Det här med alkohol…

josefin och vanja vanja wikström josefin dahlbergI fredags var jag ute med några av mina bästa vänner och deras killar. Vi käkade middag och gick sen vidare ut för att dricka drinkar. Eller, de drack drinkar och jag drack alkoholfritt. Hela kvällen.

Ni vet ju att jag tycker om att ta ett glas bubbel på en AW eller ett gott glas rött till en härlig maträtt, så varför drack jag inte i fredags då? Svaret hittar ni i veckans poddisavsnitt. Ska även skriva ett längre blogginlägg om min relation till alkohol. Kommer snart. Men tills dess får ni gärna lyssna på veckans avsnitt av Josefin & Vanja – ett extra viktigt avsnitt.

 

Slink gärna in å gilla vår Facebooksida här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jag är helt med på din linje, insåg efter många år att ”fan, detta håller inte!” Jag kör gärna när vi är ute (vilket blir ytterst sällan eftersom jag nu är tvåbarnsmamma och går nästan aldrig ”ut”) och ibland kan jag ta ett glas rött till maten eller så men det är också väldigt sällan eftersom vi bor utanför stan och händer det någon något så vill jag kunna köra och min man njuter mer utav alkohol än vad jag gör så då blir det oftast läsk för min del, vilket inte gör mig ett skvatt.
    Skulle jag däremot ta ett glas rött i krogmiljö skulle det garanterat sluta i katastrof..
    Verkligen ett bra avsnitt och jag har väl tänkt som Jossan, 20 år och alkis? Aldrig! Men oj så fel man kan ha

    Angélica 2016-04-18 23:29:35 http://None
    Svara
  • Jag ser verkligen fram emot det här avsnittet, älskar ju er podd överlag o det här känns som ett så intressant o viktigt ämne! Lyssnar alltid i sängen innan jag somnar, som godnattsaga liksom, ska strax borsta tänderna o stoppa in hörlurarna 🙂

    elin 2016-04-17 23:47:21 http://elinsparis.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!