Make it work!

josefin och vanja josefin dahlberg vanja wikströmWiiii, det är poddisdag i dag! Veckans avsnitt handlar om det här med att MAKE IT WORK; ett motto som både jag å Jossan lever efter. För oss handlar det framförallt om att släppa kraven på perfektionism och jobba med det man har.

(Bild: Johanna)

 

make it workFör det är viktigt att förstå, att även om förutsättningarna inte är PERFEKTA för att man ska kunna satsa på det man älskar/flytta till en annan stad/göra förändringar i en relation eller vad det nu kan vara, så går det alltid att MAKE IT WORK. I poddisen berättar vi hur vi tänker kring detta, och hur man helt enkelt får saker gjorda.

 

Vi berör även Finest-galan och mina blogginlägg kring det här med fillers och skönhetsingrepp. Dessutom Veckans Tips och mycket mycket mer! Tack @yeastofashion för veckans fina poddispic!

Vi ses på #JosefinOchVanja på Inspirationstagram, följ gärna vårt gemensamma konto: @josefinochvanja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Håller med det som sagt innan, bra att ni lyfter ämnet men man saknar djupet! Gå till grunden och dra in samhällsstrukturer. jag tycker det blir konstigt när ni säger att vissa förändringar, ex brun utan sol är, är helt rimliga men inte fillers..fast självklart lite fillers om man mår bra av det. Blir lite knepigt tycker jag, även om jag förstår er tanke med just operationer i ung ålder. Jag tycker det hade varit intressant om ni kunde problematisera utseendefixering djupare. Varför vill vi operera oss eller färga håret ? Hade varit så bra om ni som når många unga tjejer tog kampen för att man ska acceptera sitt yttre utan massa piff, speciellt när ni är en del av en industri som fokuserar mycket på utsidan. Själv har jag på senare år utmanat mig själv att gå till jobb och skola utan smink och det är så skönt när man kommer över gränsen och inser att det går ju hur bra som helt, TIPS!

    anna 2016-04-29 12:44:52 http://None
    Svara
  • Underbart podd-avsnitt! Jag ska till Stockholm på söndag och på måndag börjar inspelningen av IT GIRLS – så det var perfekt ”Make it work”-snack for me. Guldvärt! Hoppas jag är kvar i tävligen så långt så jag får träffa dig (för du ska väl hålla i en utmaning?) Du är lovely Vanja! Ha det bäst! KRAM!

    Emma 2016-04-28 14:53:29 http://emmahiltunen.itgirls.se
    Svara
  • Har precis börjat lyssna på podden! SÅ himla härlig!

    Katja Inga 2016-04-28 02:08:23 http://katjainga.itgirls.se
    Svara
  • Håller med Lovisa , typ lyssnade på er och vill flika in med mina tankar kring det-lixom varför vi bryr oss om hur vi ser ut, varför det blivit så viktigt och att grunden i att må bra inte ligger i om vi sprutar in något i våra läppar! Typ ta upp ämnet på ett djupare plan, våga prata om det för det är det som feminismen handlar till stor del också om, könsroller och patriarkatets krav på oss kvinnor,krav som håller oss i schack. Varför vill vi ändra vårt utseende så, varför pressas vi in till att följa ett visst ideal och varför tror vi att lyckan hittas i att ändra vårt yttre?

    Bra snack som vanligt annars, blir alltid peppad av er!

    Frida 2016-04-28 01:23:40 http://fempower.itgirls.se
    Svara
  • Tack för att ni lyfte skönhetsingrepp på ett så himla vettigt sätt! Jag tycker det är så viktigt att vi tjejer/kvinnor pratar om och problematiserar detta, för det är enligt mig resultatet av ett patriarkalt samhälle. Oavsett om det är en smal midja, squats-rund rumpa eller stora bröst som tjejer förväntas vilja ha, så är det ett resultat av den ständiga sexualiseringen av kvinnor. Skönhetsingrepp bygger ju på att vi inte är nöjda med oss själva och trenden säger att vi inte heller bör vara det. Så TACK för att ni lyfte det <3 Gör det gärna igen, för det är så många ni når ut till. Kraam!

    Lovisa 2016-04-28 01:16:54 http://None
    Svara
  • Vad glad jag blir att ni använder er av min bild!! Tack så mycket!!!
    Älskar er podd!

    Enna 2016-04-27 23:28:42 http://Sayyeastofashion.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!