HUR coolt?!

josefin och vanjaMen alltså – HÖRRNI! ÄLSKAR att så många av er tar chansen att efterlysa nya härliga vänner i mitt och Jossans blogginlägg (här hittar ni Jossans!), det är helt fantastiskt KUL! Jag är säker på att många nya fina vänskapsband kommer knytas på det här sättet, och det ska bli sjukt spännande att göra en uppföljning på det här om ett slag, för att se vad som blivit av alla nya kontakter. SÅ PEPP!

Blir också så sjukt STOLT över er – att ni VÅGAR! Att ni bara KÖÖÖÖÖÖÖR och testar, slänger er ut och tänker att ni ju inte har nåt att förlora på att skriva en kommentar eller svara på någon annans. För det har ni ju inte, bara allt att vinna. Ni är BÄST fina fina fantastiska blogoliner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Tack! Underbart med pod idag, har legat i feber utan röst och trasigt knä med kryckor bredvid sängen. Vad kan då pigga upp mer än er pod? Jag blev jätteglad. Krya på dig❤️

    Helen 2016-03-04 00:48:31 http://None
    Svara
  • Jag är sååå glad att poddisen äntligen är tillbaka, insåg under ert lilla uppehåll hur mycket energi och glädje jag får av att lyssna på den! 😀 Ni är grymma!

    Sofia 2016-03-03 17:10:41 http://None
    Svara
  • blev så glad när jag lyssnade på poddisen imorse, hoppas du inser att jag SKA sitta frontrow när ni har livepodd? haha, du får liksom reservera den platsen! Bra, deal. Puss!

    ISA 2016-03-03 16:47:12 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Hej är en snart 20 årig tjej från Stockholm. Skulle vara jätte kul att hitta någon ny vän att hänga med. Tycker om måla, dansa, vegetarisk matlagning, promenera, shoppa, inredning, mysiga middagar, film, gå ut, resa. Är en person som lätt blir rastlös och gillar att hitta på saker. Kan vara lite blyg till en början men inte när man väl lärt känna mig.
    Skulle också gärna haft någon att träna med.
    Hör gärna av dig 🙂

    [email protected]

    Ella 2016-03-03 13:54:35 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!