Poddis / Att våga tänka på sig själv

josefin och vanjaEfter en veckas uppehåll som jag förmodar att ni GRÄT er igenom (megalomani vadå?) är nu jag, Jossan och poddisen tillbaka – och det med dunder å brak! Tycker själv att det här är ett av våra bästa poddisavsnitt hittills.

Vi snackar om vikten av att våga sätta sig själv i främsta rummet, och vad som händer när man INTE gör det. Ett ämne som känns extra relevant för oss båda just nu, dels med tanke på min ”från piss till paradis”-weekend, men även sånt som Jossan precis gått igenom.

 

Hoppas ni vill lyssna, hoppas ni vill fortsätta sprida ordet om oss på #JosefinOchVanja och hoppas att vi får ha kvar er ljuvliga poddeliner lääääänge till. För precis som med el bloggo kan jag faktiskt inte tänka mig ett liv utan poddisen längre.

Att få sitta en timma med en fantastiskt smart och intressant mänska som Jossan och prata om livets viktigheter är beroendeframkallande har jag upptäckt. Dels för att man på ett väldigt lättillgängligt sätt får möjlighet till nya insikter, men också för att det här med att prata om det vi pratar om gör mitt liv härligare, och mig till en bättre person. Att konstant lyfta relations- karriär- familje- och livsfrågor gör en MEDVETEN – och det är oftast första steget till förändring. Me lovey the poddis alltså!

 

MER JOSEFIN & VANJA:
Få daglig pepp från vårt gemensamma Instagramkonto som hittas här!
Ta del av göttigt extramaterial på vår Facebooksida!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!