Vår första livepoddis!

josefin och vanja josefin dahlberg vanja wikström 2.jpg josefin och vanja josefin dahlberg vanja wikström 3.jpg josefin och vanja josefin dahlberg vanja wikström.jpg

josefin och vanja josefin dahlberg vanja wikström 2.jpg josefin och vanja josefin dahlberg vanja wikström 3.jpg josefin och vanja josefin dahlberg vanja wikström.jpg

josefin och vanja josefin dahlberg vanja wikström 2.jpg josefin och vanja josefin dahlberg vanja wikström 3.jpg josefin och vanja josefin dahlberg vanja wikström.jpgI lördags livepoddade ju jag å Jossan för ALLRA FÖRSTA GÅNGEN, wiiii!  Det började bra när vi möttes upp och insåg att vi hade lyckas färgkoordinera hår å fluff – great minds think alike!

 

josefin och vanjaHär var vår lilla poddishörna på scenen. Till och med blommorna på bordet hade fått färgkoordineringsmemo:t. Rackarns bra uppstyrt alltså!

 

josefin och vanjaEftersom livepoddisen ägde rum på BBCON pratade vi om sånt som vi tänkte att publiken skulle vara intresserad av; hur man lyckas med sitt bloggande, hur man bygger upp, vårdar och jobbar med sitt personliga varumärke, hur man gör business i sina sociala kanaler med mera. Väldigt kul ämne!

Några poddeliner var på plats, och ni ska veta hur LJUVLIGT det var att titta ut över publiken och se era ansikten. För vi såg direkt vilka som var ”våra”. Ni LÖS! Det var leenden på läpparna och kärlek i blick – och det gjorde att vi kände oss SÅ mycket tryggare där uppe på scenen. Så TACK ni fina finingar som kom och stöttade oss!

Otroligt roligt också att några av er kom fram och snickesnackade efteråt, det är så vansinnesroligt att få se er irl – ni är så satans coola, modiga och driftiga bruttor! Sandra Nicole, Elin Nylund och Emmi Snicker var tre grymma brudar som det var sjukt kul att få träffa!

 

Processed with VSCO with hb1 presetHär är vi med hela bloggsveriges mamma, den grymma entreprenören som driver Better Bloggers och som anordnade hela BBCON – ljuvliga La Linda! TACK Linda för en grym insats, och för att vi fick vara en del av ditt fantastiska arrangemang. Vi kommer mer än gärna tillbaka när det är dags för BBCON 2017!

Och nu har vi fått rejält med blodad tand på livepoddisfronten – det här MÅSTE vi ju göra om! Så fler livepoddisar kommer garanterat!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Iiih blir så himmelens glad över att du blev glad haha! Energin bara bollades runt mellan alla i lokalen den dan! Och det var så himla härligt att få se+höra er livepodda också och fantastiskt fint att få hälsa lite snabbt efter!!! <3 <3

    Sandra Nicole 2016-06-01 03:19:12 http://www.sandranicole.se
    Svara
  • Hade aldrig lyssnat på er förrän eran livepodd. Vilken superkul start börja md det känner jag 🙂

    Jeanette 2016-06-01 00:10:46 http://jeanetteseflin.com/blog
    Svara
  • Hej!
    Vad heter podcast? Kanske är blind, men jag försöker hitta den i iPhone.
    Ha det fint!

    Marielle 2016-05-31 22:04:48 http://None
    Svara
  • Men asså ni är ju så snygga att man går aaaaaav!?!?!! Orkar inte…

    Ida 2016-05-31 22:03:27 http://nouw.com/idahansson
    Svara
  • Sååå snygg du är i håret. 🙂

    Louise 2016-05-31 19:29:14 http://None
    Svara
  • Hej och tack för den mest inspirerande bloggen jag läst! Jag råkade hitta din blogg för någon vecka sedan när jag googlade ”blond kort page” och nu är det ingen tvekan om vad jag ska ta med för bilder till frisören nästa gång. 🙂 Men jag fastnade för hela din blogg, ditt sätt att skriva, de saker du skriver om och ditt sätt att peppa. Det påminner mig om att JAG också kan, att JAG också vågar (och att jag är värd att vara sådär sjukt snygg i håret också!) Och så känner jag igen mig i så väldigt mycket av det du skriver om.
    Tack Vanja!

    Linnéa 2016-05-31 15:21:50 http://www.kaffemedlinnea.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!