Är magkänslan bara en bluff?

josefin och vanjaVeckans bästa dag är här – PODDAG, wiiii! (Jag å Jossan har officiellt bytt namn på ”onsdag” till ”poddag”, bara så ni vet.) Denna vecka pratar vi om den berömda MAGKÄNSLAN – finns den ens på riktigt? Har alla verkligen någon slags glittrig guldkompass inbyggd i systemet, som alltid pekar rätt? Om man upplever att man har det – ska man lita på den? Och om man inte känner att man har det – vad gör man då?

 

Och hörrni – TACK för att ni lyssnar! Ni poddeliner blir bara fler och fler, och ibland svindlar det lite när man tänker på hur många som faktiskt lyssnar på oss när vi pratar loss i min soffa här hemma. Tänk om vi skulle se alla som lyssnar, samtidigt som vi pratade? Det skulle bli ett par Globen faktiskt – HUR bananas?

Nää, kanske lika bra att vi inte ser er. Vi hade nog inte varit lika frispråkiga och avslappnade om vi såg hur många som faktiskt hörde det vi sa. Men vi är evigt tacksamma att ni lyssnar varje vecka, och att ni tipsar vidare om oss till andra. GULLPLUPPAR!

Vi ses på #JosefinOchVanja på Inspirationstagram, och på vår Facebooksida såklart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Gud jag blir så glad att jag hittade er podd! Min kompis tipsade mig om det och efter det har jag verkligen fått en massa motivation i livet och börjat tänka så positivt! Känner att allt blir så mycket enklare och att man inte ska tänka så mycket på för onödiga saker. Tack så jättemycket!

    Gabbi 2016-05-21 13:13:34 http://www.devote.se/gabriellerosen
    Svara
  • IGEN! Så enormt bra podd! Jag älskar Poddag, och blir alltid så glad när en ny är uppe! Blir alltid så glad, peppad, inspirerad av att lyssna. Lyssnar på väg till och fra jobb, och kan komme på migsjälv att skratta högt mitt på gatan 🙂 Underbart!

    Men, et litet men bara, angående det att jag lyssnar på väg till och från jobbet. Denna poddisen hadde något lågt ljud? Var tvungen att ha volymet på max och även då hörde jag inte allt om en bil körde förbi. Vanligtvis går det bra, men inte denna gången. Någon inställning på mikrofonen kanske?
    Ville bara säga till 🙂

    Gleder meg tills nästa poddis! <3

    Tone 2016-05-19 12:18:35 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!