Ta maktenöver ditt liv!

josefin och vanjaVeckans bästa dag är här – PODDAG! Efter flera äventyrspoddisar på livescener och i fräsiga studios har vi nu åter landat i min mjuka soffa. Och det här avsnittet viker vi åt det sjukt viktiga temat: TA MAKTEN ÖVER DITT LIV!

Med utgångspunkt i det här citatet pratar vi om hur man får till den där vardagen som man genuint TYCKER OM. Och vi tar det från början – hur hittar man VAD man tycker om? Det är inte alltid självklart för alla. Och när man hittat det – hur gör man för att få in det i sin vardag och skapa ett liv som gör en glad?

Vi pratar också om vikten av att VÅGA VÄLJA och om det minst lika viktiga att VÅGA VÄLJA BORT. Hur tar man sig ur en situation som skaver? Vi ger helt enkelt våra bästa tips och berättar vad vi tror är viktigt för att få till ett liv som är så bra som det kan bli!

 

Och hörrni – joina vår gemensamma Facebooksida för att få lite extra glitter och pepp i er feed vettja. Den hittar ni här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Superbra poddis – som alltid! Den här kändes dock extra viktig för mig just nu, bara att fortsätta kämpa för det man vill 😀 tusen tack för peppen fina ni!! <3

    Sandra Nicole 2016-06-16 01:50:29 http://www.sandranicole.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!