsat på det ni tycker om att göra, istället för det ni ”borde” göra. Ni har fått bättre självkänsla. Ni har VÅGAT.

HUR fint är inte detta? Att vi tillsammans peppar, stöttar och uppmuntrar varandra till det som blivit poddisens ledord:

JUST DO IT! / DREAM BIG! / FUCK IT! / VÅGA! / MAKE IT WORK!

 

josefin och vanjaDet här poddisåret är det första av många många fler som komma skall, och jag ser fram emot att spendera många många fler timmar i soffan på tisdagarna, pratandes med Jossan om sånt som engagerar och inspirerar oss. En stor rackarns kaffeskål för poddisen, för oss och för er!

 

Veckans poddis är som vanligt en gott och blandat-påse. Vi pratar bland annat om Jossans fantastiskt fina, kärleksfulla och sorgliga blogginlägg om sin pappa, och den här nya livsstigen som jag håller på att trampa upp. Lyssna i alla poddappar, ni söker på Josefin & Vanja för att hitta oss!

Gilla oss på Facebook här vettja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Er podcast har varit fantastisk och kommer garanterat fortsätta att vara. Jag förstår varför många lyssnare har blivit påverkade av er pepp och era tips. Det har jag blivit många gånger:)
    Skulle vara spännande om ni kunde prata om vad ni tycker om minimalistisk livsstil i något podavsnitt:D
    Du och Jossan är grymma!

    Josefine 2016-07-01 17:11:24 http://None
    Svara
  • Såååå himla fina och grymma och bäst är ni och poddisen!!! Onsdagar är poddhöjdpunkten på veckan alltså <3 <3 stort grattis fina ni!!

    Sandra Nicole 2016-06-30 22:47:11 http://www.sandranicole.se
    Svara
  • Hurra hurra hurra! Jag har precis börjat lyssna och är heeeelt fast! Ni är så himla bra! Ni är värda den där miljonen lyssnare. Grattiskram 🙂

    Alexandra 2016-06-30 22:37:24 http://alexandrabylund.com
    Svara
  • Ni är grymma!! Tack för ett års ren glädje!! Kram

    Ida Hedlund 2016-06-30 22:33:55 http://hedlundss.blogg.se
    Svara
  • Vad roligt! Grattis till poddisens ettårsdag! Jag skrev nyss ett inlägg där jag tipsade starkt om er fantastiska podcast: http://nouw.com/Alexandra_Wiberg/onsdagstips-25848174

    Alexandra 2016-06-30 18:26:00 http://nouw.com/alexandra_wiberg
    Svara
  • Världens bästa podd. : )

    Louise 2016-06-30 17:09:26 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!