No poddis this week

vanja wikström josefin dahlberg josefin och vanjaSom de flesta nog redan har gissat så blir det ingen poddis denna vecka heller pga tokrisig yours truly. Nästa vecka är vi dock tillbaka, så länge (GUD FÖRBJUDE) nåt annat sätter krokben. Jag hoppas ni saknar oss enoooooormt i era öron, att det nästan varit svårt att klaaaaaaaara sig de här två veckorna när vi varit ”borta”. He he. Jag saknar i alla fall poddandet enormt, och er som lyssnar! Har ni abstinens kan ni såklart götta er i våra gamla avsnitt, samtliga hittas här!

Bjussar på de här bilderna som är tagna på Nytorget 6 (where else) den dag då jag å Jossan tog en fika och kom fram till den fabulösa idén att börja podda ihop. Och här i min feberdimma (som iofs har lättat betydligt sen i går, SÅ SKÖNT) tycker jag att jag ser typ OFÖRSKÄMT fräsch ut. Har jag verkligen sett ut sådär? Någonsin? Pigga ögon, fräsigt hår, klar i knoppen?

När man spenderat de senaste två veckorna i fullkomligt sjukdomskaos, och de senaste dagarna med konstant febersvett över hela kroppen, så kan jag meddela att en fräsch version av Vanja Wikström för tillfället är långt långt borta. Men. Som sagt känner jag mig faktiskt betydligt bättre i dag (HURRA!) och det tänker jag fira med ett bad! Så kommer jag snäppet närmare bilden ovan i alla fall, ha ha.

 

vanja wikström josefin dahlberg josefin och vanjaNåväl, skål för att jag å Jossan bestämde oss för att börja podda den där dagen, skål för att poddisen SKA vara back on track nästa vecka och SKÅL för att jag börjar känna mig bättre!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh finaste Vanja!Om du bara visste hur mycket jag har saknat podden!Varje onsdag vaknar jag med ett leende på läpparna för att då är det äääääntligen dags för en ny podd avsnitt!Ser så mycket framemot nästa onsdag!!Kämpa på och krya på!Vi har också sjukstuga här delux (och är desutom själv med lillen då sambon är på utbildning) och det är fan ingen barnlek..Jävla februari!Värsta förkylning ever!Nu är lillen på bättring väg och då blir jag sjuk så klart…Så ni är inte ensamma!Krya på och hoppas man ser och hör er snart igen för att jag saknar er både I kanalen och i podden!!Kramar!!!

  Kristine 2016-02-25 23:25:28 http://None
  Svara
 • Åh krya på dig! Och kom ihåg att det är helt okej att lägga allt jobb åt sidan nu, vi finns kvar! <3

  Sofia 2016-02-25 20:49:26 http://None
  Svara
 • Haha, alltså vet inte om potties är det bästa smeknamnet på podd, fick iaf mig att börja tänka på pottor.. 😉

  Lisa 2016-02-25 14:24:24 http://None
  Svara
 • Skål snygga du och krya på dig ordentligt nu det sista av febertiden!

  Amanda 2016-02-25 14:22:54 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!