Mamma – du får mig att våga!

josefin och vanjaHann inte lägga upp poddisen i går, så vi kör nu istället! Det här avsnittet dedikerar vi till våra mammor, med anledning av söndagens Mors Dag. Vi pratar om hur våra mammor format oss, hur jag upplever att faktiskt VARA mamma (fortfarande svårt att haja faktiskt) och vad man gör om man inte haft turen att ha en mamma som stöttar en.

 

Ni får också veta varför jag slickade min diskbänk tisdags (yes, I did it), varför alla ville klappa Jossan i fredags och vad för FANTASTISKT ROLIG grej vi ska hitta på med de här två filurerna inom kort!

Vi hittas i alla poddappar, på vår gemensamma inspirationstagram och på vår facebooksida såklart! Och fortsätt dela med er av era poddismoments på #JosefinOchVanja, vi blir glada som nysläppta kossor (eeehhh, men de ÄR ju faktiskt rackarns glada!) för varje bild!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Halå fina Vanja vad hände med lilahårinlägget? Är det bara jag som har drömt eller tog du bort inlägget? Kommenterade och skulle se om kommentaren kom fram! Du blev supersnygg i allafall! Kram

    Isa 2016-05-27 22:00:42 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!