Är jag preggo?

josefin och vanja josefin dahlberg vanja wikströmVi har ju döpt om onsdag till poddisdag, och självklart levererar vi ett avsnitt även denna vecka! Den här gången snackar vi om Parissyndromet (SÅ knäpp grej, visste inte att detta existerade?!) och att göra stora förändringar i livet (med tanke på min situation just nu).

Vi tar även upp tråden från förra veckan och jag berättar mer om anledningarna till varför jag väljer bort alkohol i festsammanhang. Dessutom – varför tror nu fyra av mina närmsta vänner att jag är preggo?

Bild: Johanna

Fortsätt dela med er på #JosefinOchVanja, att få se vilka ni som lyssnar är och vad ni gör ger sån rackarns PEPP!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Bästa podcasten och du är seriöst den härligaste mamman jag hört om, så himla kul att du är så modern men ändå så jordnära! Hoppades dock att det skulle komma ett syskon till grodan på riktigt hihi.

    Kram från en 17 åring!

    C 2016-04-21 03:15:06 http://None
    Svara
  • Toppen avsnitt som alltid, dock kort. Vill ha så långa avsnitt som möjligt. Kramar <3

    Elvira 2016-04-20 23:02:51 http://elvirakavallin.se
    Svara
  • Så glad över att er podd finns!!!! http://nouw.com/oliviamodigh/det-ar-inte-coolt-24902479 Tycker verkligen inte det är coolt, tack för att ni upplyser alla om detta <33

    Olivia 2016-04-20 20:22:08 http://nouw.com/oliviamodigh
    Svara
  • Hej vanja!
    Du är skitduktig på att skriva ut vart du köpt dina fräsiga saker, men jag kommer verkligen inte ihåg vart u köpte dina guldiga örhängen, en plupp i örat och typ 4 till som ”hängde under” i typ regnbågsfärgat, vart köpte du dom för jag har näst intill DRÖMT om dom örhängena sen dess! 😀

    Emelie 2016-04-20 18:41:12 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!