Poddisonsdag!

josefin och vanjaDet är onsdag – det betyder poooddiiiiis! Och den är rykande färsk, för vi spelade in veckans avsnitt i förmiddags. Den här gången snackar jag å Jossan distansförhållanden – vad sjuttsingen gör man när ens partner vill plugga/jobba/leva i en annan stad eller ett annat land? Ska man hänga på eller inte? Hur gör man för att skapa sig ett nytt sammanhang med vänner och jobb när man är den som ”hänger på”, och finns det risk för att man tappar bort sig själv på vägen?

Vi snickesnackar också om det där berömda gräset – ÄR det egentligen så rackarns mycket grönare på andra sidan? Och så går vi in på varför det är så viktigt att få ändan ur vagnen och GÖRA grejer. Hellre göra nåt som blir helt okej, än att fila och fila på nåt som sen aldrig blir av eftersom det inte blev perfekt. Just do it liksom, och ha med FUCK IT-tänket i bakhuvudet!

Som vanligt hittar ni oss i samtliga poddappar om ni söker på Josefin & Vanja, och glöm inte att gilla vår Facebooksida här för en massa göttigt extramaterial! #JosefinOchVanja

Tack till @feliciasmode för veckans fina poddispic!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!