Fuck it!

fuckitDet är onsdag, och det betyder POOODDIIIIIS! Eftersom jag befinner mig hos min mamma så blev det Skype-poddis, och halleluja woopeliwoop så fick vi det att funka.

Vi har döpt avsnittet till FUCK IT. Vi pratar nämligen om hur man gör 2016 till det bästa året hittills – och en del i det receptet är just att ha lite mer FUCK IT-attityd! Var det nåt som inte blev precis som du ville? FUCK IT! På´t igen! Är det någon som inte gillar dig? FUCK IT! Alla kan inte älska en. Kändes det som att du gjorde bort dig på middagen/tunnelbanan/i skolan? FUCK IT! Ingen minns det om fem minuter. Och om de gör det ändå? FUCK IT! Skitsamma. Strunt i det och fokusera på sånt som är viktigt på riktigt. Det är deras förlust om de lägger energi på onödigheter.

Ja – att inte hänga upp sig på sånt som man inte kan påverka eller sånt som egentligen inte är viktigt är ett MÅSTE för att kunna må bra och komma dit man vill helt enkelt.

Jag å Jossan ger också ett gäng handfasta tips på hur man kan göra för att må bättre och fylla sitt sinne och därmed sitt liv med BRA energi. Som vanligt bjussar vi också på varsitt GULDTIPS (kommer ett helt blogginlägg dedikerat till mitt tips i  morgon), och en massa annat såklart. Hoppas ni lyssnar!

Och hörrni – TACK för att ni hjälpt oss att sprida poddisen, det märks verkligen på siffrorna! Ni är UNDERBARA! Men. Jag å Jossan gillar ju att DREAM BIG ha ha, så vi satte ett sjuuuukt svårt mål att nå upp till. Vi knäckte alltså inte halvmiljonen lyssningar tom detta avsnitt = no extrapoddis.

Men vet ni vad? Vi kör en vecka till – så sprid sprid spriiid ordet om poddisen, så bjussar vi på dundersmaskig extrapoddis om vi lyckas nå vårt mål tom nästa onsdag! #JosefinOchVanja

Och glöm inte att slinka in å gilla oss på Fejan HÄR för en massa härligt extramaterial!

Tack till @josefinyngve för veckans superfina poddisbild!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • […] MER: Vad menas med att ha Fuck It-attityd? Poddisavsnittet ”Fuck It!” med Josefin & […]

    Svara
  • […] HÄR eller HÄR finns senaste avsnittet, eller ladda hem t ex Podcast Addict-appen. […]

    Tips podcast | Cecilia Läntha 2016-01-08 10:01:01 http://cecilialantha.horseworld.se/2016/01/08/tips-podcast/
    Svara
  • Ännu en FANTASTISK inspirerande, klok och super-duper härlig podd!
    Massa bra tips, och denna gången kände jag personligen att jag kunde få nya perspektiv på saker och ting. Vilket alltid är givande

    Julia 2016-01-07 20:35:23 http://None
    Svara
  • Bra poddis igen! Men menar ni att man ska vara otrevlig mot andra människor och bara säga vad man vill hela tiden? Hur kombinerar man den där fuck-it attityden med en blygare personlighet?

    Ellie 2016-01-07 02:58:52 http://None
    Svara
  • Nu måste jag få låna ditt uttryck om att värna vardagsglädjen. Er podd är verkligen vardagsglädje för mig. När jag krälar ur sängen kl 06.00 varje vardagmorgon skulle jag göra mycket för att ligga kvar bredvid en varm föräldraledig pappa och bebis.. Men väl i badrummet, med er podd och en svart kopp kaffe har jag underbara 20 min av att vakna till, fixa mig och ställa in mig på en bra dag! Jag sparar podden för att göra dessa mörka mornar lättare så håller jag mig till badrumslyssningen håller den tre mornar i rad;) tack för det!!

    Sigrid 2016-01-06 20:13:34 http://None
    Svara
  • Åh, kul! Ska lyssna under promenaden idag!

    Carro 2016-01-06 13:59:14 http://hjelmcarro.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!