Ny poddis – vi rasar vidare!

Sorryborry för den försenade poddisen, men det här med att podda Hova – Costa Rica låter lättare än vad det är. Strömmen i CR är…bräcklig, om man säger så. Så jag är rätt nöjd med att vi fick ihop en poddis efter 8 strömavbrott och ett wifi segare än en koala (hmm, är de ens så långsamma? Well, well ni hajar grejen).

Men! NU ÄR DEN HÄÄÄR! Vi pratar såklart om hur Jossan har det i PARADISET Santa Teresa, varför jag har så svårt att boka en biljett hem från mamma och vad jag ska ta med mig från vistelsen i Hova. OCH så fortsätter vi Sälj Grej Med Tjej-diskussionen från förra veckans poddis. Vi fick nämligen några kommentarer på förra avsnittet från lyssnare som tyckte att vi gick lite väl hårt åt tjejer som lägger ut sexiga bilder på sig själva på Instagram. Att vi var dömande och motverkade vårt feministiska syfte genom hur vi pratade om den typen av bilder och de som står bakom dem.

En otroligt spännande diskussion tycker jag, och nåt som vi därför pratar vidare om i veckans avsnitt. Jag hoppas att jag å Jossan lyckas förtydliga vad det är vi menar, och att ni som kommenterat och ställt frågor får en bättre bild av hur vi tänker.

TACK ni som hörde av er angående detta för era genomtänkta och analyserande kommentarer, ÄLSKAR att ni har åsikter och är kritiska på ett konstruktivt sätt! Ni är så smarta, love it! Vore sjukt kul om ni kunde höra av er igen efter att ha lyssnat på senaste avsnittet, för att berätta om vi förstår varandra – eller om vi fortfarande tycker olika. Älskar diskussion kring sånt här, SÅ intressant och SÅ viktigt!

Diskutera gärna på vår Facebooksida som ni hittar här, och fortsätt dela med er av era FANTASTISKA (!!!) bilder på #JosefinOchVanja.

Och tack till @tuvaalicia för veckans superfräsiga poddispic!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • En liten undran bara, körde ni inte poddisen Hova – Costa Rica?

    Carro 2016-01-21 23:26:56 http://None
    Svara
  • Hurra för podden! TACK för era kloka, roliga o smarta ord. PEPP är vad den är!

    Ia 2016-01-21 22:07:35 http://None
    Svara
  • Gaaah jag blir tokig Vanja!!! Måste få se en bild på den omtalade lampan – so exited!!! Missade den på snappy. Tokmassa kramar på dig ^^

    Matilda 2016-01-21 20:43:51 http://None
    Svara
  • nämen, trodde inte det skulle komma nån denna vecka. Glad överraskning! spännande med lite rage också 😉

    ISA 2016-01-21 16:42:10 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!